18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jj o nákupech a ty jsi mi to neřekla to je na denní pořádku.ale já fakt po něm nikdy moc nechtěla a nechci ale občas si mylsím e kdy mu nědo řekne tak by to mohl udělat bez problému ani by něcok tomu dodával.já jsem v naem vztahu motor ale u mě to ubíjí.potřebovala bych občas někoho kdo by myslel za mě.jak jdou tkaoví ti chlapi kterým občas docvakne co je třeba.a vařit oběd nebo jído celkově?nepřipadá v uvahu.kdy si měl udělat blbou omeletu tak jsem myslela e mě vemou vředy.člvoěk radí a jetě je za pitomce
Není tady
Já u nereaguju na takové to "nechce ten salát udělat ty? Umí to líp" - "Ne nechci". No a tak on vstane a udělá ho. A mě je najednou divný, e leím na sedačce, piju kafe a a on maká a pak mi to přinese pod nos.
Si hraju asi na chlapa teď já :-D
Není tady
Ale moni, aby sis nemyslela, byla jsem stejna.. chlap se dokazal o sebe postarat kdyz jsem nebyla doma, ale jakmile jsem byla, nehnul ani prstem.. A ja se pak po letech vzbourila a najednou bylo zle..
Není tady
taková bych chtěla být taky.vidím to kolem.co mám kámoky tak jsou jako psi v uvozovkách a chlapi kmitají.nechápu
Není tady
Neradit, nekecat do vaření a i kdy je to trochu nepoivatelný chválit!!!
Není tady
jo on mi taky vyčitá e u nejsem ta co ji poznal.e a se budu chovat jinak.e si za ot muu já.ale bodej.kdy jsem se vdycky snaila aby byl klid.ale bohuel kadý dbán se jednou vylije a on se vylil právě ted.tak nejsem na něho milá kdy vím e to tak prostě nejde se smát e se nic neděje.
Není tady
já bych chtěla pochválit aspon to nepoivatelné jídlo. jene ádné se nekoná.jo moná tak za 20 let a mu bdue jak jeho tatovi který je doma přes den sám tak je nucen si vařit sám.tak vaří
Není tady
Já byla hloupá, e jsem po svatbě hrozně zpohodlněla, přestala jsem se snait, myslela jsem, e ho mám jistého. No, dopadlo to jinak.. Holka musí být pořád troku mrcha. Mě to zatím nejde, ale není vhodný objekt k pokusům.
Není tady
aha tak to já se snaím co se týče vzhledu a tak se starat.objekty by byly.kolikrát jsem mu naznačila e se kolem točí a tak ale nějak na to nereaguje.a kdy mu řeknu e mě i pochválí tak se mi zasměje
Není tady
No právě. Kdy je chlap doma sám, překvapí tím, e se o sebe postará... jednou jsem jela na 4 dny na kolení a nestačila jsem se divit, jaký byl doma pořádek (kromě podlahy, tu nemyjeme rádi ani jeden)...
:-) Prostě to chce nevyměknout, nechat doma bordel, a nechat doma chlapa i s tím bordelem... ale dost dlouho, aby ten bordel začal brát na vědomí. U nádobí to trvá asi tři dny, ne si ho přítel vimne. Učím se ít s "trochou" nepořádku, ne abych uklízela jenom já.
Není tady
a mylsím si e se nechovám jak vyloená domácí putkal.e by si tak jistý být neměl.ale co se týče toho co je doma tak si je asi fakt jistý e bych nedokázala odejít
Není tady
Neuvařil ti nikdy? Neumí to, nebo nechce? A co dělá, kdy nejsi doma? Mu nevařil, ale někdy teda zase ano, uměl výborné omáčky na nudle. Jednou upekl buchtu.. to byla veselá historka :-)
Ná táta taky nikdy nevařil, ale uměl topinky. A vajíčka. Na starý kolena se naučil zelňačku..
Není tady
Marti, já měla s bývalým tenhle "práh bordelu" nastavený o pár stupňů ní ne on. Větinou jsem to nevydrela první..
Není tady
Martinka1 napsal(a):
No právě. Kdy je chlap doma sám, překvapí tím, e se o sebe postará... jednou jsem jela na 4 dny na kolení a nestačila jsem se divit, jaký byl doma pořádek (kromě podlahy, tu nemyjeme rádi ani jeden)...
:-) Prostě to chce nevyměknout, nechat doma bordel, a nechat doma chlapa i s tím bordelem... ale dost dlouho, aby ten bordel začal brát na vědomí. U nádobí to trvá asi tři dny, ne si ho přítel vimne. Učím se ít s "trochou" nepořádku, ne abych uklízela jenom já.
Tři dny?
Snad tři týdny, ne? Po 3 dnech si bordelu vimne jen málokterý muský...
Není tady
monisek84 napsal(a):
a mylsím si e se nechovám jak vyloená domácí putkal.e by si tak jistý být neměl.ale co se týče toho co je doma tak si je asi fakt jistý e bych nedokázala odejít
Pokud si je jistý, e nedokáe odejít, nezmění se.
Tady jenom slova nepomůou, pouze ČINY!
Pokud opravdu nejsi schopná odejít, prostě Ti nezbyde nic jinýho, ne se s tím nadosmrti smířit (nebo do tý doby, ne bude schopná odejít).
Pozor! Schopná odejít neznamená, e odejít musí! Nebo e musí odejít natrvalo... Ale on Tě musí začít brát váně, no a protoe jsi jetě zatím ádnou hrozbu nevyplnila (hrozbu odchodu), tak Ti prostě nevěří, e to udělá.
Řeení - buď začít něco dělat, nebo se s tím smířit.
Není tady
ne nidky mi neuvařil.jo kafe mylsím si e neumí a ani nechce umět.prote ten kdo chce se naučí myslím hodně věcí.jak jsi to myslela co dělá kdy nejsem doma?větinou jsem a kdy jsem chodila do práce tak jsem si uvřila třeba 2 dny předem a kdy jsem odjela k naim tak jsem mu navařila aby měl.a kdy jsem nenavařila tak si udělal pagety.třeba
Není tady
Pikola napsal(a):
Marti, já měla s bývalým tenhle "práh bordelu" nastavený o pár stupňů ní ne on. Větinou jsem to nevydrela první..
No dy já taky... ale učím se :-) Někdy to samozřejmě nevydrím :-)
Není tady
Damila napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
:-) Prostě to chce nevyměknout, nechat doma bordel, a nechat doma chlapa i s tím bordelem... ale dost dlouho, aby ten bordel začal brát na vědomí. U nádobí to trvá asi tři dny, ne si ho přítel vimne. Učím se ít s "trochou" nepořádku, ne abych uklízela jenom já.Tři dny?
Snad tři týdny, ne? Po 3 dnech si bordelu vimne jen málokterý muský...
3dny - to se týká pouze toho nádobí, po třech dnech toti vechno nádobí dojde a není v čem vařit ani na čem jíst. Tudí potom bysme byli o hladu, e... :-)
Není tady
monisek84 napsal(a):
ne nidky mi neuvařil.jo kafe mylsím si e neumí a ani nechce umět.prote ten kdo chce se naučí myslím hodně věcí.jak jsi to myslela co dělá kdy nejsem doma?větinou jsem a kdy jsem chodila do práce tak jsem si uvřila třeba 2 dny předem a kdy jsem odjela k naim tak jsem mu navařila aby měl.a kdy jsem nenavařila tak si udělal pagety.třeba
Nikdy jsem nevařila dopředu. Má ruce, peníze, do krámu dojde.. V největí nouzi oběd v hospodě.
Pokud se nemusí strarat o dítě, to bych asi uvařila, aby se neivili instantnima nudlema..
No vidí.. co ho třeba zapojit do vaření? Nakrájet, nastrouhat.. Jako s dětma.. Hele, nevyfasovala jsi ho rovnou od maminky jako ja ex?
Není tady
já mám z toho veho takový pocit jestli to chci vlastně nějak řeit. nějak se od sebe odpoutáváme.a nevím jelsti se to dá do stavu kdy se fakt budeme mít zase rádi.abyhcom mohli spolu normálně mluvit ani bychom se pohádali.a byl klid.
Není tady
Kdy tady o tom tak kecáme, má apoň lepí náladu? Kde vůbec je, e jsi v pátek večer tady?
Není tady
A maminka poskytovala full service.. No toho mýho aspoň donutila základy a v nouzi si uměl i přiít knoflík.
Není tady
je v práci.on v pátky jetě pracuje.dělá noční ichty take končí v sobotu ráno.ted vím jaký bdue asi víkend.zítra má jetě natěstí pracovní sobotu a v neděli si zajde do hospudky
Není tady
no měl takový service e se budil v kolik chtěl jídlo měl nachstané na talíři,večeře vechno.a kdy jsem se nastěhovala tak jsme měliproblém i v tom e jsem mu nenachystala klíče svačinu a oblečení a tak.
Není tady