29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
monisek84 napsal(a):
ahojky.tak jsem si to tu všechno hezky přečetla.to co mi tady radíte mi radí i ostatní ale on je taková povaha že s ním nic nezamává a když jo tak je to prokotina kterou není třeba ani řešit.na některé chlapy stačí to když mu ženská pardon tak řeknu když se s ním prostě nevyspí a kmitají jak hodinky ale on je schopný spát v jiném pokoji než by se měl okoupat a nebo si to udobřit a snažit se vše pro to aby bylo dobře.on takový pomalu ale jistě byl ale jak to tu někdo už napsal pořád jsem si říkala změní se to a když se narodí malá kterou chtěl tak to bude jiné.a taky si říkám někde jsou na tom huř.ale taky vím že jsou i chlapi kteří jsou schopní se více postarat a hlvaně to chtít z vlastní vule a ne aby jim pořád někdo něco připomínal.on se rád kouká na tv nebo sedí u počítače.když mu řeknu bež s malou tak se mu nechce je unavený a tak.taky ívm že když už tu náladu má tak sis ní vyblbne ale to jen zřídka.no a změnit vím že to nejde ale když na něho nic neplatí.taky jsem uvažovala se nacvhíli odpoutat abyhcom měli od sebe nějaou tu chvilku ale pořád to odkládám.chvíli je dobře a pak si říkám je to valstně pořád to samé.a když jsme plánovali někdy že budeme mít 2 děti tak v téhle situaci ani nechci byla bych na ně sama a pak mi řekl on že nechce abych toho neměla moc.to je ten pravý co neví co je to vstávat k malé každou noc a přebaovlání a podobně.tak trochu mi příjde vykapaný tchán ale ten už se ted na staré roky aspon postará o domásnost nákupy.ale jinak stejný mamroch.já mu pořád dávám čas na to aby si to uvědomil.možná za 20 let si to uvědomí ale mladá jsem jen jednou.
Je jasný, že se v tom nějakou dobu budeš ještě "plácat", ale co nejdříve si stanov priority. Víš, o nich, jen je vyslov. Zamysli se, co ti bude chybět, když spolu nebudete, o co vlastně můžeš přijít a co odchodem získáš...
Není tady
Moni, když to zná z domu, tak s tím nic nenaděláš. Otec je zřejmě jeho vzor a ví, co je "mužská a ženská" práce. Jemu ten způsob života vyhovuje. V některých rodinách se šetří i na vodě, tak proč by se pořád myl a převlékal. Tak přemýšlej, jestli se s tím smíříš, nebo to budeš řešit. Jsi mladá, nekaz si život.
Není tady
no asi toje z domu.tata se taky koupe jen jak má náladu že to není třeba tak často.a má z toho prý spít trauma.ale manžel se koupe každý denv práci protže musí.dělá na šachtě ale doma o víkendu tomu moc nedá.a co mi bude chybět když odejdu?taky jsem si říkala že by se mi ulevilo.na druhou stranu je mi ho valstně líto.určitě by nechtěl ybchom odešly ale má své zásady a já mu mužu tolikrát říkat co se mi nelíbí ale on mi říká že si pořád umím jen stěžovat.že kdo si jedině stěžuej jsem já a tak.že se pořád opakuju.no nevím.ted je klid.začli jsme se spolu bavit ale vím že je to jen tím že jsem na to tak přestala myslet jinak bych se z toho zlbáznila.něějak to přecházím a taky když chci zajdu si ale vím že to nepujde přecházet celý život.
Není tady
Někdy si říkám, když čtu o podobných mužích, že by sem měl poslat někdo je, protože to oni mají problém a potřebují něco vysvětlit.
Já myslím Monisku, že Ty víš, co chceš dělat. S chlapem Ti asi neporadíme, pokud nereaguje a nemění se, i když mu vysvětlíš a jasně řekneš, co Ti vadí. Ještě můžeš zkusit poslechnout radu a zmizet na delší dobu k rodičům nebo tak. Ale řekla bych mu proč. Ne, že potřebuješ Ty mít klid a podobně a schovávat pravé důvody, ale že mu tím dáváš opravdu jednu z posledních možností, aby si uvědomil, zda o vás opravdu stojí nebo je mu lépe samotnému, neb se tak nemusí nikomu přizpůsobovat.
Není tady
No a určitě se nezatěžuj litováním někoho, kdo je tak svým způsobem "sebestředný" a z tvého vyprávění mi přijde i hrubý. Takže nelituj chlapa, co má dost sil, aby se postaral o svůj život, on je dospělý. A už vůbec s ním nezůstávej z lítosti, protože předpokládám, že to je otázka, kterou řešíš.
Není tady
Moni, lítost je špatná cesta. Máš zodpovědnost za svou dceru, ta je mnohem víc a co prožije v dětství, to si sebou ponese celý život. Možná, že když malou neuvidí stále, budou si oba vzácnější a případný volný čas si užijí jako dcera s otcem a to rozhodně stojí za úvahu. Ty si jednou najdeš chlapa, který si tě bude vážit a nebude myslet jen na své pohodlí. Přečti si můj příběh, nedovol, aby takhle žila tvá dcera: http://trishamad.blog.cz/0710/vzpominka … -dospivani
Není tady
Moni, moje dcera na tom byla obdobně jako Ty a kvůli dětem s ním pořád zůstávala. Pak došlo i na domácí násilí a ona sebrala děti a utekla. Byl z toho hrozně překvapený, protože podle něj se "měla jako prase v žitě". Dlouho nemohl pochopit, že dojíždět do práce, běhat kolem dětí a domácnosti sama a čekat, kdy se vrátí z hospody - že tak si život nepředstavovala. Odmítal jí platit na děti... Dnes už mu to možná došlo, alespoň o děti se začal zajímat. Ztratila zbytečně kus života, neudělej oto taky.
Není tady
Milá Moničko,
mně kdyby někdo říkal, že
monisek84 napsal(a):
jsem p..a, že jsem dementní a tak....
... tak už bych taky nebyl tak štastný, jak bych měl být - resp. nejspíš bych uvažoval o tom, jak takového člověka UTOPIT.
Co ještě chceš řešit, ty trdlo? - Když si necháš takhle kálet na hlavu, pak si ani nic jiného nezasloužíš....
(tvrdé? - možná, ale účinné - teda snad!)
Není tady
no taky so toho bojím že si třeba za 10 let řeknu že je to pořád stejné a co jsem udělala?nic.ale ted se spolu bavíme tak to nechám tak a jestli se zase stane něco co mě fakt rozhodí tak se seberu a opravdu odjedu k našim aby si to uvědomil že je to vážné.on si pořád myslí že je to jen taková sranda.když mu říkám že tu klidně nemusím být.pořád mu to naznačuju jeslti mu to nevadí že mě pomalu ztrácí.že k němu necítím to co na začátku.a že je jeden den klid neznamená že se mu vrhnu kolem krku a budu líbat nohy.ale on má takové ty tvrdacké řeči-taky když se ti tu nelíbí tak bež jestli najdeš něco lepšího.když jsem ten nejhorší a tak.a vím že mám vždy se kam vrátit.no jsem hodně tolerantní a to je ten problém.chlapi co mají hodně přepychu toho víc využijí než aby si to uvědomili.a znám plno kámošek co řeší uplné banality a na chlapa jsou jako pes ale ti chlapi jsou zaslepení či co.tohle to je co nechápu.proč mrchy ženy mají ty fajn chlapy.vím nejsem naivka že jsou na světě ideály.to nejsem nikdo ale jsou ti kteří se snaží a chtějí aby bylo fajn a ti kterým to je jedno
Není tady
hmm co si zasloužím?asi fakt nějakého který mi přidupe uplně abych si to uvědomila co?tak jak mi to říká manžel že bych potřebovala pořádného chlapa který by chodil po hospodách pořád a občas by mi tafnul.no já vím člověku se dobře radí ale huře se to řeší když je na to jen jeden.a nechci rozbít manželství že si lidi řeknou jo mladá nevybouřená chce hledat jinde když je to všude nakonec pořád stejné.ale jak říkám všude je něco ale každé to něco se bud dá tolerovat nebo to tak akortá člověka ubije
Není tady
asi tady vypadám jak nějaké trdlo které si nechá všechno líbit a nezmuže se na nic.byla jsem holka v pohodě,když mám kolem sebe lidi s kterýma je mi dobře jsem v pohodě o chlapy nemám nouzi,škaredá nejsem tak envímproč si to nechám líbit.asi nevím prostě jak na to.to je vše.a že mi nadává?mě to vadilo a vadí ale ted se tomu zasměju a řeknu že mě tím neurazí že uráží spíš sebe.on to prostě nevnímá.on to bere všechno normální.a když sepíšu dobré a šptané dny tak vím že převažují spíš nudné a nějak ohrané dny kdy se každý den stane něco co mi vadí.asi po tom všem mi vadí uplně všechno ale když je toho tolik to bych tu byla do rána.člověk si na jednu stranu řekne je to blbost ale když je těch blbostí spousta tak se to v človkěu nahromadí.
Není tady
monisek84 napsal(a):
hmm co si zasloužím?asi fakt nějakého který mi přidupe uplně abych si to uvědomila co?tak jak mi to říká manžel
právě o to se on snaží, aby sis tohle myslela....
Není tady
To je fakt strašné jak ti sprostě nadává...!!!Jak na to proboha reaguješ? Já jsem docela výbušná někdy, kdyby mi chlap řekl, že jsem p..a a dementní, tak bych mu asi vpálila co on je za ču**ka, hov*do apod., to si neumím představit, že bych to jen tak přešla...
Není tady
no jak reaguju?řeknu at mi tak nenadává že mu taky tak neříkám.není to sice na každodenním programu ty nadávky ale taky to nebylo jednou.a v pálit?to jsem nevydržela asi minulý týden.když mu říkám co mi vadí tak mě akorát tak opakuje a začne provokovat že jsem se neudržela a dala mu facku.oni mi ji vrátil.a odešel do jiného pokoje.nikdo se nikomu neomluvil a přešli jsme to
Není tady
monisek84 napsal(a):
...že jsem se neudržela a dala mu facku.oni mi ji vrátil.a odešel do jiného pokoje.nikdo se nikomu neomluvil a přešli jsme to
Co to je proboha za deb*la? Omlouvám se za ty výrazy, ale jak to čtu, tak mám chuť vrazit mu sama... Vrátit facku může kamarádovi, ale ženě/ manželce/matce jeho dítěte...??? Tohle mi hlava fakt nebere... Plus to,jak smrdí, chodí ožralý apod, to je fakt humus!
Není tady
Já bych to nazval syndromem uhranutí partnerem. Je to jako s myší a kobrou. Nejlepší je se sbalit a odejít.
asi jsem začala být imunní a to není nejlepší
Není tady
Me napsal(a):
Vrátit facku může kamarádovi, ale ženě/ manželce/matce jeho dítěte...???
jen odbočka, ale to chceš jako říct, že žena může normálně chlapa fackovat?
vzala jsi to za špatný konec, navíc se snažíš změnit druhého, upaluj do poradny pro mezilidské vztahy, snad tam narazíš na někoho přívětivého a procitneš.
Není tady
shiden napsal(a):
Normálně ne, ale když ji to jednou ujede a on jí to hned vrátí, to myslíš, že je normální? Po tom,jak se k ní chová,se ani nedivím, že mu jednu vrazila!
A jinak si myslím, že když se něco takového stane, tak by se měli vzájemně omluvit, vyříkat si to v klidu apod., jen tak to přejít je takové divné...
Není tady
monisek84 napsal(a):
no jak reaguju?řeknu at mi tak nenadává že mu taky tak neříkám.není to sice na každodenním programu ty nadávky ale taky to nebylo jednou.a v pálit?to jsem nevydržela asi minulý týden.když mu říkám co mi vadí tak mě akorát tak opakuje a začne provokovat že jsem se neudržela a dala mu facku.oni mi ji vrátil.a odešel do jiného pokoje.nikdo se nikomu neomluvil a přešli jsme to
to je ale hrozné...
mně se zdá že si ani neuvědomuješ že tohle se nedělá??? Kam až jsi ochotná to nechat zajít???
Není tady
Me napsal(a):
shiden napsal(a):
Normálně ne, ale když ji to jednou ujede a on jí to hned vrátí, to myslíš, že je normální? Po tom,jak se k ní chová,se ani nedivím, že mu jednu vrazila!
A jinak si myslím, že když se něco takového stane, tak by se měli vzájemně omluvit, vyříkat si to v klidu apod., jen tak to přejít je takové divné...
Já nemyslel tento případ, ale jinak souhlas.
shiden: myslím, že v "normálním", resp. plus mínus fungujícím vztahu by neměl mlátit nikdo nikoho
Není tady
já vím že ta facka nebyla normální.nedělá se to ale ty nervy fakt ujely.
Není tady
Me napsal(a):
shiden: myslím, že v "normálním", resp. plus mínus fungujícím vztahu by neměl mlátit nikdo nikoho
Tak to je naprosto jasný!