|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj všichni,dnes byla moje dcera u naší gynekoložky, nechat nám napsat antikoncepci a sestra po ní chtěla 40,- Kč za jeden vystavený recept,takže 80,- Kč za oba.Zdá se mi to divný?Máte někdo podobné zkušenosti a je to vůbec možný,aby tento poplatek po nás chtěla?Díky za odpovědi.D
Není tady
Za vystavení receptu na antikoncepci, která je plně hrazena pacientkou se poplatek platit nemá.
Příště tam jen zavolej a nech si poslat poštou domů.
Není tady
Přesně, jak píše LindaB. Za vystavení receptu na antikoncepci (plně hrazena pacientem) se neplatí. Navíc se neplatí ani za výdej antikoncepce.
"Regulační poplatek 30 Kč za výdej léku se nehradí při: vydávání léků předepsaných na recept, avšak nehrazených z veřejného zdravotního pojištění (například antikoncepce)"
Není tady
Já si dnes taky byla pro recept na antiko a neplatila jsem vůbec nic.
Není tady
Já byla pro recept na antiko, zvážili mě změřili tlak a šup, už bylo třicet korunek fuč... Ale braňte se když si nejste jistí, jestli tenhle způsob je OK.
Není tady
PavlaH napsal(a):
Já byla pro recept na antiko, zvážili mě změřili tlak a šup, už bylo třicet korunek fuč... Ale braňte se když si nejste jistí, jestli tenhle způsob je OK.
ani měření a vážení není důvod k tomu vybírat poplatek
Není tady
Díky Lindo
Není tady
PavlaH napsal(a):
Díky Lindo
vážení a měření tlaku stejně všude provádí sestra a těm se neplatí
Není tady
no u nás je to poro asistentka, nevím jestli je to obyč sestra. Já se v těch jejich fcích nevyznám.
Není tady
jestli si byla na preventivní prohlídce, tak ta je 2x do roka. poprvý platíš, podruhý ne. já byla pro HA nedavno, tže 30 kč jsem zaplatila, až půjdu za půl roku znovu, tak platit nebudu. pokud se tam ale objevím dřív s nějakými potížemi, tak platit budu. za recept na HA se neplatí ani koruna, pže se jedná o lék hrazený plně pacientkou a pak, lékaři za vystavení receptu ani vybírat nemůžou, pže to se děje až v lékarně.

Není tady
mrkněte se na stránky všeobecné zdravotní pojišťovny tam máte uvedeno za co a kdy se platí a za co né.
www.vzp.cz
Není tady