Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 7. 3. 2008 20:48

Pikola
♥♥♥♥♥--

Re: trisho..

NO a kdyby jsi ho podvedla ty, to by ti jako prošlo?? Chtela bys kur.vnika alkoholika kteremu je 29? Co jeste? Ma te prohodit jako tim oknem?

Není tady

#77 7. 3. 2008 20:49

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

monisek84 napsal(a):

no na nevěru se ted koukám trocu jinak.co oči nevidí srdce nebolí ale když to není na ukor rodiny.neříkám že to preferuju ale někde k tomu dojde protože tonějak neklape.spíš jsem tím chtěla říct to že bych asi raději tolerovala to že někoho má(nevěděla bych o tom)než aby mi každý týden chodíl na pivo a nestaral se jak by měl.snad to nepochopíš špatně jak to myslím

Mončo, ale jednou týdně na pivo - to se Ti zdá moc?hmm

Není tady

#78 7. 3. 2008 20:51

simply.net
♥♥♥♥---

Martinko, já to chápu z Moničina psaní že jednou týdně se zlíská pod obraz ale každý den si dá dvě tři:-(

Není tady

#79 7. 3. 2008 20:51

Pikola
♥♥♥♥♥--

Martinka1 napsal(a):

monisek84 napsal(a):

no na nevěru se ted koukám trocu jinak.co oči nevidí srdce nebolí ale když to není na ukor rodiny.neříkám že to preferuju ale někde k tomu dojde protože tonějak neklape.spíš jsem tím chtěla říct to že bych asi raději tolerovala to že někoho má(nevěděla bych o tom)než aby mi každý týden chodíl na pivo a nestaral se jak by měl.snad to nepochopíš špatně jak to myslím

Mončo, ale jednou týdně na pivo - to se Ti zdá moc?hmm

Marti, kazdy den 2-3 po praci a jednou tydne zlejt se mi zda moc..

Není tady

#80 7. 3. 2008 20:51

monisek84
♥♥♥----

tak nechci ani kurevníka ani alkohlika ale když bych si měla vybrat tak si mylsím žeje menší zlo to když si občas asi někde vyrze samozřejmě kdbych o tom nevěděla.ale doma by byl funkční.a jestli by to prošlo mě?to nevím

Není tady

#81 7. 3. 2008 20:53

Pikola
♥♥♥♥♥--

Proc by sis mela vybirat?? Co mit nekoho kdo nedela ani jedno?

Není tady

#82 7. 3. 2008 20:54

monisek84
♥♥♥----

tak jednou za týden není moc?ano není to každý den 8 piv ale já taky nechodím každý týden na akce.mylsím si že odreagovat se stačí jendou za měsíc když už má to pivo každý den.a když už každý týden ano at si zajde ale ne že tam vypije 7 kousků pravidelně

Není tady

#83 7. 3. 2008 20:55

Pikola
♥♥♥♥♥--

Hele, to asi moc nikam nejezdite, co?

Není tady

#84 7. 3. 2008 20:55

monisek84
♥♥♥----

tak kdyby neměl ani jednu chybu tím líp.ale vím že to neexituje.jen jsem tak jako naznačila když někdo probírá nevěru.vím taky by mi to nebylo milé kdybyb všchno fungovalo a najednou bych se dozvěděla že májinou.ale tak jsem to jen podotkla

Není tady

#85 7. 3. 2008 20:57

Pikola
♥♥♥♥♥--

Ale jo, já to chápu. Jen se mi zdá, že to prostě hodlᚠtolerovat, protože si myslíš, že to jinde je stejny, neli horší. Kolik ti je?

Není tady

#86 7. 3. 2008 20:58

monisek84
♥♥♥----

tak zajedem k našim nebo ke tchánum.vídáme ses nima jednou týdne.ale krom toho nikam no.jo v létě do zoo.a to je tak vše.ted v květnu pojeden do zlína.naši tam mají týdenní pobyt tak jsem tam objednala noc.ale kdybch se nějak nezučastnila toho že si zajedem tak vlastně se  asi nikam nedostanem.teda já když potřebuju tak si vemu auto  a jedu ale abychom se na akcích střídli v řízení to ne.jo leda když je rodinná akce u naší rodiny.to i oželí pití ale pak vím že kdyžpořijedem domů tak si stejně dá

Není tady

#87 7. 3. 2008 20:59

monisek84
♥♥♥----

23

Není tady

#88 7. 3. 2008 21:01

Pikola
♥♥♥♥♥--

Jsi mladinká.. čekᚠdruhé dítě? Na jednu stranu ti závidím rodinu, ale na druhou stranu vůbec.. Pomáhal ti aspoň dřív?
Já si teď užívám, chlap mi uvaří oběd, rano dojde pro snídani, udělá kafe, namasíruje záda.. podotýkám že SÁM od sebe..

Není tady

#89 7. 3. 2008 21:05

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Mončo, proč ale pořád řešíš manžela, a ne sebe? Ztrácíš zbytečně energii. Vykašli se na řešení toho, kolik manžel vypije a jak často chodí do hospody, a začni řešit sama sebe - zabav se sama, najdi si kamarádky, choď do společnosti, najdi si hlídání pro dítě a užívej si. Buď nezávislá a dej manželovi najevo, že ho NEPOTŘEBUJEŠ.

Mám býv. kolegu, který je (jak já tomu říkám, ale on se tomu brání) tzv. "skrytý alkoholik"... Přes den normálně funguje v práci (a podotýkám, že hodně náročné podle mě), odpol. si dá pár piv... občas se zlíská pod obraz (myslím že ne moc často)... Asi je Tvůj manžel něco podobného.
Žádné upozorňování ho nepřimělo k tomu, aby přestal... lidi si různě řeší svoje psychický problémy, možná je lepší, když manžel pije, než kdyby se psychicky zhroutil nebo dělal jiný věci (třeba trestnou činnost nebo by Tě mlátil).
Prostě pokud Ti to nevyhovuje, nemusíš s ním být, ale myslím, že pokud je někdo závislý (třeba na alkoholu), tak ani největší vůle mu prostě nepomůže, aby přestal... je nemocnej. A měl by se léčit. Ale k tomhle poznání musí dojít sám!!! Ty s tím prostě NIC NEUDĚLÁŠ ANI KDYŽ SE PŘETRHNEŠ.

Takže je lepší starat se víc o svůj život a míň o to co vyvádí manžel, si myslím...

Není tady

#90 7. 3. 2008 21:07

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Pikola napsal(a):

Jsi mladinká.. čekᚠdruhé dítě? Na jednu stranu ti závidím rodinu, ale na druhou stranu vůbec.. Pomáhal ti aspoň dřív?
Já si teď užívám, chlap mi uvaří oběd, rano dojde pro snídani, udělá kafe, namasíruje záda.. podotýkám že SÁM od sebe..

Jé, to je super :-) Kde jsou takoví chlapi k mání? :-)
Já si taky nestěžuju, není mi dobře, tak přítel udělal sám nákup na který jsme měli jít oba (je sice fakt, že některé věci zapomněl, když jsem mu je nepřipomněla), umyl nádobí a chystá se vařit večeři... a já se potím v posteli s notebookem na klíně :-)

Není tady

#91 7. 3. 2008 21:09

monisek84
♥♥♥----

druhé díte naštěstí nečekáme.a pak když se malá narodila tak vykládal jak je to super.že plánujeme druhé.vždycky jsme hctěli dvě děti ale ted bych nechtěla určitě já neříkám že vubec.byla bych na to sama a pak on mi řekl ž edruhé nechce.(jako kdyby měl toho starání se dost) dumbom

Není tady

#92 7. 3. 2008 21:12

Pikola
♥♥♥♥♥--

Martinka1 napsal(a):

Pikola napsal(a):

Jé, to je super :-) Kde jsou takoví chlapi k mání? :-)
Já si taky nestěžuju, není mi dobře, tak přítel udělal sám nákup na který jsme měli jít oba (je sice fakt, že některé věci zapomněl, když jsem mu je nepřipomněla), umyl nádobí a chystá se vařit večeři... a já se potím v posteli s notebookem na klíně :-)

Jsou, ale není to ono, byl to můj první převozník a nějak sme spolu zůstali. Ale nebydlíme spolu, nejsme zamilovaní, takový vztah z rozumu a mě to docela vyhovuje. gloria Prostě když spolu jsme, je to fajn, ale jinak to neřešíme.

Není tady

#93 7. 3. 2008 21:12

monisek84
♥♥♥----

jo tak ted se snažím si udělat čas pro své koníčky co mě baví.ale musím se do toho více opřít.nejlépe by bylo kdybych chodila každý víkend ale to mi neprojde.už vklui hlídání.idkyž bych mu mohl aříct já v sobotu ty v neděli.ale jemu se to nelíbí že už nejsem svobodná a že si mám uvědomit že mám dítě.hlavně že si to uvědomuje on dumbom

Není tady

#94 7. 3. 2008 21:14

monisek84
♥♥♥----

proto chápu proč tolik lidí bydlí každý sám.když chtějí vidí se když ne tak se nevidí a nelezou si tak aspon na nervy

Není tady

#95 7. 3. 2008 21:15

Pikola
♥♥♥♥♥--

Jo, já můžu, ale ty buď doma.. Holka, nevím, nevím jestli je co zachraňovat, nebo ne, nikdo Vás neznáme.. Ale pravda je, že se k tobě chová.. ehm.. hnusně..

Není tady

#96 7. 3. 2008 21:16

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

monisek84 napsal(a):

jo tak ted se snažím si udělat čas pro své koníčky co mě baví.ale musím se do toho více opřít.nejlépe by bylo kdybych chodila každý víkend ale to mi neprojde.už vklui hlídání.idkyž bych mu mohl aříct já v sobotu ty v neděli.ale jemu se to nelíbí že už nejsem svobodná a že si mám uvědomit že mám dítě.hlavně že si to uvědomuje on dumbom

Nápad: co kdybys vzala dítě a na nějakou dobu i s ním odjela - na "dovolenou" k rodičům, ke kamarádce, nebo jinam... Jak by na to reagoval?
Možná by si uvědomil, že mu chybíte ne? A kdyby si to neuvědomil, možná je lepší s ním nebýt?

Když si chlap myslí, že Tě má jistou, vůbec, ale VŮBEC se nesnaží - nemá totiž proč!

Samozřejmě pokud je dítě malý, jsi na mateřský a jsi na něm finančně závislá, je situace horší...

Není tady

#97 7. 3. 2008 21:17

Pikola
♥♥♥♥♥--

monisek84 napsal(a):

proto chápu proč tolik lidí bydlí každý sám.když chtějí vidí se když ne tak se nevidí a nelezou si tak aspon na nervy

Víš, ono nic není černobílé. Je mi smutno, když se vracím do prázdného bytu, ale zase mě nikdo nebuzeruje jestli je něco k večeři, kde jsem, kdy přijdu.. Mám teď málo času, takže se vídáme tak jednou týdně.. Taky tedy nic moc, ale jsme sama od léta a ještě bych ani nikoho doma nechtěla.

Není tady

#98 7. 3. 2008 21:18

monisek84
♥♥♥----

a jeslti mi pomáhal jak se malá narodila?ne.první týden docela ale aby se přetrh.spíš co jsem mu řekla.ale pak už to prostě bral jako že si to zlvádnu sama.každý mi říkal dělᚠchybu protže ho do toho nezapojuješ.ale já se snažila.řekla jsem mu prosímtě přebal ji aspon to nebo později okoupej.ale nuďte pořád někoho aby něco udělal.ano oni to pak berou jako příkazy.když je to samotné nenapadne.a čekat až ji přebalí až se milospánovi bude chtít?

Není tady

#99 7. 3. 2008 21:21

monisek84
♥♥♥----

jo tak určitě taky by mi bylo smutno po někom kdo má všech 5 pohromadě.taky když jsem kolikráto djela jen na blbou noc k našim tak jsem si pak jen pořád psali a že si chybíme.ale to bylo asi tak 2 roky zpátky.pak už jsme zjištovali že si valstně od sebe akortá odpočinem.a že is chybíme ale ne nějak děsivě.a odjet?už na dtím přemýšlím dost dlouho.

Není tady

#100 7. 3. 2008 21:22

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

monisek84 napsal(a):

a jeslti mi pomáhal jak se malá narodila?ne.první týden docela ale aby se přetrh.spíš co jsem mu řekla.ale pak už to prostě bral jako že si to zlvádnu sama.každý mi říkal dělᚠchybu protže ho do toho nezapojuješ.ale já se snažila.řekla jsem mu prosímtě přebal ji aspon to nebo později okoupej.ale nuďte pořád někoho aby něco udělal.ano oni to pak berou jako příkazy.když je to samotné nenapadne.a čekat až ji přebalí až se milospánovi bude chtít?

Jsi mladá, a možná jsi ještě nepochopila, jak chlapi fungujou... chlapovi fakt musíš polopaticky říct, aby něco udělal, pak ho za to pochválit, i když to udělá blbě... a pak ho poprosit znovu, když to po něm chceš znova!!!
Vlastní zkušenost.
Prostě musíš mít trpělivost, jinak chlap prostě pracovat nebude!!!

Psala jsem, že přítel nakoupil - ano, ale dost důležitých (pro mě) věcí zapomněl - např. kečup, bez toho jsem skoro jako bez živý vody. A důvod? Nenapsala jsi mi ho... - ale já jsem mu to napsala do ICQ, jsem si jistá... ale hádat se nebudu. Je pravda, že v mobilu sms-kou to ode mě nedostal. No tak to překousnu samozřejmě, udělal nákup za mě, tak jsem ráda.

Včera zase např. přišel domů dřív a když jsem přišla já, tak jsem se ptala, proč jsi neuvařil když jsi byl doma dřív? (A ještě byl na řadě). Odpověď: nebyla zakázka (tj. neřekla jsi mi to)...

Takhle to prostě funguje. Ale pak nakoupí (co si vzpomene), umyje nádobí (svým způsobem - samozřejmě hůř než já), uvaří (ale nechá bordel). No a co. Buď bych musela dělat všechno sama, nebo se smířím s tím, že přítel prostě není dokonalej (já zase nerozumím počítačům a on je odborník a taky to po mě nechce, abych uměla programovat)...

:-)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí