6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Salen napsal(a):
Jooo holky, to si ale myslíte jen vy. Pro mého BM to bylo v pořádku. On mi to přece řekl, e s ní chce mít nový ivot a v naem bytě u jsem byla jen jaksi trpěna, ne si zařídím jiné bydlení. Take přece on své velké city a tu obrovskou lásku nebude skrývat.
U vás to byl trochu jiný případ, on u měl vechno pořeené. Beztak to muselo být pro tebe kruté.
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Fanny, Vanilko a vechna dalí nesvéprávná zvířátka
Hlavně je tu dobře vidět, kdo pouívá rozum a své city a s kým tu pouze clomají emoce, které ho k citům nepustí a rozum, tu modlu zaklínanou, mu zatemňují...a tak by bylo nejlepí, kdyby jste se vichni/y přihlásili/y k Pan na količku, ona vám tam vymyje vem důkladně mozek a naimplantuje vám boí moudrost
Díky za doporučení Moná by ti to taky neukodilo.
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
...a tak by bylo nejlepí, kdyby jste se vichni/y přihlásili/y k Pan na količku, ona vám tam vymyje vem důkladně mozek a naimplantuje vám boí moudrostSouvislost mi jaksi uniká... ale to neva.
Nicméně opakuji otázku: proč ty ho nepouívá??? Nechce se mi věřit, e v tvém případě bych byla bez práce a místo vymývání bych mohla na banánasouvislost ti uniká, protoe rozum nepouívá
Tak to má pravdu.
To, co ty nazývá rozumem skutečně nepouívám. Nemám toti ráda klapky na očích
A díky za odpověď, u věřím
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Vanilka69 napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
A to je právě ono, místo, aby tedy napřed vyřeila jeden vztah, tak ty problémy doma přebíjí nějakým tím dalím vztahem - a komu tím ubliuje? Nevíme, zda milenec je svobodný, take pokud je enatý, tak jeho manelce, svému manelovi, s kterým teď nechce nic řeit, svým dětem, protoe co kdy dojde jejímu manelovi trpělivost a řekne - buď já, nebo on? Také, e můou být děti bez mámy (důvod rozvodu a přiřknutí dětí otci), nebo můou být bez finanční podpory (ony ty alimenty nepokryjí vekerou tu potřebnost - ale to si prosím počtěte na právním). A tady je to hlavně o tom, e se má pouívat rozum
Já chápu, jak to myslí, dlouho jsem si to taky myslela. ALe ona se snaila ze vech sil a opravdu leta řeit ten svůj vztah se svým manelem. ALe nedařilo se...
Tu nevěru neplánovala. Přihodilo se. A to je asi to, co je těké pochopit pro ty, které nikdy jejich rozum nezklamal, vdycky se dokázali ovládat, dokázali ovládnout své emoce a city. Někteří lidé to tak nemají a nejsou pro to nějak méněcení, podle mě tedy. A opravdu zvlá sexuální pud je hodně silný právě proto, abychom neumřeli. A ano, znovu opakuji, v určité chvíli se ze mě stává zvířátko, které se přestává ovládat. Prostě to, co proiju po tom, co se přestanu ovládat, mi za to stojí. A stojí to za to i partnerovi...
Zpět k té kámoce. Neví, komu ubliuje a nedá se to jednoznačně říct. Můe se stát, e za půl roku se k rodině vrátí s tím, e díky milenci poznala hodnotu svého mue. Třeba jedině díky jinému vztahu pozná, jaký poklad má doma (to se stalo u nás doma)... Pokud to její mu rozseken - je to jeho právo, ale i jeho zodpovědnost... bude řeit situaci za ní, a já si myslím, e situaci by měl řeit ten, který ji způsobil.
Ví má pravdu s tím rozumem. Já bych přidala empatii a lásku. Jenome já říkám - nejsme andělé, jsme lidé chybující... takových věcí, co by lidé měli je... já jsem se naučila přijímat svět kolem sebe takový, jaký je a nestavět si vzduné zámky.. to nikam nevedejo, hezky napsáno, to se musí nechat, ale zas asi bych já to řeila tak, e pokud by můj manel neslyel dlouhou dobu, co mu říkám, co mi chybí, tak bych předevím vyřeila sebe (a to se tu přeci pořád dokola radí, e), take bych jednou provdy takový nefunkční vztah ukončila, dala se dokupy z toho, a a bych měla ve v sobě vyřeené, tak bych hledala něco nového - ale větinou nový vztah přijde tak nějak sám od sebe. Rozhodně bych to tedy neřeila svou nevěrou, e bych si někde polaskala svoje ego a pak se vrátila domů, kde mě to zase bude ubíjet. A dovedu si úplně představit, jak tu tvoji kamarádku to doma ubíjí, kdy se vrátí z nějakého toho svého sex-výletu, jak ji je ten její manel jetě protivnějí, po*nějí...ale moná to neřeí díky finanční situaci, třeba ta petka rozumu tam je a ví, e by přila o ivitele rodiny, pokud by vzápětí nenastoupil do toho ivitelství ten druhý (udělal by to?)
No ona to řeila i změnou sebe, tedy nejlíp jak dovedla. Vyhledala odobornou pomoc, začala se rozvíjet a nakonec právě začala trávit svůj čas po svém - své koníčky, své přátele a tak i poznala toho milence. Tehdy ne si ho nala uvaovala o rozvodu. Proč to neudělala byli její děti - oni toti s manelem fungují jako rodiče skvěle, děti nic netuí. O financích to není - ten její milenec je jetě bohatí ne její manel. Hele ona je to fakt docela správná enská, podle mě, ona třeba ví, e se nechová dobře, ale prostě teď nechce nebo neumí se chovat jinak. Říká, e konečně po dlouhé době se má krásně... i kdy jí vadí, e na úkor druhých...
Mě to fakt hodně dává, protoe já jsem si v duchu do té doby říkala, e je mi líto, e manel problémy se mnou v naem vztahu neřeil se mnou, ale řeil nevěrou. Teď u to chápu. Ono je to toti tááááák snadnějí a příjemnějí...
Ona třeba stráví s milencem úasné odpoledne, nejen sex, ale spolu i nadeně vaří, pak to spolu s poitkem snědí, on ji pořád chválí, oňuchává - hladí a opusinkovává, smějí se spolu. Pak ona musí domů, kde jí čeká manel a sotva si ona sundá kabát, tak manel spustí: ty se chová takhle a měla by ses chovat takhle, tas zase neudělala to a to, atd atd. Jé jak se v tomhle vidím, v dobách temna u nás jsem si počkala, a manel přijde domů a u to jelo: Spustila jsem: ty se málo stará o děti, ty jsi pořád pryč, ty jsi neudělal to a to....
Není tady
Fanny5 napsal(a):
Salen napsal(a):
Jooo holky, to si ale myslíte jen vy. Pro mého BM to bylo v pořádku. On mi to přece řekl, e s ní chce mít nový ivot a v naem bytě u jsem byla jen jaksi trpěna, ne si zařídím jiné bydlení. Take přece on své velké city a tu obrovskou lásku nebude skrývat.
U vás to byl trochu jiný případ, on u měl vechno pořeené. Beztak to muselo být pro tebe kruté.
Bylo to krutě bezohledné.
A proč to tak bylo, ví jen Salen a její mu.
Není tady
Kuřátko a ostatní,
konec. Trpěla jsem , snaila jsem se řeit, komunikovat . On tu snahu neprojevil. Poslední týdny se začal chovat fakt příerně. myslím tím, e přijel, najedl se, usnul nebo odjíděl pryč, nekomunikoval, odsekával ATD.
Je to vechno dlouhá story, na podzim se odtěhoval, v lednu byl zpět, ale bez efektu, změn, nic pro ná vztah neudělal.
Deset let pryč, ale musím věřit, e snad bude líp. Jinak pozitivum vidím alespon v tom, e bydlet kde mám a nemusím mít ted starost co a jak dál. On odeel jen se svýma věcma. Ta jeho milenka si la za svým a dokázala toho co chtěla. 2x Rozvedená, dvě děti. No ale M se k ní nestěhuje. Chce mít svoji svobodu a pohodičku.přijet jak se mu to bude hodit. tot ve.
Stejně je mi to moc líto, proč to tak je, ale asi to tak mělo být.
tak si říkám, e třeba taky potkám někoho jako jste tady jiné u poznaly, e jste potkali někoho s kým je vám fajn a pak jste se divili, jak jste vůbec mohli v takovém vztahu s manelem být.
Přála bych si, aby to bylo za mnou.
tak ted klidně pite.
Upravil(a) Kerrin (24. 8. 2008 23:54)
Není tady
Kerrin, vydr, bude to kadým dnem lepí. Myslím, e při stylu, jakým se k tobě M choval, bude pro tebe mnohem lepí, e je pryč.
Není tady
Kerrin - drím palce - dr se!
A Koi - taky na tebe myslím.
Oběma, i kdy jste kadá v jiné situaci, moc přeju, a se trápíte co nejmíň a co nejdřív a se dostanete z té lamastyky ven
Není tady
Fanny to jo, fakt bych nikdy neřekla, e můe být a tak hnusnej. Kolikrát co bych dala za milý úsměv a nebo jen kontakt co a jak. A pak kdy jsme někam přili jetě za poslední týdny spolu do společnosti, tak vidím, jak se dokáe bavit, smát se a já jsem si připadala jak magor, na mě nepromluvil za celý večer ani slovo. A to si myslím o sobě, e jsem společenská a fakt se dokáu bavit s kadým a i legrace je. Jene kdy se nechce tak se nechce. Já jen vím, e sama zůstat nechci, e někdo jinej třeba bude rád za moji lásku (a na to budu ready)
Není tady
Díky, budu Vás potřebovat. Samota je hnusná, ale třeba pomůe. Ted si uvědomuji co asi budu mít volného času. nebudu muset denně vařit, i ty víkendy si budu moci plánovat jak se mi bude chtět.
Není tady
Kerrin napsal(a):
Fanny to jo, fakt bych nikdy neřekla, e můe být a tak hnusnej. Kolikrát co bych dala za milý úsměv a nebo jen kontakt co a jak. A pak kdy jsme někam přili jetě za poslední týdny spolu do společnosti, tak vidím, jak se dokáe bavit, smát se a já jsem si připadala jak magor, na mě nepromluvil za celý večer ani slovo. A to si myslím o sobě, e jsem společenská a fakt se dokáu bavit s kadým a i legrace je. Jene kdy se nechce tak se nechce. Já jen vím, e sama zůstat nechci, e někdo jinej třeba bude rád za moji lásku (a na to budu ready)
..... a o tohle trápení, nemluvení a bezohlené chování jsi právě přila. To taky není a tak patné!
Uvidí, e se ti v na jednu stranu i hodně uleví.
My jsme tady, tak pi, sama nejsi.
Není tady
No, řekla bych, e je to kus od kusu, případ od případu. Někdo zachrání své manelství bengálem, jiný zase stoickým klidem.
Mám kamaráda, který poté, co jeho manelka před asi 12 lety téměř inzultovala jeho milenku, tu manelku začal mít jaksi radi. Dokonce tak, e si spolu udělali dalí dítě. Prostě ten jejich vztah (zřejmě) bral tak, e holt ta manelka o něj TAK MOC stojí. Jsou spolu dodnes. Tehdy to byl jeho nepromylený úlet. Asi. (Je to velmi inteligentní člověk, i kdy přiznávám - jeho smýlení v tomto případě mi není vlastní)...
Mám kamaráda, jeho manelka si telefonicky vyřídila s milenkou tyhle záleitosti, vzápětí mu sehrála super divadlo, a ji musel odvézt k lékaři na uklidňující injekci (ona ho ale předtím i bila) ... Zůstal s ní, protoe - ona je tak slabá a navíc - si uvědomil, jak moc ho teda má ráda, kdy o něj bojuje a navíc děti by s ním u nepromluvily.
Měla jsem kolegyni, která při nevěře jejího mue la dokonce a za nejvyím éfem (za totáče), ten neposednému manílkovi udělal přednáku o tom, e tedy na takovém pracovním místě nebude trpět ádné nemanelské manýry a ostudy... A ti dva ili spolu jetě dobrých 20 let... A protoe jsem ho znala, můu odpřisáhnout, e v tom manelství vypadal velmi spokojeně. Aféra s milenkou zapomenuta.
Dnes jsem v takovém rozpoloení , e jednak jsem dost líná si vůbec představit, e bych někomu zvonila u dveří a navíc - u se nějakých informací já sama vůbec nebojím. Nemůou mi ublíit. Vím, co k manelovi cítím a proč to k němu cítím. A tím pádem pořád zastávám názor, e je lepí vědět. Právě proto, abych se mohla zařídit. Buď mi informace pomůe k tomu, e se od něj odtrhnu, nebo se mnou naopak nic neudělá, protoe "vím své". (nekecám, mám to za sebou). Proto jsem teď pevnějí v kramflecích a říkám, e ten čtvrtý to vědět má. Protoe jestli je manelství jinak pevné, vydrí. A jestli není, je pak lepí si zařídit jiný ivot a vlastně umonit 4 lidem "lepí" ivotní partnery, ne?
Je ale fakt (jak píe Salen o rozdílu mezi dlouhodobou jasnou nevěrou a domněnkami), e s kadou informací by se mělo nakládat uválivě; můe nadělat spoustu kody hlavně kdy je nepravdivá. éf mi kdysi přehodil s kolegou kancelář, manelka kolegy vdycky po zavolání tedy slyela mě - nevím, zda on byl sklerotik, e jí to doma neřekl, nebo co se u nich dělo, kadopádně tuhle nervózní madam moje nová kancelář (kterou jsem navíc ani nechtěla) rozhodila tak silně - e mi jednou řekla, e TO oznámí mému mui. (Já jsem v průs.eru vdycky nevinně) Ona ale nevěděla, e můj manel by ji poslal do.....
Jo, taky se kloním k názorům holek, které tvrdí, e roztaené nohy nějaké enské samy o sobě nic nezmůou , to sice jo, naprostý souhlas . Je to logické. Ale taky jsem zaila jednu vééélmi vytrvalou zájemkyni... a ono v kadém, úplně kadém partnerství jsou slabí okamiky, kdy fakt ten chlap podlehnout můe, ani by musel vyvinout svoji větí iniciativu. Nezastávám se muů - to teda v ádném případě, sama bych to viděla jako jeho selhání a dostal by na budku předevím on - ale skutečně po těch nájezdech jedné dobračky u věřím tomu, e existují i lovkyně, které pokoj nedají a nedají (a musejí být inzultovány, aby se vzpamatovaly) (jei, já se tady rozepíu, a pak si z toho dělám prču, omlouvám se.). Ostatně, některá tady kdysi napsala pěknou větu "já jsem si toho (enatého) mue vyhlédla"..... Za tuto upřímnou větu pisatelce děkuji, docela se mi vrátily vzpomínky na tu lovkyni, které bylo úplně fuk, e někde existuje nějaké jeho dítě atd., sváděla a sváděla (svoje manelství v troskách), a jí můj manel dal výpověď....
Vanilka má velmi rozumné názory, to, co napsala, dobře chápu (sloitosti v ivotě, rozhodování) akorát se mi po tom čtení chce přece jen troíčku rejpnout - co je podváděné manelce po tom, e nějaká jiná enská se babrá ze svého podělaného ivota pomocí jejího chlapa?
Nechci být nějak razantní, ale já bych asi nečekala, a se jiná ena "rozhodne", zda si mého mue "ponechá". V tomto případě bych si nemohla svého mue váit.
Samozřejmě vidím 3 monosti:
1) udělat bengál, 2) vyhodit chlapa (co s ním, kdy preferuje jinou - pro mě jako partner nepouitelný), 3) zařídit si svůj ivot bez ohledu na něj, ovem pochybuji, e v bytě bez druhého vchodu se dá takhle ít douho....
Záleí na povaze a situaci kadého zúčastněného, asi se nedá moudře říct "tohle je pro vechny ta správná varianta".
Není tady
Kerrin , to je mi líto. Ale ber to tak, e si Tě nezaslouí, jo?
Není tady
Kerrin,
stále platí přímá úměra: ty nejsi dost dobrá pro něj = on není dost dobrý pro tebe.
Není tady
Terci, něco na tom bude, tuhle větu mi řekl kady kdo o nás věděl. A to fakt se u přehlédnout nedalo. Já fakt vydrela od října kdy jsem se to dozvěděla a i to e ta dotyčná si jde tvrdě za svým a jen tak se nevzdá. měla jsem to "těstí " ji i vidět. Navíc nebydlíme od sebe daleko. Nu co, at si to uije M, ona a zjistí jak se vechny věci mají a e to nebude její prispívatel do rodinného krbu,e s ní bydlet nehodlá, tak uvidí sama do čeho la. Ale to se nepřísluí mě soudit. Popřála jsem mu těstí, sice jsem si neodpustila neřít to, at raději jde nebo jí ztratí, ale to je fuk.
Není tady
vím e bavit se a vycházet spolu nějak budeme, ne ve patným, ale fakt je mi bylo po*né to jeho chování, neúcta, neváení si partnera atd.
Není tady
Tak a to teď u nebude muset snáet. Vdy tě vlastně vysvobodil. A to myslím váně.
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Selima: ty buď také ráda, e jsi na světě - já se narodila v manelství a ty? Hele, proč si te´d plno chlapů nechává dělat za těký peníz test DNA? Protoe si není jistý, zda to mládě, které iví ve svém hnízdě, je opravdu jeho - a mrkni na nějakou statistiku, tam se to těma kukačkama jen hemí
Ja som rada, ja som s anarodila v manelstve, a nayve z lásky, a nie zo zatmenia mozgu môjho otca... A verím, e keby aj bol mame neverný (je len človek, aj keď chlap), nebolo by to preto, e mu mozog klesol z hlavy do malej hlavičky, ale z rozličných iných dôvodov... ako ho poznám. Nehovorí to samo osebe nič o žudskej hodnote ani jeho, ani mojej mamy... napríklad. Testy DNK sa robia, lebo ich vyvinuli a je to dobrý keft.
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Hlavně je tu dobře vidět, kdo pouívá rozum a své city a s kým tu pouze clomají emoce, které ho k citům nepustí a rozum, tu modlu zaklínanou, mu zatemňují...a tak by bylo nejlepí, kdyby jste se vichni/y přihlásili/y k Pan na količku, ona vám tam vymyje vem důkladně mozek a naimplantuje vám boí moudrost
Tuím ti doli aj tie chabé argumenty... toto je u úroveň kôlka.
Není tady
Kerin, mne sa po rozchode užavilo. Pre mňa bolo najhorie, keď som si ete myslela, e môem svojím správaním niečo ovplyvni, a horúčkovito som sa snaila zisti, ČO ROBI, aby zostal. Keď odiiel, paradoxne sa mi trochu užavilo, potom priiel smútok, ale zvieranie alúdka požavilo. Akurát mám z tých čias zhojenú jazvu na dvanástniku(neviem, prečo sa nervy ohlasujú v alúdku)... Bude líp.
Není tady
Seli, solar plexus, tie centrum strachu. Vraj v solar plexus sídli duička. Na Bodies som si ten zvazok nervov, čo tvorí solar, riadne preskúmala. Zaujímavé.
Kuurnik, člověk tady chvilku není a pak to skoro nestíhá dočítat
Tak sem si pro sebe, jak jsem si to tu tak pročítala, udělala takový soukromý shnutí (říkám pro sebe, ale nedá mi to nepodělit se)
Asi hned v prvním bodě bych se proti naí drahé Zklamané měla jít zahrabat nebo chodit kanálama, nebo nejsem ono "vyvolené" dítko zplozené v manelství, co je stoprocentně ivotně důleité. Asi bych nad sebou měla začít přemýlet, doteď mi to nějak nevadilo
Ad dvě bych zapojila odpověď na otázečku: Ano, Zklamaná, bude se asi hodně divit, ale po E55 jsem jela a přísahám na zatemněný rozum OBOU mých rodičů, e jsem tam viděla jednu s opravdu regulerně roztaenýma nokama
Ad tři to vemu zkrátka a zaaluju Zklamanou za to, e nás s Vanilkou ve frontě předběhla, kdy ten fousatej nahoře rozhazoval rozum (jo Vanil, i já mám ony diskutované "čudlíky") a upřímně, la bych se reklamovat, kdybych je neměla jen neví, kdo by tu reklamaci přijal, jestli můj biologický otec, můj nevlastní otec, nebo můj třetí taulda
-------------------------------------------------------
Kerrin, drím pěsti, bude líp, uvidí
Upravil(a) Rei (22. 5. 2008 8:37)
Není tady
Rei napsal(a):
Kuurnik, člověk tady chvilku není a pak to skoro nestíhá dočítat
Tak sem si pro sebe, jak jsem si to tu tak pročítala, udělala takový soukromý shnutí (říkám pro sebe, ale nedá mi to nepodělit se)
Asi hned v prvním bodě bych se proti naí drahé Zklamané měla jít zahrabat nebo chodit kanálama, nebo nejsem ono "vyvolené" dítko zplozené v manelství, co je stoprocentně ivotně důleité. Asi bych nad sebou měla začít přemýlet, doteď mi to nějak nevadilo
Ad dvě bych zapojila odpověď na otázečku: Ano, Zklamaná, bude se asi hodně divit, ale po E55 jsem jela a přísahám na zatemněný rozum OBOU mých rodičů, e jsem tam viděla jednu s opravdu regulerně roztaenýma nokama
Ad tři to vemu zkrátka a zaaluju Zklamanou za to, e nás s Vanilkou ve frontě předběhla, kdy ten fousatej nahoře rozhazoval rozum (jo Vanil, i já mám ony diskutované "čudlíky") a upřímně, la bych se reklamovat, kdybych je neměla jen neví, kdo by tu reklamaci přijal, jestli můj biologický otec, můj nevlastní otec, nebo můj třetí taulda
-------------------------------------------------------
Kerrin, drím pěsti, bude líp, uvidí
Rei, inspirovala jsi mě k napsání této mylenky. Po té co ten fousatý pán krtl Zippem a pronesl slavnou větu "budi ČEZ" uplácal vesmír a vytvořil omyl přírody a pak navrh z omylu mu pro potěchu vyřezal hračku přičel čert a nakukal těm dvěma e v jablku je krása chuti slasti a ti dva nezkuení počali Kaina a Abela. Ti dva se měli opravdu tak rádi, e bratr bratra a jak pak jsem se s tebou, Zklamanou a miliony dalími stal obyvatelem této planety, kdy jiné hračky ne Evy nebylo? Sakra a máme tu první hřích kurň*
jen jednu v poloze přijímající a vyzívající? Tam se dějí věci, ale mlčím jsme na sluném vlákně
Tak chce alovat a nebo jen reklamovat? Reklamace unává ten aloby jsou na soudě
Není tady
Fanny5 napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Díky za doporučení Moná by ti to taky neukodilo.
Právě, e si myslím, e by mi to ukodilo - gumování mozku a nasazování jiných propagand není můj álek kávy Se svým ivotem se umím poprat sama a řekla bych, e čím jsem starí, tím mi to jde líp
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Právě, e si myslím, e by mi to ukodilo - gumování mozku a nasazování jiných propagand není můj álek kávy Se svým ivotem se umím poprat sama a řekla bych, e čím jsem starí, tím mi to jde líp
Souhlas.
Z TEBE prostě BLBKU nikdo dělat nebude
Není tady