Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#201 21. 5. 2008 22:17

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Re: Jsme spolu pod jednou střechou, ale....

Salen napsal(a):

Jooo holky, to si ale myslíte jen vy. Pro mého BM to bylo v pořádku. On mi to přece řekl, že s ní chce mít nový život a v našem bytě už jsem byla jen jaksi trpěna, než si zařídím jiné bydlení. Takže přece on své velké city a tu obrovskou lásku nebude skrývat.

U vás to byl trochu jiný případ, on už měl všechno pořešené. Beztak to muselo být pro tebe kruté.

Není tady

#202 21. 5. 2008 22:19

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Fanny, Vanilko a všechna další nesvéprávná zvířátka smile
Hlavně je tu dobře vidět, kdo používá rozum a své city a s kým tu pouze clomají emoce, které ho k citům nepustí a rozum, tu modlu zaklínanou, mu zatemňují lol stolt

...a tak by bylo nejlepší, kdyby jste se všichni/y přihlásili/y k Pan godlike na školičku, ona vám tam vymyje všem důkladně mozek a naimplantuje vám boží moudrost lollollol

Díky za doporučení lollollol Možná by ti to taky neuškodilo.

Není tady

#203 21. 5. 2008 22:25

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Zklamaná napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

...a tak by bylo nejlepší, kdyby jste se všichni/y přihlásili/y k Pan godlike na školičku, ona vám tam vymyje všem důkladně mozek a naimplantuje vám boží moudrost lollollol

Souvislost mi jaksi uniká... ale to neva.

Nicméně opakuji otázku: proč ty ho nepoužíváš??? Nechce se mi věřit, že v tvém případě bych byla bez práce a místo vymývání bych mohla na banána reta

souvislost ti uniká, protože rozum nepoužívᚠlol

Tak to mᚠpravdu.
To, co ty nazývᚠrozumem skutečně nepoužívám. Nemám totiž ráda klapky na očích stolt
A díky za odpověď, už věřím wink

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#204 21. 5. 2008 22:25

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

Vanilka69 napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

A to je právě ono, místo, aby tedy napřed vyřešila jeden vztah, tak ty problémy doma přebíjí nějakým tím dalším vztahem - a komu tím ubližuje? Nevíme, zda milenec je svobodný, takže pokud je ženatý, tak jeho manželce, svému manželovi, s kterým teď nechce nic řešit, svým dětem, protože co když dojde jejímu manželovi trpělivost a řekne - buď já, nebo on? Také, že můžou být děti bez mámy (důvod rozvodu a přiřknutí dětí otci), nebo můžou být bez finanční podpory (ony ty alimenty nepokryjí veškerou tu potřebnost - ale to si prosím počtěte na právním). A tady je to hlavně o tom, že se má používat rozum tongue

Já chápu, jak to myslíš, dlouho jsem si to taky myslela. ALe ona se snažila ze všech sil a opravdu leta řešit ten svůj vztah se svým manželem. ALe nedařilo se...

Tu nevěru neplánovala. Přihodilo se. A to je asi to, co je těžké pochopit pro ty, které nikdy jejich rozum nezklamal, vždycky se dokázali ovládat, dokázali ovládnout své emoce a city. Někteří lidé to tak nemají a nejsou pro to nějak méněcení, podle mě tedy. A opravdu zvl᚝ sexuální pud je hodně silný právě proto, abychom neumřeli. A ano, znovu opakuji, v určité chvíli se ze mě stává zvířátko, které se přestává ovládat. Prostě to, co prožiju po tom, co se přestanu ovládat, mi za to stojí. A stojí to za to i partnerovi...

Zpět k té kámošce. Nevíš, komu ubližuje a nedá se to jednoznačně říct. Může se stát, že za půl roku se k rodině vrátí s tím, že díky milenci poznala hodnotu svého muže. Třeba jedině díky jinému vztahu pozná, jaký poklad má doma (to se stalo u nás doma)... Pokud to její muž rozseken - je to jeho právo, ale i jeho zodpovědnost... bude řešit situaci za ní, a já si myslím, že situaci by měl řešit ten, který ji způsobil.

Víš mᚠpravdu s tím rozumem. Já bych přidala empatii a lásku. Jenomže já říkám - nejsme andělé, jsme lidé chybující... takových věcí, co by lidé měli je... já jsem se naučila přijímat svět kolem sebe takový, jaký je a nestavět si vzdušné zámky.. to nikam nevede

jo, hezky napsáno, to se musí nechat, ale zas asi bych já to řešila tak, že pokud by můj manžel neslyšel dlouhou dobu, co mu říkám, co mi chybí, tak bych především vyřešila sebe (a to se tu přeci pořád dokola radí, že), takže bych jednou provždy takový nefunkční vztah ukončila, dala se dokupy z toho, a až bych měla vše v sobě vyřešené, tak bych hledala něco nového - ale většinou nový vztah přijde tak nějak sám od sebe. Rozhodně bych to tedy neřešila svou nevěrou, že bych si někde polaskala svoje ego a pak se vrátila domů, kde mě to zase bude ubíjet. A dovedu si úplně představit, jak tu tvoji kamarádku to doma ubíjí, když se vrátí z nějakého toho svého sex-výletu, jak ji je ten její manžel ještě protivnější, po*nější...ale možná to neřeší díky finanční situaci, třeba ta špetka rozumu tam je a ví, že by přišla o živitele rodiny, pokud by vzápětí nenastoupil do toho živitelství ten druhý (udělal by to?)

No ona to řešila i změnou sebe, tedy nejlíp jak dovedla. Vyhledala odobornou pomoc, začala se rozvíjet a nakonec právě začala trávit svůj čas po svém - své koníčky, své přátele a tak i poznala toho milence. Tehdy než si ho našla uvažovala o rozvodu. Proč to neudělala byli její děti - oni totiž s manželem fungují jako rodiče skvěle, děti nic netuší. O financích to není - ten její milenec je ještě bohatší než její manžel. Hele ona je to fakt docela správná ženská, podle mě, ona třeba ví, že se nechová dobře, ale prostě teď nechce nebo neumí se chovat jinak. Říká, že konečně po dlouhé době se má krásně... i když jí vadí, že na úkor druhých...

Mě to fakt hodně dává, protože já jsem si v duchu do té doby říkala, že je mi líto, že manžel problémy se mnou v našem vztahu neřešil se mnou, ale řešil nevěrou. Teď už to chápu. Ono je to totiž tááááák snadnější a příjemnější...

Ona třeba stráví s milencem úžasné odpoledne, nejen sex, ale spolu i nadšeně vaří, pak to spolu s požitkem snědí, on ji pořád chválí, oňuchává - hladí a opusinkovává, smějí se spolu. Pak ona musí domů, kde jí čeká manžel a sotva si ona sundá kabát, tak manžel spustí: ty se chovᚠtakhle a měla by ses chovat takhle, tas zase neudělala to a to, atd atd. Jé jak se v tomhle vidím, v dobách temna u nás jsem si počkala, až manžel přijde domů a už to jelo: Spustila jsem: ty se málo starᚠo děti, ty jsi pořád pryč, ty jsi neudělal to a to....

Není tady

#205 21. 5. 2008 22:26

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Fanny5 napsal(a):

Salen napsal(a):

Jooo holky, to si ale myslíte jen vy. Pro mého BM to bylo v pořádku. On mi to přece řekl, že s ní chce mít nový život a v našem bytě už jsem byla jen jaksi trpěna, než si zařídím jiné bydlení. Takže přece on své velké city a tu obrovskou lásku nebude skrývat.

U vás to byl trochu jiný případ, on už měl všechno pořešené. Beztak to muselo být pro tebe kruté.

Bylo to krutě bezohledné.
A proč to tak bylo, ví jen Salen a její muž.

Není tady

#206 21. 5. 2008 22:35

Kerrin
♥♥♥♥---

Kuřátko a ostatní,

konec. Trpěla jsem , snažila jsem se řešit, komunikovat . On tu snahu neprojevil. Poslední týdny se začal chovat fakt příšerně. myslím tím, že přijel, najedl se, usnul nebo odjížděl pryč, nekomunikoval, odsekával ATD.
Je to všechno dlouhá story, na podzim se odtěhoval, v lednu byl zpět, ale bez efektu, změn, nic pro nᚠvztah neudělal.
Deset let pryč, ale musím věřit, že snad bude líp. Jinak pozitivum vidím alespon v tom, že bydlet kde mám a nemusím mít ted starost co a jak dál. On odešel jen se svýma věcma. Ta jeho milenka si šla za svým a dokázala toho co chtěla. 2x Rozvedená, dvě děti. No ale M se k ní nestěhuje. Chce mít svoji svobodu a pohodičku.přijet jak se mu to bude hodit. tot vše.
Stejně je mi to moc líto, proč to tak je, ale asi to tak mělo být.
tak si říkám, že třeba taky potkám někoho jako jste tady jiné už poznaly, že jste potkali někoho s kým je vám fajn a pak jste se divili, jak jste vůbec mohli v takovém vztahu s manželem být.
Přála bych si, aby to bylo za mnou.

tak ted klidně pište.

Upravil(a) Kerrin (24. 8. 2008 23:54)

Není tady

#207 21. 5. 2008 22:41

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Kerrin, vydrž, bude to každým dnem lepší. Myslím, že při stylu, jakým se k tobě M choval, bude pro tebe mnohem lepší, že je pryč. pussahjarta

Není tady

#208 21. 5. 2008 22:43

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Kerrin - držím palce - drž se! hjarta

A Koi - taky na tebe myslím. hjarta

Oběma, i když jste každá v jiné situaci, moc přeju, a se trápíte co nejmíň a co nejdřív a se dostanete z té šlamastyky ven hjarta

Není tady

#209 21. 5. 2008 22:45

Kerrin
♥♥♥♥---

Fanny to jo, fakt bych nikdy neřekla, že může být až tak hnusnej. Kolikrát co bych dala za milý úsměv a nebo jen kontakt co a jak. A pak když jsme někam přišli ještě za poslední týdny spolu do společnosti, tak vidím, jak se dokáže bavit, smát se a já jsem si připadala jak magor, na mě nepromluvil za celý večer ani slovo. A to si myslím o sobě, že jsem společenská a fakt se dokážu bavit s každým a i legrace je. Jenže když se nechce tak se nechce. Já jen vím, že sama zůstat nechci, že někdo jinej třeba bude rád za moji lásku (až na to budu ready)

Není tady

#210 21. 5. 2008 22:48

Kerrin
♥♥♥♥---

Díky, budu Vás potřebovat. Samota je hnusná, ale třeba pomůže. Ted si uvědomuji co asi budu mít volného času. nebudu muset denně vařit, i ty víkendy si budu moci plánovat jak se mi bude chtět.

Není tady

#211 21. 5. 2008 22:53

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Kerrin napsal(a):

Fanny to jo, fakt bych nikdy neřekla, že může být až tak hnusnej. Kolikrát co bych dala za milý úsměv a nebo jen kontakt co a jak. A pak když jsme někam přišli ještě za poslední týdny spolu do společnosti, tak vidím, jak se dokáže bavit, smát se a já jsem si připadala jak magor, na mě nepromluvil za celý večer ani slovo. A to si myslím o sobě, že jsem společenská a fakt se dokážu bavit s každým a i legrace je. Jenže když se nechce tak se nechce. Já jen vím, že sama zůstat nechci, že někdo jinej třeba bude rád za moji lásku (až na to budu ready)

..... a o tohle trápení, nemluvení a bezohlené chování jsi právě přišla. To taky není až tak špatné!
Uvidíš, že se ti v na jednu stranu i hodně uleví.

My jsme tady, tak piš, sama nejsi. pussa

Není tady

#212 21. 5. 2008 22:55

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

No, řekla bych, že je to kus od kusu, případ od případu. Někdo zachrání své manželství bengálem, jiný zase stoickým klidem.

Mám kamaráda, který poté, co jeho manželka před asi 12 lety téměř inzultovala jeho milenku, tu manželku začal mít jaksi radši. Dokonce tak, že si spolu udělali další dítě. Prostě ten jejich vztah (zřejmě) bral tak, že holt ta manželka o něj TAK MOC stojí. Jsou spolu dodnes. Tehdy to byl jeho nepromyšlený úlet. Asi. (Je to velmi inteligentní člověk, i když přiznávám - jeho smýšlení v tomto případě mi není vlastní)... smile

Mám kamaráda, jehož manželka si telefonicky vyřídila s milenkou tyhle záležitosti, vzápětí mu sehrála super divadlo, až ji musel odvézt k lékaři na uklidňující injekci (ona ho ale předtím i bila) big_smile... Zůstal s ní, protože - ona je tak slabá a navíc - si uvědomil, jak moc ho teda má ráda, když o něj bojuje a navíc děti by s ním už nepromluvily. smile

Měla jsem kolegyni, která při nevěře jejího muže šla dokonce až za nejvyšším šéfem (za totáče), ten neposednému manžílkovi udělal přednášku o tom, že tedy na takovém pracovním místě nebude trpět žádné nemanželské manýry a ostudy... A ti dva žili spolu ještě dobrých 20 let... A protože jsem ho znala, můžu odpřisáhnout, že v tom manželství vypadal velmi spokojeně. Aféra s milenkou zapomenuta.

Dnes jsem v takovém rozpoložení big_smile, že jednak jsem dost líná si vůbec představit, že bych někomu zvonila u dveří a navíc - už se nějakých informací já sama vůbec nebojím. Nemůžou mi ublížit. Vím, co k manželovi cítím a proč to k němu cítím. A tím pádem pořád zastávám názor, že je lepší vědět. Právě proto, abych se mohla zařídit. Buď mi informace pomůže k tomu, že se od něj odtrhnu, nebo se mnou naopak nic neudělá, protože "vím své". (nekecám, mám to za sebou). smile Proto jsem teď pevnější v kramflecích a říkám, že ten čtvrtý to vědět má. Protože jestli je manželství jinak pevné, vydrží. A jestli není, je pak lepší si zařídit jiný život a vlastně umožnit 4 lidem "lepší" životní partnery, ne? wink

Je ale fakt (jak píše Salen o rozdílu mezi dlouhodobou jasnou nevěrou a domněnkami), že s každou informací by se mělo nakládat uvážlivě; může nadělat spoustu škody hlavně když je nepravdivá. Šéf mi kdysi přehodil s kolegou kancelář, manželka kolegy vždycky po zavolání tedy slyšela mě - nevím, zda on byl sklerotik, že jí to doma neřekl, nebo co se u nich dělo, každopádně tuhle nervózní madam moje nová kancelář (kterou jsem navíc ani nechtěla) big_smile rozhodila tak silně - že mi jednou řekla, že TO oznámí mému muži. big_smile (Já jsem v průs.eru vždycky nevinně) big_smile Ona ale nevěděla, že můj manžel by ji poslal do..... wink

Jo, taky se kloním k názorům holek, které tvrdí, že roztažené nohy nějaké ženské samy o sobě nic nezmůžou big_smile, to sice jo, naprostý souhlas big_smile. Je to logické. Ale taky jsem zažila jednu vééélmi vytrvalou zájemkyni... a ono v každém, úplně každém partnerství jsou slabší okamžiky, kdy fakt ten chlap podlehnout může, aniž by musel vyvinout svoji větší iniciativu. Nezastávám se mužů - to teda v žádném případě, sama bych  to viděla jako jeho selhání a dostal by na budku především on big_smile - ale skutečně po těch nájezdech jedné dobračky už věřím tomu, že existují i lovkyně, které pokoj nedají a nedají (až musejí být inzultovány, aby se vzpamatovaly) big_smile (ježiš, já se tady rozepíšu, a pak si z toho dělám prču, omlouvám se.). Ostatně, některá tady kdysi napsala pěknou větu "já jsem si toho (ženatého) muže vyhlédla"..... Za tuto upřímnou větu pisatelce děkuji, docela se mi vrátily vzpomínky na tu lovkyni, které bylo úplně fuk, že někde existuje nějaké jeho dítě atd., sváděla a sváděla (svoje manželství v troskách), až jí můj manžel dal výpověď.... smile

Vanilka má velmi rozumné názory, to, co napsala, dobře chápu (složitosti v životě, rozhodování) akorát se mi po tom čtení chce přece jen trošíčku rejpnout - co je podváděné manželce po tom, že nějaká jiná ženská se babrá ze svého podělaného života pomocí jejího chlapa? smile
Nechci být nějak razantní, ale já bych asi nečekala, až se jiná žena "rozhodne", zda si mého muže "ponechá". V tomto případě bych si nemohla svého muže vážit.
Samozřejmě vidím 3 možnosti:
1) udělat bengál, 2) vyhodit chlapa big_smile (co s ním, když preferuje jinou - pro mě jako partner nepoužitelný), 3) zařídit si svůj život bez ohledu na něj, ovšem pochybuji, že v bytě bez druhého vchodu se dá takhle žít douho.... smile

Záleží na povaze a situaci každého zúčastněného, asi se nedá moudře říct "tohle je pro všechny ta správná varianta".

Není tady

#213 21. 5. 2008 22:57

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Kerrin sad, to je mi líto. Ale ber to tak, že si Tě nezaslouží, jo?

Není tady

#214 21. 5. 2008 23:02

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Kerrin,
stále platí přímá úměra: ty nejsi dost dobrá pro něj = on není dost dobrý pro tebe.

Není tady

#215 21. 5. 2008 23:06

Kerrin
♥♥♥♥---

Terci, něco na tom bude, tuhle větu mi řekl každy kdo o nás věděl. A to fakt se už přehlédnout nedalo. Já fakt vydržela od října kdy jsem se to dozvěděla a i to že ta dotyčná si jde tvrdě za svým a jen tak se nevzdá. měla jsem to "štěstí " ji i vidět. Navíc nebydlíme od sebe daleko. Nu což, at si to užije M, ona až zjistí jak se všechny věci mají a že to nebude její prispívatel do rodinného krbu,že s ní bydlet nehodlá, tak uvidí sama do čeho šla. Ale to se nepřísluší mě soudit. Popřála jsem mu štěstí, sice jsem si neodpustila neřít to, at raději jde nebo jí ztratí, ale to je fuk.

Není tady

#216 21. 5. 2008 23:08

Kerrin
♥♥♥♥---

vím že bavit se a vycházet spolu nějak budeme, ne ve špatným, ale fakt je mi bylo po*né to jeho chování, neúcta, nevážení si partnera atd.

Není tady

#217 21. 5. 2008 23:10

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Tak a to teď už nebudeš muset snášet. Vždy tě vlastně vysvobodil. A to myslím vážně.

Není tady

#218 22. 5. 2008 1:01

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Zklamaná napsal(a):

Selima: ty buď také ráda, že jsi na světě - já se narodila v manželství a ty? Hele, proč si te´d plno chlapů nechává dělat za těžký peníz test DNA? Protože si není jistý, zda to mládě, které živí ve svém hnízdě, je opravdu jeho - a mrkni na nějakou statistiku, tam se to těma kukačkama jen hemží wink

Ja som rada, ja som s anarodila v manželstve, a nayvše z lásky, a nie zo zatmenia mozgu môjho otca... smile A verím, že keby aj bol mame neverný (je len človek, aj keď chlap), nebolo by to preto, že mu mozog klesol z hlavy do malej hlavičky, ale z rozličných iných dôvodov... ako ho poznám. Nehovorí to samo osebe nič o žudskej hodnote ani jeho, ani mojej mamy... napríklad. Testy DNK sa robia, lebo ich vyvinuli a je to dobrý kšeft.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#219 22. 5. 2008 1:04

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Zklamaná napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Hlavně je tu dobře vidět, kdo používá rozum a své city a s kým tu pouze clomají emoce, které ho k citům nepustí a rozum, tu modlu zaklínanou, mu zatemňují lol stolt

Tuším ti došli aj tie chabé argumenty... toto je už úroveň škôlka.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#220 22. 5. 2008 1:12

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Kerin, mne sa po rozchode užavilo. Pre mňa bolo najhoršie, keď som si ešte myslela, že môžem svojím správaním niečo ovplyvni, a horúčkovito som sa snažila zisti, ČO ROBI, aby zostal. Keď odišiel, paradoxne sa mi trochu užavilo, potom prišiel smútok, ale zvieranie žalúdka požavilo. Akurát mám z tých čias zhojenú jazvu na dvanástniku(neviem, prečo sa nervy ohlasujú v žalúdku)... roll Bude líp.

Brita

Není tady

#221 22. 5. 2008 8:09

majkafa
Host

Seli, solar plexus, tiež centrum strachu. Vraj v solar plexus sídli dušička. Na Bodies som si ten zvazok nervov, čo tvorí solar, riadne preskúmala. Zaujímavé.

#222 22. 5. 2008 8:34

Rei
♥♥♥♥---

Kuurnik, člověk tady chvilku není a pak to skoro nestíhá dočítat big_smile

Tak sem si pro sebe, jak jsem si to tu tak pročítala, udělala takový soukromý shnutí (říkám pro sebe, ale nedá mi to nepodělit se) rock

Asi hned v prvním bodě bych se proti naší drahé Zklamané měla jít zahrabat nebo chodit kanálama, nebo nejsem ono "vyvolené" dítko zplozené v manželství, což je stoprocentně životně důležité. Asi bych nad sebou měla začít přemýšlet, doteď mi to nějak nevadilo rodna

Ad dvě bych zapojila odpověď na otázečku: Ano, Zklamaná, budeš se asi hodně divit, ale po E55 jsem jela a přísahám na zatemněný rozum OBOU mých rodičů, že jsem tam viděla jednu s opravdu regulerně roztaženýma nožkama lol vissla

Ad tři to vemu zkrátka a zažaluju Zklamanou za to, že nás s Vanilkou ve frontě předběhla, když ten fousatej nahoře rozhazoval rozum dumbom (jo Vanil, i já mám ony diskutované "čudlíky") a upřímně, šla bych se reklamovat, kdybych je neměla sjuk jen neví, kdo by tu reklamaci přijal, jestli můj biologický otec, můj nevlastní otec, nebo můj třetí taulda lol lol lol
-------------------------------------------------------

Kerrin, držím pěsti, bude líp, uvidíš pussa

Upravil(a) Rei (22. 5. 2008 8:37)

Když už jsem jednou ovce, tak nemůžu být papoušek!

The greatest journeys are the ones that bring you home...

Není tady

#223 22. 5. 2008 8:48

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Rei napsal(a):

Kuurnik, člověk tady chvilku není a pak to skoro nestíhá dočítat big_smile

Tak sem si pro sebe, jak jsem si to tu tak pročítala, udělala takový soukromý shnutí (říkám pro sebe, ale nedá mi to nepodělit se) rock

Asi hned v prvním bodě bych se proti naší drahé Zklamané měla jít zahrabat nebo chodit kanálama, nebo nejsem ono "vyvolené" dítko zplozené v manželství, což je stoprocentně životně důležité. Asi bych nad sebou měla začít přemýšlet, doteď mi to nějak nevadilo rodna

Ad dvě bych zapojila odpověď na otázečku: Ano, Zklamaná, budeš se asi hodně divit, ale po E55 jsem jela a přísahám na zatemněný rozum OBOU mých rodičů, že jsem tam viděla jednu s opravdu regulerně roztaženýma nožkama lol vissla

Ad tři to vemu zkrátka a zažaluju Zklamanou za to, že nás s Vanilkou ve frontě předběhla, když ten fousatej nahoře rozhazoval rozum dumbom (jo Vanil, i já mám ony diskutované "čudlíky") a upřímně, šla bych se reklamovat, kdybych je neměla sjuk jen neví, kdo by tu reklamaci přijal, jestli můj biologický otec, můj nevlastní otec, nebo můj třetí taulda lol lol lol
-------------------------------------------------------

Kerrin, držím pěsti, bude líp, uvidíš pussa

Rei, inspirovala jsi mě k napsání této myšlenky. Po té co ten fousatý pán škrtl Zippem a pronesl slavnou větu "budiž ČEZ" smile uplácal vesmír a vytvořil omyl přírody a pak navrh z omylu mu pro potěchu vyřezal hračku přičel čert a nakukal těm dvěma že v jablku je krása chuti slasti a ti dva nezkušení počali Kaina a Abela. Ti dva se měli opravdu tak rádi, že bratr bratra a jak pak jsem se s tebou, Zklamanou a miliony dalšími stal obyvatelem této planety, když jiné hračky než Evy nebylo? Sakra a máme tu první hřích kurň*

jen jednu v poloze přijímající a vyzívající? Tam se dějí věci, ale mlčím jsme na slušném vlákně smile

Tak chceš žalovat a nebo jen reklamovat? Reklamace unává ten albert žaloby jsou na soudě smile

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#224 22. 5. 2008 12:06

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Fanny5 napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Díky za doporučení lollollol Možná by ti to taky neuškodilo.

Právě, že si myslím, že by mi to uškodilo - gumování mozku a nasazování jiných propagand není můj šálek kávy lol Se svým životem se umím poprat sama a řekla bych, že čím jsem starší, tím mi to jde líp tongue

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#225 22. 5. 2008 12:12

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Zklamaná napsal(a):

Právě, že si myslím, že by mi to uškodilo - gumování mozku a nasazování jiných propagand není můj šálek kávy lol Se svým životem se umím poprat sama a řekla bych, že čím jsem starší, tím mi to jde líp tongue

Souhlas.
Z TEBE prostě BLBKU nikdo dělat nebude tongue

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí