Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#176 21. 5. 2008 21:14

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Jsme spolu pod jednou střechou, ale....

Rei napsal(a):

Takže jestli sem tě správně pochopila (klidně se může stát, že ne big_smile ) tak mᚠza to, že chlapi trpí jakýmsi Pavlovovým reflexem na roztažený nohy lol a tím pádem přechází veškerá "přemýšlecí" povinnost na ženskou.. no, začínám litovat tvého manžela (přítele), syna, tatíka, páč to (aspoň podle mého skromného názoru) vypádá, že jakmile pojedou po E55tce, tak se z nich podle tebe rázem stávají "bezmozci" roll

Naopak, buďme radi, že jej otca na chvížu zrejme opustil zdravý rozum  - alebo klesol z vežkej do malej hlavičky - inak by sa ani nebola narodila. roll Neverila by osm, že v 21. storočí a pri tožkej, až prehnanej sexuálenj osvete ešte narazím na tento názor. Muži "rozsievači semena"! lol Tak preto musí česká vláda vyzýva, aby si žudia "nedávali Bacha"... Lebo sa u vás rozsieva hádam aj za chôdze... Muži už rozsievajú dos málo, a pudy v tom samozrejme sú, ale nielen pudy. Keby to boli len pudy, nebolo by nutné rozvádza sa, bori rodiny a vlastné životy. Stačilo by si en passant zaš.u.k.a a šlo by sa ďalej. Problémy vznikajú, keď sa dorozsieva a mozog sa vráti do vežkej hlavy. wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#177 21. 5. 2008 21:17

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Amriana i tohle mě v životě potkalo:), nádherná platonická láska, kdy se mi o NĚM  zdálo, v jeho přítomnosti jsem koktala a rudla. Jen blb by si ničeho nevšimnul. I společné služební cesty byly.....  Prostě když zabral on, tak jsem já ucukla. Mám to blbě nastavené jsem monogamní....big_smile a podle měřítka dnešní  doby  "urvi , co můžeš" jsem i blbá......

Není tady

#178 21. 5. 2008 21:22

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Pro Koi - nedělala bych nic.

Milenku bych nekontaktovala, ani jejího partnera.

Proč? Protože moje velmi blízká kamarádka má teď milence, už jsem to sem psala a vidím vše pěkně zblízka.

Jak to u ní začalo? Doma zdánlivě vše  ok, jen sex a city nic moc. Chyběla jí vášeň, něha, romantika...  Manželovi to říkala, nedařilo se to změnit.

Jednou se opila, na holčičím tahu si něco začala s příjemným týpkem. Bylo jí s ním dobře, a jí se tak dařilo překonávat všední problémy, začal se jí zase líbit život... Po čase zjistila že sex s ním je úžasný, rozumnějí si v této oblasti tak, jak s manželem nikdy... Navíc ji milenec poskytuje pocit, že je zase ženou. Ale protože není úplně naivní, ví, co dokáže zamilovanost a tak neví, jestli je milenec lepší než její manžel, který má zase jiné kvality, kterých si váží.

Proto ta má kamarádka teď nic neřeší, proto to nechce teď manželovi říc, protože v tom sama nemá jasno. Teď je jí s milencem dobře, ale kdo ví, co bude za půl roku. Až v tom bude mít jasno, buďto se s milencem rozejde a vrátí se k manželovi, pokud se rozhodne pro milence, manželovi to řekne a odejde od něj. Mají spolu dvě děti a  ona v současnosti považuje za nesmysl rozbíjet rodinu...

Já ji úplně chápu.

A taky vidím, že manžel by v současné situaci mohl se třeba postavit na hlavu, nic by  mu to nebylo platné. Ona je zamilovaná jinde a on je mimo její citovou oblast zájmu. Když chce manžel doma něco řešit (on má teď najedno utu potřebu, protože cítí, jak mu ona uniká), ale ona nic řešit nechce, jen ji to šoupe k milenci, se kterým je jí krásně a nic řešit nemusí...

Takže já bych na místě Koi buďto odešla, krátka se s mužem rozešla nebo bych to nechala být a žila si pro sebe. Jinou cestu vidím jako zbytečné trápení.

Není tady

#179 21. 5. 2008 21:24

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

zuzi777a napsal(a):

Amriana i tohle mě v životě potkalo:), nádherná platonická láska, kdy se mi o NĚM  zdálo, v jeho přítomnosti jsem koktala a rudla. Jen blb by si ničeho nevšimnul. I společné služební cesty byly.....  Prostě když zabral on, tak jsem já ucukla. Mám to blbě nastavené jsem monogamní....big_smile a podle měřítka dnešní  doby  "urvi , co můžeš" jsem i blbá......

Třeba ne blbá ani blbě nastavený ale jen v tomhle silnější než ostatní .... hele já Ti můžu říct že třeba já osobně jsem to neplánovala, že se zamiluju bokem ..stalo se .... jen jsem nebyla tak ostražitá a silná ... o tom to asi je ..

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#180 21. 5. 2008 21:24

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

zuzi777a napsal(a):

Tak a jsme zpátky u těch morálních kodexů, po kterých volá Selima a jinými slovy se jich dožaduje Zklamaná-

ANO! MILENKA MÁ ODPOVĚDNOST I K RODINĚ  TÉ MANŽELKY! PRÁVĚ PROTO, ŽE SI MَE VYBRAT JESTLI SE BUDE CHOVAT   SOBECKY ( MĚ JE DOBŘE, DRUZÍ MĚ NEZAJÍMAJÍ) NEBO  POUŽIJE MORÁLNÍ KODEX- NEBUDU DĚLAT DRUHÝM, CO NECHCI ABY DĚLALI MĚ!!!

Ja som si vybrala: budem sa chova maximálne morálne a rieši len to, čo mi prislúcha sama seba a SVOJE vzahy a nie VZAHY DRUHÝCH. Ako si to vyriešia ostatní, je ich polovica hry, a nie moja. A prípadné nevery môjho partnera ma nezaujímajú, pokiaž ich nie som nútená rieši a nepchá mi ich pod nos. Potom ho poprosím, aby to nerobil. Ak bude pokračova, budem nútená rieši to razantnejšie - ale S NÍM...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#181 21. 5. 2008 21:26

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

zuzi777a napsal(a):

Tak a jsme zpátky u těch morálních kodexů, po kterých volá Selima a jinými slovy se jich dožaduje Zklamaná-

ANO! MILENKA MÁ ODPOVĚDNOST I K RODINĚ  TÉ MANŽELKY! PRÁVĚ PROTO, ŽE SI MَE VYBRAT JESTLI SE BUDE CHOVAT   SOBECKY ( MĚ JE DOBŘE, DRUZÍ MĚ NEZAJÍMAJÍ) NEBO  POUŽIJE MORÁLNÍ KODEX- NEBUDU DĚLAT DRUHÝM, CO NECHCI ABY DĚLALI MĚ!!!

Myslím, že nemá. Vůbec k té rodině žádnou odpovědnost nemá. Některá žena si nezačne s ženatým, protože to cítí jako nemorální, ale určitě ne proto, že by cítila odpovědnost k cizí rodině.

Není tady

#182 21. 5. 2008 21:27

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

zuzi777a napsal(a):

Tu sa pohybuje manželka, ktorej chlap koketoval so samovraždou po "kopačkách odmilenky". Ona vtedy vyhlásila, že by asi bola radšej, keby mu milenka tie kopačky nedala. Radšej manžel u druhej kao mŕtvy. Ale ten tvoj by asi mal lepšie by mŕtvy ako u druhej, že?[b][/b]

Ne Selimo, byla bych radši, kdyby vypadl k milence zavčasu a ne až potom, kdy ze mě dělal  dobu blbečka bez rozumu...- Teď tedy mluvím o prvním muži.
Já tomu muži neberu možnost volby, jen bych chtěla být natolik partnerka aby se mu nechtělo ze mě dělat vola- a si žije jak umí.

Dobre, potiažto beriem - a čo s tým všetkým má spoločné milenka???? va

Brita

Není tady

#183 21. 5. 2008 21:28

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

zuzi777a napsal(a):

Vanilka 69, ne že bych  ve všem souhlasila se Zklamanou,ale tyhle čudlíky máme asi skoro všechny:D, ovšem máme právo si vybrat od KOHO si je necháme mačkat...lol

já bych k tomu, co píšeš, ještě doplnila, že máme rozum a ten při použití by nám řekl, který je nᚠmanžel, nebo přítel, nebo který je mužem cizí ženy, které tím ubližujeme.

Pro Vanilka69: takže se stávᚠzvířátkem, cloumají s tebou pudy, jen co se ti nějaký chlap podívá (požmoulá) čudlíky a ztrácíš rozum? lol

Selima: ty buď také ráda, že jsi na světě - já se narodila v manželství a ty? Hele, proč si te´d plno chlapů nechává dělat za těžký peníz test DNA? Protože si není jistý, zda to mládě, které živí ve svém hnízdě, je opravdu jeho - a mrkni na nějakou statistiku, tam se to těma kukačkama jen hemží wink

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#184 21. 5. 2008 21:31

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

zuzi777a napsal(a):

nápodobně - už jsem tu o tom psala, když se mě osazenstvo mermomocí snažilo přesvědčit, že bych taky podlehla. Já prostě ne a nemyslím si, že bych měla být blbá, jen používám rozum.

Ale hezky se to tu zase rozjelo, což jen co jsem vytáhla t잚í kalibr lol Jinak stojí hodně za povšimnutí, kdo co píše a jaký má na to názor. Jinak píší ti, co nevěru neuznávají, jinak píší ti, co ji tedy registrují a jinak píší ti, co ji praktikují tongue

Upravil(a) Zklamaná (21. 5. 2008 21:33)

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#185 21. 5. 2008 21:39

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Teď jsi nás všechny odhalila, huráááá.

Není tady

#186 21. 5. 2008 21:43

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Fanny, Vanilko a všechna další nesvéprávná zvířátka smile
Hlavně je tu dobře vidět, kdo používá rozum a své city a s kým tu pouze clomají emoce, které ho k citům nepustí a rozum, tu modlu zaklínanou, mu zatemňují lol stolt

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#187 21. 5. 2008 21:45

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Vanilka69 napsal(a):

Pro Koi - nedělala bych nic.

Milenku bych nekontaktovala, ani jejího partnera.

Proč? Protože moje velmi blízká kamarádka má teď milence, už jsem to sem psala a vidím vše pěkně zblízka.

Jak to u ní začalo? Doma zdánlivě vše  ok, jen sex a city nic moc. Chyběla jí vášeň, něha, romantika...  Manželovi to říkala, nedařilo se to změnit.

Jednou se opila, na holčičím tahu si něco začala s příjemným týpkem. Bylo jí s ním dobře, a jí se tak dařilo překonávat všední problémy, začal se jí zase líbit život... Po čase zjistila že sex s ním je úžasný, rozumnějí si v této oblasti tak, jak s manželem nikdy... Navíc ji milenec poskytuje pocit, že je zase ženou. Ale protože není úplně naivní, ví, co dokáže zamilovanost a tak neví, jestli je milenec lepší než její manžel, který má zase jiné kvality, kterých si váží.

Proto ta má kamarádka teď nic neřeší, proto to nechce teď manželovi říc, protože v tom sama nemá jasno. Teď je jí s milencem dobře, ale kdo ví, co bude za půl roku. Až v tom bude mít jasno, buďto se s milencem rozejde a vrátí se k manželovi, pokud se rozhodne pro milence, manželovi to řekne a odejde od něj. Mají spolu dvě děti a  ona v současnosti považuje za nesmysl rozbíjet rodinu...

Já ji úplně chápu.

A taky vidím, že manžel by v současné situaci mohl se třeba postavit na hlavu, nic by  mu to nebylo platné. Ona je zamilovaná jinde a on je mimo její citovou oblast zájmu. Když chce manžel doma něco řešit (on má teď najedno utu potřebu, protože cítí, jak mu ona uniká), ale ona nic řešit nechce, jen ji to šoupe k milenci, se kterým je jí krásně a nic řešit nemusí...

Takže já bych na místě Koi buďto odešla, krátka se s mužem rozešla nebo bych to nechala být a žila si pro sebe. Jinou cestu vidím jako zbytečné trápení.

A to je právě ono, místo, aby tedy napřed vyřešila jeden vztah, tak ty problémy doma přebíjí nějakým tím dalším vztahem - a komu tím ubližuje? Nevíme, zda milenec je svobodný, takže pokud je ženatý, tak jeho manželce, svému manželovi, s kterým teď nechce nic řešit, svým dětem, protože co když dojde jejímu manželovi trpělivost a řekne - buď já, nebo on? Také, že můžou být děti bez mámy (důvod rozvodu a přiřknutí dětí otci), nebo můžou být bez finanční podpory (ony ty alimenty nepokryjí veškerou tu potřebnost - ale to si prosím počtěte na právním). A tady je to hlavně o tom, že se má používat rozum tongue

Není tady

#188 21. 5. 2008 21:46

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Koi - to je takovej ...... ach jo ..... jak to čtu, tak vidím sama sebe, jak ležím v ložnici a od vedle slyším jeho ukání do klávesnice počítače, pak pípání smsek, pozdně noční hovory šeptem ..... až když po půlnoci zhasínal, dokázala jsem opuchlá pláčem usnout ..... je mi tě moc líto, tak ráda bych ti pomohla ..... teda nejradši bych mu dala přes hubu :-))). Vydrž, mysli na sebe, všechno jednou přebolí a určitě bude zase líp i pro tebe.

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#189 21. 5. 2008 21:52

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pandorraa napsal(a):

Hlavně je tu dobře vidět, kdo používá rozum a své city a s kým tu pouze clomají emoce, které ho k citům nepustí a rozum, tu modlu zaklínanou, mu zatemňují lol stolt

...a tak by bylo nejlepší, kdyby jste se všichni/y přihlásili/y k Pan godlike na školičku, ona vám tam vymyje všem důkladně mozek a naimplantuje vám boží moudrost lollollol

Není tady

#190 21. 5. 2008 21:56

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Ještě bych asi měla napsat jednu osobní zkušenost ...... když jsem měla toho zadaného převozníka, co jsem ho fakt měla ráda a věřila pořád, že ta jeho spolubydlící je už vlastně minulost, tak dotyčná mě vyhledala. Nechci rozepisovat detaily, ale výsledkem bylo, že já ho nechala. A pak že nestojí za to navštívit milenku ...... třeba je i jiná tak blbá jako já :-))).

Není tady

#191 21. 5. 2008 22:01

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Salen napsal(a):

Koi - to je takovej ...... ach jo ..... jak to čtu, tak vidím sama sebe, jak ležím v ložnici a od vedle slyším jeho ukání do klávesnice počítače, pak pípání smsek, pozdně noční hovory šeptem ..... až když po půlnoci zhasínal, dokázala jsem opuchlá pláčem usnout ..... je mi tě moc líto, tak ráda bych ti pomohla ..... teda nejradši bych mu dala přes hubu :-))). Vydrž, mysli na sebe, všechno jednou přebolí a určitě bude zase líp i pro tebe.

Tak tohle je bezohlednost, ale co naděláš. Když slušná žádost, a si vyřizuje tyto věci mimo domov, s ním nehne,  tak už nejspíš ta úcta k druhému chybí.

Není tady

#192 21. 5. 2008 22:01

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

A to je právě ono, místo, aby tedy napřed vyřešila jeden vztah, tak ty problémy doma přebíjí nějakým tím dalším vztahem - a komu tím ubližuje? Nevíme, zda milenec je svobodný, takže pokud je ženatý, tak jeho manželce, svému manželovi, s kterým teď nechce nic řešit, svým dětem, protože co když dojde jejímu manželovi trpělivost a řekne - buď já, nebo on? Také, že můžou být děti bez mámy (důvod rozvodu a přiřknutí dětí otci), nebo můžou být bez finanční podpory (ony ty alimenty nepokryjí veškerou tu potřebnost - ale to si prosím počtěte na právním). A tady je to hlavně o tom, že se má používat rozum tongue

Já chápu, jak to myslíš, dlouho jsem si to taky myslela. ALe ona se snažila ze všech sil a opravdu leta řešit ten svůj vztah se svým manželem. ALe nedařilo se...

Tu nevěru neplánovala. Přihodilo se. A to je asi to, co je těžké pochopit pro ty, které nikdy jejich rozum nezklamal, vždycky se dokázali ovládat, dokázali ovládnout své emoce a city. Někteří lidé to tak nemají a nejsou pro to nějak méněcení, podle mě tedy. A opravdu zvl᚝ sexuální pud je hodně silný právě proto, abychom neumřeli. A ano, znovu opakuji, v určité chvíli se ze mě stává zvířátko, které se přestává ovládat. Prostě to, co prožiju po tom, co se přestanu ovládat, mi za to stojí. A stojí to za to i partnerovi...

Zpět k té kámošce. Nevíš, komu ubližuje a nedá se to jednoznačně říct. Může se stát, že za půl roku se k rodině vrátí s tím, že díky milenci poznala hodnotu svého muže. Třeba jedině díky jinému vztahu pozná, jaký poklad má doma (to se stalo u nás doma)... Pokud to její muž rozseken - je to jeho právo, ale i jeho zodpovědnost... bude řešit situaci za ní, a já si myslím, že situaci by měl řešit ten, který ji způsobil.

Víš mᚠpravdu s tím rozumem. Já bych přidala empatii a lásku. Jenomže já říkám - nejsme andělé, jsme lidé chybující... takových věcí, co by lidé měli je... já jsem se naučila přijímat svět kolem sebe takový, jaký je a nestavět si vzdušné zámky.. to nikam nevede

Není tady

#193 21. 5. 2008 22:03

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Fanny5 napsal(a):

Salen napsal(a):

Tak tohle je bezohlednost, ale co naděláš. Když slušná žádost, a si vyřizuje tyto věci mimo domov, s ním nehne,  tak už nejspíš ta úcta k druhému chybí.

Souhlas ..to je neúcta k citům druhýho a ponižování a záměrný ubližování ....

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#194 21. 5. 2008 22:04

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Salen napsal(a):

Ještě bych asi měla napsat jednu osobní zkušenost ...... když jsem měla toho zadaného převozníka, co jsem ho fakt měla ráda a věřila pořád, že ta jeho spolubydlící je už vlastně minulost, tak dotyčná mě vyhledala. Nechci rozepisovat detaily, ale výsledkem bylo, že já ho nechala. A pak že nestojí za to navštívit milenku ...... třeba je i jiná tak blbá jako já :-))).

jj, věřím že se to může stát, ale taky se může přihodit to co u mé známé - milenku s manželem to sblížilo, protože měli společného nepřítele - ta manželka je ale mrcha, jak sjela tu mojí chudinku milenku, protože ta milenka to manželovi dokázala tak úžasně podat...

Není tady

#195 21. 5. 2008 22:05

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Zklamaná napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

...a tak by bylo nejlepší, kdyby jste se všichni/y přihlásili/y k Pan godlike na školičku, ona vám tam vymyje všem důkladně mozek a naimplantuje vám boží moudrost lollollol

Souvislost mi jaksi uniká... ale to neva.

Nicméně opakuji otázku: proč ty ho nepoužíváš??? Nechce se mi věřit, že v tvém případě bych byla bez práce a místo vymývání bych mohla na banána reta

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#196 21. 5. 2008 22:05

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Amriana napsal(a):

Fanny5 napsal(a):

Salen napsal(a):

Souhlas ..to je neúcta k citům druhýho a ponižování a záměrný ubližování ....

taky to nechápu - možná že si to manžel Koi neuvědomuje. Já bych mu tedy neváhala říct - prosím, netahej ji mezi nás, když jsi se mnou, já tě přeci nenutím se mnou být...

Není tady

#197 21. 5. 2008 22:08

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Jooo holky, to si ale myslíte jen vy. Pro mého BM to bylo v pořádku. On mi to přece řekl, že s ní chce mít nový život a v našem bytě už jsem byla jen jaksi trpěna, než si zařídím jiné bydlení. Takže přece on své velké city a tu obrovskou lásku nebude skrývat.

Není tady

#198 21. 5. 2008 22:12

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Vanilka69 napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Já chápu, jak to myslíš, dlouho jsem si to taky myslela. ALe ona se snažila ze všech sil a opravdu leta řešit ten svůj vztah se svým manželem. ALe nedařilo se...

Tu nevěru neplánovala. Přihodilo se. A to je asi to, co je těžké pochopit pro ty, které nikdy jejich rozum nezklamal, vždycky se dokázali ovládat, dokázali ovládnout své emoce a city. Někteří lidé to tak nemají a nejsou pro to nějak méněcení, podle mě tedy. A opravdu zvl᚝ sexuální pud je hodně silný právě proto, abychom neumřeli. A ano, znovu opakuji, v určité chvíli se ze mě stává zvířátko, které se přestává ovládat. Prostě to, co prožiju po tom, co se přestanu ovládat, mi za to stojí. A stojí to za to i partnerovi...

Zpět k té kámošce. Nevíš, komu ubližuje a nedá se to jednoznačně říct. Může se stát, že za půl roku se k rodině vrátí s tím, že díky milenci poznala hodnotu svého muže. Třeba jedině díky jinému vztahu pozná, jaký poklad má doma (to se stalo u nás doma)... Pokud to její muž rozseken - je to jeho právo, ale i jeho zodpovědnost... bude řešit situaci za ní, a já si myslím, že situaci by měl řešit ten, který ji způsobil.

Víš mᚠpravdu s tím rozumem. Já bych přidala empatii a lásku. Jenomže já říkám - nejsme andělé, jsme lidé chybující... takových věcí, co by lidé měli je... já jsem se naučila přijímat svět kolem sebe takový, jaký je a nestavět si vzdušné zámky.. to nikam nevede

jo, hezky napsáno, to se musí nechat, ale zas asi bych já to řešila tak, že pokud by můj manžel neslyšel dlouhou dobu, co mu říkám, co mi chybí, tak bych především vyřešila sebe (a to se tu přeci pořád dokola radí, že), takže bych jednou provždy takový nefunkční vztah ukončila, dala se dokupy z toho, a až bych měla vše v sobě vyřešené, tak bych hledala něco nového - ale většinou nový vztah přijde tak nějak sám od sebe. Rozhodně bych to tedy neřešila svou nevěrou, že bych si někde polaskala svoje ego a pak se vrátila domů, kde mě to zase bude ubíjet. A dovedu si úplně představit, jak tu tvoji kamarádku to doma ubíjí, když se vrátí z nějakého toho svého sex-výletu, jak ji je ten její manžel ještě protivnější, po*nější...ale možná to neřeší díky finanční situaci, třeba ta špetka rozumu tam je a ví, že by přišla o živitele rodiny, pokud by vzápětí nenastoupil do toho živitelství ten druhý (udělal by to?)

Není tady

#199 21. 5. 2008 22:14

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Vanilko - jo, může to tak být - proto bych za milenkou nešla útočně, spíš pokus o probrání všeho u kafe. Takových případů už přece bylo, že se manželka s milenkou nakonec spojily proti pánovi tvorstva :-). Ale jak říkám - je to případ od případu, odhadnout situaci.

Není tady

#200 21. 5. 2008 22:14

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pandorraa napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Souvislost mi jaksi uniká... ale to neva.

Nicméně opakuji otázku: proč ty ho nepoužíváš??? Nechce se mi věřit, že v tvém případě bych byla bez práce a místo vymývání bych mohla na banána reta

souvislost ti uniká, protože rozum nepoužívᚠlol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí