29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
U české spořitelny zavedli spoplatněnou zustatkovou sms. Ale četla jsem, že ti co použivají internetové bankovnictví ji budou mít zdarma. Chtěla jsem se zeptat jestli o tom něco nevíte a co je na tom pravdy. Já totiž internetové bankovnictví používám a zpoplatněnou ji mám.
Maya.82 napsal(a):
U české spořitelny zavedli spoplatněnou zustatkovou sms. Ale četla jsem, že ti co použivají internetové bankovnictví ji budou mít zdarma. Chtěla jsem se zeptat jestli o tom něco nevíte a co je na tom pravdy. Já totiž internetové bankovnictví používám a zpoplatněnou ji mám.
Taky používám internetové bankovnictví a v nastaveni "na miru" mi to udelali tak, ze sms neplatim. Mam dojem, ze to tam jde dokonce i nastavit, tak to poradne prostuduj.
Není tady
http://www.csas.cz/banka/pages/configa/index.jsp
Na této adrese si můžeš sama vytvořit svůj osobní účet.Pokuď si do svého účtu přidáš zůstatkové SMS,tak je máš zdarma.Mě ve spořitelně nastavili osobní učet za 269 Kč měsíčně.Což se ni zdálo hodně,navíc,když jsem nějaké služby v tom paplatku zahrnuté ani nepoužívala.Tak sem si ho nastavila sama,podle toho co potřebuju,vytiskla a donesla do spořky.Oni nastavujou osobní účty taky v tomto prográmku.
Není tady
Já tedy nemám osobní účet, ale zasílání SMS zpráv jsem zrušila v internet. bankovnictví v záložce Nastavení - Nastavení SMS zpráv.
Není tady
používám internetové bankovnictví, sms jsem měla zadarmo, teď to zpoplatnili, tak jsem to zrušila a nechávám si to posílat na e-mail, kam je to zatím ještě zdarma
Není tady
ANo, udělala jsem to samé. Již tak zpoplatnují vše, tak proč ještě platit za SMS. Již dlouho uvažuji, že od nich odejdu úplně, protože když ji nezměním svůj současný režim, který je levnější, než údajné nové sazby, tak mne to změní sami a s tím nesouhlasím.
Není tady
Tohle mě hrozně naštvalo, jako by mi nestrhávali peníze ze všemožné poplatky
Není tady
leny.wood napsal(a):
používám internetové bankovnictví, sms jsem měla zadarmo, teď to zpoplatnili, tak jsem to zrušila a nechávám si to posílat na e-mail, kam je to zatím ještě zdarma
Ja jsem na to koukala a mam sms v nastavei stale zadarmiko , vypisy si nechavam posilat mailem, to je dalsi usetreni a jinak platim nooo
Není tady
Byla jsem s českou spořitelnou spokojená, ale poslední dobou zjišťují, že stále jen platím poplatky, od nového roku mám účet u mbank, která nevybírá žádné poplatky a pokud se osvědčí, odejdu od ČS.
Není tady
trisho, nevím, jak to mám v nastavení já, ale co jsem koukala na svoje vyúčtování, tak mi odečetli 1,50 za jednu sms (ještě mi jí stihli zaúčtovat). a to mám studentský účet a stejnak mě odíraj
Upravil(a) leny.wood (6. 3. 2008 18:15)
Není tady
leny.wood napsal(a):
trisho, nevím, jak to mám v nastavení já, ale co jsem koukala na svoje vyúčtování, tak mi odečetli 1,50 za jednu sms (ještě mi jí stihli zaúčtovat). a to mám studentský účet a stejnak mě odíraj
Tak volej, ptej se, reklamuj, jinak to nejde. Dneska co si nevybojujes, to nemas :-(
Není tady