18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky,
od kdy jste dávali prckům poltář do postýlky?Děkuji za odpovědi.
Není tady
My taky tak kolem roka.
Není tady
baro já myslim e vůbec nevadí ho nemít, my dávali a někdy kolem 2,5 roku a začlo to díky tomu e měl rýmu. Do tý deby spal bez poltáře a naprosto v pohodě...
Není tady
Přesně jak píe Peka, já u syna taky dala poprvé poltář a kolem dvou let (a to nebyl ani pořádný poltář, jen taková ta placička), a nic se nestalo, do té doby mu vůbec nechyběl. U dcerky to hodlám udělat taky tak.
Není tady
Terezka má poltář v postýlce asi od 5 měsíců, nespala ale na něm ani jednou. Jak ji uloím, tak ji u nikdy nenajdu
Není tady
Adu ho měla cca od půl roka si myslím a má ho pořád, já bez poltáře taky ani ránu
Není tady
Já ho dala dneska Barunce poprvé.Zkouím to,protoe kdy usíná,tak se mi vdycky zahrabe to peřiny a usne na ní.Pak ji z ní vdycky musím vymotat. :(Dnes usíná na poltářku,zatím se nepřestěhovala,tak to snad splní účel
Zkouela jsem ji dát do postýlky i plyáka,aby se do něj zahrabala,ale ten neuspěl
Není tady
Máme ho od roka a dítě se u tolik nestěhuje. Taky chudinka nemá kam, protoe je tam zavalený plyákama
Taky jsem ho vytáhla nedávno...kolem roka, ale je to spí jen jakoby poltář, taková placatice...
Není tady
Já poltář zatím nedávám, malý si začal leet na uích, kdy měl poltář. Moje mamka mu ho dala u od narození, tak jsem ho za nějaký čas zruila. Ale ty ui si přilehává pořád, i kdy poltář nemá. Nevím co s tím.
Není tady
My dávali asi od 15 měsíců tenhle dětský http://www.matrace-best.cz/cs/eshop/dop … uba-1.html ale nespali na něm hned, zvykali si chvíli
Není tady