|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Huš! Ten můj chlap je potrhlo, vztekloun a mameluk, ale cíťa, proto jsem schopna vedle něj žít, kdyby byl jen o 1% menší srdcař, tak....asi už jsem buďto ve věčných lovištích, v Beřkovicích, v báni nebo rozvedená...Tož asi tak 
Není tady
-
Upravil(a) majkafa (27. 3. 2008 8:59)
majkafa napsal(a):
Skvělý. Kam se mám dostavit na kamenování?
Pokud vůbec (já si to nemyslím) - tak sama dovnitř sebe...
Není tady
-
Upravil(a) majkafa (27. 3. 2008 8:59)
majkafa napsal(a):
Dovnitř sebe nemusím. Vím, jak to uvnitř mám.
Pro vás se klidně někam dostavím. Ráda posloužím, jsem halt celý život otloukánek.
Jen málo "mých Pražanů mi rozumí" a dokáže mě brát takovou, jaká jsem. Díky pane, žes mi poslal takové lidičky, když už jsi mě "udělal" tak složitou.
Bohužel, majkafo, tam musíme někdy všichni
neb nikdo nejsme dokonalý. 
Není tady
No vzhledem k tomu, že na základě astrologických zkušeností vím, že právě Berani jsou tím nejméně složitým znamením možná z celého zvěrokruhu, jsou přímočaří a dost dobře čitelní, tak si myslím, že se za své výroky o složitosti jen schováváš , zřejmě v situacích když se cítíš v úzkých.
Nikdo tě přeci nechce kamenovat, proč si to myslíš? Jen nastavujeme oblíbené zrcadlo.....
-
Upravil(a) majkafa (27. 3. 2008 9:00)
Majko, jsi taková, jaká jsi. Pro mně jsi velkej střelec.
Však já jsem taky někdy dost rychlá, jak v soudech, tak v činech...ale mnohdy je to spíš na škodu...hlavně mně samotné.
Tak už se nedurdi 
Není tady
-
Upravil(a) majkafa (27. 3. 2008 9:00)
Regina napsal(a):
Huš! Ten můj chlap je potrhlo, vztekloun a mameluk, ale cíťa, proto jsem schopna vedle něj žít, kdyby byl jen o 1% menší srdcař, tak....asi už jsem buďto ve věčných lovištích, v Beřkovicích, v báni nebo rozvedená...Tož asi tak
Buď klidná Regi, já když vidím a poznám ženu, tak intuitivně cítím, s jakou kvalitativní energií se pravděpodobně v manželství spojila, protože jsem si vědomá na jakém podkladě se tak děje. Máš stoprocentní pravdu v tom, že necitlivý hrobozrně materialistický muž by s tebou neměl šanci na dlouhodobé přežití, nehledě na to, že takového by sis nepřitáhla... to co vnímáš u něj občas navenek může být jen ochranný krunýř.
Tyyy vago Majko, tak jsi mě donutila přemýšlet, jestli bych na základě čehokoliv dokázala říct, že někdo někoho nemiluje. Co se dějě mezi lidmi (partnery) a co předvádí ostatním je úplně něco jiného než co žijou. Nehodnotím vůbec, zda Regi muž miluje nebo ne, jen tvoje napsání.
Jediné, co jsi mohla vidět, že jí "nemiluje" tak jak by měl. S úctou, pohodou, klidem. A co si budeme říkat, partněři se k nám chovají, tak jak si o to říkáme...
Cokoliv jsem v životě provedla nebo neprovedla svým partnerům se mi vracelo. Někdy umocněno na n-tou, láska i neláska, úcta i neúcta. A čím méně jsem se vciťovala (cpala do jejich podvědomí přemýšlením za ně), tím více jsem zírala, že žijeme líp a hezčím způsobem.
hrosanek napsal(a):
Cokoliv jsem v životě provedla nebo neprovedla svým partnerům se mi vracelo. Někdy umocněno na n-tou, láska i neláska, úcta i neúcta. A čím méně jsem se vciťovala (cpala do jejich podvědomí přemýšlením za ně), tím více jsem zírala, že žijeme líp a hezčím způsobem.
Šťastná to ženo!!!!
Já na to teprve přišla teď s poznáním toho, že jsem manipulátorka stejně jako ten můj čert.
Fakt nechci vědět, kolikrát si ještě rozbiju hubu, viz můj podpis pod čarou....
Není tady
Som, já si totiž dost naivně myslela, že já jsem ta učitelka a já jsem ta inspirace, a včera večer přišlo , ehm, dost citelné prozření 
No, říkala jsem si o to. Ach ta zrcadla.
V minulém životě jsem byla po*ný šovinistický chlap, který měl všechno jako na tácu včetně zástupů žen, majetku a pozornosti. Teď se musím učit pokoře, skromnosti a sebeprosazení, protože jsem si toho zřejmě minule vůbec nevážila. Au au, já chci odpočívat, kdo má pořád na sobě pracovat.
Upravil(a) Regina (10. 3. 2008 14:39)
Není tady
Regina napsal(a):
Som, já si totiž dost naivně myslela, že já jsem ta učitelka a já jsem ta inspirace, a včera večer přišlo , ehm, dost citelné prozření
No, říkala jsem si o to. Ach ta zrcadla.
V minulém životě jsem byla po*ný šovinistický chlap, který měl všechno jako na tácu včetně zástupů žen, majetku a pozornosti. Teď se musím učit pokoře, skromnosti a sebeprosazení, protože jsem si toho zřejmě minule vůbec nevážila. Au au, já chci odpočívat, kdo má pořád na sobě pracovat.
No vida, já jsem ti chtěla napsat něco v podobném duchu a ty jsi mě předběhla... napadlo mě jestli ten ochranný krunýř M nenasazuje před tvou vševálcující nezdolnou (inspirativní
) energií

Upravil(a) Somaia (10. 3. 2008 14:43)
-
Upravil(a) majkafa (27. 3. 2008 9:01)
majkafa napsal(a):
Hrošánku, co znamená - tak, jak by měl?
Nerozumím. Jak by měl?
Miluju, nemiluju. Nic mezi tím. Tak to teda aspoň mám já.
Majko, to je škoda, víš o kolik inspirativních variant se tak připravuješ..?
Žít jen černobíle ve světě plným takových krásných odstínů šedé (holky omlouvám se, já prostě nejradši mluvím v obrazech
)

Není tady
-
Hmmm a z jednoho setkání , kdy jsi Regiina manžela viděla poprvé a po několika větách jsi usoudila, že ji NEMiLUJE, bez ohledu na to v jakém momentálním rozpoložení se mohl nacházet , co třeba řešil za problém a tak všelijak podobně.....
V každém případě se nemýlím já, když setrvám v názoru, že tvé soudy jsou přinejmenším unáhlené a příliš radikalizované.
-
Majki, nebudu ho hájit, on má specifický druh humoru, a věř mi, že už dávno není v postavení, že by po mě mrskl jedovou slinu a já si to nechala líbit... ad příspěvek Somai, já jsem opravdu plná vševálcující a nezdolné energie, občas i hodně temné a nebezpečné. On se pak bojí a kope kolem sebe. No, upřímně, občas se bojím sama sebe, něco se ze mě klube, nějaká temná síla...Darth Vader to nebude, ale čas od času to vypadá, že už zdaleka nejsem ta hodná a ovladatelná putička.
Není tady
-
Upravil(a) majkafa (27. 3. 2008 9:02)
No Majko, bez urážky - nedivím se chlapovi, že nevyskakuje metr do vzduchu když před ním chválíš jeho drahou polovičku. To bys možná koukala na reakce dalších. A z toho jako usuzuješ, že ji nemiluje?
Ať je to jak chce, každý máme nějaké komunikační schopnosti nebo neschopnosti a ty tvoje taky můžu okomentovat.
Možná to nebudeme dál rozebírat.
Není tady
majkafa napsal(a):
Láska je. Nebo není. Nic mezi tím.
Andromedo, dej pokoj s odstíny šedivé.
Já mám svůj svět krásně barevný. Mám v něm všechny barvy duhy, i černou a bílou k tomu. Celou paletu barev, jaká existuje.
To je opravdu velikánský omyl. A právě proto, že si to myslíš, tak (si) nevědomky ubližuješ... Jenže jak tě znám, tak jsi v tomto názoru konzistentní a asi je tady jakákoliv snaha okolí marná.
Není tady
majkafa napsal(a):
Somaio, taky mě nečteš. OPAKUJU - není to pouze z jednoho setkání. Je to ze setkání s Reginou, z jejich vyprávění, z jejího nejméně dvouapůlletého psaní.
Ale čtu... jenže to , zčeho čerpáš argumenty tady napsala Regi, ne jeji M ... a přesto jsi se o něm vyjádřila, že jí NEMILUJE, kdybys tu hodnotila Reginu, tak to je něco jiného... ta se nám tu mnohým virtuálně i osobně otevřela, proti tomu bych asi neměla takových námitek.
Upravil(a) Somaia (10. 3. 2008 15:00)