Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 4. 3. 2008 21:39

Judita23
♥♥-----

Re: Neodeslané dopisy

Xkisku, díky za povzbuzení smile Mě to zatím půlroční tápání stálo 10 kg....Naši společní známí to nevědí, i když si všimli, že se nebavíme tak, jako dříve..... i tchýně, která žije sama reagovala dotazem, zda je vše Ok. Takže zatím, dokud to není vyřešené, mlžím a pravý důvod neuvádím. Ví to jen pár blízkých lidí v mém okolí, se kterými ale můj M nepřichází do kontaktu. A pokud to nevyjde.....vím, že s pravdou budu muset ven a že těch lidí, který z toho budou nešťastný, přibude... Závidím všem, který tohle martyrium už mají za sebou. Já jsem si  na dno asi ještě nesáhla........ Někdo tady psal, že by člověk neměl spojovat svoje štěstí s přítomností někoho jiného.....tak tohle bych si potřebovala jako čip vložit do hlavy....protože pokud k sobě mám být upřímná, tak já zatím svoje štěstí a rodinný život spojuji s přítomností M......nechávám ale zároveň plynout čas a čekám až se ve mně tohle zlomí......a díky jeho chování, které je sice slušné ale bez vřelosti a citu, se k tomu bodu zlomu pomalu blížím....

Není tady

#52 4. 3. 2008 21:58

majka.r.63
♥♥♥♥---

Mikeš napsal(a):

Kuřátko napsal(a):

Judita23 napsal(a):

Rodina a  děti byli u něho na prvním místě, proto teď tak zírám...Copak ta chemie je všemocná?

Můj BM to měl tak samo. Rodina a syn na prvním místě. Nevěru u svých kamarádů s rodinou odsuzoval. Pak se najednou zamiloval a bác. Ano, kvůli rodiny se vrátil...ale já časem pochopila, že to dělá jenom kvůli tomu. On nebyl šťastný. Tak to asi nakonec dopadlo, tak jak mělo.

Jako bys mluvila o mně sad
Žere mě to, ale pořád se snažím sám sebe přesvědčit, že jsem se rozhodl správně...

Můj M to měl podobně. Nakonec na mě "byl hnusnej" hlavně proto, že jsem byla příčina proč se nedokáže odhodlat odejít. Spor rozumu a srdce. Výraz "byl hnusnej" znamená, že nebyl laskavý, zdvořilý, milý, pozorný ...
Jeho odchod byla jediná věc, o které vím, která byla v rozporu s jeho svědomím. Ale kdyby zůstal, nepřestal by mi dávat za vinu, že neodešel ....

Jsem ráda, že už to nemusím řešit.

Není tady

#53 4. 3. 2008 22:00

majka.r.63
♥♥♥♥---

Ještě dodám - nebyl ideální, kromě dobrých vlastností to byl i lhář, podvodník a fláma ... ale bylo mi s ním dobře.
smile

Není tady

#54 4. 3. 2008 22:10

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

majka.r.63 napsal(a):

Můj M to měl podobně. Nakonec na mě "byl hnusnej" hlavně proto, že jsem byla příčina proč se nedokáže odhodlat odejít. Spor rozumu a srdce. Výraz "byl hnusnej" znamená, že nebyl laskavý, zdvořilý, milý, pozorný ...

Já naštěstí nejsem na nikoho "hnusnej", protože tohle je čistě můj problém a já si to musím vyžrat. Trápí mě to a smutním, ale je to všechno moje vina, mea culpa...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#55 4. 3. 2008 22:12

majka.r.63
♥♥♥♥---

No já jsem na tebe nechtěla útočit. Jenom jsem chtěla ukázat, že někdy si člověk nedokáže pomoci dělat to, co pokládá za správný. A že leckdy ublížíš, ať se rozhodneš tak či onak. Prostě někdy se to zašmodrchá ... smile

Není tady

#56 4. 3. 2008 22:21

Kerrin
♥♥♥♥---

Judito23, četla jsem všechny příspěvky a můžu opět říct, že se zde příběhy shodují. Jsem na tom obdobně jako Ty. Tak nějak se vcše provalilo v říjnu a od té doby se v tom plácám (hlavně já). Vánoce, svátky na nic, i když byly společné, ale to napětí  a nedůvěra tomu nepřidalo. Manžel mi svou chybu a kontak s tou druhou přiznal někdy v tom říjnu, pak od listopadu bydlel u maminky. Tvrdil, že s ní nic nemá ...tad.Ale výlety po večerech byly.V lednu jsme si řekli nebo spíš on řekl, že to spolu "zkusíme" dáme si šanci. Zatím , ale jeho chování ke mě tomu moc nenasvědčuje.Sice bydlíme spolu /věci až na pár kousků má stále u maminky/, řekne mi o co jde, vždyt je tu snáma. Tak má snaha bvyla o tom, že nechci jen žít vedle sebe, ale spolu. Tad je situace taková, že já  připadám jako nerovnocenný partner vůči němu. Spíš pořád ta komunikace je z  mé strany a když nadhodím, že se nebaví, tak řekne :Vždyť se bavíme. prostě je to vše takové z donucení. I ty city a sex je o tom abych se ho doprošovala a na to už dál nemám. Je prostě takový neaktivní. Předevčírem jsme se bavili a řekl mi, že se to vněm zlomilo, že nemá chut a radost ze života, nemá chut na nic! prostě je nerozhodný, pořád neví, to jsou jediné jeho odpovědi. Na druhou stranu mi řekl, že nikoho nemá. Snažím se mu věřit, neptat se dál, komunikovat, ale obávám se , že jemu vyhovuje, když mlčím.
jenže zase jsou tady taková fakta. telefon - pořídil si ještě jedno číslo - odlišit soukromé a firemní. Telefon vypíná nebo stále nosí v kapse ..., no ten blbej mobil jde s ním kamkoliv. Až je to trapný, ale podle něj normální, že je tak zvyklý. právě to začal dělat, jak se to provalilo x- stovek sms měs. POdle výpisu - jak jsem již psala v jiném vlákně. A pak víken - jde se bavit s kamarády - pivo, bowling, že to ho aspon z toho dostane, pak jde do baru a prijde ráno v pul 6.Dva dny doma a zase jede ke známýmu - to mi řekne kam, ale prostě vypadne a neví kdy se vrátí. Je to pořád dokola. Tak přemýšlím, zda mi tohle trápení s panem nerozhodným stojí za to. Vím, že není lehké žít sama, jsme spolu 10 let, ale je to takhle taky těžké žít s ním, nemít důvěru, být podezíravá. On mi to ani kapkou nedá najevo, že mu za to stojím. Takže jen přihlížím a trápím se - ráno - večer.
Vím, , že se k žádné stěhovat nemíní, to spíš bude zase u maminky a bude mu vyhovovat bezstarostný život. Jet si kam chci, kdy chci, za dcerou přijet kdy se to bude hodit, třeba i denně, ukázat se jako starostlivý otec a jet si tu svoji.
tak nevím jak tohle všechno dopadne. nakonec se ale budu muset rozhodnout sama, zda takhle strávit život dál nebo ne.

Není tady

#57 4. 3. 2008 22:53

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Kerrin - někdy v takových případech pomůže "rozvod na zkoušku" - tedy v podstatě to, co už jste zkusili. Podvádějící partner se na čas odstěhuje. Ne k té druhé, ale na neutrální půdu - i tedy dejme tomu k té mamince. Ale ne že si chodí domů jak ho napadne. Prostě stav jako při opravdovém rozvodu - oba žijí sami, dělají si co chtějí, děti by to mělo zasáhnout co nejméně, tedy ty by měly zůstat doma a za druhým rodičem docházet.
A to odloučení by mělo trvat minimálně !!! 3 měsíce.
Píše o tom PhDr. Šmolka ve své knize o manželských nevěrách. Údajně to může pomoci těm nerozhodným vidět vše reálně.
Ale po pravdě ..... to šílené "nevím" říkají místní manžílci klidně i několik let a stále neví a stále neví :-)

Upravil(a) Salen (4. 3. 2008 22:54)

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#58 4. 3. 2008 23:17

Judita23
♥♥-----

Ahoj Kerrin, máš pravdu smutné příběhy jsou si i smutně podobné....Přemýšlím podobně jako Ty, taky řeším současnou komunikaci s M, stejně jako Ty mám pocit, že snažím spíše já... u nás to není maminka, kam se M uchyluje, ale práce...taky příchody z posezení až k ránu, taky telefon přilepený v kapse a další indicie, které mě srážejí, ale vím, že pokud ho chci zpět musím tohle vydržet. Pomáhá mi, že si ho představuju jako člověka, který onemocněl a potřebuje čas na to, aby se vyléčil.....nebo je to možná smrtelná choroba, která si navždy vezme s sebou do hrobu i naši lásku, nevím. Zatím se držím, od provalení jsem neudělala žádnou scénu, nevyčítám, chovám se přátelsky, ale nedoprošuju se... jen úplně ze začátku, kdy jsme to oba obrečeli, jsem ho prosila, ať bojuje za mě, za naše děti a rodinu...pak jsem to ještě asi dvakrát otevřela, abych se dozvěděla, jak na to jsem, ale spíš ten otevřený rozhovor bolel - řekla jsem mu, že ho nebudu držet, ale že chci, aby se to mezi náma urovnalo, ale že sama bohužel nic nezmůžu.......on neví, nerozumí sám sobě a bohužel padla i krutá pravda, že momentálně je láska u ní....proti mě ale nic zásadního nemá..... Naposled jsem mu řekla, že už to otvírat nebudu, ale až se rozhodne, tak ať se vyjádří. Strašně málo se vidíme, je buď od rána do večera v práci nebo jezdí do ciziny na služební cesty, ta poslední trvá už 3 týdny a je na ní s ní, takže žádné citové odloučení se asi konat nebude.....naopak, podle poslední komunikace mám spíš dojem, že nemá zájem...Zatím to nevzdávám, bylo by mnohem lehčí ho poslat pryč, než se snažit o obnovu, nevím možná jsem naivní, ale vím, že spíš bych v budoucnu litovala, že jsem nevydržela a neudělala pro to všechno. Chci mít sama před sebou čistý svědomí, že jsem ze svoji strany udělala maximum a bez toho trápení se tahle fáze boje holt neobejde, s tím jsem se už smířila.....

Není tady

#59 4. 3. 2008 23:28

majkafa
Host

-

Upravil(a) majkafa (27. 3. 2008 7:58)

#60 4. 3. 2008 23:28

Judita23
♥♥-----

Mikeš napsal(a):

majka.r.63 napsal(a):

Já naštěstí nejsem na nikoho "hnusnej", protože tohle je čistě můj problém a já si to musím vyžrat. Trápí mě to a smutním, ale je to všechno moje vina, mea culpa...

Chci se zeptat Mikeše, pochopila jsem to správně tak, že jsi odešel od rodiny a teď máš výčitky? Tvůj příběh neznám, tak se nezlob jestli jsem se spletla smile

Není tady

#61 4. 3. 2008 23:34

Kerrin
♥♥♥♥---

My už jednou měli takové to odloučení , kdy to bylo skoro 7 měsíců od sebe.V jednu chvíli to vypadalo na rozvod. Dávala jsem tomu cca ty 3 měs, ale nějak se tenkrát k řešení neměl a došlo až na těch 3/4 roku - ale po 4 měs jsme se začali scházet, jinak k nám jezdil skoro denně, pobýval stále déle a déle. lezdili jsme na výlety atd..Pak začaly občas společné výlety a tu cestu jsme k sobě našli.
tenkrát v tom nebyla jsem nevěra jako to co proběhlo ted, ale i pracovní problémy jeho.Opět hlavně nekomunikace.
Všechno bylo lepší než kdy předtím, aspon mě se zdálo. jenže ted po 2 letech mě M zase probudi ze sna! takže už jsem jednou ten "divný pocit zažila a když jsem se snsžila v září - říjnu upozornit, že neco není OK, tak se mi divil, co jako...bala, at neblázním,  nestresuju, co by jako bylo.
Řekla jsem mu, že mě mé city a pocity neklamou, jednou jsem již něco takového zažila a ted mám ten stejný pocit.
jsem zase kde jsem byla.
Nějka mne neuspokkuje, že tady jeno "je". Vlastně proč. \řekla jsem mu, že se pak takhle trápíme oba. Já, že vím co chci a zda to ví i on.
No a odpověd je jasná - neví, neřešit ni, nechat být aprý třeba čase. jenže roky utíkají!!!!!!!!!!
Co vy na to? nechci dělat nějaká náhlá rozhodnutí, pálit mosty, dcera je  a byla z toho hodně špatná, když tu nebyl - sceny,změny chování, neklid.
Ale zase věčně čekat třeba na to, co už nepřijde?na to zda bude stát o život se mnou s dá to najevo, bude mu tak záležet na mě......... to nevím

Není tady

#62 5. 3. 2008 5:35

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Hodně sil všem!! Jineho se snad neda rict hmm.

Fly or Die. Punk je od punkevních jeskyní? smile

Není tady

#63 5. 3. 2008 7:33

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Judita23 napsal(a):

Chci se zeptat Mikeše, pochopila jsem to správně tak, že jsi odešel od rodiny a teď máš výčitky? Tvůj příběh neznám, tak se nezlob jestli jsem se spletla smile

Neodešel, Judito, nenašel jsem k tomu odvahu. Čas ukáže, jestli toto své rozhodnutí budu jednou hodnotit jako rozumné nebo jako zbabělé.

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#64 5. 3. 2008 8:27

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Promiň Judito23,

víš co si myslím? Že ideálně své manžlství vidíš jen Ty, manžel to asi viděl jinak, když šel do paraleleního vztahu. Něco mu chbybělo, co teď dostává jinde.

Zkus to zjistit a taky mu to poskytovat.

Já měla štěstí v neštěstí, že manželův paralelní vztah se provalil až po roce a půl trvání, takže už měl sundané růžové hormonální brýle co se týče vztahu s tou jeho tehdejší milenkou.

Takže rozhodování měl ulehčeno, nemusel se prát se zamilovaností.

dobrý článek:

http://www.super.cz/sex/20943-milenky-v … elky-.html

Není tady

#65 5. 3. 2008 8:46

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Selima napsal(a):

No, ja dnes- a to je už ae prosím pekne 10 orkov po "rozchode môjho ižvota" viem, že bývlý boj síce férový chlap a dobrý milenec, ale mal aj spústu chýb... a proste pri všetkom, čo bolo dobré - a že to bolo dosť - zohral svoju "historickú úlohu" a odišiel na smetisko dejín. Vývoj sa nedá zastaviť a my sme sa vyvíjali každý inak a každý inam.. Netrúfam si hodnotiť, ako je to u vás, ale ak je to len drobný úlet, určite to prežijete a možno ešte skvalitníte vzťah. Ak sa to rozpadne, korózia bola hlbšia a časom by váš vzťah nahlodala tak či onak. Aj dvaja vynikajúci ľudia si môžu neraz dať len obmedzené množstvo citu, informácií a inšpirácie pri vývoji, a potom je načim pobrať sa ďalej.

Selimko!!! Díky, tys to tak zhodnotila!
Juditě chci říct, že i já jsxem se zaštiťovala podobnými věci a říkala si, že to prostě NEMŮŽE skončit...a vidíš. Skončilo. A přežila jsem poměrně solidně.

Není tady

#66 5. 3. 2008 8:49

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Majka 63 - píšeš moje vlastní slova...neměli jsme jednoho chlapa?

Není tady

#67 5. 3. 2008 9:12

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Mikeši - ty sis to taky celkem slušně zkomplikoval ...... A tvoje paní to tedy taky nemá moc jednoduchý, když jí jistě neujde tvoje smutnění nad ztracenou láskou.
Judito, Kerrin - u vás bude hrát roli taky to, v jakém postavení je ta druhá - vdaná, volná??

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#68 5. 3. 2008 9:36

Judita23
♥♥-----

Salen, u mě volná, veselá temperamentní, exotická, plná elánu a s velkou motivací, protože je cizinka a zdaleka jí její země nenabízí takové příležitosti jako naše republika....

Není tady

#69 5. 3. 2008 12:03

majka.r.63
♥♥♥♥---

No Kukačko, vzhledem k množství manžových služebních cest - možná jsme jednoho chlapa měly ! va lol

Není tady

#70 5. 3. 2008 12:57

Kerrin
♥♥♥♥---

tak tu o které jsem se dozvěděla je 2x rozvedená a dvě děti už větší než naše a ona je o rok starší než já.

Není tady

#71 5. 3. 2008 13:12

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

já jsem taky starší, než zákonitá toho mého

Není tady

#72 5. 3. 2008 13:15

Lálina
♥♥-----

Ahoj všichni, hlavně Kerrin a Judito23. Taky se u nás paralelní vztah provalil už v září (trvá téměř 4 roky) jak jsem psala na jiném vlákně. Taky mám pocit, že se o všechno snažím jen já sama a manža vyčkává. On sám nechce o ničem mluvit, vlastně není za toho půl roku žádný viditelný posun. Jak já závidím Vám, které píšete, že manžel řekl, že Vás má rád, nevěra byla chyba a chce s Vámi zůstat. Tak toto u nás nezaznělo. Jediné co řekl je, že se rozhodne do jara (na můj dotaz co znamená do jara, byl specifikován konec března), ale víte, já si myslím, že mu to vlastně takhle vyhovuje. Manželka se snaží, je přívětivá, bouchá pouze, když už neví kudy kam (za toho půl roku zhruba 3-4x), milenka, která je u něj zaměstnaná má tak vysoké finanční ohodnocení a další výhody, že vztah neukončí nikdy, i kdyby s ním byla pouze kvůli těmto výhodám. Upřímně říkám, že s ní manžel tráví víc času než doma (milenka je rozvedená s 12-ti letým synem) a já to i po půl roce stále nechápu. Taky mám pocit, že bez něj nedokážu žít, strašně se bojím,ale na druhé straně už na něj dokážu být naštvaná za to co udělal.

Není tady

#73 5. 3. 2008 13:35

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Judito - jsi přesně uprostřed té ohnivé koule nebo vánice nebo toho všeho chaosu a nemůžeš teď vidět dál než na půl metru. Potřebuješ jednoznačně odstup. To půjde asi jen časem nebo zpracováním problému v sobě .....jak komu (někdo knihou, někdo dobrým cvokařem)

Tvoje slova - "chudáček se zamiloval a teď neví co s tím..."
je úplně jedno jestli to kohokoli z nás tahá za uši nebo ne, jde teď o tebe. I kdybych ti napsala TO JE PITOMOST!! - tak to přehlédněš... teď to prostě neuvidíš . asi ani nemůžeš. Cítíš v tom svém citátu něco ???
Mně to naopak přijde naprosto bezohledné, pakliže si začne paralelní vztah - neumí ho ustát, natož vyřešit, a  přizve k tomu manželku a pokud možno rodiče a prarodiče všech zúčastněných (přeháním záměrně - možná prababičku vynechal...smile ), aby mu pomohli !!! A většinou skutečně vzniklou situaci řeší ženy. Jedna -první, druhá nebo obě. Takže fakt: "chudáček".

Chlap - pokud si to zařídí tak, aby nikomu neublížil, spíš prospěl , tak si může "nevěru" (více fyzickýchpřítelkyň - nevím jak to nazvat)dovolit.  Ale neublíží ti! Pokud to neumí, tak se do toho nemá pouštět. Hrubě jsem shrnula svůj názor. smile

Zajímalo by mě(udělám anketu) čí CHLAP nebyl jedinečný, fantastický, úžasný a nenahraditelný???Proč to asi tak vnímáme. ...
No, myslím, že po pár dnech přijímání informací zde - budeš krok po kroku pomaličku ustupovat dozadu, odkud budeš mít situaci stále víc a víc přehlednou........"nenapovídej, lallala..."  vissla

Není tady

#74 5. 3. 2008 13:41

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Wiki napsal(a):

Chlap - pokud si to zařídí tak, aby nikomu neublížil, spíš prospěl , tak si může "nevěru" (více fyzickýchpřítelkyň - nevím jak to nazvat)dovolit.  Ale neublíží ti! Pokud to neumí, tak se do toho nemá pouštět. Hrubě jsem shrnula svůj názor

Přesně tohle se snažím na jiném vlákně vysvětlit a mám pocit že marně. Jsem ráda, že někdo má stejný názor jak já...

Není tady

#75 5. 3. 2008 14:32

majkafa
Host

-

Upravil(a) majkafa (27. 3. 2008 7:58)

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí