|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Majkafo,
můžeš mi věřit, že proti tobě nic nemám, a rozhodně neříkám a nepíšu nikomu nic, co by bylo za účelem jakéhokoli ublížení. Navíc tě neznám jinak, než z písmenek tady na babinetu. Pár věcí mě ale zajalo.
Ty se oháníš tím, jak všem nastavuješ zrcadlo, ale odmítáš možnost, že by ti ho mohli nastavit ostatní.
Tvrdíš, že nechceš ublížit, že jsi prostě taková, nebo že neumíš dobře/správně česky. V tom to ale podle mě nebude. I nepříjemné a bolavé věci se dají sdělit tak, aby naslouchající neměl pocit útoku na svou osobu, ale pocit snahy o pomoc. Tomuto tvému způsobu vyjadřování tedy já osobně moc nerozumím.
Respektuji to, jaká jsi, jakým způsobem píšeš, třebaže jde mimo mě. Nezrcadlíš mi nic, jen mě zaujal tvůj "jiný" způsob psaní v poslední době. Vážím si toho, že chceš pomoct, třeba tvrdým názorem. Nebudu ti radit, co a jak máš dělat, ty to víš přece sama nejlíp.
Nevím, proč ta slova o ukamenování... nechápu... potřebuješ ze sebe dělat oběť ty sama, když nikdo jiný kolem tebe tu potřebu nemá?
Některé tvé příspěvky jsou plné pochopení, jiné skrytého jedu... Hm, možná já neumím číst.
Jenže ty tu lásku Majko pojmenováváš, jak by měla vypadat, aby to bylo ideální. Ty už vymezuješ a dáváš přesný popis "nelásky" někoho. Jsem si stoprocentně jistá, že jsem svého muže vždycky milovala seč mohla, přesto jsem se k němu nechovala tak, že si to mohl myslet on (co si myslelo okolí na to kašlu). Takže si už aspoň za sebe troufám říct, že existuje i pravý opak. Tj., že to co považuješ ty za krásnou podobu "lásky", by bylo pro někoho limonáda, kterou on nerad.
A láska není jenom jedna, má tisíc podob. Přesně se odvíjí od toho, co si od ní kdo představujeme a co do ní dáváme.
Hrosanku krásně si to napsala, chtěla jsem napsat totéž o podobách lásky - i o tom, že láska může být něco, co tak na první, možná i druhý pohled nevypadá a naopak. Tisíce vůní, tisíce chutí.
Majko ono to je spíš tak, že ty některé podoby lásky nechceš vidět a nevidíš - nejsou pro tebe ideální. Pro tebe ne, pro jiného ano.
ffly napsal(a):
Hrosanku krásně si to napsala, chtěla jsem napsat totéž o podobách lásky - i o tom, že láska může být něco, co tak na první, možná i druhý pohled nevypadá a naopak. Tisíce vůní, tisíce chutí.
Majko ono to je spíš tak, že ty některé podoby lásky nechceš vidět a nevidíš - nejsou pro tebe ideální. Pro tebe ne, pro jiného ano.
Láska je
Bez lásky není života. Jen lásku občas necítíme a nebo ji v sobě vůči jiným a hlavně vůči sobě samému dusíme.
Jinak 

Upravil(a) Pisatel (10. 3. 2008 15:28)
Není tady
Hrošánku,
hezké... líp bych to nevyjádřila. 
Somaia napsal(a):
Regina napsal(a):
Huš! Ten můj chlap je potrhlo, vztekloun a mameluk, ale cíťa, proto jsem schopna vedle něj žít, kdyby byl jen o 1% menší srdcař, tak....asi už jsem buďto ve věčných lovištích, v Beřkovicích, v báni nebo rozvedená...Tož asi tak
Buď klidná Regi, já když vidím a poznám ženu, tak intuitivně cítím, s jakou kvalitativní energií se pravděpodobně v manželství spojila, protože jsem si vědomá na jakém podkladě se tak děje. Máš stoprocentní pravdu v tom, že necitlivý hrobozrně materialistický muž by s tebou neměl šanci na dlouhodobé přežití, nehledě na to, že takového by sis nepřitáhla... to co vnímáš u něj občas navenek může být jen ochranný krunýř.
Som, co jsi cítila ze mě?
Já přitahuju asi samé magory, co? 
Není tady
hrosanek napsal(a):
Jenže ty tu lásku Majko pojmenováváš, jak by měla vypadat, aby to bylo ideální. Ty už vymezuješ a dáváš přesný popis "nelásky" někoho. Jsem si stoprocentně jistá, že jsem svého muže vždycky milovala seč mohla, přesto jsem se k němu nechovala tak, že si to mohl myslet on (co si myslelo okolí na to kašlu). Takže si už aspoň za sebe troufám říct, že existuje i pravý opak. Tj., že to co považuješ ty za krásnou podobu "lásky", by bylo pro někoho limonáda, kterou on nerad.
A láska není jenom jedna, má tisíc podob. Přesně se odvíjí od toho, co si od ní kdo představujeme a co do ní dáváme.
Taky bych se pod to podepsala, Hrošánku. :-) Taky vím, že jsem svého muže milovala a chovala se tak, že si mohl myslet pravý opak. A zrovna tak i on - miloval mě, co mohl a já to neviděla. Teď už mě nemiluje a já pořád hledám náznaky té lásky. 
Není tady
Nabuko napsal(a):
Somaia napsal(a):
Regina napsal(a):
Huš! Ten můj chlap je potrhlo, vztekloun a mameluk, ale cíťa, proto jsem schopna vedle něj žít, kdyby byl jen o 1% menší srdcař, tak....asi už jsem buďto ve věčných lovištích, v Beřkovicích, v báni nebo rozvedená...Tož asi tak
Buď klidná Regi, já když vidím a poznám ženu, tak intuitivně cítím, s jakou kvalitativní energií se pravděpodobně v manželství spojila, protože jsem si vědomá na jakém podkladě se tak děje. Máš stoprocentní pravdu v tom, že necitlivý hrobozrně materialistický muž by s tebou neměl šanci na dlouhodobé přežití, nehledě na to, že takového by sis nepřitáhla... to co vnímáš u něj občas navenek může být jen ochranný krunýř.
Som, co jsi cítila ze mě?
Chceš za uši??? Copak je tvůj muž magor??
To snad ne.... 
I tohle znám Nabuko.
Naštěstí už ne tady a teď, ale vím jak Ti je.

majkafa napsal(a):
Láska je. Nebo není. Nic mezi tím.
Andromedo, dej pokoj s odstíny šedivé.
Já mám svůj svět krásně barevný. Mám v něm všechny barvy duhy, i černou a bílou k tomu. Celou paletu barev, jaká existuje.
Láska je alebo nie je - ale je jej veľa druhov a majú rôzne prejavy. Milujem sovjich rodičov, ale sex ako s partnerom by som s nimi nemala. A komunikujeme nieekdy dosť drsne, ale už som si istá, že ma majú radi - tak, ako vedia a ako sú toho schopní. Presne tak, ako Reginin muž.
A možno, že on aj má Regi rád podľa JEJ predstáv, ale proste sú iné ako TVOJE predstavy. Čo im, pravda, môže byť obom vcelku fuck. 
Není tady
Somaia napsal(a):
Nabuko napsal(a):
Somaia napsal(a):
Buď klidná Regi, já když vidím a poznám ženu, tak intuitivně cítím, s jakou kvalitativní energií se pravděpodobně v manželství spojila, protože jsem si vědomá na jakém podkladě se tak děje. Máš stoprocentní pravdu v tom, že necitlivý hrobozrně materialistický muž by s tebou neměl šanci na dlouhodobé přežití, nehledě na to, že takového by sis nepřitáhla... to co vnímáš u něj občas navenek může být jen ochranný krunýř.Som, co jsi cítila ze mě?
Chceš za uši??? Copak je tvůj muž magor??
To snad ne....
Dobře, připouštím, magor ne.
Mluví ze mě jen ješitnost a ublíženecký postoj. 
Není tady
Alosek, Hrosanek - krásně napsané.
Asi nejsem sama, kdo ač miluje z celého srdce, tak někdy ubližuje - vědomky či nevědomky.
A taky je jasné, že v průběhu času se intenzita a projevy lásky ve vztahu můžou měnit. A to nejen slábnout a může to jít i ve vlnách. A přitom to pořád je láska, jen má jinou sílu a jiný projev...
Není tady
Já bych zase tak moc chtěla zažívat pocit, kdy cítím, že ten, koho miluju, miluje mě. Stejně a bez podmínek jako já. Co když už to nikdy nepříjde....
Upravil(a) Nabuko (10. 3. 2008 19:48)
Není tady
-
Upravil(a) majkafa (27. 3. 2008 8:58)
A mimo téma... Neznáte někoho, kdo umí čínsky? Chtěla bych si nechat něco vytetovat. Nebo případně hebrejsky.
Není tady

majkafa napsal(a):
Mám pocit, že Regi její muž nemiluje.
No a co?
Pročpak jste se na mne slétli jako supi?
Řádně si dupněte a volejte - a miluje, a miluje.Stejně nikdo z nás neví, jaká je vlastně "pravda". O čemkoliv.
No a co?
Zboří se snad proto svět?
Zítra kvůli tomu, co já si myslím, nevyjde sluníčko?
Nezboří.
A sluníčko vyjde.
A vůbec nic se nestane.
Jen se pár lidí vyvztekalo, a snad i zamyslelo. Včetně mně.
Pro mne je zajímavé, jak pár slov o mých pocitech dokáže vyvolat bouři ve sklenici vody. A hodně zajímavé, že se ozývají "potrefené husy". Čas vše ukáže. Nám všem.
Jen Regina ví své. A tak je to správně. Mé pocity jí můžou být ukradené.
Opravila bych to - jen Reginy manžel ví své.
Není tady
Majko, nepřeháníš to trochu ?? v poslední době jsem měla problémy nevyjadřovat se k tvým rezolutním a příkrým soudům na některých vláknech, dokonce se mi občas stalo, že jsem něco napsala, ale s ohledem na tebe , protože že tě znám a jinak si tě vážím , jsem to zase smazala a považovala za bez účelné.
Z posledního přízpěvku mám pocit, že kape přímo jedovatost: potrefené husy... vzteklé dupání... supi ??? Opravdu si to myslíš???
Je ti něco??
Není třeba se tolik vztekat... nikdo tě nesoudí ani neodsuzuje, mám ten dojem ... jen zrcadlí....
Sice jsi to prošpikovala množstvím úsměvných smailíků, ale nějak jim nevěřím... bohužel 
Upravil(a) Somaia (10. 3. 2008 20:14)
já za sebe cítím, že tady ta debata se posunula jinam, že to už dávno není o Reginině manželovi.
Tvoje pocity můžou být ukradené nám všem, nejen Regině. Ale nejsou a já si myslím, že to tak je dobře. Lhostejnost k ničemu nevede. A já doufám, že jsi majkafo ráda, že nám nejsi lhostejná (doufám že je v pořádku když používám množné číslo- cítím to tak i z příspěvků ostatních). Myslím že nás to všechny obohacuje, takovéto debaty.
Je zajímavé, že já jsem necítila, že by se někdo vztekal. Co to o mě značí?
Není tady
Vanilka69 napsal(a):
já za sebe cítím, že tady ta debata se posunula jinam, že to už dávno není o Reginině manželovi.
Tvoje pocity můžou být ukradené nám všem, nejen Regině. Ale nejsou a já si myslím, že to tak je dobře. Lhostejnost k ničemu nevede. A já doufám, že jsi majkafo ráda, že nám nejsi lhostejná (doufám že je v pořádku když používám množné číslo- cítím to tak i z příspěvků ostatních). Myslím že nás to všechny obohacuje, takovéto debaty.
Je zajímavé, že já jsem necítila, že by se někdo vztekal. Co to o mě značí?
Majku mám ráda a taky cítím, že se něco děje.
Není tady

Nabuko napsal(a):
A mimo téma... Neznáte někoho, kdo umí čínsky? Chtěla bych si nechat něco vytetovat. Nebo případně hebrejsky.
Čínsky som sa trochu učila... ale na tetovačku to nestačí. Na univerzitách bývajú fakulty orient. jazykov, a v Blave sú aj kurzy v jazykovke(jazykovkách)...
Není tady

majkafa napsal(a):
Mám pocit, že Regi její muž nemiluje.
No a co?
Pročpak jste se na mne slétli jako supi?
Řádně si dupněte a volejte - a miluje, a miluje.Stejně nikdo z nás neví, jaká je vlastně "pravda". O čemkoliv.
No a co?
Zboří se snad proto svět?
Zítra kvůli tomu, co já si myslím, nevyjde sluníčko?
Nezboří.
A sluníčko vyjde.
A vůbec nic se nestane.
Jen se pár lidí vyvztekalo, a snad i zamyslelo. Včetně mně.
Pro mne je zajímavé, jak pár slov o mých pocitech dokáže vyvolat bouři ve sklenici vody. A hodně zajímavé, že se ozývají "potrefené husy". Čas vše ukáže. Nám všem.
Jen Regina ví své. A tak je to správně. Mé pocity jí můžou být ukradené.
Supi? To je zasa TVOJ pocit, Majka! Čo ti asi zrkadlí? 
Není tady
Selima napsal(a):
Nabuko napsal(a):
Čínsky som sa trochu učila... ale na tetovačku to nestačí. Na univerzitách bývajú fakulty orient. jazykov, a v Blave sú aj kurzy v jazykovke(jazykovkách)...
Já bych chtěla znak pro nezávislost. Abych se vžycky na něj podívala a připomněla si, že už nikdy na nikom nemůžu, nechci být závislá.
Není tady

Nabuko napsal(a):
Já bych zase tak moc chtěla zažívat pocit, kdy cítím, že ten, koho miluju, miluje mě. Stejně a bez podmínek jako já. Co když už to nikdy nepříjde....
Príde... 
Není tady
-
Upravil(a) majkafa (27. 3. 2008 8:59)