29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky,
od kdy jste dávali prckům polštář do postýlky?Děkuji za odpovědi.
Není tady
My taky tak kolem roka.
Není tady
baro já myslim že vůbec nevadí ho nemít, my dávali až někdy kolem 2,5 roku a začlo to díky tomu že měl rýmu. Do tý deby spal bez polštáře a naprosto v pohodě...
Není tady
Přesně jak píše Peťka, já u syna taky dala poprvé polštář až kolem dvou let (a to nebyl ani pořádný polštář, jen taková ta placička), a nic se nestalo, do té doby mu vůbec nechyběl. U dcerky to hodlám udělat taky tak.
Není tady
Terezka má polštář v postýlce asi od 5 měsíců, nespala ale na něm ani jednou. Jak ji uložím, tak ji už nikdy nenajdu
Není tady
Aduš ho měla cca od půl roka si myslím a má ho pořád, já bez polštáře taky ani ránu
Není tady
Já ho dala dneska Barunce poprvé.Zkouším to,protože když usíná,tak se mi vždycky zahrabe to peřiny a usne na ní.Pak ji z ní vždycky musím vymotat. :(Dnes usíná na polštářku,zatím se nepřestěhovala,tak to snad splní účel
Zkoušela jsem ji dát do postýlky i plyšáka,aby se do něj zahrabala,ale ten neuspěl
Není tady
Máme ho od roka a dítě se už tolik nestěhuje. Taky chudinka nemá kam, protože je tam zavalený plyšákama
Taky jsem ho vytáhla nedávno...kolem roka, ale je to spíš jen jakoby polštář, taková placatice...
Není tady
Já polštář zatím nedávám, malý si začal ležet na uších, když měl polštář. Moje mamka mu ho dala už od narození, tak jsem ho za nějaký čas zrušila. Ale ty uši si přilehává pořád, i když polštář nemá. Nevím co s tím.
Není tady
My dávali asi od 15 měsíců tenhle dětský http://www.matrace-best.cz/cs/eshop/dop … uba-1.html ale nespali na něm hned, zvykali si chvíli
Není tady