Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 3. 3. 2008 9:45

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Ten mě teda dostal...

Je kdyby takovéhle rádoby idiotské poznámky byly největšími problémy ve vtahu, to by bylo lidí štastnejch ....visslavisslavissla

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#52 3. 3. 2008 9:52

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Klubko napsal(a):

Je kdyby takovéhle rádoby idiotské poznámky byly největšími problémy ve vtahu, to by bylo lidí štastnejch ....visslavisslavissla

tummenupp

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#53 3. 3. 2008 9:59

Somaia
Host

Pisateli, taky tě srdečně zdravím do ústavu lol jen mám  mírné obavy, jestli tě prostředí už tak záhy neovlivňuje... píšeš jaksi podivně, méně srozumitelně, alespoň pro mě lol
A se daří tummenupp

Upravil(a) Somaia (3. 3. 2008 9:59)

#54 3. 3. 2008 10:01

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Somaia napsal(a):

Pisateli, taky tě srdečně zdravím do ústavu lol jen mám  mírné obavy, jestli tě prostředí už tak záhy neovlivňuje... píšeš jaksi podivně, méně srozumitelně, alespoň pro mě lol
A se daří tummenupp

To víš píši z ústavu. Spíš mě ovliuvňuje něco jiného ale tím to tady plevelit nebudu Tu radost jiným nedám smile Hold mě budet muset asi luštit vissla

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#55 3. 3. 2008 12:59

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Pisatel napsal(a):

Somaia napsal(a):

Pisatel napsal(a):

A to čím? Na to je nějaký manometr?

ne, stačí malý testík a několik dobře formulovaných otázek, ty chytrolíne... tummenupp

vissla ale to není objektivní smile jest to jen názor dotazovatele a respondenta smile

Je to dos objektívne na to, aby to videlo celé okolie a napokon aby to vnímali aj "postihnutí". Inak, závislometer asi zatiaž neexistuje, ale to sa môže zmeni.

Upravil(a) Selima (3. 3. 2008 13:01)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#56 3. 3. 2008 14:02

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

Tak mohu za sebe říct, že mám občas taky takovýto humor a nemyslím si, že je to despektem k partnerovi. Je to prostě styl humoru, často okolím nepochopen (viz. pocity ublíženosti a poníženosti). Když udělám takovýto vtípek, tak mi největší radost udělá stejná reakce partnera. Je to taková hra na pošuchování. Dyk to znáte. Co se škádlívá, ... wink

Tohle pošuchování znám, používají je mezi sebou švagr se švagrovaou - a my, pozorovatelé, už víme, že jde jen o škádlení - vidíme to na pohledech jednoho i druhého... škádlívají se, kdo by to neznal, byl by pohoršen... Ale já myslím, že spolu mají úžasný vztah, napovídá to na takovou tu krááásnou živočišnou sexualitu...
gloria tummenupp storstark

Není tady

#57 3. 3. 2008 14:15

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

XYZ napsal(a):

Slavek17 napsal(a):

No jak, člověk musí koukat, aby z něho nebyl škemral.
V praxi to znamená, že má mít dost pevný žaludek na to, aby se choval stejně, resp. rovnoceně jako partner
(partneři by se měli chovat rovnoceně, ne?!) - anebo si má hledat partnera jiného, se kterým se bude cítit
rovnocenně.
Jenže některým lidem holt vyhovuje být pod silnou osobností a sloužit mu věrně a oddaně........
tongue

no ty říkᚠ" tongue " , ale ono to tak fakt je...já potřebuju chlapa jako autoritu, ke kterému bych vzhlížela...
a co je lepší? cítit se rovnocenně a nemilovat, nebo milovat, ale necítit se rovnocenně..? va

Nejlepší je milovat a cítit se rovnocenně - kdežto ten opačný případ, totiž milovat a necítit se rovnocenně, tak ten je naprosto strašný, hrozný, děsný... naskakuje mi husí kůže... Brrrr!!!!
sjuk
To potvrdí každý, kdo měl někoho moc rád - ale byl zapuzen, odvržen, kdo dostal tak říkajíc po šňupáku...
To pak totiž bolí desateronásobně, právě proto, že byl na svém protějšku tak závislý, že k němu tak vzhlížel, že mu plnil každé prání sotva bylo vysloveno a třebas se i snažil plnit ta nevyslovená..., že si odvykl podnikat něco samostatně, volně, svobodně... tak si odvykl, že se ho po rozchodu zmocní depka a je z toho na prášky
dumbom

Tak proto! - Ne, ne, jak říká Kalik, nejlepší je HRA, škádlení s nepsanými, ale fungujícími pravidly... hlavně oboustranná, dobrovolně a s chutí přijímaná... (jenže to je těžký vysvětlovat).
cool smile lol

Upravil(a) Slavek17 (3. 3. 2008 15:04)

Není tady

#58 3. 3. 2008 14:30

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Chlapec si asi myslí, že je vtipnej...no není, ale závěry bych z toho asi nedělala. Spíš bych po něm šlehla něčím podobně "vtipným"

Není tady

#59 3. 3. 2008 14:37

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Dva se můžou furt požďuchovat, ale při tom se můžou milovat až za hrob...
A jiní si můžou třeba i vykat a můžou být samá lichotka a ohleduplnost, ale
pak se mezi nimi může rozpoutat rozvodové peklo s takovými hromy a blesky,
že by ani pes nevystrčil čumák ven z boudy...
vissla

Není tady

#60 3. 3. 2008 21:07

XYZ
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Morava

Slavek17 napsal(a):

XYZ napsal(a):

Slavek17 napsal(a):

No jak, člověk musí koukat, aby z něho nebyl škemral.
V praxi to znamená, že má mít dost pevný žaludek na to, aby se choval stejně, resp. rovnoceně jako partner
(partneři by se měli chovat rovnoceně, ne?!) - anebo si má hledat partnera jiného, se kterým se bude cítit
rovnocenně.
Jenže některým lidem holt vyhovuje být pod silnou osobností a sloužit mu věrně a oddaně........
tongue

no ty říkᚠ" tongue " , ale ono to tak fakt je...já potřebuju chlapa jako autoritu, ke kterému bych vzhlížela...
a co je lepší? cítit se rovnocenně a nemilovat, nebo milovat, ale necítit se rovnocenně..? va

Nejlepší je milovat a cítit se rovnocenně - kdežto ten opačný případ, totiž milovat a necítit se rovnocenně, tak ten je naprosto strašný, hrozný, děsný... naskakuje mi husí kůže... Brrrr!!!!
sjuk
To potvrdí každý, kdo měl někoho moc rád - ale byl zapuzen, odvržen, kdo dostal tak říkajíc po šňupáku...
To pak totiž bolí desateronásobně, právě proto, že byl na svém protějšku tak závislý, že k němu tak vzhlížel, že mu plnil každé prání sotva bylo vysloveno a třebas se i snažil plnit ta nevyslovená..., že si odvykl podnikat něco samostatně, volně, svobodně... tak si odvykl, že se ho po rozchodu zmocní depka a je z toho na prášky
dumbom

Tak proto! - Ne, ne, jak říká Kalik, nejlepší je HRA, škádlení s nepsanými, ale fungujícími pravidly... hlavně oboustranná, dobrovolně a s chutí přijímaná... (jenže to je těžký vysvětlovat).
cool smile lol

Ale tato možnost v mé otázce nebyla wink
Naprosto strašný, hrozný, děsný...asi záleží na povaze...
A hra - hrát si je fajn...ale ne všichni jsme dobří hráči...bohužiaž

You cannot know wine by the barrel.

Není tady

#61 3. 3. 2008 21:24

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

XYZ napsal(a):

hrát si je fajn...ale ne všichni jsme dobří hráči...bohužiaž

Jsem se zde snažil nastínit, že není vždy moudré začínat si se silnými osobnostmi.
Ledaže by člověk vykazoval nějakou jinou skvělou přednost, pro kterou by
i pro silného jedince byl nepostradatelný.
Jenže co naplat, sám vím, že některé zkušenosti jsou nesdělitelné... cool
Koneckonců, kdo nezažije pořádnou bouři, nikdy si nedokáže dost považovat
stálého, klidného a mírného počasíčka, že?

Pěkný večer a DOBROU noc všem!

Není tady

#62 3. 3. 2008 21:42

XYZ
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Morava

Slavek17 napsal(a):

XYZ napsal(a):

hrát si je fajn...ale ne všichni jsme dobří hráči...bohužiaž

Jsem se zde snažil nastínit, že není vždy moudré začínat si se silnými osobnostmi.
Ledaže by člověk vykazoval nějakou jinou skvělou přednost, pro kterou by
i pro silného jedince byl nepostradatelný.
Jenže co naplat, sám vím, že některé zkušenosti jsou nesdělitelné... cool
Koneckonců, kdo nezažije pořádnou bouři, nikdy si nedokáže dost považovat
stálého, klidného a mírného počasíčka, že?

Pěkný večer a DOBROU noc všem!

Ale jistě že jsou, sdělitelné ano (sdělils mi to docela jasněwink ), akorát že sdílitelné už hůř wink
Proč mluvíš o bouřích..??
A předností má člověk víc, ne jen sílu (/psychickou odolnost), ne?
A jestli je nebo není moudré si s někým začínat...ty než se zamiluješ, uvažuješ moc nad tím, nakolik je to moudré? Navíc - měla jsem za to, že podle pravidel říše zvířat samičky vždycky vyhledávají silné samce, aby co nejlépe dokázali čelit ostrým podmínkám...

Upravil(a) XYZ (3. 3. 2008 21:43)

You cannot know wine by the barrel.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí