Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 4. 3. 2008 13:50

Judita23
♥♥-----

Re: Neodeslané dopisy

Kuřátko napsal(a):

Judita23 napsal(a):

Rodina a  děti byli u něho na prvním místě, proto teď tak zírám...Copak ta chemie je všemocná?

Můj BM to měl tak samo. Rodina a syn na prvním místě. Nevěru u svých kamarádů s rodinou odsuzoval. Pak se najednou zamiloval a bác. Ano, kvůli rodiny se vrátil...ale já časem pochopila, že to dělá jenom kvůli tomu. On nebyl šťastný. Tak to asi nakonec dopadlo, tak jak mělo.

Kuřátko a jak to u vás probíhalo v čase? Jak dlouho se Tvůj muž rozhodoval, než odešel?

Není tady

#27 4. 3. 2008 14:00

Judita23
♥♥-----

Já to vím od začátku října, manžel mi to sám řekl poté, kdy jsem se ho ptala, jestli se něco neděje, že mám pocit,jako by mezi námi bylo sklo......A to byl jejich vztah úplně čerstvý sotva snad měsíc?? Řekl, že si to potřebuje srovnat v hlavě a je vidět, že stále neví, zvažuje..... a já nevím jak dlouho mám čekat a nechat ho rozmýšlet....vím, že se doporučuje rok......sílu na to zatím mám, stojí mi to za to, ale příběhy například Mazlíka se mi v mé situaci nečtou moc vesele......

Upravil(a) Judita23 (4. 3. 2008 14:02)

Není tady

#28 4. 3. 2008 14:00

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

U nás to byl takový malý kolotoč. Po provalení nevěry odešel k milence po týdnu. Skoro každý den k nám ale chodil. Po třech měsících vztah s milenkou ukončil, vrátil se k nám domů a my to zkoušeli další tři měsíce znovu. Jenže po té samé době se začal opět stýkat s milenkou.
Se mnou přestal komunikovat (jen nutnosti) a já viděla jak se trápí. Vydržela jsem to ještě další tři měsíce...a to jsme ještě ke všemu jeli spolu na dovolenou....a pak jsem mu zabalila věci a řekla, aby šel. A vím, že kdybych to tak tenkrát neudělala, plácali by jsme se v tom ještě hodně dlouha. A já tak už žít nechtěla.

Není tady

#29 4. 3. 2008 14:04

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Judito, u každého je to jiné. Někdo má sílu čekat a někdo ne....někomu, kdo čeká to vyjde a jsou zase šťastní a jiný ne. Nejde příběhy srovnávat. Ano jsou kolikrát hodně podobné. Ale ty osoby jsou jiné, žijí v jiném prostředí a mají k sobě i jiný vztah.
Musíš se řídit podle sebe....co ty by jsi chtěla.

Není tady

#30 4. 3. 2008 14:10

Judita23
♥♥-----

Tak přesně z tohohle vývoje mám obavy....ale já asi nebudu mít tu sílu poslat ho pryč, pořád ještě doufám,že na misce vah to budu já a děti, kdo převáží, ale zase za cenu, že se bude trápit? Pokud to u něj bude rozhodnutí z rozumu a ne srdcem, tak se jen posílí to, co bylo odmítnuto.......taková je zákonitost vztahů..

