6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Rei napsal(a):
Take jestli sem tě správně pochopila (klidně se můe stát, e ne ) tak má za to, e chlapi trpí jakýmsi Pavlovovým reflexem na roztaený nohy a tím pádem přechází vekerá "přemýlecí" povinnost na enskou.. no, začínám litovat tvého manela (přítele), syna, tatíka, páč to (aspoň podle mého skromného názoru) vypádá, e jakmile pojedou po E55tce, tak se z nich podle tebe rázem stávají "bezmozci"
Naopak, buďme radi, e jej otca na chvížu zrejme opustil zdravý rozum - alebo klesol z vežkej do malej hlavičky - inak by sa ani nebola narodila. Neverila by osm, e v 21. storočí a pri tožkej, a prehnanej sexuálenj osvete ete narazím na tento názor. Mui "rozsievači semena"! Tak preto musí česká vláda vyzýva, aby si žudia "nedávali Bacha"... Lebo sa u vás rozsieva hádam aj za chôdze... Mui u rozsievajú dos málo, a pudy v tom samozrejme sú, ale nielen pudy. Keby to boli len pudy, nebolo by nutné rozvádza sa, bori rodiny a vlastné ivoty. Stačilo by si en passant za.u.k.a a lo by sa ďalej. Problémy vznikajú, keď sa dorozsieva a mozog sa vráti do vežkej hlavy.
Není tady
Amriana i tohle mě v ivotě potkalo:), nádherná platonická láska, kdy se mi o NĚM zdálo, v jeho přítomnosti jsem koktala a rudla. Jen blb by si ničeho nevimnul. I společné sluební cesty byly..... Prostě kdy zabral on, tak jsem já ucukla. Mám to blbě nastavené jsem monogamní.... a podle měřítka dnení doby "urvi , co můe" jsem i blbá......
Není tady
Pro Koi - nedělala bych nic.
Milenku bych nekontaktovala, ani jejího partnera.
Proč? Protoe moje velmi blízká kamarádka má teď milence, u jsem to sem psala a vidím ve pěkně zblízka.
Jak to u ní začalo? Doma zdánlivě ve ok, jen sex a city nic moc. Chyběla jí váeň, něha, romantika... Manelovi to říkala, nedařilo se to změnit.
Jednou se opila, na holčičím tahu si něco začala s příjemným týpkem. Bylo jí s ním dobře, a jí se tak dařilo překonávat vední problémy, začal se jí zase líbit ivot... Po čase zjistila e sex s ním je úasný, rozumnějí si v této oblasti tak, jak s manelem nikdy... Navíc ji milenec poskytuje pocit, e je zase enou. Ale protoe není úplně naivní, ví, co dokáe zamilovanost a tak neví, jestli je milenec lepí ne její manel, který má zase jiné kvality, kterých si váí.
Proto ta má kamarádka teď nic neřeí, proto to nechce teď manelovi říc, protoe v tom sama nemá jasno. Teď je jí s milencem dobře, ale kdo ví, co bude za půl roku. A v tom bude mít jasno, buďto se s milencem rozejde a vrátí se k manelovi, pokud se rozhodne pro milence, manelovi to řekne a odejde od něj. Mají spolu dvě děti a ona v současnosti povauje za nesmysl rozbíjet rodinu...
Já ji úplně chápu.
A taky vidím, e manel by v současné situaci mohl se třeba postavit na hlavu, nic by mu to nebylo platné. Ona je zamilovaná jinde a on je mimo její citovou oblast zájmu. Kdy chce manel doma něco řeit (on má teď najedno utu potřebu, protoe cítí, jak mu ona uniká), ale ona nic řeit nechce, jen ji to oupe k milenci, se kterým je jí krásně a nic řeit nemusí...
Take já bych na místě Koi buďto odela, krátka se s muem rozela nebo bych to nechala být a ila si pro sebe. Jinou cestu vidím jako zbytečné trápení.
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Amriana i tohle mě v ivotě potkalo:), nádherná platonická láska, kdy se mi o NĚM zdálo, v jeho přítomnosti jsem koktala a rudla. Jen blb by si ničeho nevimnul. I společné sluební cesty byly..... Prostě kdy zabral on, tak jsem já ucukla. Mám to blbě nastavené jsem monogamní.... a podle měřítka dnení doby "urvi , co můe" jsem i blbá......
Třeba ne blbá ani blbě nastavený ale jen v tomhle silnějí ne ostatní .... hele já Ti můu říct e třeba já osobně jsem to neplánovala, e se zamiluju bokem ..stalo se .... jen jsem nebyla tak ostraitá a silná ... o tom to asi je ..
