Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#176 10. 3. 2008 13:37

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Neodeslané dopisy

Huš! Ten můj chlap je potrhlo, vztekloun a mameluk, ale cíťa, proto jsem  schopna vedle něj žít, kdyby byl jen o 1% menší srdcař, tak....asi už jsem buďto ve věčných lovištích, v Beřkovicích, v báni nebo rozvedená...Tož asi tak cool

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#177 10. 3. 2008 13:39

majkafa
Host

-

Upravil(a) majkafa (27. 3. 2008 8:59)

#178 10. 3. 2008 13:41

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Skvělý. Kam se mám dostavit na kamenování?

Pokud vůbec (já si to nemyslím) - tak sama dovnitř sebe...

Není tady

#179 10. 3. 2008 13:45

majkafa
Host

-

Upravil(a) majkafa (27. 3. 2008 8:59)

#180 10. 3. 2008 13:52

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Dovnitř sebe nemusím. Vím, jak to uvnitř mám.
Pro vás se klidně někam dostavím. Ráda posloužím, jsem halt celý život otloukánek.
Jen málo "mých Pražanů mi rozumí" a dokáže mě brát takovou, jaká jsem. Díky pane, žes mi poslal takové lidičky, když už jsi mě "udělal" tak složitou.

Bohužel, majkafo, tam musíme někdy všichni lol neb nikdo nejsme dokonalý.  wink

Není tady

#181 10. 3. 2008 13:59

Somaia
Host

No vzhledem k tomu, že  na základě astrologických zkušeností vím, že právě Berani jsou tím nejméně složitým znamením možná z celého zvěrokruhu, jsou přímočaří a dost dobře čitelní, tak si myslím, že se za své výroky o složitosti jen schováváš , zřejmě v situacích když se cítíš v úzkých.
Nikdo tě  přeci nechce kamenovat, proč si to myslíš?  Jen nastavujeme oblíbené zrcadlo.....

#182 10. 3. 2008 14:00

majkafa
Host

-

Upravil(a) majkafa (27. 3. 2008 9:00)

#183 10. 3. 2008 14:04

sisa70
♥♥♥♥♥--

Majko, jsi taková, jaká jsi. Pro mně jsi velkej střelec.
Však já jsem taky někdy dost rychlá, jak v soudech, tak v činech...ale mnohdy je to spíš na škodu...hlavně mně samotné. 
Tak už se nedurdi tongue

Některý ženský jsou strašně dětinský. Nedávno mi jedna vlezla do koupelny a potopila mi všechny moje lodičky. Woody Allen

Není tady

#184 10. 3. 2008 14:05

majkafa
Host

-

Upravil(a) majkafa (27. 3. 2008 9:00)

#185 10. 3. 2008 14:05

Somaia
Host

Regina napsal(a):

Huš! Ten můj chlap je potrhlo, vztekloun a mameluk, ale cíťa, proto jsem  schopna vedle něj žít, kdyby byl jen o 1% menší srdcař, tak....asi už jsem buďto ve věčných lovištích, v Beřkovicích, v báni nebo rozvedená...Tož asi tak cool

Buď klidná Regi, já když vidím a poznám ženu, tak intuitivně cítím, s jakou kvalitativní energií se pravděpodobně v manželství  spojila, protože jsem si vědomá na jakém podkladě se tak děje. Máš stoprocentní pravdu v tom, že necitlivý hrobozrně materialistický muž by s tebou neměl šanci na dlouhodobé přežití, nehledě na to, že takového by sis nepřitáhla... to co vnímáš  u něj občas navenek může být jen ochranný krunýř.

#186 10. 3. 2008 14:27

hrosanek
Host

Tyyy vago Majko, tak jsi mě donutila přemýšlet, jestli bych na základě čehokoliv dokázala říct, že někdo někoho nemiluje. Co se dějě mezi lidmi (partnery) a co předvádí ostatním je úplně něco jiného než co žijou. Nehodnotím vůbec, zda Regi muž miluje nebo ne, jen tvoje napsání.

Jediné, co jsi mohla vidět, že jí "nemiluje" tak jak by měl. S úctou, pohodou, klidem. A co si budeme říkat, partněři se k nám chovají, tak jak si o to říkáme...

Cokoliv jsem v životě provedla nebo neprovedla svým partnerům se mi vracelo. Někdy umocněno na n-tou, láska i neláska, úcta i neúcta. A čím méně jsem se vciťovala (cpala do jejich podvědomí přemýšlením za ně), tím více jsem zírala, že žijeme líp a hezčím způsobem.

#187 10. 3. 2008 14:34

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

hrosanek napsal(a):

Cokoliv jsem v životě provedla nebo neprovedla svým partnerům se mi vracelo. Někdy umocněno na n-tou, láska i neláska, úcta i neúcta. A čím méně jsem se vciťovala (cpala do jejich podvědomí přemýšlením za ně), tím více jsem zírala, že žijeme líp a hezčím způsobem.

Šťastná to ženo!!!! tummenupp
Já na to teprve přišla teď  s poznáním toho, že jsem manipulátorka stejně jako ten můj  čert.
Fakt nechci vědět, kolikrát si ještě rozbiju hubu, viz můj podpis pod čarou....

Není tady

#188 10. 3. 2008 14:36

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Som, já si totiž dost naivně myslela, že já jsem ta učitelka a já jsem ta inspirace, a včera večer přišlo , ehm, dost citelné prozření cool
No, říkala jsem si o to. Ach ta zrcadla.
V minulém životě jsem byla  po*ný šovinistický chlap, který měl všechno jako na tácu včetně zástupů žen, majetku a pozornosti. Teď se musím učit pokoře, skromnosti a sebeprosazení, protože jsem si toho zřejmě minule vůbec nevážila. Au au, já chci odpočívat, kdo má pořád na sobě pracovat.

Upravil(a) Regina (10. 3. 2008 14:39)

Není tady

#189 10. 3. 2008 14:37

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

napadá mě jediné - cesta do pekla je dlážděna dobrými úmysly:)

Není tady

#190 10. 3. 2008 14:42

Somaia
Host

Regina napsal(a):

Som, já si totiž dost naivně myslela, že já jsem ta učitelka a já jsem ta inspirace, a včera večer přišlo , ehm, dost citelné prozření cool
No, říkala jsem si o to. Ach ta zrcadla.
V minulém životě jsem byla  po*ný šovinistický chlap, který měl všechno jako na tácu včetně zástupů žen, majetku a pozornosti. Teď se musím učit pokoře, skromnosti a sebeprosazení, protože jsem si toho zřejmě minule vůbec nevážila. Au au, já chci odpočívat, kdo má pořád na sobě pracovat.

No vida, já jsem ti chtěla napsat něco v podobném duchu a ty jsi mě předběhla...  napadlo mě jestli ten ochranný  krunýř M nenasazuje před tvou vševálcující nezdolnou (inspirativní big_smile) energií lol lol lol

Upravil(a) Somaia (10. 3. 2008 14:43)

#191 10. 3. 2008 14:43

majkafa
Host

-

Upravil(a) majkafa (27. 3. 2008 9:01)

#192 10. 3. 2008 14:49

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

majkafa napsal(a):

Hrošánku, co znamená - tak, jak by měl? va Nerozumím. Jak by měl?
Miluju, nemiluju. Nic mezi tím. Tak to teda aspoň mám já. smile

Majko, to je škoda, víš o kolik inspirativních variant se tak připravuješ..? tongue Žít jen černobíle ve světě plným takových krásných odstínů šedé (holky omlouvám se, já prostě nejradši mluvím v obrazech gloria)

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#193 10. 3. 2008 14:50

majkafa
Host

-

#194 10. 3. 2008 14:50

Somaia
Host

Hmmm a z jednoho setkání , kdy jsi Regiina manžela viděla poprvé a po několika větách   jsi usoudila, že ji NEMiLUJE, bez ohledu na to v jakém momentálním rozpoložení se mohl nacházet , co třeba řešil za problém a tak všelijak podobně.....
V každém případě se nemýlím já, když setrvám v názoru, že tvé soudy jsou přinejmenším unáhlené a příliš radikalizované.

#195 10. 3. 2008 14:52

majkafa
Host

-

#196 10. 3. 2008 14:52

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Majki, nebudu ho hájit, on má  specifický druh humoru, a věř mi, že už dávno není v postavení, že by po mě mrskl jedovou slinu a já si to nechala líbit... ad příspěvek Somai, já jsem opravdu plná vševálcující a nezdolné energie, občas i hodně temné a nebezpečné.  On se pak bojí a kope kolem sebe. No, upřímně, občas se bojím sama sebe, něco se ze mě klube, nějaká temná síla...Darth Vader to nebude, ale čas od času to vypadá, že už zdaleka nejsem ta hodná a ovladatelná putička.

Není tady

#197 10. 3. 2008 14:54

majkafa
Host

-

Upravil(a) majkafa (27. 3. 2008 9:02)

#198 10. 3. 2008 14:54

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

No Majko, bez urážky - nedivím se chlapovi, že nevyskakuje metr do vzduchu když před ním chválíš jeho drahou polovičku. To bys možná koukala na reakce dalších. A z toho jako usuzuješ, že ji nemiluje?
Ať je to jak chce, každý máme nějaké komunikační schopnosti nebo neschopnosti a ty tvoje taky můžu okomentovat.
Možná to nebudeme dál rozebírat.

Není tady

#199 10. 3. 2008 14:55

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Láska je. Nebo není. Nic mezi tím. smile

Andromedo, dej pokoj s odstíny šedivé. lol
Já mám svůj svět krásně barevný. Mám v něm všechny barvy duhy, i černou a bílou k tomu. Celou paletu barev, jaká existuje. smile

To je opravdu velikánský omyl. A právě proto, že si to myslíš, tak (si) nevědomky ubližuješ...  Jenže jak tě znám, tak jsi v tomto názoru konzistentní a asi je tady jakákoliv snaha okolí marná.

Není tady

#200 10. 3. 2008 14:59

Somaia
Host

majkafa napsal(a):

Somaio, taky mě nečteš. OPAKUJU - není to pouze z jednoho setkání. Je to ze setkání s Reginou, z jejich vyprávění, z jejího nejméně dvouapůlletého psaní. smile

Ale čtu... jenže to , zčeho čerpáš argumenty  tady napsala Regi, ne jeji M ... a přesto jsi se o něm vyjádřila, že jí NEMILUJE, kdybys  tu   hodnotila Reginu, tak to je něco jiného... ta se nám tu mnohým virtuálně i osobně otevřela, proti tomu bych asi neměla takových  námitek.

Upravil(a) Somaia (10. 3. 2008 15:00)

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí