29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nabuko: "Jde o to, že je to nový život. Nová výzva. Možnost začít od začátku, od nuly. Jinde, s někým jiným (myslím tím s Vencou ), jinak."
Jojo, vím, že to rozhodování je velmi těžké. Člověk zvažuje, zvažuje.... Ale věř mi, že život děsně letí a nových pracovních výzev ještě bude... Zatímco dítě máš jen jedno.
Jde o to, že "smutek" ze zmeškané pracovní příležitosti má úplně jiný nádech než po letech "smutek" z toho, že jsem cosi v životě svého děcka prošvihla. Teda aspoň tak to mám já.
Samozřejmě Ti přeji to správné rozhodnutí.
Není tady
Můžeš hádat, proč jsem reagovala na tvůj příspěvek. Nemusíš dělat Mikešovi anděla strážného, neboj, poradí si. Obzvláště tvá rada s převedením poloviny majetku je pro něj velmi přínosná.
Upravil(a) majkafa (9. 5. 2008 0:22)
Salen napsal(a):
...pokud vím, tak Mikešová neví, jen si kdysi něco myslela a uvěřila ti, že to tak nebylo.
Ano, věří mi... a nebo mi naopak nevěří ani slovo, ale je tak rozumná, že to neřeší
Salen napsal(a):
............. a pak bych tě na jejím místě s chutí vyrazila :-)))))))))
A to jako prooooč??? Mezi námi je všechno zase hezké, až na ten šprajc ohledně prací na "mé" chatě (ale časem ji doufám zlomím) .... a občasných poznámek typu: "Tak pivko a cigárko, jo? To bych na tvým místě nedělala, máš tady spoustu práce", "To si piš, že paní inženýrka by ti tady makala stejně jako já" apod...
Není tady
Ale řeší, jinak by to bylo bez poznámek.
P.S. Ona ví?
Jo, paní Mikešová si drží nadhled. Dobře ti tak, Mikeši, teď je řada na ní, aby ti trošku zatopila .
Tímto přeju tvé ženě i tobě hezké ráno !
Není tady
Mikeš: ".... a občasných poznámek typu: "Tak pivko a cigárko, jo? To bych na tvým místě nedělala, máš tady spoustu práce", "
Cože? Ty si dovolíš pivko a cígo?
Ježiš, ale tuhle větu Mikešová vymyslela moooc pěkně - prima návod na špičkování u nás doma
(teda manžel pivo nepije)
Není tady
Mikeš: až na ten šprajc ohledně prací na "mé" chatě ...
Jak já tý Mikešový fandím a tleskám .... si to kocour pěkně zavařil a teď musí makat sám. Se asi na chalupu vnutím, vyndáme si s Mikešovou lehátko na sluníčko a budeme koukat, jak kocour maká
Péťo, paní Mikešová je, zdá se, stejně šikovná jako já ...
... to se cení...
petra72 napsal(a):
Jak já tý Mikešový fandím a tleskám
....
I Ty, Brute?
Ale na chatu klidně přijeď, zítra večer bude grilovačka na zahájení sezóny a předtím mi můžeš vyplet aspoň jeden záhonek
Upravil(a) Mikeš (9. 5. 2008 12:31)
Není tady
petra72 napsal(a):
Mikeš: až na ten šprajc ohledně prací na "mé" chatě ...
Jak já tý Mikešový fandím a tleskám.... si to kocour pěkně zavařil a teď musí makat sám. Se asi na chalupu vnutím, vyndáme si s Mikešovou lehátko na sluníčko a budeme koukat, jak kocour maká
![]()
Já tro vidím už teď v jasných barvách. Mikešová s vodítkem Víla s bičíkem a Kocour poletuje na vodítku a maká a maká a jen uhýbá Ty 3 fernety mu byl ale čert (nebo ženská) dlužnej
No mezi náma pokud je chatička Mikeška proč tam tahá kocourovou, vstup jen po zapalcení vstupního polatku. Platí se na každou zříceninu
Není tady
Mikeš napsal(a):
petra72 napsal(a):
Jak já tý Mikešový fandím a tleskám
....
I Ty, Brute?
Ale na chatu klidně přijeď, zítra večer bude grilovačka na zahájení sezóny a předtím mi můžeš vyplet aspoň jeden záhonek
No raději volám hasiče
Není tady