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Tak a jsme zpátky u těch morálních kodexů, po kterých volá Selima a jinými slovy se jich doaduje Zklamaná-
ANO! MILENKA MÁ ODPOVĚDNOST I K RODINĚ TÉ MANELKY! PRÁVĚ PROTO, E SI MŮE VYBRAT JESTLI SE BUDE CHOVAT SOBECKY ( MĚ JE DOBŘE, DRUZÍ MĚ NEZAJÍMAJÍ) NEBO POUIJE MORÁLNÍ KODEX- NEBUDU DĚLAT DRUHÝM, CO NECHCI ABY DĚLALI MĚ!!!
Ja som si vybrala: budem sa chova maximálne morálne a riei len to, čo mi prislúcha sama seba a SVOJE vzahy a nie VZAHY DRUHÝCH. Ako si to vyrieia ostatní, je ich polovica hry, a nie moja. A prípadné nevery môjho partnera ma nezaujímajú, pokiaž ich nie som nútená riei a nepchá mi ich pod nos. Potom ho poprosím, aby to nerobil. Ak bude pokračova, budem nútená riei to razantnejie - ale S NÍM...
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Tak a jsme zpátky u těch morálních kodexů, po kterých volá Selima a jinými slovy se jich doaduje Zklamaná-
ANO! MILENKA MÁ ODPOVĚDNOST I K RODINĚ TÉ MANELKY! PRÁVĚ PROTO, E SI MŮE VYBRAT JESTLI SE BUDE CHOVAT SOBECKY ( MĚ JE DOBŘE, DRUZÍ MĚ NEZAJÍMAJÍ) NEBO POUIJE MORÁLNÍ KODEX- NEBUDU DĚLAT DRUHÝM, CO NECHCI ABY DĚLALI MĚ!!!
Myslím, e nemá. Vůbec k té rodině ádnou odpovědnost nemá. Některá ena si nezačne s enatým, protoe to cítí jako nemorální, ale určitě ne proto, e by cítila odpovědnost k cizí rodině.
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Tu sa pohybuje manelka, ktorej chlap koketoval so samovradou po "kopačkách odmilenky". Ona vtedy vyhlásila, e by asi bola radej, keby mu milenka tie kopačky nedala. Radej manel u druhej kao mŕtvy. Ale ten tvoj by asi mal lepie by mŕtvy ako u druhej, e?[b][/b]
Ne Selimo, byla bych radi, kdyby vypadl k milence zavčasu a ne a potom, kdy ze mě dělal dobu blbečka bez rozumu...- Teď tedy mluvím o prvním mui.
Já tomu mui neberu monost volby, jen bych chtěla být natolik partnerka aby se mu nechtělo ze mě dělat vola- a si ije jak umí.
Dobre, potiažto beriem - a čo s tým vetkým má spoločné milenka????
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Vanilka 69, ne e bych ve vem souhlasila se Zklamanou,ale tyhle čudlíky máme asi skoro vechny:D, ovem máme právo si vybrat od KOHO si je necháme mačkat...
já bych k tomu, co píe, jetě doplnila, e máme rozum a ten při pouití by nám řekl, který je ná manel, nebo přítel, nebo který je muem cizí eny, které tím ubliujeme.
Pro Vanilka69: take se stává zvířátkem, cloumají s tebou pudy, jen co se ti nějaký chlap podívá (pomoulá) čudlíky a ztrácí rozum?
Selima: ty buď také ráda, e jsi na světě - já se narodila v manelství a ty? Hele, proč si te´d plno chlapů nechává dělat za těký peníz test DNA? Protoe si není jistý, zda to mládě, které iví ve svém hnízdě, je opravdu jeho - a mrkni na nějakou statistiku, tam se to těma kukačkama jen hemí
Není tady
zuzi777a napsal(a):
nápodobně - u jsem tu o tom psala, kdy se mě osazenstvo mermomocí snailo přesvědčit, e bych taky podlehla. Já prostě ne a nemyslím si, e bych měla být blbá, jen pouívám rozum.
Ale hezky se to tu zase rozjelo, co jen co jsem vytáhla těí kalibr Jinak stojí hodně za povimnutí, kdo co píe a jaký má na to názor. Jinak píí ti, co nevěru neuznávají, jinak píí ti, co ji tedy registrují a jinak píí ti, co ji praktikují
Upravil(a) Zklamaná (21. 5. 2008 21:33)
Není tady
Teď jsi nás vechny odhalila, huráááá.
Není tady
Fanny, Vanilko a vechna dalí nesvéprávná zvířátka
Hlavně je tu dobře vidět, kdo pouívá rozum a své city a s kým tu pouze clomají emoce, které ho k citům nepustí a rozum, tu modlu zaklínanou, mu zatemňují
Není tady
Vanilka69 napsal(a):
Pro Koi - nedělala bych nic.
Milenku bych nekontaktovala, ani jejího partnera.
Proč? Protoe moje velmi blízká kamarádka má teď milence, u jsem to sem psala a vidím ve pěkně zblízka.
Jak to u ní začalo? Doma zdánlivě ve ok, jen sex a city nic moc. Chyběla jí váeň, něha, romantika... Manelovi to říkala, nedařilo se to změnit.
Jednou se opila, na holčičím tahu si něco začala s příjemným týpkem. Bylo jí s ním dobře, a jí se tak dařilo překonávat vední problémy, začal se jí zase líbit ivot... Po čase zjistila e sex s ním je úasný, rozumnějí si v této oblasti tak, jak s manelem nikdy... Navíc ji milenec poskytuje pocit, e je zase enou. Ale protoe není úplně naivní, ví, co dokáe zamilovanost a tak neví, jestli je milenec lepí ne její manel, který má zase jiné kvality, kterých si váí.
Proto ta má kamarádka teď nic neřeí, proto to nechce teď manelovi říc, protoe v tom sama nemá jasno. Teď je jí s milencem dobře, ale kdo ví, co bude za půl roku. A v tom bude mít jasno, buďto se s milencem rozejde a vrátí se k manelovi, pokud se rozhodne pro milence, manelovi to řekne a odejde od něj. Mají spolu dvě děti a ona v současnosti povauje za nesmysl rozbíjet rodinu...
Já ji úplně chápu.
A taky vidím, e manel by v současné situaci mohl se třeba postavit na hlavu, nic by mu to nebylo platné. Ona je zamilovaná jinde a on je mimo její citovou oblast zájmu. Kdy chce manel doma něco řeit (on má teď najedno utu potřebu, protoe cítí, jak mu ona uniká), ale ona nic řeit nechce, jen ji to oupe k milenci, se kterým je jí krásně a nic řeit nemusí...
Take já bych na místě Koi buďto odela, krátka se s muem rozela nebo bych to nechala být a ila si pro sebe. Jinou cestu vidím jako zbytečné trápení.
A to je právě ono, místo, aby tedy napřed vyřeila jeden vztah, tak ty problémy doma přebíjí nějakým tím dalím vztahem - a komu tím ubliuje? Nevíme, zda milenec je svobodný, take pokud je enatý, tak jeho manelce, svému manelovi, s kterým teď nechce nic řeit, svým dětem, protoe co kdy dojde jejímu manelovi trpělivost a řekne - buď já, nebo on? Také, e můou být děti bez mámy (důvod rozvodu a přiřknutí dětí otci), nebo můou být bez finanční podpory (ony ty alimenty nepokryjí vekerou tu potřebnost - ale to si prosím počtěte na právním). A tady je to hlavně o tom, e se má pouívat rozum
Není tady
Koi - to je takovej ...... ach jo ..... jak to čtu, tak vidím sama sebe, jak leím v lonici a od vedle slyím jeho ukání do klávesnice počítače, pak pípání smsek, pozdně noční hovory eptem ..... a kdy po půlnoci zhasínal, dokázala jsem opuchlá pláčem usnout ..... je mi tě moc líto, tak ráda bych ti pomohla ..... teda nejradi bych mu dala přes hubu :-))). Vydr, mysli na sebe, vechno jednou přebolí a určitě bude zase líp i pro tebe.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Hlavně je tu dobře vidět, kdo pouívá rozum a své city a s kým tu pouze clomají emoce, které ho k citům nepustí a rozum, tu modlu zaklínanou, mu zatemňují
...a tak by bylo nejlepí, kdyby jste se vichni/y přihlásili/y k Pan na količku, ona vám tam vymyje vem důkladně mozek a naimplantuje vám boí moudrost
Není tady
Jetě bych asi měla napsat jednu osobní zkuenost ...... kdy jsem měla toho zadaného převozníka, co jsem ho fakt měla ráda a věřila pořád, e ta jeho spolubydlící je u vlastně minulost, tak dotyčná mě vyhledala. Nechci rozepisovat detaily, ale výsledkem bylo, e já ho nechala. A pak e nestojí za to navtívit milenku ...... třeba je i jiná tak blbá jako já :-))).
Není tady
Salen napsal(a):
Koi - to je takovej ...... ach jo ..... jak to čtu, tak vidím sama sebe, jak leím v lonici a od vedle slyím jeho ukání do klávesnice počítače, pak pípání smsek, pozdně noční hovory eptem ..... a kdy po půlnoci zhasínal, dokázala jsem opuchlá pláčem usnout ..... je mi tě moc líto, tak ráda bych ti pomohla ..... teda nejradi bych mu dala přes hubu :-))). Vydr, mysli na sebe, vechno jednou přebolí a určitě bude zase líp i pro tebe.
Tak tohle je bezohlednost, ale co nadělá. Kdy sluná ádost, a si vyřizuje tyto věci mimo domov, s ním nehne, tak u nejspí ta úcta k druhému chybí.
Není tady
Zklamaná napsal(a):
A to je právě ono, místo, aby tedy napřed vyřeila jeden vztah, tak ty problémy doma přebíjí nějakým tím dalím vztahem - a komu tím ubliuje? Nevíme, zda milenec je svobodný, take pokud je enatý, tak jeho manelce, svému manelovi, s kterým teď nechce nic řeit, svým dětem, protoe co kdy dojde jejímu manelovi trpělivost a řekne - buď já, nebo on? Také, e můou být děti bez mámy (důvod rozvodu a přiřknutí dětí otci), nebo můou být bez finanční podpory (ony ty alimenty nepokryjí vekerou tu potřebnost - ale to si prosím počtěte na právním). A tady je to hlavně o tom, e se má pouívat rozum
Já chápu, jak to myslí, dlouho jsem si to taky myslela. ALe ona se snaila ze vech sil a opravdu leta řeit ten svůj vztah se svým manelem. ALe nedařilo se...
Tu nevěru neplánovala. Přihodilo se. A to je asi to, co je těké pochopit pro ty, které nikdy jejich rozum nezklamal, vdycky se dokázali ovládat, dokázali ovládnout své emoce a city. Někteří lidé to tak nemají a nejsou pro to nějak méněcení, podle mě tedy. A opravdu zvlá sexuální pud je hodně silný právě proto, abychom neumřeli. A ano, znovu opakuji, v určité chvíli se ze mě stává zvířátko, které se přestává ovládat. Prostě to, co proiju po tom, co se přestanu ovládat, mi za to stojí. A stojí to za to i partnerovi...
Zpět k té kámoce. Neví, komu ubliuje a nedá se to jednoznačně říct. Můe se stát, e za půl roku se k rodině vrátí s tím, e díky milenci poznala hodnotu svého mue. Třeba jedině díky jinému vztahu pozná, jaký poklad má doma (to se stalo u nás doma)... Pokud to její mu rozseken - je to jeho právo, ale i jeho zodpovědnost... bude řeit situaci za ní, a já si myslím, e situaci by měl řeit ten, který ji způsobil.
Ví má pravdu s tím rozumem. Já bych přidala empatii a lásku. Jenome já říkám - nejsme andělé, jsme lidé chybující... takových věcí, co by lidé měli je... já jsem se naučila přijímat svět kolem sebe takový, jaký je a nestavět si vzduné zámky.. to nikam nevede
Není tady
Fanny5 napsal(a):
Salen napsal(a):
Tak tohle je bezohlednost, ale co nadělá. Kdy sluná ádost, a si vyřizuje tyto věci mimo domov, s ním nehne, tak u nejspí ta úcta k druhému chybí.
Souhlas ..to je neúcta k citům druhýho a poniování a záměrný ubliování ....
Není tady
Salen napsal(a):
Jetě bych asi měla napsat jednu osobní zkuenost ...... kdy jsem měla toho zadaného převozníka, co jsem ho fakt měla ráda a věřila pořád, e ta jeho spolubydlící je u vlastně minulost, tak dotyčná mě vyhledala. Nechci rozepisovat detaily, ale výsledkem bylo, e já ho nechala. A pak e nestojí za to navtívit milenku ...... třeba je i jiná tak blbá jako já :-))).
jj, věřím e se to můe stát, ale taky se můe přihodit to co u mé známé - milenku s manelem to sblíilo, protoe měli společného nepřítele - ta manelka je ale mrcha, jak sjela tu mojí chudinku milenku, protoe ta milenka to manelovi dokázala tak úasně podat...
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Hlavně je tu dobře vidět, kdo pouívá rozum a své city a s kým tu pouze clomají emoce, které ho k citům nepustí a rozum, tu modlu zaklínanou, mu zatemňují...a tak by bylo nejlepí, kdyby jste se vichni/y přihlásili/y k Pan na količku, ona vám tam vymyje vem důkladně mozek a naimplantuje vám boí moudrost
Souvislost mi jaksi uniká... ale to neva.
Nicméně opakuji otázku: proč ty ho nepouívá??? Nechce se mi věřit, e v tvém případě bych byla bez práce a místo vymývání bych mohla na banána
Není tady
Amriana napsal(a):
Fanny5 napsal(a):
Salen napsal(a):
Souhlas ..to je neúcta k citům druhýho a poniování a záměrný ubliování ....
taky to nechápu - moná e si to manel Koi neuvědomuje. Já bych mu tedy neváhala říct - prosím, netahej ji mezi nás, kdy jsi se mnou, já tě přeci nenutím se mnou být...
Není tady
Jooo holky, to si ale myslíte jen vy. Pro mého BM to bylo v pořádku. On mi to přece řekl, e s ní chce mít nový ivot a v naem bytě u jsem byla jen jaksi trpěna, ne si zařídím jiné bydlení. Take přece on své velké city a tu obrovskou lásku nebude skrývat.
Není tady
Vanilka69 napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Já chápu, jak to myslí, dlouho jsem si to taky myslela. ALe ona se snaila ze vech sil a opravdu leta řeit ten svůj vztah se svým manelem. ALe nedařilo se...
Tu nevěru neplánovala. Přihodilo se. A to je asi to, co je těké pochopit pro ty, které nikdy jejich rozum nezklamal, vdycky se dokázali ovládat, dokázali ovládnout své emoce a city. Někteří lidé to tak nemají a nejsou pro to nějak méněcení, podle mě tedy. A opravdu zvlá sexuální pud je hodně silný právě proto, abychom neumřeli. A ano, znovu opakuji, v určité chvíli se ze mě stává zvířátko, které se přestává ovládat. Prostě to, co proiju po tom, co se přestanu ovládat, mi za to stojí. A stojí to za to i partnerovi...
Zpět k té kámoce. Neví, komu ubliuje a nedá se to jednoznačně říct. Můe se stát, e za půl roku se k rodině vrátí s tím, e díky milenci poznala hodnotu svého mue. Třeba jedině díky jinému vztahu pozná, jaký poklad má doma (to se stalo u nás doma)... Pokud to její mu rozseken - je to jeho právo, ale i jeho zodpovědnost... bude řeit situaci za ní, a já si myslím, e situaci by měl řeit ten, který ji způsobil.
Ví má pravdu s tím rozumem. Já bych přidala empatii a lásku. Jenome já říkám - nejsme andělé, jsme lidé chybující... takových věcí, co by lidé měli je... já jsem se naučila přijímat svět kolem sebe takový, jaký je a nestavět si vzduné zámky.. to nikam nevede
jo, hezky napsáno, to se musí nechat, ale zas asi bych já to řeila tak, e pokud by můj manel neslyel dlouhou dobu, co mu říkám, co mi chybí, tak bych předevím vyřeila sebe (a to se tu přeci pořád dokola radí, e), take bych jednou provdy takový nefunkční vztah ukončila, dala se dokupy z toho, a a bych měla ve v sobě vyřeené, tak bych hledala něco nového - ale větinou nový vztah přijde tak nějak sám od sebe. Rozhodně bych to tedy neřeila svou nevěrou, e bych si někde polaskala svoje ego a pak se vrátila domů, kde mě to zase bude ubíjet. A dovedu si úplně představit, jak tu tvoji kamarádku to doma ubíjí, kdy se vrátí z nějakého toho svého sex-výletu, jak ji je ten její manel jetě protivnějí, po*nějí...ale moná to neřeí díky finanční situaci, třeba ta petka rozumu tam je a ví, e by přila o ivitele rodiny, pokud by vzápětí nenastoupil do toho ivitelství ten druhý (udělal by to?)
Není tady
Vanilko - jo, můe to tak být - proto bych za milenkou nela útočně, spí pokus o probrání veho u kafe. Takových případů u přece bylo, e se manelka s milenkou nakonec spojily proti pánovi tvorstva :-). Ale jak říkám - je to případ od případu, odhadnout situaci.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Hlavně je tu dobře vidět, kdo pouívá rozum a své city a s kým tu pouze clomají emoce, které ho k citům nepustí a rozum, tu modlu zaklínanou, mu zatemňují...a tak by bylo nejlepí, kdyby jste se vichni/y přihlásili/y k Pan na količku, ona vám tam vymyje vem důkladně mozek a naimplantuje vám boí moudrost
Souvislost mi jaksi uniká... ale to neva.
Nicméně opakuji otázku: proč ty ho nepouívá??? Nechce se mi věřit, e v tvém případě bych byla bez práce a místo vymývání bych mohla na banána
souvislost ti uniká, protoe rozum nepouívá
Není tady