Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#126 7. 3. 2008 21:55

monisek84
♥♥♥----

Re: trisho..

jo tak mě taky tychně říkal atak když bydlel s náma tak ho tlačila aby něco dělal ale jinak si neuvědomují že mu poskytovali přepych.

Není tady

#127 7. 3. 2008 21:56

monisek84
♥♥♥----

a jinak jsem tady večer většinou.přes den si udělám co je třeba  a večer takové odreagování.icq s kámoškama a ted nějaou dobu i babinet

Není tady

#128 7. 3. 2008 21:56

Pikola
♥♥♥♥♥--

No a co dělá? Nic?? EE.. Muž luxoval.. občas.. ale to jsem musela vytahnout lux a nebo par dni vyznamne pripominat.

Není tady

#129 7. 3. 2008 21:58

Pikola
♥♥♥♥♥--

Holky, jdu vas opustit.. Nerada, ale jsem v práci. Někdy si to dostěžujem, třeba v neděli.

Není tady

#130 7. 3. 2008 21:59

monisek84
♥♥♥----

NIC!!!! že by měl nějakou pravidelnou práci.luxuje jendou za čas a to luxování je tak jak to je ale aspon něco. neutral kvuli nádobí jsme raději pořídili myčku.zrpvu nechtěl ale to jsem se ho neptala.viděla jsem jeho vztah k nádobí tak jsem se rozhodla.ještě mu občas připomenout že ta myčka je na špinavé nádobí at to tam strčí.

Není tady

#131 7. 3. 2008 22:00

monisek84
♥♥♥----

jj tak at to utíká.a v neděli?klido.to budu taky nejspíš sama večer.tak at ti to utíká v práci. smile

Není tady

#132 7. 3. 2008 22:03

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

monisek84 napsal(a):

ne nidky mi neuvařil.jo kafe big_smile  mylsím si že neumí a ani nechce umět.protže ten kdo chce se naučí myslím hodně věcí.jak jsi to myslela co dělá když nejsem doma?většinou jsem a když jsem chodila do práce tak jsem si uvřila třeba 2 dny předem a když jsem odjela k našim tak jsem mu navařila aby měl.a když jsem nenavařila tak si udělal špagety.třeba

Hm, to bude možná kámen úrazu. Proč mu vaříš, když odjedeš? Je to dospělej svéprávnej chlap, když bude mít hlad, tak si uvaří nebo zajde do hospody...

Mám kamarádku, která to má bohužel doma stejně, má manžela a dva dospělý syny kteří bydlí doma. A když by měla nedejbože někam odjet, navaří pro všechny aby náhodou (tři dospělý chlapi) neumřeli hlady. Co je nejhorší (podle mě) je to, že manžel má nějaký problémy se zádama, a ona kvůli tomu se nehne z domu. Kolikrát jsme si zvali na návštěvu, ale ona nemůže, protože manžel by se bez ní doma neobešel (podotýkám, že jeho sice bolí záda, ale normálně se pohybuje)... no ani dva dospělí synové by se o něj nepostarali, kdyby se mu náhodou přitížilo. Jenže on ty záda má pořád průběžně, takže ji asi moc brzo neuvidím. Jinak je to skvělá ženská :-) Jenže si myslí, že všichni jsou důležitější než ona (zejména manžel a synové)...

Není tady

#133 7. 3. 2008 22:07

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Chlapa od maminky? Toho mám taky, jedináčka přímo od maminky... doma vůbec nic dělat nemusel.
No bohužel - bohudík :-) Já jsem doma taky nic dělat nemusela (teda u našich), takže jsem ho nezačala hned obskakovat, ale učili jsme se starat o domácnost spolu... Tudíž já jsem se naučila, on se naučil...
Nevím, kdybych si ho zkazila tím, že bych se o něj začala starat - už by se to asi těžko odnaučovalo :-)
Navíc když mám pocit, že pracuju víc než on (někdy ty pocity mám), tak on řekne: a proč to děláš? Já bych to udělal, jenže ty to udělᚠdřív... A má pravdu. Prostě vytrvat, vydržet... :-)

Není tady

#134 7. 3. 2008 22:09

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

No popravdě asi doma pracuju víc než on. Hlavně praní prádla, to dělám sama. Ale žehlení např. jsem mu řekla, že když něco chce, a si to vyžehlí. Zatím se obejde bez žehlení (košile nenosí, jenom trička)... :-)

Ještě tu myčku pořídit, a bude klid :-)

Není tady

#135 15. 3. 2009 9:27

trisha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Karlovarský kraj
Web

Oprasuji vlakno... monisku, jak se ti dari?

http://lilypie.com/pic/090204/YjkK.jpghttp://by.lilypie.com/nsaHp1.png
http://lilypie.com/pic/090204/BOc7.jpghttp://by.lilypie.com/LrbAp1.png

Není tady

#136 15. 3. 2009 12:43

mashanka
Zablokovaný

Babs napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Moni, nezlob se, ale mě se ta tvoje reakce nelíbí, prostě se zamknout v ložnici. Připadá mi to prostě jako hysterčení, nebo já nevím. Jsi dospělá, zamknout se tam, protože ti to smrdí, asi bych se na jeho místě naštvala taky.
Už jen to, že kdybys byla rozumná, tak víš, že s chlapem co se vrátí nalitej, nemá cenu se hádat, nebo to ještě vyhrocovat právě tím zamčením. Klidně sis mohla jít lehnout ty někam jinam, ale prostě se tam zamknout, já nevím, nevím ... co jsi jako čekala, že udělá, když se vrátí nalitej z hospody ? Počítala bych s tím, že ty dveře poletí, je to jako naschvál.
Že mi ten smrad z chlastu smrdí a vadí, bych s ním řešila až druhý den, až bude střízlivej, takhle jsi si zbytečně sama tuhle situaci přivodila, promiň.

PPavlo, tak právě kvůli takovejmhle pitomejm kecům zůstávají ženský s chlapama co je týraj i desítky let a nechávaj si to líbit. Protože se pokaždý najde ňákej dobrák, ketrej jim naočkuje, že si za to vlastně můžou samy. Mám-li doma těhotnou ženu, který se dělá špatně z pivních výparů, tak je na ni nedejchám - to je normální. Mám-li doma těhotnou ženu, nerespektuju, že je jí zle když ze mně táhne a když se ona přede mnou v sebeobraně zamkne, aby nebyla mému sobeckému chování vystavována tak rozkopu dveře - TAK TO NENÍ NORMÁLNÍ a Moni za to v ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ nemůže.

souhlasím

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#137 15. 3. 2009 12:53

mashanka
Zablokovaný

monisek84 napsal(a):

nejhorší je to že mi pak lidi říkají ale všude je něco a tak.jsou lidi kteří mě chápou a pak takoví kteří si myslí že dělám unáhlené rozhodnutí.mě to taky taky tady pomáhá protože si čtu že vy by jste to taky netolerovali.jenže je názor proti názoru.já tvrdím to a on zase tohle.a ted si říkám kdo má vlastně pravdu.a jak to píšu tak to je.nemám ci duvod vymyšlet.to jsou pak jiné které mají všechno a stejně nebudou spookjené

Pravdu budeš mít ty, pokud se zachovᚠpodle toho, co sama cítíš - tedy, co opravdu cítíš, bez nějakého nalhávání si něčeho

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#138 7. 4. 2009 19:11

monisek84
♥♥♥----

ahojky.douho jsem tady nebyla abychom to vlákno nějak prodlužovaly.no Trisho děkuji za optání.už to bude rok co jsem se odstěhovala.rozvod byl před vánoci tak to nějak všechno utíká.no ted už se mám jak se to veme dobře.to vše co mi vadilo a na co jsem si tady stěžovala je za mnou.ted přede mnou budou další období které budu msuet zvládnout.bude končit mateřská hledání práce a tak.ale to jsou zase jiné věci no.to že jsem pryč mi absolutně nevadí ne že by mi to nebylo líto,ale netrápím se tak jak to bylo když jsem to tady psala.když si to pročítám je to hrozné jak jsem se cítila oproti toho jak se cítím dnes.a postupem času jak se stýkám s ex ohledně malé tak jsem orpavdu ráda že jsem vypadla.jsem ráda že jste mi tady orpavdu psaly své názory.hooooooooooooooooodně mi to pomohlo zvednout se a jít.a taky hodně poradna kam jsem chodila.bez toho nevím jak by to všechno bylo.ale snad bych otevřela oči i tak ikdyž by to asi nebylo tak rychle.tak se mějte všichni hezky.pa:)

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí