18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
já na potrat nepůjdu...
na miminko se těím, a netěím se jen já...tak je to těení příjemnějí...
Není tady
Andrýsku, k Dr. se objednej 6-7 týdnů od poslední menstruace, abys rovnou viděla srdíčko. Je zbytečné chodit tam dřív.
Je vidět, e ses u rozhodla, e na potrat nepůjde.. To chápu, já jsem na potrat taky nela. Přesto si myslím, e u tak závanýho ivotního kroku by se měl člověk přece jenom zamyslet i nad ostatníma věcma... Bude mít kde bydlet, má nějaké úspory, ví kolik stojí výbavička, uiví se sama, má po mateřské jistou práci, bude ti mít kdo občas hlídat a pomáhat, a začne chodit do práce, cítí se dost silná a samostatná?
Je sice hezké, e se tvoji rodiče a sourozenci a kamarádi na miminko těí (nebo budou těit, a jim to řekne), ale uvědomuje si, jaký bude stejně pociovat ohromný tlak, e jsi na to na vechno sama? I přes sebelepí zázemí v rodině ti bude partner chybět (tím nemyslím konkrétního otce), protoe nejenom těhotenství, ale i miminko bude mít potřebu s někým sdílet. Na miminko se mají těit dva, asi tři měsíce u chodím na fórum "otěhotnění" a a tam mi pořádně dolo, o co vechno jsem se připravila, e jsem tak "nezodpovědně počala a dítě si rozhodla nechat". Neumím to pořádně vyjádřit, svého rozhodnutí rozhodně nelituju, na malé se těím a jsem si jistá, e nás uivím (jinak bych do toho nela), ale a "teď" si začínám reálně uvědomovat (první dva měsíce jsem byla v oku), jak to bude těké a jak jsem si ohromně zkomplikovala ivot a co je nejhorí, zkomplikovala jsem ho i svému dítěti.
Upravil(a) yellow108 (28. 2. 2008 16:14)
yellow108 : sama zatím jetě nejsem...s přítelem jsem to probrala, za svoje chování se omluvil a na mimčo se moc těí...řekla jsem mu ale, e s ním nebudu za kadou cenu, e si to představuju trochu jinak...
a pokud to jinak bude, mám kam jít, na výbavičku taky bude...i do práce se budu moct vrátit, i hlídání bude...
Tobě přeju, aby Ti to hlavně taky dobře dopadlo...a miminko se Ti narodilo do spokojenosti :-) a těstí:-)
Není tady
Troku mi blbne babinet, neviděla jsem poslední příspěvky... Myslela jsem, e ses rozhodla pro rozchod a stojí si za ním. A e se jenom ptá, jestli otci o dítěti říct nebo ne. I kdy jsem ti vlastně na otázku vůbec neodpověděla
Kdybys třeba něco potřebovala, tak se ozvi.
Upravil(a) yellow108 (28. 2. 2008 16:34)
Andrýsku, tak jak to vechno dopadlo ?
Čekáte opravdu mimčo ? Přítel se "sklidnil" ?
Není tady
...
Upravil(a) Aktaion (13. 3. 2008 16:08)
Není tady
ahoj holky, měsíčky nepřily:-) a v pondělí jdu k doktorce
volala jsem u dřív, ale doktorka mi řekla, e raději později, a je něco vidět..
přítel je mazel, stará se jak můe, krmí mě dobrotama, jako e pro Buráčka:-) a večer mi usíná u bříka..
tak se těím k doktorce...
jinak řeíme problém s penízkama, chceme půjčku, a poplatíme svoje závazky a splácíme jedno..ale neměl účet, já zase tak velký plat nemám..no, zkouíme a hledáme řeení, jinak je vechno dobrý, vlastně super..doufám, e to vydrí a těit se budeme oba dál:-)
Není tady
Tak já ti, milá Andy, drím pěsti. Vlastně vám vem třem, protoe to bude náročný. Ale zvládla jsem to já, zvládly to jiný a ty to zvládne taky. Moná bych ti jen poradila, abys byla vdy sama sebou a nikdy se nesnaila omluvit přítele, pokud bude opakovaně nedodrovat vae dohody. (Vědět tohle já dřív, tak se rozvedu dřív a uetřím si hromadu nervů.) Samozřejmě ti přeju, abyste se dokázali dohodnout na kompromisech a abyste oba byli tak zodpovědní a vyzrálí, abyste spolu utvořili harmonický pár. Přestřelky jsou v kadém vztahu, ale doufám, e v tom vaem budete umět zaloit ten pevný základ, co pár přestřelek prostě nezboří Nemaluj si to jako procházku růovým sadem, ale jako peklo taky ne Pa.
Není tady
ahoj Andy, jak jsem si tak pročítala tuhle diskusi tak po přečtení tvého úvodního příspěvku, jsem si říkala, e ti napíu:aby jsi mu řekla, e jsi těhotná, e se pak s prominutím, třeba ´´chytí za hubu´´a bude litovat toho co ti ty poslední dny říkal.no a kdy jsem dočetla diskusi do konce, zjistila jsem, e se tak skutečně stalo, tak to jsem ráda, e ti to takhle dopadlo, přeji ti aby se k tobě přítel nadále choval, jako ted a vzal si z toho ponaučení
Není tady