29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky, holky berete nekdo Chloe?Ja je beru uz asi tri roky.Ze zacatku to bylo v pohode, ale postupne jsem pocitovala pokles apetitu.No a ted bych nemusela vubec.Mam uzasnyho, pritazlivyho, sexualne narocnyho chlapa a ani to se mnou nehne .Driv jsem brala Mercilon a zadnej problem, co se tyce chuti(vymenila jsem ho kvuli krvaceni)Asi budu muset naklusat k doktorovi, at mi je vymeni
Není tady
znám spoustu holek co brali antik. a pokles libida cítili také.Já to měla po antik. Lindinete.ale už rok neberu nic a pohoda.
Není tady
ahoj, dokud jsem nebrala antikoncepci, tak jsem byla doslova "nadrzena"...ale od te doby co jsem zacala uzivat prasky, tak libido rapidne kleslo...vystridala jsem uz ruzne druhy prasku a porad nic...spis je to jeste horsi, hlavne po tom mercilonu....taky si nad tim lamu hlavu. Chlapa mam paradniho a sexy, ale nic moc to se mnou nedela. Tedkom budu vysazovat prasky na nejakou dobu, tak snad se to zlepsi, kdyz budes chtit,dam ti vedet, zda se neco zmenilo ci ne
Není tady
Chloe jsem taky brala dlouhou dobu a nijak mě to neovlivnilo. To je vždycky individuální. Zkus vyměnit, no...Mi zas podobné problémy dělají antidepresiva. na každého působí různé věci jinak...
Není tady
Ahojky,to ,že při užívání HAK dojde k poklesu libida není až zase taková záhada.Jsou narušeny hormonální procesy (resp. nastaveny jinak),tělo se chová jako "těhotné",takže nedochází ani k ovulaci,při které se chut na sex zvyšuje (aby došlo k splození potomka :-) )
Ale každý to máme jinak,je určité fyziologické rozmezí hormonů a každá HAK obsahuje trochu jiný poměr,takže účinek je pak různý.
Není tady