6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
trisho přečetla jsem si tvuj příbeh.hezky napsáno ale smutný obsah.tak nějak mi to přeipomělo kdy jsem byla těhotná a on přiel z hospody tak jsem se v lonici zamkla.dělalo se mi patně z toho kdy jsem cítila ty jeho výpary.nechtěla jsem ho pustit tak to vyřeil tím e ty skleněné dveře nakonec rozbil.at se před ním přítě nezamykám.natěstí mi nikdy neublíil a to by bylo opravdu to poslední co bych od něho snesla.u mě je problém e nevím jak začít.je to v takovém stadiu kdy se spolu bavíme, ale vím e to není ten vztah který by měl být.vzájemná pomoc,fajn komunikace atd. prostě klid.chtěla bych to ukončit ale nějak to zatím nezvládnu.vzít si věci a odejít ale zkouka by byla kdybych aspon na nějakou dobu odela aby si uvědomil e nás opravdu mue ztratit.zatím si je moc jistý.vím e nás má rád ale chováním to ukazuje trochu jinak ne by měl.
Není tady
Moni, jak dlouho chces cekat? U nas psychicky teror skoncil az kdyz jsem dostala poradnych par facek, 13let se drzel... vyhrozoval, neco rozbil... bavit se s nim za strizliva taky slo krasne, ale tady jde o ziti ve strachu, v nejistote. Neporadim ti, jak udelat prvni krok, vim, ze to neni snadne, ale dokazu si predstavit, jay to bude mit vyvoj a opravdu ti zivot v nestesti nepreji.
Není tady
Moni, nezlob se, ale mě se ta tvoje reakce nelíbí, prostě se zamknout v lonici. Připadá mi to prostě jako hysterčení, nebo já nevím. Jsi dospělá, zamknout se tam, protoe ti to smrdí, asi bych se na jeho místě natvala taky.
U jen to, e kdybys byla rozumná, tak ví, e s chlapem co se vrátí nalitej, nemá cenu se hádat, nebo to jetě vyhrocovat právě tím zamčením. Klidně sis mohla jít lehnout ty někam jinam, ale prostě se tam zamknout, já nevím, nevím ... co jsi jako čekala, e udělá, kdy se vrátí nalitej z hospody ? Počítala bych s tím, e ty dveře poletí, je to jako naschvál.
e mi ten smrad z chlastu smrdí a vadí, bych s ním řeila a druhý den, a bude střízlivej, takhle jsi si zbytečně sama tuhle situaci přivodila, promiň.
Upravil(a) PPavlaa (1. 3. 2008 16:28)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Moni, nezlob se, ale mě se ta tvoje reakce nelíbí, prostě se zamknout v lonici. Připadá mi to prostě jako hysterčení, nebo já nevím. Jsi dospělá, zamknout se tam, protoe ti to smrdí, asi bych se na jeho místě natvala taky.
U jen to, e kdybys byla rozumná, tak ví, e s chlapem co se vrátí nalitej, nemá cenu se hádat, nebo to jetě vyhrocovat právě tím zamčením. Klidně sis mohla jít lehnout ty někam jinam, ale prostě se tam zamknout, já nevím, nevím ... co jsi jako čekala, e udělá, kdy se vrátí nalitej z hospody ? Počítala bych s tím, e ty dveře poletí, je to jako naschvál.
e mi ten smrad z chlastu smrdí a vadí, bych s ním řeila a druhý den, a bude střízlivej, takhle jsi si zbytečně sama tuhle situaci přivodila, promiň.
PPavlo, tak právě kvůli takovejmhle pitomejm kecům zůstávají enský s chlapama co je týraj i desítky let a nechávaj si to líbit. Protoe se pokadý najde ňákej dobrák, ketrej jim naočkuje, e si za to vlastně můou samy. Mám-li doma těhotnou enu, který se dělá patně z pivních výparů, tak je na ni nedejchám - to je normální. Mám-li doma těhotnou enu, nerespektuju, e je jí zle kdy ze mně táhne a kdy se ona přede mnou v sebeobraně zamkne, aby nebyla mému sobeckému chování vystavována tak rozkopu dveře - TAK TO NENÍ NORMÁLNÍ a Moni za to v ÁDNÉM PŘÍPADĚ nemůe.
Není tady
Babs napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
e mi ten smrad z chlastu smrdí a vadí, bych s ním řeila a druhý den, a bude střízlivej, takhle jsi si zbytečně sama tuhle situaci přivodila, promiň.PPavlo, tak právě kvůli takovejmhle pitomejm kecům zůstávají enský s chlapama co je týraj i desítky let a nechávaj si to líbit. Protoe se pokadý najde ňákej dobrák, ketrej jim naočkuje, e si za to vlastně můou samy. Mám-li doma těhotnou enu, který se dělá patně z pivních výparů, tak je na ni nedejchám - to je normální. Mám-li doma těhotnou enu, nerespektuju, e je jí zle kdy ze mně táhne a kdy se ona přede mnou v sebeobraně zamkne, aby nebyla mému sobeckému chování vystavována tak rozkopu dveře - TAK TO NENÍ NORMÁLNÍ a Moni za to v ÁDNÉM PŘÍPADĚ nemůe.
Přesně
Není tady
Babs napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
e mi ten smrad z chlastu smrdí a vadí, bych s ním řeila a druhý den, a bude střízlivej, takhle jsi si zbytečně sama tuhle situaci přivodila, promiň.PPavlo, tak právě kvůli takovejmhle pitomejm kecům zůstávají enský s chlapama co je týraj i desítky let a nechávaj si to líbit. Protoe se pokadý najde ňákej dobrák, ketrej jim naočkuje, e si za to vlastně můou samy. Mám-li doma těhotnou enu, který se dělá patně z pivních výparů, tak je na ni nedejchám - to je normální. Mám-li doma těhotnou enu, nerespektuju, e je jí zle kdy ze mně táhne a kdy se ona přede mnou v sebeobraně zamkne, aby nebyla mému sobeckému chování vystavována tak rozkopu dveře - TAK TO NENÍ NORMÁLNÍ a Moni za to v ÁDNÉM PŘÍPADĚ nemůe.
Pane boe, prosím tě dej mi svátek. Já neříkám, aby se nechala týrat, nebo to tady snad někde vidí ??????????????????????????????????????????
Ale s oralým chlapem se nemá !!!!! cenu hádat a to co by jeho mozek pobral za střízliva - to, e se ji skutečně dělá blbě z výparů od piva, prostě mozek v tu chvíli naloenej v lihu nepobere !!!!!
Take si myslím, e tím, e se zamkla v lonici, tu situaci podle mě jen v tu chvíli zhorila. Protoe dle mýho se dala jeho reakce čekat. To ve.
Kartáč a kapky mu mohla dát druhý den a by byl střízlivej, ale vyhrocovat situaci, kdy má pobráno mi připadá nerozumné.
Mimochodem nevím, co mezi nima probíhá, ale to, e si chlap dá pivo v době, kdy je jeho ena těhotná a zvedá se ji z toho kufr mi nepřipadá jako týrání, take asi tak. Rozhodně je to vůči ní necitlivé atd a dělat by to neměl, ale já bych se z toho rozhodně nehroutila nezamyklala se v lonici.
Pokud je její manel hulvát a mají i jiné problémy, tak pak a na nic nečeká a řeí je, ale pokud je to jen tohle, tak pak je Monča hysterická fňukna, nic víc.
Upravil(a) PPavlaa (2. 3. 2008 11:35)
Není tady
No tak mne sa nechcelo sexova s pivnými výparmi, ani keď som nebola tehotná. peciálne pivný pach mi dos vadí, plus dych nabombovnaý cigaretami Bohuiaž, v bývalom alkohol stupňoval jeho inokedy príjemné váchne, take bol problém odmietnu ho. Ale násilie som si robi nemienila. Keď pil niečo iné(alebo keď sme boli niekde spolu a pili spoli...), nebol problém. Pivo = asexuálna noc.
Není tady
Tak já nepředpokládám, e snad chtěl sexovat, tohle by mi vadilo i kdybych těhotná nebyla, páč kdy jsem já střízlivá a ten druhej má popito, je mi z toho
Není tady
Jasně, take, aby v Tvých očích nebyla hysterická fňukna, tak měla prozvracet noc, případně těhotná spát na gauči v kuchyni, protoe je přece úplně normální, e kdy přijde chlap nalitej domů tak rozkope dveře od lonice. No nezlob se na mě, ale mě to normální nepřijde. Nevím co má doma Ty a z čeho tudí plynou Tvé zkuenosti, ale můj mu, kdy přijde domu z hospody namazanej, tak jde sám od sebe spát na gauč v obýváku, protoe jednak ví, e je mi jeho pivní dech nepříjemnej a jednak kdy se lízne, tak děsně chrápe a nedá se vedle něj spát. A to prosím nejsem v jiném stavu. Nevidím nejmení důvod, proč bych se já měla omezovat, kvůli tomu, e se pán oral.
Není tady
Neříkám, aby prozvracela noc. Ale kdy se ptá - ano, já bych na jejím místě la spát jinam a druhej den a bude střízlivej a při smyslech mu proprala rádlo.
Normální to určitě není, ale holt má kadej tu opici jinou a není jako tvůj mu, kterej sám odejde. Větina chlapů má opici blbou a je lepí v tu chvíli nic neřeit, protoe se tím vechno jen zhorí.
A věř mi, e to není o tom, e by ti chlapi byli hovada, jako naprostý paka se dokáou chovat v opilosti i chlapi, kteří jsou jinak sluňáci a moc fajn.
Navíc promiň, ale těhotenství není nemoc, tak bych nedělala vědu z toho, spát jednu noc jinde ne ve svý posteli.
Není tady
No v tomhle se asi neshodnem. Těhotenství sice není nemoc, ale já například měla o konce 4. měsíce takové bolesti páteře, e noc na gauči by mě zabila. A s člověkem ,který na to nebere ohledy bych být nechtěla. Opilost bezcitnost neomlouvá, aspoň u mě ne. A promiň jak jsem reagovala, ale mám za sebou domácí (převáně psychické) týrání a na na reakce typu, za to si můes sama jsem váně alergická.
Jinak souhlasím, e řeit cokoliv v opilosti nemá smysl, ale Moni nic neřeila, prostě se, zřejmě po předchozích patných zkuenostech zamkla v lonici - co mi přijde úplně v pořádku. Pokud chlap není schopen brát ohledy, je naprosto v pořádku, e se bránila.
Upravil(a) Babs (2. 3. 2008 12:55)
Není tady
Tak já strávila první 4 měsíce s hlavou v záchodové míse a zvracela jsem i v noci. Já ji chápu, e ji ten smrad vadí, já se pozvracela jen kdy jsem ucítila z někoho, e před chvílí kouřil, stačilo vidět i maso a měla jsem pocit, e cítím psa
Mrzí mě, e sis prola čím sis prola, asi jsi to měla těký, ale co já znám reakce svýho ex nebo i partnerů kamarádek, tak ve stavu, kdy jsou pod parou by asi zamčené dveře do lonice nepochopili. Neříkám, e by je rozbili, to snad ne, ale e by do nich buili, byli nepříjemní a doadovali se otevření, tak to určitě.
Prostě pokud má blbou opici a ona to ví, tak ty zavřený dveře ho musely drádit, to je jasný. Já jsem spí pro situaci nevyhrocovat kdy vím, e se s ním kdy je namazanej nedá normálně mluvit, tak to řeit druhý den, nic víc.
Není tady
Babs napsal(a):
No v tomhle se asi neshodnem. Těhotenství sice není nemoc, ale já například měla o konce 4. měsíce takové bolesti páteře, e noc na gauči by mě zabila. A s člověkem ,který na to nebere ohledy bych být nechtěla. Opilost bezcitnost neomlouvá, aspoň u mě ne. A promiň jak jsem reagovala, ale mám za sebou domácí (převáně psychické) týrání a na na reakce typu, za to si můes sama jsem váně alergická.
Jinak souhlasím, e řeit cokoliv v opilosti nemá smysl, ale Moni nic neřeila, prostě se, zřejmě po předchozích patných zkuenostech zamkla v lonici - co mi přijde úplně v pořádku. Pokud chlap není schopen brát ohledy, je naprosto v pořádku, e se bránila.
Názoru rozumím velmi dobře, mluví mi z due.
Není tady
no tak nějka to zpřesním.kdy jde z hospody tak se s ním u rozhodně nebavím.nemá to smysl.a zamkla jsem se jetě před tím ne přiel z hospody dlouho před tím.já u hodněktárt říkala e sním v posteli nebudu kdy bude chlastat.nikdy neposelchl tak jsem se zamkla a la spát.a kdy přiel z hospody tak to on si začal.já si ho nevímala.take o hysterčení si myslím e nejde
Není tady
A on má problémy s pitím ?
Není tady
no podle toho jak kdo to bere.podle mě u asi má ale on si to nějak neumí přiznat.kadý den si dá pivo.není den kdy by si ho nedal a o víkendu je to rituál aby si zael do hospody.a kdy nejde do hospody tak si vypije doma.takesi myslím e asi má.ale jak říkám kadý to mue brát jinak.jiní mi řeknou e jsou chlapi jetě horí to vím taky ale on má i jiné zápo*né vlastnosti.take jsem spí u i na něho alergická.a potom co rozbil dveře si uvědomil e nemá cenu za kadou cenu tak chodí automaticky spát jinam.take přes týden je v robotě a o víkendu spíme kadý jinde.take ideálka no
Není tady
Teda já bych nechtěla chlapa, co to do sebe kadej den leje
Moni a proč jste si pořízovali mimi, kdy vidí, e to stojí za prd a astná stejně nejse.
Není tady
já ti ani sama nevím.nějkaou dobu byl tak nějak v klidu mimi jsme chtěli oba ale ted poznávám e chtít a mít je uplně něco jiného.a tak nějak to asi přilo.bydleli jsem spolu 4 roky a tak nějak asi e to mám být nevím. jako já nelituju toho e mám malou kdybch ji neměla tak mě v tom vztahu nic nebaví.tak mám aspon ji a kdy je nějkaý problém tak se kouknu na ní a musím se zasmát.je to zlato
Není tady
Třeba je to jen nějáký blbý přechodný období, kdy byl dřív v klidu, tak se to zase zlepí, ne
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Moni a proč jste si pořízovali mimi, kdy vidí, e to stojí za prd a astná stejně nejse.
Ale Pavli, to je zase jednou blbej dotaz To je jako by ses mě zeptala proč jsem si pořizovala dítě s magorem. To se tak ňák prostě přihodí. Teď je spí důleitý, co s tím Moni bude dělat dál.
Upřímně Moni, jestli je vá vztah takovej jak píe, prchala bych od toho, dokud je prcek malej.
Není tady
no já to napsala jinak.byl v klidu to období kdy jsme plánovali malou.ale před tím jsme u ty problémy měli.já ikdy jsem nikdy neměla ruové brýle vztah jsem brala vdycky s rozumem ale v tomle jsem si naivně myslela e to časem bude lepí.e se lidé poznávají vlatně celý ivot a muesjí si nějak na sebe zvykat ale mě nebaví abych si zvykala na jeho moresy.taky jsem si říkala e je to ted blbé období věčně komunikace která stojí za prd.neumíme se spolunormálně bavit a tak.jde to od 10 k 5 jak se říká.a nehctěla jsem nikdy uknočit vztah hnedka.vdycky jsem se snaila to nějak řeit ale on je sobec.nikdy nepřiznal chybu e by se zkusil změnit.on vidí chyby ve mě e já jsem věčně ta která si stěuje.e on je vklidu ale bodejd.kdy jsem se snaila aby bylo vechno tak jak má.
Není tady
Já se vám holky k něčemu doznám. Kdysi jsem tu řeila svůj problém s BM a musím přiznat, e mi Babinet pomohl. Můj příběh je na Mezilidskejch vztazích/Domácí násilí/1Barbora/Můj příběh. A těko se radí, kdy v tom neije, ale to co předvádí Moniskův mu se mi moc nezdá a moc bych nevěřila na to, e se to spraví. Ale třeba jo, naděje umírá poslední
Není tady
nejhorí je to e mi pak lidi říkají ale vude je něco a tak.jsou lidi kteří mě chápou a pak takoví kteří si myslí e dělám unáhlené rozhodnutí.mě to taky taky tady pomáhá protoe si čtu e vy by jste to taky netolerovali.jene je názor proti názoru.já tvrdím to a on zase tohle.a ted si říkám kdo má vlastně pravdu.a jak to píu tak to je.nemám ci duvod vymylet.to jsou pak jiné které mají vechno a stejně nebudou spookjené
Není tady
Babs napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Moni a proč jste si pořízovali mimi, kdy vidí, e to stojí za prd a astná stejně nejse.Ale Pavli, to je zase jednou blbej dotaz To je jako by ses mě zeptala proč jsem si pořizovala dítě s magorem. To se tak ňák prostě přihodí. Teď je spí důleitý, co s tím Moni bude dělat dál.
Upřímně Moni, jestli je vá vztah takovej jak píe, prchala bych od toho, dokud je prcek malej.
a proč sis pořizovala dítě s magorem
Není tady