Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 7. 3. 2008 21:27

monisek84
♥♥♥----

Re: trisho..

jj o nákupech a ty jsi mi to neřekla to je na denní pořádku.ale já fakt po něm nikdy moc nechtěla a nechci ale občas si mylsím že když mu nědo řekne tak by to mohl udělat bez problému aniž by něcok tomu dodával.já jsem v našem vztahu motor ale už mě to ubíjí.potřebovala bych občas někoho kdo by myslel za mě.jak jdou tkaoví ti chlapi kterým občas docvakne co je třeba.a vařit oběd nebo jído celkově?nepřipadá v uvahu.když si měl udělat blbou omeletu tak jsem myslela že mě vemou vředy.člvoěk radí a ještě je za pitomce

Není tady

#102 7. 3. 2008 21:28

Pikola
♥♥♥♥♥--

Já už nereaguju na takové to "nechceš ten salát udělat ty? Umíš to líp" - "Ne nechci". No a tak on vstane a udělá ho. A mě je najednou divný, že ležím na sedačce, piju kafe a a on maká a pak mi to přinese pod nos.

Si hraju asi na chlapa teď já :-D

Není tady

#103 7. 3. 2008 21:30

Pikola
♥♥♥♥♥--

Ale moni, aby sis nemyslela, byla jsem stejna.. chlap se dokazal o sebe postarat kdyz jsem nebyla doma, ale jakmile jsem byla, nehnul ani prstem.. A ja se pak po letech vzbourila a najednou bylo zle..

Není tady

#104 7. 3. 2008 21:30

monisek84
♥♥♥----

taková bych chtěla být taky.vidím to kolem.co mám kámošky tak jsou jako psi v uvozovkách a chlapi kmitají.nechápu va

Není tady

#105 7. 3. 2008 21:31

Pikola
♥♥♥♥♥--

Neradit, nekecat do vaření a i když je to trochu nepoživatelný chválit!!!

Není tady

#106 7. 3. 2008 21:33

monisek84
♥♥♥----

jo on mi taky vyčitá že už nejsem ta co ji poznal.že až se budu chovat jinak.že si za ot mužu já.ale bodej.když jsem se vždycky snažila aby byl klid.ale bohužel každý džbán se jednou vylije a on se vylil právě ted.tak nejsem na něho milá když vím že to tak prostě nejde se smát že se nic neděje.

Není tady

#107 7. 3. 2008 21:34

monisek84
♥♥♥----

já bych chtěla pochválit aspon to nepoživatelné jídlo. sad jenže žádné se nekoná.jo možná tak za 20 let až mu bdue jak jeho tatovi který je doma přes den sám tak je nucen si vařit sám.tak vaří

Není tady

#108 7. 3. 2008 21:35

Pikola
♥♥♥♥♥--

Já byla hloupá, že jsem po svatbě hrozně zpohodlněla, přestala jsem se snažit, myslela jsem, že ho mám jistého. No, dopadlo to jinak..  Holka musí být pořád trošku mrcha. Mě to zatím nejde, ale není vhodný objekt k pokusům.

Není tady

#109 7. 3. 2008 21:37

monisek84
♥♥♥----

aha tak to já se snažím co se týče vzhledu a tak se starat.objekty by byly.kolikrát jsem mu naznačila že se kolem točí a tak ale nějak na to nereaguje.a když mu řeknu že mě i pochválí tak se mi zasměje

Není tady

#110 7. 3. 2008 21:39

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

No právě. Když je chlap doma sám, překvapí tím, že se o sebe postará... jednou jsem jela na 4 dny na školení a nestačila jsem se divit, jaký byl doma pořádek (kromě podlahy, tu nemyjeme rádi ani jeden)...
:-) Prostě to chce nevyměknout, nechat doma bordel, a nechat doma chlapa i s tím bordelem... ale dost dlouho, aby ten bordel začal brát na vědomí. U nádobí to trvá asi tři dny, než si ho přítel všimne. Učím se žít s "trochou" nepořádku, než abych uklízela jenom já.

Není tady

#111 7. 3. 2008 21:39

monisek84
♥♥♥----

a mylsím si že se nechovám jak vyložená domácí putkal.že by si tak jistý být neměl.ale co se týče toho co je doma tak si je asi fakt jistý že bych nedokázala odejít

Není tady

#112 7. 3. 2008 21:39

Pikola
♥♥♥♥♥--

Neuvařil ti nikdy? Neumí to, nebo nechce? A co dělá, když nejsi doma? Muž nevařil, ale někdy teda zase ano, uměl výborné omáčky na nudle. Jednou upekl buchtu.. to byla veselá historka :-)

Nᚠtáta taky nikdy nevařil, ale uměl topinky. A vajíčka. Na starý kolena se naučil zelňačku..

Není tady

#113 7. 3. 2008 21:41

Pikola
♥♥♥♥♥--

Marti, já měla s bývalým tenhle "práh bordelu" nastavený o pár stupňů níž než on. Většinou jsem to nevydržela první..

Není tady

#114 7. 3. 2008 21:42

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Martinka1 napsal(a):

No právě. Když je chlap doma sám, překvapí tím, že se o sebe postará... jednou jsem jela na 4 dny na školení a nestačila jsem se divit, jaký byl doma pořádek (kromě podlahy, tu nemyjeme rádi ani jeden)...
:-) Prostě to chce nevyměknout, nechat doma bordel, a nechat doma chlapa i s tím bordelem... ale dost dlouho, aby ten bordel začal brát na vědomí. U nádobí to trvá asi tři dny, než si ho přítel všimne. Učím se žít s "trochou" nepořádku, než abych uklízela jenom já.

Tři dny?
Snad tři týdny, ne? smile Po 3 dnech si bordelu všimne jen málokterý mužský...

Není tady

#115 7. 3. 2008 21:42

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

monisek84 napsal(a):

a mylsím si že se nechovám jak vyložená domácí putkal.že by si tak jistý být neměl.ale co se týče toho co je doma tak si je asi fakt jistý že bych nedokázala odejít

Pokud si je jistý, že nedokážeš odejít, nezmění se.
Tady jenom slova nepomůžou, pouze ČINY!
Pokud opravdu nejsi schopná odejít, prostě Ti nezbyde nic jinýho, než se s tím nadosmrti smířit (nebo do tý doby, než budeš schopná odejít).

Pozor! Schopná odejít neznamená, že odejít musíš! Nebo že musíš odejít natrvalo... Ale on Tě musí začít brát vážně, no a protože jsi ještě zatím žádnou hrozbu nevyplnila (hrozbu odchodu), tak Ti prostě nevěří, že to uděláš.

Řešení - buď začít něco dělat, nebo se s tím smířit.

Není tady

#116 7. 3. 2008 21:43

monisek84
♥♥♥----

ne nidky mi neuvařil.jo kafe big_smile  mylsím si že neumí a ani nechce umět.protže ten kdo chce se naučí myslím hodně věcí.jak jsi to myslela co dělá když nejsem doma?většinou jsem a když jsem chodila do práce tak jsem si uvřila třeba 2 dny předem a když jsem odjela k našim tak jsem mu navařila aby měl.a když jsem nenavařila tak si udělal špagety.třeba

Není tady

#117 7. 3. 2008 21:43

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Pikola napsal(a):

Marti, já měla s bývalým tenhle "práh bordelu" nastavený o pár stupňů níž než on. Většinou jsem to nevydržela první..

No dy já taky... ale učím se :-) Někdy to samozřejmě nevydržím :-)

Není tady

#118 7. 3. 2008 21:44

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Damila napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

Tři dny?
Snad tři týdny, ne? smile Po 3 dnech si bordelu všimne jen málokterý mužský...

3dny - to se týká pouze toho nádobí, po třech dnech totiž všechno nádobí dojde a není v čem vařit ani na čem jíst. Tudíž potom bysme byli o hladu, že... :-)

Není tady

#119 7. 3. 2008 21:47

Pikola
♥♥♥♥♥--

monisek84 napsal(a):

ne nidky mi neuvařil.jo kafe big_smile  mylsím si že neumí a ani nechce umět.protže ten kdo chce se naučí myslím hodně věcí.jak jsi to myslela co dělá když nejsem doma?většinou jsem a když jsem chodila do práce tak jsem si uvřila třeba 2 dny předem a když jsem odjela k našim tak jsem mu navařila aby měl.a když jsem nenavařila tak si udělal špagety.třeba

Nikdy jsem nevařila dopředu. Má ruce, peníze, do krámu dojde.. V největší nouzi oběd v hospodě.
Pokud se nemusí strarat o dítě, to bych asi uvařila, aby se neživili instantnima nudlema..
No vidíš.. co ho třeba zapojit do vaření? Nakrájet, nastrouhat.. Jako s dětma.. Hele, nevyfasovala jsi ho rovnou od maminky jako ja ex?

Není tady

#120 7. 3. 2008 21:49

monisek84
♥♥♥----

já mám z toho všeho takový pocit jestli to chci vlastně nějak řešit. nějak se od sebe odpoutáváme.a nevím jelsti se to dá do stavu kdy se fakt budeme mít zase rádi.abyhcom mohli spolu normálně mluvit aniž bychom se pohádali.a byl klid.

Není tady

#121 7. 3. 2008 21:49

Pikola
♥♥♥♥♥--

Když tady o tom tak kecáme, mᚠapoň lepší náladu? Kde vůbec je, že jsi v pátek večer tady?

Není tady

#122 7. 3. 2008 21:50

monisek84
♥♥♥----

jo vyfasovala tummenupp

Není tady

#123 7. 3. 2008 21:51

Pikola
♥♥♥♥♥--

A maminka poskytovala full service.. No toho mýho aspoň donutila základy a v nouzi si uměl i přišít knoflík.

Není tady

#124 7. 3. 2008 21:51

monisek84
♥♥♥----

je v práci.on v pátky ještě pracuje.dělá noční šichty takže končí v sobotu ráno.ted vím jaký bdue asi víkend.zítra má ještě naštěstí pracovní sobotu a v neděli si zajde do hospudky

Není tady

#125 7. 3. 2008 21:53

monisek84
♥♥♥----

no měl takový service že se budil v kolik chtěl jídlo měl nachstané na talíři,večeře všechno.a když jsem se nastěhovala tak jsme měliproblém i v tom že jsem mu nenachystala klíče svačinu a oblečení a tak.  butter

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí