1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
jo tak mě taky tychně říkal atak kdy bydlel s náma tak ho tlačila aby něco dělal ale jinak si neuvědomují e mu poskytovali přepych.
Není tady
a jinak jsem tady večer větinou.přes den si udělám co je třeba a večer takové odreagování.icq s kámokama a ted nějaou dobu i babinet
Není tady
No a co dělá? Nic?? EE.. Mu luxoval.. občas.. ale to jsem musela vytahnout lux a nebo par dni vyznamne pripominat.
Není tady
Holky, jdu vas opustit.. Nerada, ale jsem v práci. Někdy si to dostěujem, třeba v neděli.
Není tady
NIC!!!! e by měl nějakou pravidelnou práci.luxuje jendou za čas a to luxování je tak jak to je ale aspon něco. kvuli nádobí jsme raději pořídili myčku.zrpvu nechtěl ale to jsem se ho neptala.viděla jsem jeho vztah k nádobí tak jsem se rozhodla.jetě mu občas připomenout e ta myčka je na pinavé nádobí at to tam strčí.
Není tady
jj tak at to utíká.a v neděli?klido.to budu taky nejspí sama večer.tak at ti to utíká v práci.
Není tady
monisek84 napsal(a):
ne nidky mi neuvařil.jo kafe
mylsím si e neumí a ani nechce umět.prote ten kdo chce se naučí myslím hodně věcí.jak jsi to myslela co dělá kdy nejsem doma?větinou jsem a kdy jsem chodila do práce tak jsem si uvřila třeba 2 dny předem a kdy jsem odjela k naim tak jsem mu navařila aby měl.a kdy jsem nenavařila tak si udělal pagety.třeba
Hm, to bude moná kámen úrazu. Proč mu vaří, kdy odjede? Je to dospělej svéprávnej chlap, kdy bude mít hlad, tak si uvaří nebo zajde do hospody...
Mám kamarádku, která to má bohuel doma stejně, má manela a dva dospělý syny kteří bydlí doma. A kdy by měla nedejboe někam odjet, navaří pro vechny aby náhodou (tři dospělý chlapi) neumřeli hlady. Co je nejhorí (podle mě) je to, e manel má nějaký problémy se zádama, a ona kvůli tomu se nehne z domu. Kolikrát jsme si zvali na návtěvu, ale ona nemůe, protoe manel by se bez ní doma neobeel (podotýkám, e jeho sice bolí záda, ale normálně se pohybuje)... no ani dva dospělí synové by se o něj nepostarali, kdyby se mu náhodou přitíilo. Jene on ty záda má pořád průběně, take ji asi moc brzo neuvidím. Jinak je to skvělá enská :-) Jene si myslí, e vichni jsou důleitějí ne ona (zejména manel a synové)...
Není tady
Chlapa od maminky? Toho mám taky, jedináčka přímo od maminky... doma vůbec nic dělat nemusel.
No bohuel - bohudík :-) Já jsem doma taky nic dělat nemusela (teda u naich), take jsem ho nezačala hned obskakovat, ale učili jsme se starat o domácnost spolu... Tudí já jsem se naučila, on se naučil...
Nevím, kdybych si ho zkazila tím, e bych se o něj začala starat - u by se to asi těko odnaučovalo :-)
Navíc kdy mám pocit, e pracuju víc ne on (někdy ty pocity mám), tak on řekne: a proč to dělá? Já bych to udělal, jene ty to udělá dřív... A má pravdu. Prostě vytrvat, vydret... :-)
Není tady
No popravdě asi doma pracuju víc ne on. Hlavně praní prádla, to dělám sama. Ale ehlení např. jsem mu řekla, e kdy něco chce, a si to vyehlí. Zatím se obejde bez ehlení (koile nenosí, jenom trička)... :-)
Jetě tu myčku pořídit, a bude klid :-)
Není tady
Babs napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Moni, nezlob se, ale mě se ta tvoje reakce nelíbí, prostě se zamknout v lonici. Připadá mi to prostě jako hysterčení, nebo já nevím. Jsi dospělá, zamknout se tam, protoe ti to smrdí, asi bych se na jeho místě natvala taky.
U jen to, e kdybys byla rozumná, tak ví, e s chlapem co se vrátí nalitej, nemá cenu se hádat, nebo to jetě vyhrocovat právě tím zamčením. Klidně sis mohla jít lehnout ty někam jinam, ale prostě se tam zamknout, já nevím, nevím ... co jsi jako čekala, e udělá, kdy se vrátí nalitej z hospody ? Počítala bych s tím, e ty dveře poletí, je to jako naschvál.
e mi ten smrad z chlastu smrdí a vadí, bych s ním řeila a druhý den, a bude střízlivej, takhle jsi si zbytečně sama tuhle situaci přivodila, promiň.PPavlo, tak právě kvůli takovejmhle pitomejm kecům zůstávají enský s chlapama co je týraj i desítky let a nechávaj si to líbit. Protoe se pokadý najde ňákej dobrák, ketrej jim naočkuje, e si za to vlastně můou samy. Mám-li doma těhotnou enu, který se dělá patně z pivních výparů, tak je na ni nedejchám - to je normální. Mám-li doma těhotnou enu, nerespektuju, e je jí zle kdy ze mně táhne a kdy se ona přede mnou v sebeobraně zamkne, aby nebyla mému sobeckému chování vystavována tak rozkopu dveře - TAK TO NENÍ NORMÁLNÍ a Moni za to v ÁDNÉM PŘÍPADĚ nemůe.
souhlasím
Není tady
monisek84 napsal(a):
nejhorí je to e mi pak lidi říkají ale vude je něco a tak.jsou lidi kteří mě chápou a pak takoví kteří si myslí e dělám unáhlené rozhodnutí.mě to taky taky tady pomáhá protoe si čtu e vy by jste to taky netolerovali.jene je názor proti názoru.já tvrdím to a on zase tohle.a ted si říkám kdo má vlastně pravdu.a jak to píu tak to je.nemám ci duvod vymylet.to jsou pak jiné které mají vechno a stejně nebudou spookjené
Pravdu bude mít ty, pokud se zachová podle toho, co sama cítí - tedy, co opravdu cítí, bez nějakého nalhávání si něčeho
Není tady
ahojky.douho jsem tady nebyla abychom to vlákno nějak prodluovaly.no Trisho děkuji za optání.u to bude rok co jsem se odstěhovala.rozvod byl před vánoci tak to nějak vechno utíká.no ted u se mám jak se to veme dobře.to ve co mi vadilo a na co jsem si tady stěovala je za mnou.ted přede mnou budou dalí období které budu msuet zvládnout.bude končit mateřská hledání práce a tak.ale to jsou zase jiné věci no.to e jsem pryč mi absolutně nevadí ne e by mi to nebylo líto,ale netrápím se tak jak to bylo kdy jsem to tady psala.kdy si to pročítám je to hrozné jak jsem se cítila oproti toho jak se cítím dnes.a postupem času jak se stýkám s ex ohledně malé tak jsem orpavdu ráda e jsem vypadla.jsem ráda e jste mi tady orpavdu psaly své názory.hooooooooooooooooodně mi to pomohlo zvednout se a jít.a taky hodně poradna kam jsem chodila.bez toho nevím jak by to vechno bylo.ale snad bych otevřela oči i tak ikdy by to asi nebylo tak rychle.tak se mějte vichni hezky.pa:)
Není tady