Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#801 9. 5. 2008 0:13

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Neodeslané dopisy

Nabuko: "Jde o to, že je to nový život. Nová výzva. Možnost začít od začátku, od nuly. Jinde, s někým jiným (myslím tím s Vencou smile), jinak."

Jojo, vím, že to rozhodování je velmi těžké. Člověk zvažuje, zvažuje.... Ale věř mi, že život děsně letí a nových pracovních výzev ještě bude... Zatímco dítě máš jen jedno. smile
Jde o to, že "smutek" ze zmeškané pracovní příležitosti má úplně jiný nádech než po letech "smutek" z toho, že jsem cosi v životě svého děcka prošvihla. Teda aspoň tak to mám já.
Samozřejmě Ti přeji to správné rozhodnutí. smile

Není tady

#802 9. 5. 2008 0:20

majkafa
Host

Můžeš hádat, proč jsem reagovala na tvůj příspěvek. Nemusíš dělat Mikešovi anděla strážného, neboj, poradí si. wink Obzvláště tvá rada s převedením poloviny majetku  je pro něj velmi přínosná. lol

Upravil(a) majkafa (9. 5. 2008 0:22)

#803 9. 5. 2008 7:49

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Salen napsal(a):

...pokud vím, tak Mikešová neví, jen si kdysi něco myslela a uvěřila ti, že to tak nebylo.

Ano, věří mi... a nebo mi naopak nevěří ani slovo, ale je tak rozumná, že to neřeší smile

Salen napsal(a):

............. a pak bych tě na jejím místě s chutí vyrazila :-)))))))))

A to jako prooooč??? Mezi námi je všechno zase hezké, až na ten šprajc ohledně prací na "mé" chatě (ale časem ji doufám zlomím) .... a občasných poznámek typu: "Tak pivko a cigárko, jo? To bych na tvým místě nedělala, máš tady spoustu práce", "To si piš, že paní inženýrka by ti tady makala stejně jako já" apod... big_smilebig_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#804 9. 5. 2008 8:12

majkafa
Host

Ale řeší, jinak by to bylo bez poznámek.
P.S. Ona ví? smile

#805 9. 5. 2008 8:43

majka.r.63
♥♥♥♥---

Jo, paní Mikešová si drží nadhled. Dobře ti tak, Mikeši, teď je řada na ní, aby ti trošku zatopila big_smile .
Tímto přeju tvé ženě i tobě hezké ráno !

Není tady

#806 9. 5. 2008 9:40

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš: ".... a občasných poznámek typu: "Tak pivko a cigárko, jo? To bych na tvým místě nedělala, máš tady spoustu práce", "

Cože? Ty si dovolíš pivko a cígo? big_smile big_smile big_smile
Ježiš, ale tuhle větu Mikešová vymyslela moooc pěkně big_smile - prima návod na špičkování u nás doma big_smile tummenupp (teda manžel pivo nepije) big_smile

Není tady

#807 9. 5. 2008 12:10

petra72
Host

Mikeš:  až na ten šprajc ohledně prací na "mé" chatě ...

Jak já tý Mikešový fandím a tleskám lol  .... si to kocour pěkně zavařil a teď musí makat sám.  Se asi na chalupu vnutím, vyndáme si s Mikešovou lehátko na sluníčko a budeme koukat, jak kocour maká lol lol

#808 9. 5. 2008 12:22

Somaia
Host

Péťo, paní Mikešová je, zdá se, stejně šikovná jako já ... lol lol ... to se cení... lol

#809 9. 5. 2008 12:29

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

petra72 napsal(a):

Jak já tý Mikešový fandím a tleskám lol  ....

I Ty, Brute? sadtongue

Ale na chatu klidně přijeď, zítra večer bude grilovačka na zahájení sezóny a předtím mi můžeš vyplet aspoň jeden záhonek big_smile

Upravil(a) Mikeš (9. 5. 2008 12:31)

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#810 9. 5. 2008 12:40

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

petra72 napsal(a):

Mikeš:  až na ten šprajc ohledně prací na "mé" chatě ...

Jak já tý Mikešový fandím a tleskám lol  .... si to kocour pěkně zavařil a teď musí makat sám.  Se asi na chalupu vnutím, vyndáme si s Mikešovou lehátko na sluníčko a budeme koukat, jak kocour maká lol lol

Já tro vidím už teď v jasných barvách. Mikešová s vodítkem Víla s bičíkem a Kocour poletuje na vodítku a maká a maká a jen uhýbásmile Ty 3 fernety mu byl ale čert (nebo ženská) dlužnej smile

No mezi náma pokud je chatička Mikeška proč tam tahá kocourovou, vstup jen po zapalcení vstupního polatku. Platí se na každou zříceninu lol

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#811 9. 5. 2008 12:41

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

petra72 napsal(a):

Jak já tý Mikešový fandím a tleskám lol  ....

I Ty, Brute? sadtongue

Ale na chatu klidně přijeď, zítra večer bude grilovačka na zahájení sezóny a předtím mi můžeš vyplet aspoň jeden záhonek big_smile

No raději volám hasiče vissla

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí