6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Je kdyby takovéhle rádoby idiotské poznámky byly největími problémy ve vtahu, to by bylo lidí tastnejch ....
Není tady
Klubko napsal(a):
Je kdyby takovéhle rádoby idiotské poznámky byly největími problémy ve vtahu, to by bylo lidí tastnejch ....
Není tady
Pisateli, taky tě srdečně zdravím do ústavu jen mám mírné obavy, jestli tě prostředí u tak záhy neovlivňuje... píe jaksi podivně, méně srozumitelně, alespoň pro mě
A se daří
Upravil(a) Somaia (3. 3. 2008 9:59)
Somaia napsal(a):
Pisateli, taky tě srdečně zdravím do ústavu jen mám mírné obavy, jestli tě prostředí u tak záhy neovlivňuje... píe jaksi podivně, méně srozumitelně, alespoň pro mě
A se daří
To ví píi z ústavu. Spí mě ovliuvňuje něco jiného ale tím to tady plevelit nebudu Tu radost jiným nedám Hold mě budet muset asi lutit
Není tady
Pisatel napsal(a):
Somaia napsal(a):
Pisatel napsal(a):
A to čím? Na to je nějaký manometr?
ne, stačí malý testík a několik dobře formulovaných otázek, ty chytrolíne...
ale to není objektivní jest to jen názor dotazovatele a respondenta
Je to dos objektívne na to, aby to videlo celé okolie a napokon aby to vnímali aj "postihnutí". Inak, závislometer asi zatiaž neexistuje, ale to sa môe zmeni.
Upravil(a) Selima (3. 3. 2008 13:01)
Není tady
KALIK napsal(a):
Tak mohu za sebe říct, e mám občas taky takovýto humor a nemyslím si, e je to despektem k partnerovi. Je to prostě styl humoru, často okolím nepochopen (viz. pocity ublíenosti a poníenosti). Kdy udělám takovýto vtípek, tak mi největí radost udělá stejná reakce partnera. Je to taková hra na pouchování. Dyk to znáte. Co se kádlívá, ...
Tohle pouchování znám, pouívají je mezi sebou vagr se vagrovaou - a my, pozorovatelé, u víme, e jde jen o kádlení - vidíme to na pohledech jednoho i druhého... kádlívají se, kdo by to neznal, byl by pohoren... Ale já myslím, e spolu mají úasný vztah, napovídá to na takovou tu krááásnou ivočinou sexualitu...
Není tady
XYZ napsal(a):
Slavek17 napsal(a):
No jak, člověk musí koukat, aby z něho nebyl kemral.
V praxi to znamená, e má mít dost pevný aludek na to, aby se choval stejně, resp. rovnoceně jako partner
(partneři by se měli chovat rovnoceně, ne?!) - anebo si má hledat partnera jiného, se kterým se bude cítit
rovnocenně.
Jene některým lidem holt vyhovuje být pod silnou osobností a slouit mu věrně a oddaně........no ty říká " " , ale ono to tak fakt je...já potřebuju chlapa jako autoritu, ke kterému bych vzhlíela...
a co je lepí? cítit se rovnocenně a nemilovat, nebo milovat, ale necítit se rovnocenně..?
Nejlepí je milovat a cítit se rovnocenně - kdeto ten opačný případ, toti milovat a necítit se rovnocenně, tak ten je naprosto straný, hrozný, děsný... naskakuje mi husí kůe... Brrrr!!!!
To potvrdí kadý, kdo měl někoho moc rád - ale byl zapuzen, odvren, kdo dostal tak říkajíc po ňupáku...
To pak toti bolí desateronásobně, právě proto, e byl na svém protějku tak závislý, e k němu tak vzhlíel, e mu plnil kadé prání sotva bylo vysloveno a třebas se i snail plnit ta nevyslovená..., e si odvykl podnikat něco samostatně, volně, svobodně... tak si odvykl, e se ho po rozchodu zmocní depka a je z toho na práky
Tak proto! - Ne, ne, jak říká Kalik, nejlepí je HRA, kádlení s nepsanými, ale fungujícími pravidly... hlavně oboustranná, dobrovolně a s chutí přijímaná... (jene to je těký vysvětlovat).
Upravil(a) Slavek17 (3. 3. 2008 15:04)
Není tady
Dva se můou furt poďuchovat, ale při tom se můou milovat a za hrob...
A jiní si můou třeba i vykat a můou být samá lichotka a ohleduplnost, ale
pak se mezi nimi můe rozpoutat rozvodové peklo s takovými hromy a blesky,
e by ani pes nevystrčil čumák ven z boudy...
Není tady
Slavek17 napsal(a):
XYZ napsal(a):
Slavek17 napsal(a):
No jak, člověk musí koukat, aby z něho nebyl kemral.
V praxi to znamená, e má mít dost pevný aludek na to, aby se choval stejně, resp. rovnoceně jako partner
(partneři by se měli chovat rovnoceně, ne?!) - anebo si má hledat partnera jiného, se kterým se bude cítit
rovnocenně.
Jene některým lidem holt vyhovuje být pod silnou osobností a slouit mu věrně a oddaně........no ty říká " " , ale ono to tak fakt je...já potřebuju chlapa jako autoritu, ke kterému bych vzhlíela...
a co je lepí? cítit se rovnocenně a nemilovat, nebo milovat, ale necítit se rovnocenně..?Nejlepí je milovat a cítit se rovnocenně - kdeto ten opačný případ, toti milovat a necítit se rovnocenně, tak ten je naprosto straný, hrozný, děsný... naskakuje mi husí kůe... Brrrr!!!!
To potvrdí kadý, kdo měl někoho moc rád - ale byl zapuzen, odvren, kdo dostal tak říkajíc po ňupáku...
To pak toti bolí desateronásobně, právě proto, e byl na svém protějku tak závislý, e k němu tak vzhlíel, e mu plnil kadé prání sotva bylo vysloveno a třebas se i snail plnit ta nevyslovená..., e si odvykl podnikat něco samostatně, volně, svobodně... tak si odvykl, e se ho po rozchodu zmocní depka a je z toho na práky
Tak proto! - Ne, ne, jak říká Kalik, nejlepí je HRA, kádlení s nepsanými, ale fungujícími pravidly... hlavně oboustranná, dobrovolně a s chutí přijímaná... (jene to je těký vysvětlovat).
Ale tato monost v mé otázce nebyla
Naprosto straný, hrozný, děsný...asi záleí na povaze...
A hra - hrát si je fajn...ale ne vichni jsme dobří hráči...bohuiaž
Není tady
XYZ napsal(a):
hrát si je fajn...ale ne vichni jsme dobří hráči...bohuiaž
Jsem se zde snail nastínit, e není vdy moudré začínat si se silnými osobnostmi.
Ledae by člověk vykazoval nějakou jinou skvělou přednost, pro kterou by
i pro silného jedince byl nepostradatelný.
Jene co naplat, sám vím, e některé zkuenosti jsou nesdělitelné...
Koneckonců, kdo nezaije pořádnou bouři, nikdy si nedokáe dost povaovat
stálého, klidného a mírného počasíčka, e?
Pěkný večer a DOBROU noc vem!
Není tady
Slavek17 napsal(a):
XYZ napsal(a):
hrát si je fajn...ale ne vichni jsme dobří hráči...bohuiaž
Jsem se zde snail nastínit, e není vdy moudré začínat si se silnými osobnostmi.
Ledae by člověk vykazoval nějakou jinou skvělou přednost, pro kterou by
i pro silného jedince byl nepostradatelný.
Jene co naplat, sám vím, e některé zkuenosti jsou nesdělitelné...
Koneckonců, kdo nezaije pořádnou bouři, nikdy si nedokáe dost povaovat
stálého, klidného a mírného počasíčka, e?
Pěkný večer a DOBROU noc vem!
Ale jistě e jsou, sdělitelné ano (sdělils mi to docela jasně ), akorát e sdílitelné u hůř
Proč mluví o bouřích..??
A předností má člověk víc, ne jen sílu (/psychickou odolnost), ne?
A jestli je nebo není moudré si s někým začínat...ty ne se zamiluje, uvauje moc nad tím, nakolik je to moudré? Navíc - měla jsem za to, e podle pravidel říe zvířat samičky vdycky vyhledávají silné samce, aby co nejlépe dokázali čelit ostrým podmínkám...
Upravil(a) XYZ (3. 3. 2008 21:43)
Není tady