Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#151 10. 3. 2008 12:16

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Re: Neodeslané dopisy

Regina napsal(a):

....., tak přišel a říkal věci, o kterých jsem ani netušila, že o nich uvažuje a vůbec o nich ví. Třeba to, že mě stahuje, že se vzdalujeme a tak...a on řekl, že o mě stojí, že se pro mě rozhodl a že chce se mnou zestárnout atd...ještě teď se z toho klepu.

najednou jsem pochopila, že on není brzda našeho manželství, ale JÁ.

Regi, to je úžasné cos napsala. Tohle když chlap řekne sám od sebe, je něco neuvěřitelného. Jsem tak ráda, že se to kulí tímto směrem, ani nevíš jak.
O Tobě a o Sisince přemýšlím teď fakt furt. Holky, jak já vás mám ráda, ani nevíte jak. A to víno, to víno  spolu musíme uskutečnit.

Regina napsal(a):

... najednou jsem pochopila, že on není brzda našeho manželství, ale JÁ.

holka moje, to si nemyslím, ale pro tebe tahle věta teď asi může něco znamenat.

Není tady

#152 10. 3. 2008 12:18

poletucha
♥♥♥♥♥♥-

Sisinko, jednou nahoře, jednou dole, je mi to líto, kočičko, držím ti palečky. hjarta pussa

Není tady

#153 10. 3. 2008 12:28

x62358
Host

Regi téééda zírám a chválím hjarta

#154 10. 3. 2008 12:43

sisa70
♥♥♥♥♥--

poletucha napsal(a):

Sisinko, jednou nahoře, jednou dole, je mi to líto, kočičko, držím ti palečky. hjarta pussa

Ahoj Poletuško,
děkuju moc. Už se moc těším, až se uvidíme.
Víš co je na tom všem zajímavý?
Že já vždycky, když začnu mít pocit, že je mi až nějak  moc dobře, obratem se všechno změní.
Minulý rok jsem si tak říkala, že si žiju tak nějak moc lehce, že mi je skoro pořád hezky a zažívám jsem věci, který jsem si vždycky přála zažít..... ale pořád mi v hlavě blikalo , že bych se měla naučit být více praktická a začít vnímat to materiálno. Tak a teď to mám. Nevím co dřív lol

Některý ženský jsou strašně dětinský. Nedávno mi jedna vlezla do koupelny a potopila mi všechny moje lodičky. Woody Allen

Není tady

#155 10. 3. 2008 12:49

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Siso, taky se přidávám k přání, ať se trápíš co nejméně. ALe zvládáš to najedničku, klobouk dolů.

Já jsem v době těsně po provalení, kdy milenka pořád mého muže naháněla, jsem ji zavolala (my jsme se znaly osobně) a poprosila jsem jí, že jestli mého muže miluje, tak ať ho nekontaktuje, protože on se svobodně rozhodl pro rodinu a tak ať mu to neztěžuje. jsem byla naiva naivní až blbá, dnes už bych to neudělala. Ona mi to do telefonu odkývala, ale dál jela ve své koleji, volala mu třeba jen proto, aby slyšela jeho hlas atd atd. Ten telefonát byl úplně na nic. A to jsem jí volala po domluvě s mým mužem a stál vedle mě. Brr, radši nevzpomínat.

Regíí - to je super! Ten tvůj chlap se nezdá, to ti povím. Něco je asi ve vzduchu, ten můj zas se mnou rád šel v pátek dobrovolně na meditaci (poprvé v životě) a když to zkončilo, zářil jak sluníčko a pořád některé věci z té meditace opakuje...

Není tady

#156 10. 3. 2008 12:51

poletucha
♥♥♥♥♥♥-

sisa70 napsal(a):

poletucha napsal(a):

Ahoj Poletuško,
děkuju moc. Už se moc těším, až se uvidíme.
Víš co je na tom všem zajímavý?
Že já vždycky, když začnu mít pocit, že je mi až nějak  moc dobře, obratem se všechno změní.
Minulý rok jsem si tak říkala, že si žiju tak nějak moc lehce, že mi je skoro pořád hezky a zažívám jsem věci, který jsem si vždycky přála zažít..... ale pořád mi v hlavě blikalo , že bych se měla naučit být více praktická a začít vnímat to materiálno. Tak a teď to mám. Nevím co dřív lol

to že jsi ale to krásné zažila, je strašně důležité, ta vize že to existuje, je jako lano ve tmě. Bude tě vést. Teď ti to moc pomůže. Mohla bych taky mluvit o svejch lanech, už jsem úplnej horolezec. Však pak,  na tom víně pussa

Není tady

#157 10. 3. 2008 12:58

majkafa
Host

-

Upravil(a) majkafa (27. 3. 2008 9:02)

#158 10. 3. 2008 13:04

poletucha
♥♥♥♥♥♥-

Majko, KUŠ!!!

Není tady

#159 10. 3. 2008 13:16

majkafa
Host

-

Upravil(a) majkafa (27. 3. 2008 9:02)

#160 10. 3. 2008 13:16

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

no to je zkrátka celá majkafa - prakticky to samé řekla i mě z očí do očí a to mého muže nikdy neviděla. Podle majkafy to u nás doma špatně dopadne.... a taky povídala, že má silný pocit, že mě nikdy nemiloval a ani já jeho...

Každý jsme jiný, každý máme jiné vnímání ovlivněné tím, co jsme prožili a prožíváme. Hodně jsem o tom přemýšlela a nakonec přišla na to, že i takovéto názory a sdělení, které druhým předává majkafa můžou člověku hodně pomoci.

Není tady

#161 10. 3. 2008 13:16

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

Regi, Siso, držím palce. Virtuálně tu sleduju vaše životy, které tu veřejně odkrýváte a smekám. Jste obě velmi silné ženy, máte můj obdiv hjarta

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#162 10. 3. 2008 13:18

majkafa
Host

-

Upravil(a) majkafa (27. 3. 2008 9:03)

#163 10. 3. 2008 13:19

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Majki, já nemám růžové brýle už mnoho let, a neboj se o mě, jsem velká, samostatná a  snad už i nezávislá big_smile

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#164 10. 3. 2008 13:23

poletucha
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

sad Regi, nechci být špatným prorokem. Vás dva spolu jsem viděla pár hodin. Tvůj muž se k tobě chová nehezky, vůbec ne jako ke své partnerce ale jako ke služce, tvůj muž tě NEMILUJE. sad
Je to můj pocit, ale velice silný, řekla bych - čím dál, tím silnější. sad Ať píšeš cokoliv, i tyhle řádky dnes.
Kéž bych se mýlila.
Nenasazuj růžové brýle, prosím. Nechoď do druhého extrému, dobře zvažuj. Slova nejsou důležitá, důležité jsou činy. Slova jsou JENOM slova.
Mám o tebe starost.

připadá mi to jako projekce Ega

Není tady

#165 10. 3. 2008 13:24

majkafa
Host

-

#166 10. 3. 2008 13:25

sisa70
♥♥♥♥♥--

Teda Majko, já bych snad ani svý nejlepší kamarádce neřekla, že jí její muž nemiluje. Jak to je mezi nimi, ví jen oni dva. Tohle jsou od tebe moc rychlý soudy.

Některý ženský jsou strašně dětinský. Nedávno mi jedna vlezla do koupelny a potopila mi všechny moje lodičky. Woody Allen

Není tady

#167 10. 3. 2008 13:26

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Regi, řekla bych že sama víš nejlíp...

Není tady

#168 10. 3. 2008 13:27

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Kukačka napsal(a):

Regi, řekla bych že sama víš nejlíp...

Občas mám TAK silný pocity, ale většinou jsou to jen má zbožná přání.

Není tady

#169 10. 3. 2008 13:28

majkafa
Host

-

#170 10. 3. 2008 13:30

majka.r.63
♥♥♥♥---

Regino, držím palce, abyste s manželem byli další dvojka, která krizi ustála.
smile

Není tady

#171 10. 3. 2008 13:30

Somaia
Host

Vanilka69 napsal(a):

no to je zkrátka celá majkafa - prakticky to samé řekla i mě z očí do očí a to mého muže nikdy neviděla. Podle majkafy to u nás doma špatně dopadne.... a taky povídala, že má silný pocit, že mě nikdy nemiloval a ani já jeho...

Každý jsme jiný, každý máme jiné vnímání ovlivněné tím, co jsme prožili a prožíváme. Hodně jsem o tom přemýšlela a nakonec přišla na to, že i takovéto názory a sdělení, které druhým předává majkafa můžou člověku hodně pomoci.

......hmmm, v jakém smyslu, konkrétně ?
Přidám se k těm, kteří si taky vyslechli Majčin intuitivní negativní soud  na svůj partnerský vztah a tak si právě dumám , k čemu mi to asi mělo být??? roll
Nevyslovuješ Majko, své soudy ovlivněné svými radikálními postoji příliš často?
Nezrcadlíme ti teď něco náhodou?

#172 10. 3. 2008 13:33

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

A Som, tebe tady ráda vidím!

Není tady

#173 10. 3. 2008 13:34

majkafa
Host

-

Upravil(a) majkafa (27. 3. 2008 9:04)

#174 10. 3. 2008 13:34

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Třeba to majkafa OPRAVDU říká a dělá proto, že chce tomu druhému pomoci. Mě tedy chvíli trvalo na tohle přijít, poté co mi do očí napálila, že u nás doma to dobře nedopane. Prvotní moje reakce byla, že majkafa to se mnou nemyslí dobře. Ale nakonec jsem došla k tomu, že vše je tak jak má být.

Není tady

#175 10. 3. 2008 13:36

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Somaia napsal(a):

Vanilka69 napsal(a):

......hmmm, v jakém smyslu, konkrétně ?
Přidám se k těm, kteří si taky vyslechli Majčin intuitivní negativní soud  na svůj partnerský vztah a tak si právě dumám , k čemu mi to asi mělo být??? roll
Nevyslovuješ Majko, své soudy ovlivněné svými radikálními postoji příliš často?
Nezrcadlíme ti teď něco náhodou?

Tak mě to třeba pomohlo nebýt taková vstřícná a otevřená a bezbranná.

A v neposlední řadě budu citovat moji oblíbenou Radůzu:

Než vystoupím ze všech svých těl
pochopím, že nepřítel
ať už chtěl, a nebo nechtěl
nejlepší byl učitel ....  reta

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí