6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,
jsem právě docela dost natvaná a ublíená. Je to prkotina, ale mě to momentálně dost pokazilo náladu a moná celý večer. Právě se chystám k přítelovi domů, mezitím si píeme pár vět po icq a on mi napíe, jakou má najednou doma pohodičku, kdy tam nejsem, e si poslouchá muziku a pije pivo a e to je pohoda. Samozřejmě je u toho tisíc smajlíků, jako e to myslí ze srandy, ale mě to teda dostalo. Těim se na něj, jetě jsem si koupila nový prádlo, tak jsem se těila e se mu dneska předvedu a on mi napíe jaká to je vlastně pohoda beze mě. Vůbec se mi k němu tedka nechce, jsem z toho pěkně otrávená
Není tady
ale no tak holka, to je přece typickej klučičí fórek, to neber váně. Na to existují dvě moné reakce:
- říct mu jak jsi taky v pohodě, kdy nemusí po nikom uklízet ponoky (nikdo ti nekrká do ucha, neprdí v posteli, nesmrdí na záchodě, etc)
- říct e je to koda, protoe sis kvůli němu koupila krásný prádýlko, který ti krásně tvaruje prsa (eventuelně to rozveď, sama ví jak moc je potřeba říct abys ho trochu vyrajcovala), ale e jestli to nechce vidět, tak e klidně zůstane doma a bude si číst francouzskou poezii.
Nenatvávej se, fakt oni to tak nemyslí, jsou jenom z jiné planety
Není tady
Tak mu napis to same!!
Není tady
Neber si to tak, nevhodný vtip v nevhodnou dobu.
Tak si to prádlo schovej na přítě!
Není tady
A to myslel jak to myslel, náladu mi totálně zkazil... jsem citlivka, vechno si moc beru a kdy mi napíe jakou má beze mě pohodičku, tak mi to prostě vtipný nepřijde....nevim no... nechci dělat zbytečný rozbroje kvůli hovadině, ale nechce se mi k němu...
Není tady
Presně tak, chlapec si myslí, kdoví jak je vtipný. Srazila bych mu hřebínek něčím podobným. Ale obávám se, e by to stejně nepochopil.... (kdy u má takovýto "smysl pro humor")
Není tady
vladka111 napsal(a):
Ahoj,
jsem právě docela dost natvaná a ublíená. Je to prkotina, ale mě to momentálně dost pokazilo náladu a moná celý večer. Právě se chystám k přítelovi domů, mezitím si píeme pár vět po icq a on mi napíe, jakou má najednou doma pohodičku, kdy tam nejsem, e si poslouchá muziku a pije pivo a e to je pohoda. Samozřejmě je u toho tisíc smajlíků, jako e to myslí ze srandy, ale mě to teda dostalo. Těim se na něj, jetě jsem si koupila nový prádlo, tak jsem se těila e se mu dneska předvedu a on mi napíe jaká to je vlastně pohoda beze mě. Vůbec se mi k němu tedka nechce, jsem z toho pěkně otrávená
Nebud cía,vsak mu to prej,nemyslel to tak jak myslis ty,ale to,ze tu pohodu ma,je pravda.Neres blbosti,takovejhle forku mam denne 157.Nekdy je to na zblazneni,ale ve finale mne maj zeny rady,hlavne ta moje .:rock:Bud trochu dospela,kdyz neni on
Není tady
Vladko nezlob se, nemyslím to zle, ale nejsi hodně mladá? V tom případě bych to pochopila - holky co u ijou delí dobu ve vztahu jsou trochu "otrkané"....já neříkám e to od něho bylo chytrý nebo vtipný, akorát to bylo straně musky normální
Nehrotila bych to, fakt. Chlapi to nesnáej. Pokud to nepřekousne, řekni mu to a k němu přijde, e ví e to tak nemyslel ale přijde ti to líto - aby si přítě dal pozor.
Není tady
souhlas s Ronjou, pokud jinak máte pěkněj vztah ... a hlavně se hoď do klidu a nepodsouvej mu co napsal a u něj bude ...
Není tady
Majja napsal(a):
souhlas s Ronjou, pokud jinak máte pěkněj vztah ... a hlavně se hoď do klidu a nepodsouvej mu co napsal a u něj bude ...
...chytra,hmm...
Upravil(a) baba (29. 2. 2008 19:35)
Není tady
aha Vladko, tak teď jsem si vimla e ty jsi ta, co zaloila vlákno kde sis stěovala e tě má přítel v mobilu a ICQ uloenou jako jméno a příjmení a e ti to vadí.
No tak to si jetě jednou přečti vechny ty odpovědi, které ti radí neřeit kraviny a zamysli se nad nima - aby nebyl z přítele brzo ex-přítel. Na některý věci je fakt lepí se povznést, zbytečně si přidělává vrásky
Není tady
Ronja napsal(a):
aha Vladko, tak teď jsem si vimla e ty jsi ta, co zaloila vlákno kde sis stěovala e tě má přítel v mobilu a ICQ uloenou jako jméno a příjmení a e ti to vadí.
No tak to si jetě jednou přečti vechny ty odpovědi, které ti radí neřeit kraviny a zamysli se nad nima - aby nebyl z přítele brzo ex-přítel. Na některý věci je fakt lepí se povznést, zbytečně si přidělává vrásky
Vladko, Ronja nekeca
Není tady
Ronja,to je jako zkratka pro Ruda Sonja..
Není tady
A co takhle : "Jé, tak to se hodí" Sice jsem se k Tobě chystala, kdy u jsme se domluvili, ale ve skutečnosti bych si taky dneska nejraději v klidu někam zalezla a četla si - mám toho za celý týden dost"
Není tady
"Nehrotila bych to, fakt. Chlapi to nesnáej."
"..a hlavně se hoď do klidu a nepodsouvej mu co napsal a u něj bude ..."
No ty věty jsou samozřejmě pravdivé a dobře míněné, ale musím se přece jen rejpavě zeptat: myslíte si, e jsou mui takto ohleduplní k enám? Viz tedy ten nevhdný vtípek? Mám pocit, e pořád jen mezi děvčaty frčí mylenka "jak se ho probůh nedotknout", "jak tu nai slovní zásobu zaonačit, abychom ho neztratily"... zatímco pán mnohdy předvádí jeden nevhodný frk za druhým Skoro bych řekla, e je lepí vyjevit se s názorem na rovinu, ne vymýlet diplomatický scénář - proč vlastně nemít ivot stejně jednoduchý jako mui? Stejně bohuel: kdy bude holka cía a kluk neomalný, bude to partnerství akorát, jak se říká, "za trest".
Vladi, drím palce.
Není tady
Já vás holky váně obdivuju, e to s těma chlapama tak umíte. Neříkám, e se mě dotkne kadý ert na mou osobu, který mě zas tak legrační nepřipadá, ale dnes je asi něco ve vzduchu. Byli jsme slavit narozeniny přítelova syna a on mě svému exvagrovi představil po pěti letech, co se mnou ije jako paní, u které bydlí a připadal si straně vtipný. Mě to bylo v tu chvíli tak líto, zvlá kdy jsem si připomněla, e na podzim se bavil se svým zákazníkem z Rakouska a říkal mu, e on není enatý, a taky mu to přílo straně vtipný. Po nezdařeném manelství jsem se do ádného dalího nehrnula, ale to neznamená, e bych ná vztah brala lehkomyslně. Ani by mě nenapadlo ho představovat v podobném duchu. To je podle Vás taky normální chlapský ert nebo to u něco vypovídá o jeho vztahu ke mně?
Není tady
Upravil(a) Vladena (13. 9. 2011 19:27)
Není tady
Já vám, holky, nevím...jasně, je to drobnost, ale z těch se skládá ivot. Kdy to Vladce vadí, měla by si zařídit, aby se to nemnoilo...mně se nejvíc líbila reakce Mashanky. - jsi doma beze mě v pohodě? tak si ji uij, udělám toté. Nevyčítat, neuráet se, nerozmazávat, a opravdu si udělat příjemný večer sama, nebo vyrazit bez něj...a on si přítě takovou hloupou větu, nebo jinou, stejně ftipnou, nechá zajít.Ostatně, proč nepřijde on za tebou, Vladko?
Upravil(a) Vanda (1. 3. 2008 7:01)
Věřím,e to natve,zvlá kdy se na něj těí,chystá se,koupí prádélko apak on tě takhle umeje.Ale moná ,e to je jeho styl humoru a myslí si jak je straně vtipnej a tobě to teda zrovna vtipné nepřipadá. Moná ,e by byla situace,kdy by ses tomu třeba i zasmála. Znám některý kamarády,který ne ! JSEM SE JE NAUČILA ! ,tak jsem teda nechápala. Řekli věci,který ti vyrazej dech,třeba si z tebe udělaj legraci, před druhýma.Ty si v tu chvíli připadá děsně,nechápe a říká si ,no tak tenhle teda nebude můj kamarád a pak pozná,e je to fajn chlap a e má jiný styl humoru ne ty nebo ostatní.Naučí se ho,ví co můe čekat a ne jeho "vtipné" komentáře se naučí vtipně reagovat. Třeba ti řekne,ahoj ty můj bejvalej kamaráde a tak. No tak minule jsem mu volala,kdy se dlouho neozval a řekla jsem mu to samé.
Ale jak psaly holky ,záleí na věku,jako mladá holka bych to brala asi taky tak. Ale taky jsem poznala spoustu lidí,kteří mluvili jakoby opačně. Jako Vypadá děsně a myslí tím,e ti to sluí apod. Sice to taky nechápu,ale púo pár setkání ten styl humoru pochopí a ví u jak to myslej. Takhle to moná myslel ten přítel. Ne,netěím se na tebe..... , mám pohodu.... Moná má radost ,kdy se zlobí,chtěl tě pozlobit a pak ti říct,e to není pravda,e se nemusí bát a e se na tebe moc těil. Nevím,lidi jsou různí.
Ale kadopádně,jak to dopadlo???? la jsi k němu???
A to ta paní u které bydlím,to by mi taky vadilo,určitě bych přítě taky prohodila něco o podnájemnících ,případně o zvýení nájmu. Ale chlapi rádi před kámoema machrujou.
Upravil(a) OTZI (1. 3. 2008 7:55)
Není tady
vladi, bud v klidu,můj přítel to dělá taky a taky se mě občas ty jeho rádoby vtipné forky dotknou. neře to, přejdi to a nebo jak u ti řekly holky tady,tak mu to oplat stejnou mincí.
Není tady
Tercila napsal(a):
"Nehrotila bych to, fakt. Chlapi to nesnáej."
"..a hlavně se hoď do klidu a nepodsouvej mu co napsal a u něj bude ..."
No ty věty jsou samozřejmě pravdivé a dobře míněné, ale musím se přece jen rejpavě zeptat: myslíte si, e jsou mui takto ohleduplní k enám? Viz tedy ten nevhdný vtípek? Mám pocit, e pořád jen mezi děvčaty frčí mylenka "jak se ho probůh nedotknout", "jak tu nai slovní zásobu zaonačit, abychom ho neztratily"... zatímco pán mnohdy předvádí jeden nevhodný frk za druhým Skoro bych řekla, e je lepí vyjevit se s názorem na rovinu, ne vymýlet diplomatický scénář - proč vlastně nemít ivot stejně jednoduchý jako mui? Stejně bohuel: kdy bude holka cía a kluk neomalný, bude to partnerství akorát, jak se říká, "za trest".
Vladi, drím palce.
jj, je to asi na kadým, beru to podle sebe, páč v předelým vztahu jsme si ze sebe dělali srandu oba, třeba tu větu co napsal Vlaďce a jetě s x smajlama bych vzala jako vtip a odpověděla ve stejným duchu ... mnohem víc mi vaděj odpovědi stylu "hmm, nevim" a takový to dusno v komunikaci ne blbej vtípek, na ten umím kontrovat ani bych se uráela No Vlaďce drím palce, doufám, e včerejek dopadl dobře ... taky jsem si teprve teď vimla, e zaloila i téma o ukládání jmen v mobilu, tak asi se jí v tom vztahu toho nelíbí víc a nechci to zlehčovat tím, a to neřeí. Ale prostě jsou to chlapi ... asi to co by mi vadilo mám u fakt nějak posunutý.
Není tady
Ronja napsal(a):
Přesně tak... Me to od nej neprislo zas tak hrozny... Mozna byl jeho zamer te malinko nakrknout, aby si te mohl pak krasne usmirit, kdo vi...
Není tady
Pravděpodobně se jedná jen o rozdilné chápání hůmoru. Nicméně je asi lepí to napsat ve stylu normálního popisu - tj. co zrovna dělám. To neurazí a přesto druhému sdělí, e se dovedu zabavit docela dobře sám a zdravě ho to motivuje.
Upravil(a) shiden (1. 3. 2008 10:17)
OTZI napsal(a):
Věřím,e to natve,zvlá kdy se na něj těí,chystá se,koupí prádélko apak on tě takhle umeje.Ale moná ,e to je jeho styl humoru a myslí si jak je straně vtipnej a tobě to teda zrovna vtipné nepřipadá. Moná ,e by byla situace,kdy by ses tomu třeba i zasmála. Znám některý kamarády,který ne ! JSEM SE JE NAUČILA ! ,tak jsem teda nechápala. Řekli věci,který ti vyrazej dech,třeba si z tebe udělaj legraci, před druhýma.Ty si v tu chvíli připadá děsně,nechápe a říká si ,no tak tenhle teda nebude můj kamarád a pak pozná,e je to fajn chlap a e má jiný styl humoru ne ty nebo ostatní.Naučí se ho,ví co můe čekat a ne jeho "vtipné" komentáře se naučí vtipně reagovat. Třeba ti řekne,ahoj ty můj bejvalej kamaráde a tak. No tak minule jsem mu volala,kdy se dlouho neozval a řekla jsem mu to samé.
A to ta paní u které bydlím,to by mi taky vadilo,určitě bych přítě taky prohodila něco o podnájemnících ,případně o zvýení nájmu. Ale chlapi rádi před kámoema machrujou.
Z Vlaďkinho priateža by som si nič nerobila, a odpovedala mui: "Fajn, tak to ti ja tú pohodu nebudem rui a idem si ju tie urobi niekam sama..."
Ale výrok : "Tohle je moje bytná" ako sa poznám, by ma vyprovokoval k: "U ne dlouho, podnájemníku, smíte si hledát nový kvartýr..." Neznáam chlapov, ktorí majú drsné vtípky, ale umierajú, keď si niekto uahuje z nich Naopak, ak je to ich týl humoru(máme takého ajáka a je to inak dobráčisko chalan, len mierne "neomalený" a so zvlátnym hurmorom), tak mi to nevadí.
Není tady