Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 29. 2. 2008 18:29

vladka111
♥♥-----

Ten mě teda dostal...

Ahoj,
jsem právě docela dost naštvaná a ublížená. Je to prkotina, ale mě to momentálně dost pokazilo náladu a možná celý večer. Právě se chystám k přítelovi domů, mezitím si píšeme pár vět po icq a on mi napíše, jakou má najednou doma pohodičku, když tam nejsem, že si poslouchá muziku a pije pivo a že to je pohoda. Samozřejmě je u toho tisíc smajlíků, jako že to myslí ze srandy, ale mě to teda dostalo. Těšim se na něj, ještě jsem si koupila nový prádlo, tak jsem se těšila že se mu dneska předvedu a on mi napíše jaká to je vlastně pohoda beze mě. Vůbec se mi k němu tedka nechce, jsem z toho pěkně otrávená buttersad

Není tady

#2 29. 2. 2008 18:40

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Re: Ten mě teda dostal...

ale no tak holka, to je přece typickej klučičí fórek, to neber vážně. Na to existují dvě možné reakce:

- říct mu jak jsi taky v pohodě, když nemusíš po nikom uklízet ponožky (nikdo ti nekrká do ucha, neprdí v posteli, nesmrdí na záchodě, etc)
- říct že je to škoda, protože sis kvůli němu koupila krásný prádýlko, který ti krásně tvaruje prsa (eventuelně to rozveď, sama víš jak moc je potřeba říct abys ho trochu vyrajcovala),  ale že jestli to nechce vidět, tak že klidně zůstaneš doma a budeš si číst francouzskou poezii.

Nenaštvávej se, fakt smile oni to tak nemyslí, jsou jenom z jiné planety big_smile

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#3 29. 2. 2008 18:41

kleopatra
♥♥♥----

Tak mu napis to same!!

Není tady

#4 29. 2. 2008 18:46

Sirius
Host

Neber si to tak, nevhodný vtip v nevhodnou dobu.

#5 29. 2. 2008 19:02

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Tak si to prádlo schovej na příště!

Strach je malá smrt...

Není tady

#6 29. 2. 2008 19:17

vladka111
♥♥-----

A to myslel jak to myslel, náladu mi totálně zkazil... jsem citlivka, všechno si moc beru a když mi napíše jakou má beze mě pohodičku, tak mi to prostě vtipný nepřijde....nevim no... nechci dělat zbytečný rozbroje kvůli hovadině, ale nechce se mi k němu...

Není tady

#7 29. 2. 2008 19:17

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Presně tak, chlapec si myslí, kdoví jak je vtipný. Srazila bych mu hřebínek něčím podobným. Ale obávám se, že by to stejně nepochopil.... (když už má takovýto "smysl pro humor")

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#8 29. 2. 2008 19:18

baba
♥♥♥♥♥--

vladka111 napsal(a):

Ahoj,
jsem právě docela dost naštvaná a ublížená. Je to prkotina, ale mě to momentálně dost pokazilo náladu a možná celý večer. Právě se chystám k přítelovi domů, mezitím si píšeme pár vět po icq a on mi napíše, jakou má najednou doma pohodičku, když tam nejsem, že si poslouchá muziku a pije pivo a že to je pohoda. Samozřejmě je u toho tisíc smajlíků, jako že to myslí ze srandy, ale mě to teda dostalo. Těšim se na něj, ještě jsem si koupila nový prádlo, tak jsem se těšila že se mu dneska předvedu a on mi napíše jaká to je vlastně pohoda beze mě. Vůbec se mi k němu tedka nechce, jsem z toho pěkně otrávená buttersad

Nebud cía,vsak mu to prej,nemyslel to tak jak myslis ty,ale to,ze tu pohodu ma,je pravda.Neres blbosti,takovejhle forku mam denne 157.Nekdy je to na zblazneni,ale ve finale mne maj zeny rady,hlavne ta moje .:rock:Bud trochu dospela,kdyz neni on vissla

Není tady

#9 29. 2. 2008 19:21

Ronja
Moderátor(ka)
Web

Vladko nezlob se, nemyslím to zle, ale nejsi hodně mladá? V tom případě bych to pochopila - holky co už žijou delší dobu ve vztahu jsou trochu "otrkané"....já neříkám že to od něho bylo chytrý nebo vtipný, akorát to bylo strašně mužsky normální smile
Nehrotila bych to, fakt. Chlapi to nesnášej. Pokud to nepřekousneš, řekni mu to až k němu přijdeš, že víš že to tak nemyslel ale přijde ti to líto - aby si příště dal pozor.

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#10 29. 2. 2008 19:28

Majja
♥♥♥♥♥--

souhlas s Ronjou, pokud jinak máte pěkněj vztah ...  a hlavně se hoď do klidu a nepodsouvej mu co napsal až u něj budeš ...

"There are no limits, you are only limited by however far you want to be limited." - Chuck Schuldiner

Není tady

#11 29. 2. 2008 19:35

baba
♥♥♥♥♥--

Majja napsal(a):

souhlas s Ronjou, pokud jinak máte pěkněj vztah ...  a hlavně se hoď do klidu a nepodsouvej mu co napsal až u něj budeš ...

...chytra,hmm...
godlikestorstark

Upravil(a) baba (29. 2. 2008 19:35)

Není tady

#12 29. 2. 2008 20:24

Ronja
Moderátor(ka)
Web

aha Vladko, tak teď jsem si všimla že ty jsi ta, co založila vlákno kde sis stěžovala že tě má přítel v mobilu a ICQ uloženou jako jméno a příjmení a že ti to vadí.
No tak to si ještě jednou přečti všechny ty odpovědi, které ti radí neřešit kraviny a zamysli se nad nima - aby nebyl z přítele brzo ex-přítel. Na některý věci je fakt lepší se povznést, zbytečně si přidělávᚠvrásky stolt

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#13 29. 2. 2008 20:37

baba
♥♥♥♥♥--

Ronja napsal(a):

aha Vladko, tak teď jsem si všimla že ty jsi ta, co založila vlákno kde sis stěžovala že tě má přítel v mobilu a ICQ uloženou jako jméno a příjmení a že ti to vadí.
No tak to si ještě jednou přečti všechny ty odpovědi, které ti radí neřešit kraviny a zamysli se nad nima - aby nebyl z přítele brzo ex-přítel. Na některý věci je fakt lepší se povznést, zbytečně si přidělávᚠvrásky stolt

Vladko, Ronja nekeca reta

Není tady

#14 29. 2. 2008 20:38

baba
♥♥♥♥♥--

Ronja,to je jako zkratka pro Ruda Sonja..

Není tady

#15 29. 2. 2008 20:44

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

A co takhle : "Jé, tak to se hodí" Sice jsem se k Tobě chystala, když už jsme se domluvili, ale ve skutečnosti bych si taky dneska nejraději v klidu někam zalezla a četla si - mám toho za celý týden dost"

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#16 29. 2. 2008 22:42

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

"Nehrotila bych to, fakt. Chlapi to nesnášej."
"..a hlavně se hoď do klidu a nepodsouvej mu co napsal až u něj budeš ..."

No ty věty jsou samozřejmě pravdivé a dobře míněné, ale musím se přece jen rejpavě zeptat: myslíte si, že jsou muži takto ohleduplní k ženám? Viz tedy ten nevhdný vtípek? Mám pocit, že pořád jen mezi děvčaty frčí myšlenka "jak se ho probůh nedotknout", "jak tu naši slovní zásobu zaonačit, abychom ho neztratily"... zatímco pán mnohdy předvádí jeden nevhodný frk za druhým  big_smile Skoro bych řekla, že je lepší vyjevit se s názorem na rovinu, než vymýšlet diplomatický scénář - proč vlastně nemít život stejně jednoduchý jako muži? big_smile Stejně bohužel: když bude holka cía a kluk neomalný, bude to partnerství akorát, jak se říká, "za trest".
Vladi, držím palce.

Není tady

#17 1. 3. 2008 0:57

Peuli
♥♥♥♥---

Já vás holky vážně obdivuju, že to s těma chlapama tak umíte. Neříkám, že se mě dotkne každý žert na mou osobu, který mě zas tak legrační nepřipadá, ale dnes je asi něco ve vzduchu. Byli jsme slavit narozeniny přítelova syna a on mě svému exšvagrovi představil po pěti letech, co se mnou žije jako paní, u které bydlí a připadal si strašně vtipný. Mě to bylo v tu chvíli tak líto, zvl᚝ když jsem si připomněla, že na podzim se bavil se svým zákazníkem z Rakouska a říkal mu, že on není ženatý, a taky mu to příšlo strašně vtipný. Po nezdařeném manželství jsem se do žádného dalšího nehrnula, ale to neznamená, že bych nᚠvztah brala lehkomyslně. Ani by mě nenapadlo ho představovat v podobném duchu. To je podle Vás taky normální chlapský žert nebo to už něco vypovídá o jeho vztahu ke mně?

Není tady

#18 1. 3. 2008 3:07

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

rock

Upravil(a) Vladena (13. 9. 2011 19:27)

Není tady

#19 1. 3. 2008 6:58

Vanda
Host

Já vám, holky, nevím...jasně, je to drobnost, ale z těch se skládá život. Když to Vladce vadí, měla by si zařídit, aby se to nemnožilo...mně se nejvíc líbila reakce Mashanky. - jsi doma beze mě v pohodě? tak si ji užij, udělám totéž. Nevyčítat, neurážet se, nerozmazávat, a opravdu si udělat příjemný večer sama, nebo vyrazit bez něj...a on si příště takovou hloupou větu, nebo jinou, stejně ftipnou, nechá zajít.Ostatně, proč nepřijde on za tebou, Vladko?

Upravil(a) Vanda (1. 3. 2008 7:01)

#20 1. 3. 2008 7:54

OTZI
♥♥♥♥♥--

Věřím,že to naštve,zvl᚝ když se na něj těšíš,chystᚠse,koupíš prádélko apak on tě takhle umeje.Ale možná ,že to je jeho styl humoru a myslí si jak je strašně vtipnej  a tobě  to teda zrovna vtipné nepřipadá. Možná ,že by byla situace,kdy by ses tomu třeba i zasmála. Znám některý kamarády,který než ! JSEM SE  JE NAUČILA ! ,tak jsem teda nechápala. Řekli věci,který  ti vyrazej dech,třeba  si z tebe udělaj legraci, před druhýma.Ty si v tu chvíli připadᚠděsně,nechápeš a říkᚠsi ,no tak  tenhle teda nebude můj kamarád a pak poznáš,že je to fajn chlap a že má jiný styl humoru než ty nebo ostatní.Naučíš se ho,víš co můžeš čekat a ne jeho "vtipné" komentáře  se naučíš vtipně reagovat. Třeba ti řekne,ahoj ty můj bejvalej kamaráde a tak. No tak  minule jsem mu volala,když se dlouho neozval a řekla jsem mu to samé.
Ale jak psaly holky ,záleží na věku,jako mladá holka bych to brala asi taky tak. Ale taky jsem poznala spoustu  lidí,kteří mluvili jakoby opačně. Jako  Vypadᚠděsně a myslí tím,že ti to sluší apod. Sice to taky nechápu,ale púo pár  setkání ten styl humoru pochopíš a víš už jak to myslej. Takhle to možná myslel ten přítel. Ne,netěším se na tebe..... , mám pohodu.... Možná  má radost ,když se zlobíš,chtěl tě pozlobit a pak ti říct,že to není pravda,že se nemusíš bát a že se na tebe moc těšil. Nevím,lidi jsou různí.
Ale každopádně,jak to dopadlo???? šla jsi k němu???

A to ta paní u které bydlím,to by mi taky vadilo,určitě bych příště taky prohodila něco o podnájemnících ,případně o zvýšení nájmu. Ale chlapi rádi před kámošema machrujou.

Upravil(a) OTZI (1. 3. 2008 7:55)

Není tady

#21 1. 3. 2008 8:45

jancas
♥♥♥♥---

vladi, bud v klidu,můj přítel to dělá taky a taky se mě občas ty jeho rádoby vtipné forky dotknou. neřeš to, přejdi to a nebo jak už ti řekly holky tady,tak mu to oplat stejnou mincí.

http://premamy.sk/images/ticker/narodeniny/25446.png

Není tady

#22 1. 3. 2008 8:55

Majja
♥♥♥♥♥--

Tercila napsal(a):

"Nehrotila bych to, fakt. Chlapi to nesnášej."
"..a hlavně se hoď do klidu a nepodsouvej mu co napsal až u něj budeš ..."

No ty věty jsou samozřejmě pravdivé a dobře míněné, ale musím se přece jen rejpavě zeptat: myslíte si, že jsou muži takto ohleduplní k ženám? Viz tedy ten nevhdný vtípek? Mám pocit, že pořád jen mezi děvčaty frčí myšlenka "jak se ho probůh nedotknout", "jak tu naši slovní zásobu zaonačit, abychom ho neztratily"... zatímco pán mnohdy předvádí jeden nevhodný frk za druhým  big_smile Skoro bych řekla, že je lepší vyjevit se s názorem na rovinu, než vymýšlet diplomatický scénář - proč vlastně nemít život stejně jednoduchý jako muži? big_smile Stejně bohužel: když bude holka cía a kluk neomalný, bude to partnerství akorát, jak se říká, "za trest".
Vladi, držím palce.

jj, je to asi na každým, beru to podle sebe, páč v předešlým vztahu jsme si ze sebe dělali srandu oba, třeba tu větu co napsal Vlaďce a ještě s x smajlama bych vzala jako vtip a odpověděla ve stejným duchu ... mnohem víc mi vaděj odpovědi stylu "hmm, nevim" a takový to dusno v komunikaci než blbej vtípek, na ten umím kontrovat aniž bych se urážela smile No Vlaďce držím palce, doufám, že včerejšek dopadl dobře ... taky jsem si teprve teď všimla, že založila i téma o ukládání jmen v mobilu, tak asi se jí v tom vztahu toho nelíbí víc a nechci to zlehčovat tím, a to neřeší. Ale prostě jsou to chlapi ... asi to co by mi vadilo mám už fakt nějak posunutý.

"There are no limits, you are only limited by however far you want to be limited." - Chuck Schuldiner

Není tady

#23 1. 3. 2008 9:09

trisha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Karlovarský kraj
Web

Ronja napsal(a):

Přesně tak... Me to od nej neprislo zas tak hrozny... Mozna byl jeho zamer te malinko nakrknout, aby si te mohl pak krasne usmirit, kdo vi... tummenupp

http://lilypie.com/pic/090204/YjkK.jpghttp://by.lilypie.com/nsaHp1.png
http://lilypie.com/pic/090204/BOc7.jpghttp://by.lilypie.com/LrbAp1.png

Není tady

#24 1. 3. 2008 10:16

shiden
Host

Pravděpodobně se jedná jen o rozdilné chápání hůmoru. Nicméně je asi lepší to napsat ve stylu normálního popisu - tj. co zrovna dělám. To neurazí a přesto druhému sdělí, že se dovedu zabavit docela dobře sám a zdravě ho to motivuje. smile

Upravil(a) shiden (1. 3. 2008 10:17)

#25 1. 3. 2008 13:11

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

OTZI napsal(a):

Věřím,že to naštve,zvl᚝ když se na něj těšíš,chystᚠse,koupíš prádélko apak on tě takhle umeje.Ale možná ,že to je jeho styl humoru a myslí si jak je strašně vtipnej  a tobě  to teda zrovna vtipné nepřipadá. Možná ,že by byla situace,kdy by ses tomu třeba i zasmála. Znám některý kamarády,který než ! JSEM SE  JE NAUČILA ! ,tak jsem teda nechápala. Řekli věci,který  ti vyrazej dech,třeba  si z tebe udělaj legraci, před druhýma.Ty si v tu chvíli připadᚠděsně,nechápeš a říkᚠsi ,no tak  tenhle teda nebude můj kamarád a pak poznáš,že je to fajn chlap a že má jiný styl humoru než ty nebo ostatní.Naučíš se ho,víš co můžeš čekat a ne jeho "vtipné" komentáře  se naučíš vtipně reagovat. Třeba ti řekne,ahoj ty můj bejvalej kamaráde a tak. No tak  minule jsem mu volala,když se dlouho neozval a řekla jsem mu to samé.
A to ta paní u které bydlím,to by mi taky vadilo,určitě bych příště taky prohodila něco o podnájemnících ,případně o zvýšení nájmu. Ale chlapi rádi před kámošema machrujou.

Z Vlaďkinho priateža by som si nič nerobila, a odpovedala mui: "Fajn, tak to ti ja tú pohodu nebudem ruši a idem si ju tiež urobi niekam sama..."
Ale výrok : "Tohle je moje bytná" ako sa poznám, by ma vyprovokoval k: "Už ne dlouho, podnájemníku, smíte si hledát nový kvartýr..." dumbom roll Neznášam chlapov, ktorí majú drsné vtípky, ale umierajú, keď si niekto uahuje z nich mad Naopak, ak je to ich štýl humoru(máme takého ajáka a je to inak dobráčisko chalan, len mierne "neomalený" a so zvláštnym hurmorom), tak mi to nevadí.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí