6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Myslíte, že jsem upír...? :-/
Není tady
Račice Dračice
anebo jsme natrefil na něco uvnitř, co chtělo změnit ... nebo nevím
Není tady
Jo, Lavský, jsi upír...vysáváš nás...jsme už skoro mrtvoly, ještě Ti to nedošlo? Jdi se léčit z upírství, řekni psychologovi a psychiatrovi, at Ti dají proti tomu prášky, jinak všechny opravdu vysaješ a půjdeš do basy...šup, šup...at už jsi v péči odborníků... Já už nemůžu...zároven nemohu vidět lidi, kteří mají problémy a nepomoci jim a zároven mě to hrozně vysává...
Upravil(a) maricka (19. 3. 2008 15:12)
Není tady
Promiň a děkuji ... maričko. Tak už mi nepiš ...
Ale proto když se nesměji a jsem zkroušený, tak na mě lidé koukají pochybně ... :-/
Protože je možná vysává už pohled na můj ztrýzněný výraz a bezmoc a beznaděj, spojenou se zmatkařením a vším možným ... Navíc jsem po těch nočních nechutně blédý a mám nažloutlá oční víčka a koutky, a hrozně se mi potí ruce
Upravil(a) lavský (19. 3. 2008 15:27)
Není tady
Maričko, Martinko a spol.
mám pro vás jednoduchý úkol. V rámci zachování rovnováhy a načerpání sil (a červených krvinek - to můžeme spolu klidně vypít pár lahví vína) zkusme všichni jen tak spočinout ve svých myšlenkách.
Neodepisovat.
Nezachraňovat.
Nepředvádět se.
Nerozčilovat se.
Prostě nechat to na pár dní být. Ponechat svému osudu. Tolik trub a žádné ucho, které by slyšelo a chtělo slyšet.... Zkusme to aspon do pátku :-)
Jsem zvědav, kdo bobříka červených krvinek zvládne :-) (což znamená neodepisovat ani na tento můj zoufalý pokus)
Není tady
Výborně, Lavský, začíná to mít "grády"...co dál? Hniješ? padají Ti vlasy, zuby, nehty, smrdíš? Možná, když to tady všechno vypíšeš, tak Tě všichni budou utěšovat a kolébat na rukou...
A ted něco napíšu já... Od rozvodu rodičů se ze mne stala ta divná holka, co se chová divně a nikdo se z ní nebaví, v sedmé třídě měla trojky a všem byla jen pro smích, ani oblékat se neuměla, byla jen smutná... ALE, místo toho, aby se litovala, řekla si STOP a v osmé a deváté se s ní každý bavil a měla samé jedničky. Na střední se pak sice také utápěla v problémech, na vysoké také, pořád problémy s muži, deprese apod., ale také si řekla zavčas STOP a ted má fajn mužského (sice s pár vadami), plánuje do čtyř let rodinu, děti, studium dokončit, dělat postgraduál, třeba i při miminku... A také nemám moc kamrádů, ven chodím výjimečně, ale moje sebevědomí se neodvíjí z toho, jak mě berou druzí, ale třeba z toho, co umím...ráda píšu a zdokonaluji se, jednou bych třeba chtěla vydat román...co jednou, v nejbližší době, kdy to jen půjde... Ráda se pěkně obleču, usměji, jsem hodná na přítele, na ostatní, není to samozřejmost, když mi třeba není dobře, ale snažím se...snažím se ŽÍT...ne BREČET!!! A to třeba dokonale neovládám dva jazyky, do zahraničí se mi nechce a myslím si, že to není podmínka sebevědomí..i když skoro všichni pořád někam cestují... Já si prostě sebevědomí buduji jinak, ale mám ho...a Ty bys také měl začít a přestat tady psát jako rádio...zkus napsat něco pozitivního, v čem jsi dobrý...šup...a jestli nenapíšeš, tak už jsi asi ztracený případ...
Není tady
Nicolasi , tohle už jsem navrhovala na jiném fóru s Lavským...ale souhlasím...už nenapíšu.
Není tady
Lavsky, jsi holt nemaly traged
Upravil(a) vlcice_samotarka (19. 3. 2008 15:44)
Není tady
Ahoj lavsky, pokud máš chuť se opravdu dobrat jádra pudla objednej se na odblokování k pí Aleně Pelunkové je na ní odkaz na www.poznejsvujcil.info . Budeš prostě muset na sobě začít makat a třeba potřebuješ trochu popostrčit. Hodně štěstí
Není tady
beth napsal(a):
Ahoj lavsky, pokud máš chuť se opravdu dobrat jádra pudla objednej se na odblokování k pí Aleně Pelunkové je na ní odkaz na www.poznejsvujcil.info . Budeš prostě muset na sobě začít makat a třeba potřebuješ trochu popostrčit. Hodně štěstí
děkuji. hlavně musím přijmout, jak na tom vlastně ve skutečnosti jsem ... co znamenám ve společnosti, jaká je má hodnota, pracovní nasazení a úroveň práce, kvalifikace a zda nemám přehnané sebevědomí, nároky a tak ..
Není tady
Čeká tě spousta práce na sobě, aby jsi našel sám sebe, smysl SVÉHO života a neřešil co, kdo, kde. Cestu mám bohužel nikdo neporadí, tu si musí každý pracně vyšlapat sám. Mně například pomohla knížka Anthony de Mella "Cesta k lásce" nebo Marie - France Mullerová "Jak získat sebedůvěru a překonat nesmělost". Prostě se jen rozhlížím a beru si do života co se mi líbí. Také se mi moc líbil film Maska, je to příběh Rocky Dennise je to na you tube, ale jen v angličtině je z roku 1985 a na DVD se asi sehnat nedá. Ale to jsou věci které ovlivnily MŮJ život, Tebe osloví třeba úplně něco jiného.
Upravil(a) beth (16. 4. 2008 21:37)
Není tady