29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
volnou lavičku
Není tady
Chvilku četla, ale na sluníčku ji bolely oči, složila časopis a jen tak seděla. Jarní paprsky jí něžně laskaly tvář.
Myšlenky se líně převalovaly mladou , krásnou hlavou. Něco ji však přinutilo zbystřit sluch.
Není tady
Za lavičkou v trávě se mihlo štíhlé, tmavé tělíčko....a vzápětí ji něco přinutilo zbystřit i čich.....
Není tady
Zaostří zrak, natáhne rozechvělým chřípím vzduch a chuťové pohárky se zatetelí radostí. Malá zrzečka si nese úlovek. Komupak asi odnesla kus voňavé svačinky. Tohle musí být tvarůžek!!
S úsměvem se mladá žena ponořila do vzpomínky.
Není tady
Rodiče mé kamarádky sice nejsou žádní magnáti, ale přesto bydlí v docela velkém domě se zahradou. Páni, ta je vám krásná.
No a jasně , že to byla zahradní párty jak vystřižená z blbého amerického filmu.
"Zrzečko, ty holka ušatá, tys mi připomněla, co jsme vyvedli Tonymu s tvarůžky u Majdy na té párty.
Dívka na lavičce se rozvlnila tlumeným smíchem.
Není tady
A rozesmála se ještě víc, když si vzpomněla, jak se tvářila Karin, jak už Tonyho nechtěla NIKDY ale nikdy vidět, a hlavně ani cítit.....vzpomínky se rozběhly svým tempem a za chvíli se ocitly v kategorii "po*no light" s hlavním hrdinou Antonínem Kyselkou......že já husa ho pustila k vodě, pomyslela si s povzdechem - dělá sice na poště, ale pardyje kopyto....byla s ním legrace....
Není tady
Popravdě, byl to dost hloupý a dětinský nápad. A bohužel, můj. Tony měl chodit jako cvičená opička a dělat mi pomyšlení, měl mě prosit, abych se k němu vrátila.Trochu jsem to přepískla .
Jenže,.. no jasně, vždyť Karin už delší dobu slintala ,jen ho uviděla. Natřásala se před ním jako krůta. Vůbec jí nebylo blbé, že je to můj kluk. Jakmile se rozneslo, že jsem Kyselku dopila a pustila k vodě, Karina zaťala drápek, Tony skočil na návnadu. Udělal mi to schválně. Pchá,. no a co.
Chtěla jsem to Karině osolit a vlastně to schytal Tony.
Smích jí najednou zhořkl na rtech.
Ochladilo se.
Není tady
No nic, řekla si, dnes už nic nenabrečím. Musím se vrátit domů, Alenka už jistě pláče.
Není tady
A v tu chvíli nad lavičkou přeletěly létající talíře ...
Není tady
a nad její krásnou hlavou se zatočil vír,který ji vcucnul do chřtánu talíře,jak tiše přiletěli,tak odletěli...
Není tady
Napred ji oslnilo prudke svetlo.Zaclonila si oci a snazila se mu privyknout.Postupne slablo,takze si mohla prohlednout sve vezeni i veznitele ,kteri se kolem ni s dychtivym vyrazem shlukli.
Není tady
byli tak škaredí,až byli krásní...
Není tady
...až na ty zelený tykadla...
Není tady
...jak se do nich podívala,celý svět se s ní zatočil...
Není tady
Ruka v nočníku , ach ta úleva, byl to jen sen.
Není tady
"Jo", povzdechla si "to je tak, když se jednomu nechce s nočníkem ve dvě v noci přes studenou chodbu do koupelny a pak tam musí stejně". Vyťapkala tam bosa, protože bačkory si omojila Bertinka do pelíšku, když jí nedovolila spát v posteli. Dlaždice zábly a protivné světlo neonu z protější herny jí na náladě nepřidalo.....
Není tady
...
Upravil(a) Macex (2. 3. 2008 21:46)
Není tady
To je zase noc. Aaach jo. Za chvíli bude svítat.... Co mě asi tyk čeká po takhle blbé noci,
Kolik je vlastně hodin?
Není tady
To bylo děsné mejdlo, tohleto, kde vůbec všichni jsou?
Není tady