|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
taky ho postupně odřezávám.
Začínám být taková otupělá vůči němu
Fanny a jak to dlouho trvalo, nečetla jsem tvůj příběh?
Není tady

Kerrin, myslím, že ta otupělost je první fází k tomu, abys se od toho oprostila.
Snaž se neřešit, jak dlouho to může trvat. Je to individuální, příběhy (i lidé v nich) jsou velmi rozmanité.
Není tady
Lálino, opět nevím, co na to říct..........nerozumímm tomu, jak se někdo může chovat hned "jinak" a jako mávnutím proutku je k nepoznání. Co teď, beru si z toho i něco do svého života. Vlastn si denně kladu otázku, zda já sama mám ZAPOTŘEBÍ SE TRÁPI SE SVÝM MANŽELEM? TřebA MI TÍM VŠÍM, KDYŽ HO KONEČNĚ VYHODÍM, SE MI ULEVÍ, JAKO KDYŽ TÁHNU TĚŽKEJ BALVAN A UŽ NEMÁM DOST SIL!!!!!!! (to jsou mé pocity)
Kdysi když nadhodil slovo "stereotyp", tak jsem si to nechtěla připustit, ale ted vidím, jak s ním žiji stereotypně já. co mi vlastně ten vztah dává??????????? ........... Dříve.....dusno u nás bylo jednou za uherskej rok, ted je to obrácene.
Mám domluvenou schůzku s psychložkou.
Není tady
Kerrin, teď uvažuju o tom stejným: "Mám zapotřebí se trápit se svým manželem, s jeho problémy, které on evidentně nikdy nevyřeší?" Nemám.
Já se snažila za oba, mám čisté svědomí, nic jsem nevzdala, opravdu jsem chtěla naše manželství zachránit. Že se on nedokáže rozhodnout, je teď už jen jeho problém. Dala jsem mu spoustu času k rozhodnutí.
A že s milenkou "něco udělá"? Odhaduji na 95%, že vím, co. Nerozejde se s ní "z očí do očí" , ale nechá ten jejich vztah prostě vyšumět.
Ani tomuto nevěřím, mám pocit, že je srab i na toto řešení.
Jenže některé milenky mají celkem výdrž, co se týče čekání.
A toto je náš případ, tu ženskou nic nezastaví, ona je snad ještě blbější než já a to je to jediné co mě celkem uklidňuje. Jakej šel, takovou našel.
Není tady

Lálina napsal(a):
A toto je náš případ, tu ženskou nic nezastaví, ona je snad ještě blbější než já a to je to jediné co mě celkem uklidňuje. Jakej šel, takovou našel.

Lálino, to se fakt směju. To samé jsem si říkala, že to není možné, že ona ona musí být snad úplně mimo stejně jako já. Měla výhodu, že něvěděla to co já. Myslela si, že má jen ji a se mnou už není. Nechápala jsem, že mu to všechno žere.
No jo, jsme někdy ke všemu slepé a vidíme jen to, co vidět chceme.
Není tady
Fanny5 napsal(a):
Lálina napsal(a):
Lálino, to se fakt směju. To samé jsem si říkala, že to není možné, že ona ona musí být snad úplně mimo stejně jako já. Měla výhodu, že něvěděla to co já. Myslela si, že má jen ji a se mnou už není. Nechápala jsem, že mu to všechno žere.
No jo, jsme někdy ke všemu slepé a vidíme jen to, co vidět chceme.
Osoba toho "zatím" mého M si myslím, že ví, jak se věci mají a nebo se to brzy dozví..........jen potřebuje někoho, aby nebyla sama............ tak jí dělá takového převozníčka. Co vím jaká je, tak jen to prokoukne a pošle ho nekam..........nebude to dlouho trvat.
No a i kdyby M chtěla a třeba chce moc a moc , tak ted už se asi budu upřímě smát (nehraju si tedy na nějakou hrdinku - každý rozchod bolí), že větší č.u.z.u. si najít nemohl, ale když už, tak dobře tomu mému M tak. Nechci se přeonačovat do nějakých mrch........ ale P.O.T.V.O R.A v tom zdravém slova smyslu chci být. Jde to pomalu,ale snad se do toho vykřešu!
(sebevědomí, bez nějaké závislosti)
Lálino.....můj M neřeší, nikdy se s takovou situací nesetkal, raději od všeho uteče. Ale každý strůjcem svého štěstí..........
Není tady

No jo, když se vyskytne nějaká jiná ženská v partnerově životě, máme tendenci ji řešit a přeceňovat její kvality. Myslíme si, že musí být nejkásnější, nejskvělejší ...... atd. Neuvědomujeme si, že to není o ní, ale o vztahu s partnerem. Pak zjišťujeme, že on se chová jako zbabělec, že ona není ani tak krásná (jak jsme si ji vymyslely), ani tak skvělá a najednou nevíme, co si s tím počít.
Jestli vlastně bojovat o chlapa, který si neví rady sám se sebou nebo se na to vykašlat.
Někdy je možná fakt nejlepší se na to v danou chvíli vykašlat, žít po svém a pak se třeba jednou stane, že on se taky najde, zjistí, co chce a začne se chovat zase jako muž, kterého můžeme milovat.
A nebo taky ne.
Není tady
Fanny5 napsal(a):
No jo, když se vyskytne nějaká jiná ženská v partnerově životě, máme tendenci ji řešit a přeceňovat její kvality. Myslíme si, že musí být nejkásnější, nejskvělejší ...... atd. Neuvědomujeme si, že to není o ní, ale o vztahu s partnerem. Pak zjišťujeme, že on se chová jako zbabělec, že ona není ani tak krásná (jak jsme si ji vymyslely), ani tak skvělá a najednou nevíme, co si s tím počít.
Jestli vlastně bojovat o chlapa, který si neví rady sám se sebou nebo se na to vykašlat.
Někdy je možná fakt nejlepší se na to v danou chvíli vykašlat, žít po svém a pak se třeba jednou stane, že on se taky najde, zjistí, co chce a začne se chovat zase jako muž, kterého můžeme milovat.
A nebo taky ne.
A co by měl teda správný muž udělat? Rozhodnout se jen pro jednu?

Přesně tak.
Tím spíš, když má na to dostatek času. Nepřebíhat, rozhozhodnout se a netrápit všechny zúčastněné.
My máme taky volbu. Nechat si to líbit nebo ne. Dost často to rozhodujeme v těchto případech my. Jedna nebo druhá. Které dřív přeteče pohár trpělivosti.
Není tady
Měl by říkat věci, tak jak jsou. Ne pořád lhát úplně všude a úplně všem. Dokážu pochopit, že i já se můžu zamilovat. Ale potom musím nést důsledky svého chování a neubližovat.
Není tady
Lálina napsal(a):
Měl by říkat věci, tak jak jsou. Ne pořád lhát úplně všude a úplně všem. Dokážu pochopit, že i já se můžu zamilovat. Ale potom musím nést důsledky svého chování a neubližovat.
Jenže Lálino, to jsme my - ženský. Jak vidíš, tak ti naši M to mají jinak. Neřeší a nebo řeší, ale jen ve skrytu duše v sobě a nepomůžou si. Prostě to nechávají tak jak je, jak jim to vyhovuje. Jsou myšlenkama někde jinde a zdravý rozum a ujasnit si co a jak , tak na to nemají buňky!!!!
Není tady
Víš Kerrin, jsem schopná pochopit, že lhal když se nevěra provalila. Tenkrát jsem ještě neměla informace co a jak bylo. Tenkrát měl možná obavy z toho, co bude a jak to dopadne. Ale proč teď, proč lži dalšího půl roku. Přece dospělý člověk, který má mimomanželský vztah 4 a 1/2 roku musí vědět proč to dělá a co od toho očekává. Pokud ne, tak....
Není tady
Lálino, já nevěděla, jak dlouho tvůj M má mimomanž. vztah..... to je 4,5 roku? Já myslela, že to je jako u nás .... neco přes pul roku.
Není tady
Jo, jo Kerrin, 4 roky mají vztah a já to před půl rokem zjistila, když jsem vyslechla jejich telefonát. Ale už před tím jsem tušila, kopala kolem sebe, ovšem bylo mi řečeno, že jsem hysterka, nemám co na práci a vymýšlím kraviny. Kde by prý vzal čas na další ženskou, má dost mě a na rozdíl ode mně si nepotřebuje nic dokazovat. Táhnou to spolu vlastně od chvíle kdy ji M zaměstnal ve své firmě.
Není tady
Fanny5 napsal(a):
když se vyskytne nějaká jiná ženská v partnerově životě, máme tendenci přeceňovat její kvality. Myslíme si, že musí být nejkásnější, nejskvělejší ...... atd. Neuvědomujeme si, že to není o ní, ale o vztahu s partnerem. Pak zjišťujeme, že on se chová jako zbabělec, že ona není ani tak krásná (jak jsme si ji vymyslely), ani tak skvělá a najednou nevíme, co si s tím počít.
....
Upravil(a) Vanda (7. 10. 2008 9:03)
Lálina napsal(a):
Jo, jo Kerrin, 4 roky mají vztah a já to před půl rokem zjistila, když jsem vyslechla jejich telefonát. Ale už před tím jsem tušila, kopala kolem sebe, ovšem bylo mi řečeno, že jsem hysterka, nemám co na práci a vymýšlím kraviny. Kde by prý vzal čas na další ženskou, má dost mě a na rozdíl ode mně si nepotřebuje nic dokazovat. Táhnou to spolu vlastně od chvíle kdy ji M zaměstnal ve své firmě.
A jak to ted vidíš??? on asi nekomunikuje a samozřejmě nic neřeší........
Není tady
O ty brýle nkdy nepřijde, pokuď s ní nebude minimálně pár měsíců žít, až vytěká láska a nastane denní stereotyp, chlapi jsou schopni gigantických činů, ale nejsou schopni je konat stále.
Nejsou schopni býtpořád skvělí a úžasní, nosit květiny a pět ódy na krásu, chodit do divadla a plnit skrytá přání své vyvolené.
Jednou nasadí bačkory a usedne k televizi.
Nebo odfrčí dál. Jako Pepa Vojtek. To je prototyp.
Když má svou lásku pro sebe, přestane být vzácná, naopak se mu i začne stýskat po něčem, co důvěrně znal. Takže se i někdy vrací.
Není tady
.
Upravil(a) Vanda (16. 4. 2008 9:08)
Regina napsal(a):
Nebo odfrčí dál. Jako Pepa Vojtek. To je prototyp.
Když má svou lásku pro sebe, přestane být vzácná, naopak se mu i začne stýskat po něčem, co důvěrně znal. Takže se i někdy vrací.
On už zase opustil tu svoji Líbu? Vrátil se k Sabine, či co? Něco mi v bulváru uniklo? 
Není tady
Uniklo,
Pepa se nevrací a Sabina je těhotná s někým jiným... 
Upravil(a) Mikulenka (16. 4. 2008 11:08)
Není tady
Kerrin, já ted nic neřeším, nemůžu, nemám chuť. Cítím snad ještě větší zklamání než když se nevěra potvrdila, protože já se poctivě snažila, on věděl o co mi jde, dal nám oběma naději a pak ji s ledovým klidem vzal. Máš pravdu, on nic neřeší, ale že je sťastný mi nepřipadá. Plácá se v tom všem a nedokáže udělat krok ani jedním směrem. No, já už mu nemůžu víc pomoci, pro naše manželství jsem udělala myslím všechno co se dalo. Teď už vím, že dokud nebude chtít sám, nic nepomůže, on sám neví co chce. Každý den něco jiného, každý den jednu z nás. Nechce nic vyřešit, chce zpátky svůj způsob života před tím okamžikem, než jsem se všechno dozvěděla a on už nemohl zapírat a dělat ze mně blázna. Chce nás obě a to já nedokážu přijmout, i když si myslím, že tak spousta manželství asi funguje.
Není tady
Lálino, dváš si ještě nějaký časový horizont, jak dlouho v tom takhle být?
Včera jsem byla u psycholožky, probrali jsme chování dítěte, pak i trochu to co je mezi mnou a mým M. Řakla mi, že je dobré a i rozumné vyřešit věci do roka. Já jsem nyní tak ze polovicí. Takže do 7-8 měsíce chci mít svůj život vyřešen, jestli s ním zůstanu nebo ne.
Můj stav je ted - otupělost, začínám být laxní vůči svému M. tak nějak to cítím.........
Není tady
Alosek napsal(a):
Lálina napsal(a):
Teď jsme se vrátily s dcerou od známých. Celou dobu jí M psal, že dorazí, jenom dodělá nějakou práci, bohužel nic, nedorazil. Tak mi tu pláče proč jí táta lže. Proč ji nemá rád. Samozřejmě jsem jí řekla, že pracuje, že to nešlo, že vydělává peníze. Odpověď byla, proč lžu já.
Nějak nevím co na to říct, moje 10-ti letá dcera mi řekla, že má taťka rád jinou paní, tu paní, která u něj pracuje. Sedím tady, slzy mi tečou, jsem úplně v pr..., a nevím co říct, co psát. Cítím neuvěřitelný strach, že všechno skončilo, cítím strašné pohrdání k člověku, se kterým jsem strávila 20 let, a který neví co je to slušnost. Chápu, i já se můžu zamilovat, ale to neznamená, že nic před tím nebylo.Lálino,
můj tehdy sedmiletý syn taky poznal, že se něco děje, a že mu tatínek lže. Ale já jsem mu nelhala nikdy. Vysvětlila jsem mu, že tatínek se zamiloval jinde, a protože je zamilovaný, tráví s tou druhou paní víc a víc času. Ale že se to uklidní, že ho má pořád rád. A že mu tatínek lže proto, že si myslí, že je to tak lepší, že to někteří lidé dělají, aby "neublížili". Hlavně s dcerou mluv, opatrně, ale upřímně, a nelži jí. Potřebuje teď někoho, komu bude důvěřovat a na koho se bude moct spolehnout. Klidně brečte i spolu, za to se nemusíte ani jedna stydět, že je vám smutno, že vás něco bolí, trápí. Ale pak se musíte na sebe usmát, a říct si, že to přece zvládnete, a jít něco dělat...
A jestli něco skončilo - tak jako u mně - tak něco nového a možná i hezčího začne
Taky jsem tomu nevěřila, myslela jsem si, že pro mě skončil život, ztratila jsem smysl svého života... hovnajs.![]()
chtěla jsem jen tu poslední větu nechat vytisknout,ale neumím to alošku fakt mě čeká něco?
Není tady

Niečo určite!

Není tady
Regina napsal(a):
Vanilko, přesně! Jak mi děti vyrostly, tak mi i pěkně rostou růžky - ne parůžky, ale pěkné TRKACÍ rohy. Cítím, že se něco mění (mateřská role byla splněna bezezbytku), teď prakticky jen dojíždí status quo výchovy potomků, a mezitím už mám čas na SEBE. Báječná věc, jako když se otevřou dveře, o kterých jsem neměla tušení. Ony tam pořád byly, ale ignorovala jsem je protože nejdůležitější byli malí cvrčkové, a teď už mě tolik nepotřebujou, a já můžu řádit jako zamlada!
čtu si vás milé kamarádky pozpátku a hodně mi dáváte.... 

Není tady