Není tady

#31 4. 3. 2008 14:34

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Jo, jo, ten můj BM taky odsuzoval moji kamarádku, která si u nás nechávala auto, když jela na zálety :-). A taky je to ten zodpovědný a věrný typ, který se teď kolem milenky (měla bych už říkat přítelkyně, vždyť už není ženatý) točí a obskakuje ji ..... no prostě jako zamilovaný muž. A díky jeho "rodinným" vlastnostem nemám moc šance, že bych se někdy dočkala "odplaty". Sice ona byla dost na chlapy přelétavá, ale když už tohle urvala, to by musela být blbá, aby se toho vzdala. Taky už jistě ví své o životě rozvedené ženy - a ona se rozváděla na vlastní žádost, aby měla víc volnosti.
A můžu tady kývat nad vašimi stesky, až bych mlátila hlavou do klávesnice, ale holky ..... k čemu to je, připouštět si pořád tyhle pocity? Že ho chci zpátky, že chci zpátky naši rodinu, že už bych se chovala jinak (to je vůbec šílený konstatování) ?? K ničemu! Jenom nás to pořád otáčí zpátky. Prostě tyhle myšlenky, když na nás přijdou, musíme nechat jen tak projít kolem, zalít nějakými těmi slzami a představovat si třeba, že s každou tou slzou odplavuje zase kousek té vnitřní bolesti.
Já sama v tom lítám kolikrát úděsně, střídá se to s těmi lepšími dny, ale prostě člověk to musí tak nějak přijmout, nesnažit se teď hned něco vymýšlet, měnit, řešit, nechat plynout čas, vyrovnávat se uvnitř sebe a přebíjet ty vlny smutku čímkoliv, co na koho zabírá.
A věřit, že tohle není žádnej konec našeho partnerského života. Jen přestávka. Hrozně moc bych chtěla kouknout dopředu, třeba za 5 let ..... protože podle mých zkušeností mnohá z nás bude v té době tiše v duchu úpět "teda já blbka, že jsem si tu samotu pořádně neužila, už zase abych se starala a poslouchala chytrý řeči" :-))).
A ještě něco - jak tu každou chvíli nějaká píše, že ten její byl ten nejlepší, nejúžasnější, že jinej už ho nemůže nahradit ..... holky, když s někým jste 15, 20 let, tak je to především zvyk a mylná jistota. To je to, za čím brečíme. Nic jiného jsme nepoznaly, tak si myslíme, že to bylo to nejlepší. Navíc jsme si s ním už v mozku naplánovaly mnoho dalších let, co a jak ještě pořídíme, poznáme, jak budeme mít ty vnoučata, atd, atd. A teď to nemáme a máme pocit, že to bude prožívat s tou druhou. Nebude. I pro něj skončily ty plánované představy. Protože s novým partnerem už žijou jinak a mají zase svoje představy, které možná vyjdou, možná ne.
Mě osobně pomáhá nejvíc to, že sice uznávám dobré stránky BM (taky mám pocit, že těžko najdu jiného chlapa, který by je měl), ale úmyslně si vybavuju ty horší. To co mě štvalo, čím mi šel na nervy a hlavně ty poslední dva roky, co všechno jsem kvůli němu musela prožít. Co mi udělal člověk, kterého jsem považovala za mého nejbližšího, ke kterému jsem utíkala když mi bylo těžko a kterému jsem ve všem věřila.
Čas je náš přítel a s ním to zvládnem všechny. Určitě.
A bacha na převozníky :-). Ono je to fajn, že s nimi zase zažíváme jakouž takouž lásku, jenže koukněte kolem - vesměs přitahujem v tomhle období smutnění chybné exempláře. A zase mluvím teď za sebe - je asi lepší to vydržet sama se sebou nějakou tu dobu bez chlapa, i když se to zdá zoufale dlouhý, než lítat z euforie zamilovanosti a naděje zase do hloubky beznaděje z toho, že to nevyšlo.

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#32 4. 3. 2008 14:51

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Salen tummenupp

Já mám asi výhodu, nějak od přírody se neumím trápit něčím, co nelze změnit. Takže i když i já mám ve svém životě období, u kterých je mi líto že už zkončila a taky jsem ve svém životě strávila pár pěkných chvil s lidma, které mi odešli navždy, tak se netrýzním myšlenkama na to, co bylo.

A jak psala Selima - podmiňovat svůj pocit štěstí někým jiným je blbost. Někdo jiný mi může ke štěstí přispět, ale ten největší díl musím odmakat sama - musím CHTÍT být šťastná. Život je docela krátký a někdo prostě šťastný být nechce.

A pak mě napadla ještě jedna zajímavá věc. Když se to u nás provalilo (manželův rok a půl letý paralelní vztah), já jsem byla přesvědčena, že nemohu milence konkurovat, že nemá absolutně cenu nějak bojovat. Ani mě to nenapadlo, první moje myšlenka byla jít jejich štěstí z cesty. A to paradoxně začalo manžela ke mně přitahovat ale to jsme já neměla nikterak v plánu). Mezi lidma se prostě dějí neuvěřitelné věci.

Moc myslím na vás všechny, které se trápíte. Pomoct vám ale moc neumím, to je bohužel/bohudík na každé z nás, netrápit se víc, než je nezbytně nutné.

Není tady

#33 4. 3. 2008 15:26

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

No, a mě musel manžel párkrát i doslova vzít po hlavě, abych pochopila, že se dá žít i bez něj, další fáze mám před sebou:odstřihování fyzické a ekonomické, duchem jsem už jinde. Ne u jiného, prostě jinde.
Dnes mi jedna moudrá žena otřískaná životem řekla: "konečně ses probudila, že ti to trvalo!"
Domů jezdí jednou za 14 dní, s manželem mají přátelský vztah, dcera se rozhodla zůstat u táty, takže nebylo ani co řešit.
Judito23, sundej si růžové brýle, tudy totiž cesta nevede.

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#34 4. 3. 2008 15:49

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

já bych chtěla možná zpátky naši "rodinu", ale jsem přesvědčená, že si nežiju špatně. Probralo mě to. Málo lidí by hádalo, že mám 21letého syna, omládla jsem. Fyzicky i psychicky.
Do smrti svého muže nepochopím, ale že bych si myslela, že jsem udělala chybu, když jsem ho nechala jít...tak to zas ne.
Potkala jsem jinýho, byť jak říká Salen, je to chybný exemplář. Ale je úžasný, hezký, pomilování hodný, děsně ho žeru. Má mě rád a dává mi to dostatečně najevo a tím mě uzdravuje. Nepřipadám si ani zbytečná, ani stárnoucí a to, že má závazky jinde...vím na čem jsem, neslibuje tulipány do svatební kytky (taky je miluju).

Není tady

#35 4. 3. 2008 15:50

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

salen - ty mě přijdeš taková posmutnělá...co by sis přála? Co by tě dostalo z červených čísel?

Není tady

#36 4. 3. 2008 16:04

majkafa
Host

-

Upravil(a) majkafa (27. 3. 2008 7:56)

#37 4. 3. 2008 16:50

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

majkafa napsal(a):

xkisek napsal(a):

kdysi jsem si koupila tričko s nápisem: " vždycky znovu ztroskotám" , kdybych tehdy věděla jak se to jednou stane pravdou....pořád ho nosím... 5 let po rozvodu, pořád je pro mě BM můž s velkým M, akorát že už tu rodinu tvoří s jinou a já jsem zvědavá, jestli ještě někdy potkám někoho, s kým si budu rozumět tak jako s ním.....

Ano. Mně můj muž taky nastavil laťku příliš vysoko. sad Takový jako on, je jenom jediný na světě. A s takovým si stále přeji žít, stejně jako před dvaceti lety a jako pořád. I když se někdy snažím namluvit si něco jiného.
Nechám to být. Tak, jak to je. Nebudu se bránit. Poslední týdny ráno vstávám a je mi tak strašně smutno, cítím se tolik opuštěná. Chybí mi náruč. Mého muže? Jakákoliv? Já nevím. Vím jen, že toho, kdo mě bude milovat a já jeho. Chvilku jsem myslela, že jsem ho potkala.
Co když je kdokoliv jiný jenom náhražka?
Já chci a chci a chci svého muže a svou rodinu, žít s ním, aby se děti mohly vracet ke svým vlastním rodičům a vnoučátka ke svým vlastním prarodičům a aby ti rodiče žili stále spolu a milovali se a měli se spolu krásně až dokud neumřeli a zazvonil zvonec a pohádce byl konec.)
Já nechcííííííííííííí konec!
Chci zpět svou rodinu. Celou. Teď hned! dumbomlol

Ali, tys to v těch kartách viděla. Matka rodu. To jsem já. I tam je to napsáno. Udělám téměř cokoliv pro zachování naší rodiny. A stejně je mi to houby platné. Protože sama ji NIKDY nezachovám takovou, aby v ní byl vlastní otec a vlastní máma vlastních dětí. sad
Majka, to čo bolo, už v tejto chvíli nie je pravda... Teraz je teraz. Niečo iné. Minulosť je navždy preč. Chvalabohu - robí miesto prítomnosti a budúcnosti. storstark stolt
Kurnik, to se v tom zase plácám.
Zahrabu se do práce.

Majka, to čo bolo, už v tejto chvíli nie je pravda... Teraz je teraz. Niečo iné. Minulosť je navždy preč. Chvalabohu - robí miesto prítomnosti a budúcnosti. storstark stolt

Upravil(a) Selima (4. 3. 2008 16:58)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#38 4. 3. 2008 17:19

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Judito, píšeš srozumitelně, pěkně, až to člověka dojímá.

Ale...

Já bych ti ráda trošku podlomila tvoji víru v Něj.

Ne proto, že bych ti chtěla ublížit. Jen bych tě chtěla  zkusit malinko pootočit, abys támhle za tím vysokým stromem zahlédla taky vrcholky vzdálených hor....Opravdu je tak dokonalý, tak milující, má tak vysokou úroveň, že na něj jiný nedosáhne??!!?
Skutečně se nemůže tvé hodnocení prolínat s tvojí iluzí. Ani částečně?

Zajímavý prvek v hodnocení mnoha (nás)žen je absolutní dokonalost a nenahraditelnost stávajícího partnera.

Není tady

#39 4. 3. 2008 17:20

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Chlap Kukačko, jedině novej chlap, co by nebyl zadanej jinde :-)))

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#40 4. 3. 2008 18:54

Judita23
♥♥-----

Wiki napsal(a):

Judito, píšeš srozumitelně, pěkně, až to člověka dojímá.

Ale...

Já bych ti ráda trošku podlomila tvoji víru v Něj.

Ne proto, že bych ti chtěla ublížit. Jen bych tě chtěla  zkusit malinko pootočit, abys támhle za tím vysokým stromem zahlédla taky vrcholky vzdálených hor....Opravdu je tak dokonalý, tak milující, má tak vysokou úroveň, že na něj jiný nedosáhne??!!?
Skutečně se nemůže tvé hodnocení prolínat s tvojí iluzí. Ani částečně?

Zajímavý prvek v hodnocení mnoha (nás)žen je absolutní dokonalost a nenahraditelnost stávajícího partnera.

Wiki, já vím, že ty moje ódy na manžela vás asi pěkně tahají za uši.....Ale já si nemůžu pomoct, nemyslím si, že bych ho viděla jen skrz ty růžový brejle. To co dělá teď, moje kamarádka nazvala psychickým terorem - (jeho nerozhodnost), ale já ho znám a vím, že je z toho všeho, co se mu teď děje sám nešťastný...Mě prostě štve, že ztrácím člověka, se kterým nás pojil společný smysl pro humor, stejné hodnoty, společné zážitky a to nejdůležitější - máme dva prima sviště, který by určitě chtěli vidět mámu s tátou pod jednou střechou..... My jsme prostě byli opravdu pohodový pár, který byl na stejné vlně, za ty roky psychicky srostlí, často v jednu chvíli myslící na stejné věci, o všem jsme se dokázali dohodnout, i po letech skvělý sex.. Máme několik společných známých, kteří o nás tvrdili, že kdyby se všichni kolem měli rozvést, tak my dva zůstaneme spolu.....já prostě nedokážu pochopit, že stačilo tak málo a všechno to jde do kopru. Najednou ho taky vidím v jiném světle, ale mám pořád tendenci ho omlouvat - (zamiloval se a  chudák neví jak z toho). Je jako by ho někdo vyměnil, očaroval.....A z poslední naší komunikace nemám pocit, že by to chtěl urovnat, spíše naopak....kroužíme nad propastí a já do ní zoufale nechci spadnout.....

Není tady

#41 4. 3. 2008 19:16

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Judita23 napsal(a):

Wiki, já vím, že ty moje ódy na manžela vás asi pěkně tahají za uši.....Ale já si nemůžu pomoct, nemyslím si, že bych ho viděla jen skrz ty růžový brejle. To co dělá teď, moje kamarádka nazvala psychickým terorem - (jeho nerozhodnost), ale já ho znám a vím, že je z toho všeho, co se mu teď děje sám nešťastný...Mě prostě štve, že ztrácím člověka, se kterým nás pojil společný smysl pro humor, stejné hodnoty, společné zážitky a to nejdůležitější - máme dva prima sviště, který by určitě chtěli vidět mámu s tátou pod jednou střechou..... My jsme prostě byli opravdu pohodový pár, který byl na stejné vlně, za ty roky psychicky srostlí, často v jednu chvíli myslící na stejné věci, o všem jsme se dokázali dohodnout, i po letech skvělý sex.. Máme několik společných známých, kteří o nás tvrdili, že kdyby se všichni kolem měli rozvést, tak my dva zůstaneme spolu.....já prostě nedokážu pochopit, že stačilo tak málo a všechno to jde do kopru. Najednou ho taky vidím v jiném světle, ale mám pořád tendenci ho omlouvat - (zamiloval se a  chudák neví jak z toho). Je jako by ho někdo vyměnil, očaroval.....A z poslední naší komunikace nemám pocit, že by to chtěl urovnat, spíše naopak....kroužíme nad propastí a já do ní zoufale nechci spadnout.....

Já nevím holky, ale neidealizujete si ten vztah, když se vám začal rozpadat? Mně to připadá až nějaké přehnané. To jsou ti vaši chlápci opravdu takoví svaťoši?

Tak asi i začínám být ráda, že ten můj BM je naprosto nedokonalý (stejně jako já) a nemusela jsem se v době našeho odloučení trápit podobnými stesky, že už takového "pánaboha" v životě nepotkám.

Je to smutné, když mizí jistoty a pevná půda pod nohama, máme přijít milence a kamaráda v jedné osobě, o někoho tak blízkého ....... ale takhle se týrat vynášením toho mužského a toho vztahu do nebes? Nevím. Asi v těch našich vztazích bylo neco shnilého, když se nám rozpaly nebo rozpadají.

Judito, tak zkus přijít na to, co bylo shnilého a spouštěčem. Třeba není všechno ztraceno. Jsi statečná a máš sílu vydržet, tak vydrž a netýrej se. Jestli jste měli fajn vztah, tak se snad probere a nebude chtít o něj přijít.

Není tady

#42 4. 3. 2008 19:42

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

No, ja dnes- a to je už ae prosím pekne 10 orkov po "rozchode môjho ižvota" viem, že bývlý boj síce férový chlap a dobrý milenec, ale mal aj spústu chýb... a proste pri všetkom, čo bolo dobré - a že to bolo dosť - zohral svoju "historickú úlohu" a odišiel na smetisko dejín. Vývoj sa nedá zastaviť a my sme sa vyvíjali každý inak a každý inam.. Netrúfam si hodnotiť, ako je to u vás, ale ak je to len drobný úlet, určite to prežijete a možno ešte skvalitníte vzťah. Ak sa to rozpadne, korózia bola hlbšia a časom by váš vzťah nahlodala tak či onak. Aj dvaja vynikajúci ľudia si môžu neraz dať len obmedzené množstvo citu, informácií a inšpirácie pri vývoji, a potom je načim pobrať sa ďalej.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#43 4. 3. 2008 19:51

Judita23
♥♥-----

Fanny5, já si nic neidealizuju, mám jenom tu smůlu (nebo štěstí?), že vše, co jsem napsala v předchozím příspěvku o našem vztahu je pravda a řada našich známých by Ti to potvrdila. Je mnohem těžší se odpoutat od člověka, který se k Tobě až doposledka choval dobře. Neříkám, že problémy jsme neměli, poslední půlrok se stupňovalo manželovo pracovní vytížení a já to dost těžce nesla a nebyla jsem vždy ta chápavá a neprudící....On si na druhou stranu taky mohl dříve srovnat hodnoty a trochu ubrat.... více se v týdnu věnovat dětem a nevídat je jen u snídaně...těch střípků, které vytvářejí rodinnou pohodu je hrozně moc a pak, když  se jeden po druhém  nenápadně ztrácejí, tak ty to kolikrát v tom všedním kolotoči ani nezaznamenáš až když se o ten poslední píchneš a zařveš bolestí........ale to je pak už většinou pozdě......

Není tady

#44 4. 3. 2008 20:03

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Juditko, já ti to věřím ...... jen jsem tě chtěla popíchnout k zamyšlení.

Mnoho z toho, co jsi popisovala, bylo i u nás v pohodě. Byli jsme kámoši i milenci (stále funkční chemie), taky mi hodně známých říkalo, že jsme se jevili tak pohodově a většina mi říkala, že k sobě prostě patříme ..... atd. a přece se to podělalo. Jenže to víme jen my dva, co se podělalo a proč. A nejspíš si i o tomto myslíme každý trochu něco jiného ......
Já osobně si myslím, že se to začalo bortit daloko dřív, něž do našeho vztahu vtoupily další osoby a my zkázu dočinili ......
Popřemýšlej .... nejspíš třeba manžovo pracovní vytížení v poslední době, tvůj pocit nespokojenosti a to, že on ho vycítil ........ třeba něco jiného, bylo příčinou toho, že se talo toto.
Jestli je však mezi vámi jinak dobrý vztah ..... máte určitě šanci.
Mezi námi také zůstalo silné pouto, které nás nakonec stejně stále svádělo a svedlo dohromady......

Není tady

#45 4. 3. 2008 20:12

xkisek
♥♥♥♥---

Judito23 hodně mi ten tvůj příběh připomíná můj. Má první reakce,když jsem se dozvěděla ( od manžela sám mi to řekl), že si něco začal s naší novou sekretářkou, byla že nás dva přeci nemůže nic rozdělit. A on se mnou souhlasil. I se s ní rozešel, ona odjela na půl roku do anglie, po půl roce se vrátila a pokračovalo to dál, možná to chtěl i skončit, ale bylo to silnější než on. Po 3 letech takto jsem to skončila já, už jsem to psychicky nezvládala. Do poslední chvíle se ke mě choval hezky a chová se dál. Je opět perfektní partner a dobrý táta našim dětem a myslím, že i jeho nové holčičce. Mám ho ráda a myslím že i on mě a jsem ráda že to je tak jak to je.

Umět se radovat. Ze všeho. Nečekat, že v budoucnu přijde něco, co bude to pravé, protože je možné, že to pravé přichází právě teď a v budoucnu nic krásnějšího už nepřijde. (Ota Pavel)

Není tady

#46 4. 3. 2008 20:51

Judita23
♥♥-----

Xkisku, kloubouk dolů před Tvým nadhledem. Tvůj příběh je asi opravdu v něčem podobný tomu mému.....U nás je vše stále ještě otevřené, stojíme na křižovatce a je mnoho cest, kudy se z ní vydat dál. Já jsem posera, chci tu starou, známou, dobře vyšlapanou cestičku.....Mám pocit, že ale pro mého muže je to zatím opravdu silnější než on a rozhodně mi nedělá dobře představa o jeho nové rodině..... a naší slušné komunikaci při řešení rodičovských záležitostí.....nechci takhle předjímat, ale některým myšlenkám se zkrátka neubráním. Já mám teprve teď, v Kristových letech pocit, že jsem dospěla, že spadly ty pověstné růžové brýle a nejen o našem vztahu, ale o životě a o vztazích vůbec.

Není tady

#47 4. 3. 2008 21:09

xkisek
♥♥♥♥---

držím ti palce, když si tu člověk přečte Vanilky příběh, tak všechno je možné. Můj nadhled je pud sebezáchovy, když jsem se odhodlala to ukončit, vážila jsem 47 kg a nebyla jsem schopná jíst. Přesto nikdo (kromě mých rodičů a ségry ) nic nevěděl. Když to manželovi rodiče zjistili, tchán mi tu skoro brečel, ať vydržím že on se určitě uklidní. jeho rodiče se s tím dodnes nesmířili a pořád mně počítají do rodiny. A ten pocit jsem v těch 30 měla podobný a proto  asi bude lepší se vrátit do puberty - užívat si a nevázat se wink To je to rozhodování : zůstat v přístavu než loď shnije nebo vyplout na moře, dokud to jde

Umět se radovat. Ze všeho. Nečekat, že v budoucnu přijde něco, co bude to pravé, protože je možné, že to pravé přichází právě teď a v budoucnu nic krásnějšího už nepřijde. (Ota Pavel)

Není tady

#48 4. 3. 2008 21:24

majka.r.63
♥♥♥♥---

Salen, souhlasím s tím, co píšeš.
Ale myslím si, že ty smutný řeči tady - to jsou vlasně naše slzičky. Necháme je vyjít ven, abychom se zase mohly uklidnit a být více či méně v pohodě.

Není tady

#49 4. 3. 2008 21:30

majkafa
Host

-

Upravil(a) majkafa (27. 3. 2008 7:57)

#50 4. 3. 2008 21:35

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Kuřátko napsal(a):

Judita23 napsal(a):

Rodina a  děti byli u něho na prvním místě, proto teď tak zírám...Copak ta chemie je všemocná?

Můj BM to měl tak samo. Rodina a syn na prvním místě. Nevěru u svých kamarádů s rodinou odsuzoval. Pak se najednou zamiloval a bác. Ano, kvůli rodiny se vrátil...ale já časem pochopila, že to dělá jenom kvůli tomu. On nebyl šťastný. Tak to asi nakonec dopadlo, tak jak mělo.

Jako bys mluvila o mně sad
Žere mě to, ale pořád se snažím sám sebe přesvědčit, že jsem se rozhodl správně...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí