Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#151 21. 5. 2008 19:13

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Re: Jsme spolu pod jednou střechou, ale....

Selima napsal(a):

- ale ani slovkom si nespomenula človeka, ktorý s tým zrejme nemá nič spoločné, ničoho sa nedopustil, a priznajme si: ani nemá veža možností, čo pozitívneho urobi.

...asi mᚠna mysli manžela té milenky .....je hezké, že na něj myslíš, takové ochranitelské gesto, aby se mu neublížilo wink možná asi proto, že je to muž. Tak teď si ty svá slova, co jsi napsala a já je zde uvedla, znovu přečti a nemysli nyní na manžela té milenky, ale dosaď si tam tu podváděnou manželku. Ona je úplně ve stejné situaci, taky s tím nemůže nic moc udělat - tak proč se třeba nespojit s druhou stranou.
A už to tu ode mě dlouho nezaznělo, tak rozvířím opět hladinu...kdyby ta ženská neroztáhla nohy, tak se každý chlap může třeba rozkrájet. Vinu na těchto vztazích vidím především v lehkovážnosti žen. Ostatně, mnoho z Vás tady si to zkusilo, mnoho z Vás tu bylo podvedeno a bez skurpulí a bez toho, že byste si uvědomovaly, že ubližujete dalším lidem.

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#152 21. 5. 2008 19:20

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja na rozdiel od teba nemám žudí rozdelených podža pohlaví a na rozdiel od teba si myslím, že k sexu či aj milovaniu treba vždy dvoch(nehovorím o onanii, aby bolo jasné wink ) . Takže si rovnako nemyslím, že by KAŽDÁ žena túžila vedie o tom, že ju manžel podvádza. Ktorá to vedie chce, alebo si myslí, že chce, nech si to zistí. Dtto podvádzaný manžel. Keby to chcel vedie, už by to asi vedel, príp. by dokonca kontaktoval podvádzanú "kolegyňu". Ak to nevie, možno to nechce vedie. Už dávno nerobím žuďom veci, o ktoré ma nežiadajú. Nevyžiadaná pomoc je najrafinovanejším spôsobom trestu a manipulácie; a tvoje návrhy mi hodne zaváňajú manipuláciou a strkaním nosa do cudzích životov. Keď to niekomu vyhovuje, OK. Mne nie, ja manipuláciu srdečne neznášam.
Okrem toho - a niežeby som to nechápala - každý 1000X radšej rieši cudzie životy než svoj vlastný vzah. Je to žahšie, bezbolestnejšie, ale neviem, či to prináša ovocie, keďže väčšinou ostávame vo finále aj tak len v tých svojich pôvodných, zlepovaných, komplikovaných vzahoch.

Upravil(a) Selima (21. 5. 2008 19:24)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#153 21. 5. 2008 19:24

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Možná "motám", ale když budu sumarizovat  koho to trestá takhle:  Manželka, manžel , který neví kam chce,  děti, zbytek rodiny manželky - nebo ti všichni trpí  nevyřešeným vztahem.NE jenom manželka a manžel.   Ten kdo se ocitl  v rodině , kde je nějaký takový problém ví, o čem mluvím. Oni ( ti ostatní) však nemohou řešit a ani nemohou za to jak to je.  Ale milenka přece také chce  mít vyřešeno... Pokud chce zábavu BEZ svého partnera a s partnerem nějaké jiné, musí počítat s jejím nesouhlasem a dopadem na její vlastní rodinu a to tím víc , pokud by chtěla ne zábavu ale trvalý vztah...
Když sem napíše náhodou nějaký chlap, který se ocitl v roli podváděného, není to náhodou to samé , co jsme pociovaly my všichni?
TJ :
Byla odtažitá, váznul sex, nebyly společné plány, nevěděl jsem, trápil jsem se.,   lidé mi naznačovali, nechtěl jsem věřit,  byl jsem sám v plném bytě,když jsem se dozvěděl paradoxně se mi ulevilo,protože jsem konečně věděl na čem jsem.....
Nebo ty si myslíš, že milenčin  partněr( tedy pokud existuje) je dřevo? Pokud ano, tak se ho odhalení netkne a svým způsobem pochopím, proč milenka hledá jinde.  Pokud je to člověk cítící, dávno již ( v případě Koi od r 2006!)musí cítit, že něco je špatně.
Jedině kamioňák , který je doma jednou za měsíc by možná nepostřehl, že má  nevěrnou manželku 2 roky a vesele jí cpal výplaty  za vyprání prádla  a pocit přístavu. - mmch to je kategorie nejvíce podváděných a osamělých lidí na celém světě-tuhle jsem se to dočetla...

Nic to ale nemění  na situaci v níž je Koi , že   ji trápí víc než je zdrávo OBA - její muž i jeho milenka....
Ty se oháníš morálním nárokem?  Kde je morální nárok kohokoliv v takové situaci? Ani milenka , ani manželka ani milenec ani nic netušící dvanácterák v pozici toho  čtvrtého není  stranou takového velkého prádla.
A co mi přinese dobrého se smiřovat  s pozicí využívané , opouštěné a  čekající? Kolik lidí z toho bude mít užitek? Popostrčení toho  čtvrtého je poslední  štací v   takové maškarádě.

Upravil(a) zuzi777a (21. 5. 2008 19:27)

Není tady

#154 21. 5. 2008 19:25

Rei
♥♥♥♥---

zklamaná, zapomínᚠna jeden drobnej, malej ( občas větší, a občas nadprůměrně velkej big_smile ) detailík wink když si lehne ženská s roztaženejma nohama tak tak může ležet třeba do soudnýho dne dokud se nenajde CHLAP, kterej si mezi ně lehne smile čímž chci říct, že na soulož nebo jakkoli jinak tomu chceš říkat jsou většinou potřeba minimálně dva reta

Když už jsem jednou ovce, tak nemůžu být papoušek!

The greatest journeys are the ones that bring you home...

Není tady

#155 21. 5. 2008 19:32

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

To, čo je dobré alebo nedobré, záleží najviac od toho, ČO chceme. Lenže potom tu vstupujú ešte "chcenia" troch ďalších žudí, a tie sú často v rozpore s tými mojimi. Je to tanec na tenkom žade a čím viac žudí do toho zatiahnem, tým väčšie riziko, že VŠETCI budú chcie niečo iné ako ja. Otázku morálky dávam zámerne bokom, lebo na tej by sme sa nezhodli ani do konca tohto života... a ja už nemienim márni svoj vzácny čas planými diskusiami. Čiste pragmaticky považujem za nerozumné rieši MOJ a MUŽOV vzah s dvoma ďalšími žuďmi (akýsi grupáč, takpovediac). Môj vzah si riešim s hlavne s mužom, basta, punktum, Ende, É finita la commedia. TY to mᚠinak, tak si to uži. Nemám fakt viac čo doda.
Koi milenka netrápi - ak len to nie je taká vzácna krava, aj také sa tu objavili, ktorá vyvoláva, navštevuje a obažuje(nielen manželkám zvyknú rupnú nervy a zatemni mozog, ale aj milenkám)... Milenka ju zrejme nepozná a má ju na háku, nič jej nedlhuje, nemá s ňou deti, atď. Koi trápi maximálne - a nie úmyslene - jej manžel.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#156 21. 5. 2008 19:38

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Rei napsal(a):

zklamaná, zapomínᚠna jeden drobnej, malej ( občas větší, a občas nadprůměrně velkej big_smile ) detailík wink když si lehne ženská s roztaženejma nohama tak tak může ležet třeba do soudnýho dne dokud se nenajde CHLAP, kterej si mezi ně lehne smile čímž chci říct, že na soulož nebo jakkoli jinak tomu chceš říkat jsou většinou potřeba minimálně dva reta

jistě, nebo tomu chlapu padne mozek do kalhot....občas malej, drobnej, občas větší, či nadprůměrně velkej. A jak se tu mnohokrát už semlelo, že chlap to má jaksi od přírody (debilní žvást - ale věřte si tomu), tak já tvrdím, že nadělen nám byl mozek k přemýšlení a domýšlení situací, takže když už přestane myslet muž, když se to jaksi vědecky stále dokládá, nebot on má od přírody dáno rozsévat sémě, tak by měla ten mozek použít ženská - pokud tedy k něčemu je a dokáže posoudit kam to může až zajít. A že některé to posouzeno mají z té druhé strany (jako podvedené), divím se, kam ten svůj rozum daly - už vědí, co to obnáší, když je nevěra...a s gustem si do toho jdou, bez zájmu, že tím ubližují další ženě. No a některé byly dřív nevěrné, ale pokud se to stalo potom jim, koukají a přemýšlejí nad tím, proč se jim to stalo. No proč? Protože se vyskytla někde další přebornice, která také neumí použít mozek.

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#157 21. 5. 2008 19:45

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Selima napsal(a):

Ja na rozdiel od teba nemám žudí rozdelených podža pohlaví a na rozdiel od teba si myslím, že k sexu či aj milovaniu treba vždy dvoch(nehovorím o onanii, aby bolo jasné wink ) . Takže si rovnako nemyslím, že by KAŽDÁ žena túžila vedie o tom, že ju manžel podvádza. Ktorá to vedie chce, alebo si myslí, že chce, nech si to zistí. Dtto podvádzaný manžel. Keby to chcel vedie, už by to asi vedel, príp. by dokonca kontaktoval podvádzanú "kolegyňu". Ak to nevie, možno to nechce vedie. Už dávno nerobím žuďom veci, o ktoré ma nežiadajú. Nevyžiadaná pomoc je najrafinovanejším spôsobom trestu a manipulácie; a tvoje návrhy mi hodne zaváňajú manipuláciou a strkaním nosa do cudzích životov. Keď to niekomu vyhovuje, OK. Mne nie, ja manipuláciu srdečne neznášam.
Okrem toho - a niežeby som to nechápala - každý 1000X radšej rieši cudzie životy než svoj vlastný vzah. Je to žahšie, bezbolestnejšie, ale neviem, či to prináša ovocie, keďže väčšinou ostávame vo finále aj tak len v tých svojich pôvodných, zlepovaných, komplikovaných vzahoch.

Ty ženy po tom NETڎIE VEDIE - ale byly do toho hozeny, jak neplavec do rybníka a šup, teď plavej. Takže ta podvedená také nikoho nežádala o pomoc, aby se ji někdo sexuálně staral o manžela, ale kdosi začal strkat nos do její rodiny, tak nech se potom někdo občas nediví, že přes ten nos dostane wink

Není tady

#158 21. 5. 2008 19:54

Rei
♥♥♥♥---

Takže jestli sem tě správně pochopila (klidně se může stát, že ne big_smile ) tak mᚠza to, že chlapi trpí jakýmsi Pavlovovým reflexem na roztažený nohy lol a tím pádem přechází veškerá "přemýšlecí" povinnost na ženskou.. no, začínám litovat tvého manžela (přítele), syna, tatíka, páč to (aspoň podle mého skromného názoru) vypádá, že jakmile pojedou po E55tce, tak se z nich podle tebe rázem stávají "bezmozci" roll

Když už jsem jednou ovce, tak nemůžu být papoušek!

The greatest journeys are the ones that bring you home...

Není tady

#159 21. 5. 2008 20:03

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

Rei napsal(a):

jistě, nebo tomu chlapu padne mozek do kalhot....občas malej, drobnej, občas větší, či nadprůměrně velkej. A jak se tu mnohokrát už semlelo, že chlap to má jaksi od přírody (debilní žvást - ale věřte si tomu), tak já tvrdím, že nadělen nám byl mozek k přemýšlení a domýšlení situací, takže když už přestane myslet muž, když se to jaksi vědecky stále dokládá, nebot on má od přírody dáno rozsévat sémě, tak by měla ten mozek použít ženská - pokud tedy k něčemu je a dokáže posoudit kam to může až zajít. A že některé to posouzeno mají z té druhé strany (jako podvedené), divím se, kam ten svůj rozum daly - už vědí, co to obnáší, když je nevěra...a s gustem si do toho jdou, bez zájmu, že tím ubližují další ženě. No a některé byly dřív nevěrné, ale pokud se to stalo potom jim, koukají a přemýšlejí nad tím, proč se jim to stalo. No proč? Protože se vyskytla někde další přebornice, která také neumí použít mozek.

To by mě teda zajímalo, z které vědecké publikace jsi čerpala, že chlap nepřemýšlí a je mu jen dáno nadbytek hormonů a rozsévačskej pud ...inu že by byli opravdu primitivnější poddruh ??? To mi tu tvrdíš ?? A byla bys ochotna to říct některýmu přímo do očí ?? Sááákryš ...a mám čelist až na kolenou z tohohle názoru ...nicméně si fakty prosím, odkaz na příslušnou vědeckou literaturu ..

Upravil(a) Amriana (21. 5. 2008 20:45)

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#160 21. 5. 2008 20:07

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Rei napsal(a):

Takže jestli sem tě správně pochopila (klidně se může stát, že ne big_smile ) tak mᚠza to, že chlapi trpí jakýmsi Pavlovovým reflexem na roztažený nohy lol a tím pádem přechází veškerá "přemýšlecí" povinnost na ženskou.. no, začínám litovat tvého manžela (přítele), syna, tatíka, páč to (aspoň podle mého skromného názoru) vypádá, že jakmile pojedou po E55tce, tak se z nich podle tebe rázem stávají "bezmozci" roll

už jsi někdy po E55 jela? Tak doufám viš, co to tam je za poklad. A maličkost - neviděla jsem je tam ležet s roztaženejma nohama - ty ano? Ale situace, že se tvůj manžel potká s neznámou třeba v restauraci, dají se do řeči, vymění si telefonní čísla a už to jede....a pak je tam návrh na sex a někdo ty nohy roztáhne.  A tuto situaci jsem měla na mysli, nebo třeba jiná - večírek, každý se zpije, padnou návrhy a zas jsme u toho...někdo ty nohy roztáne.

Není tady

#161 21. 5. 2008 20:08

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Selima - ne, já to nemám vyzkoušeno, milenka mého BM byla rozvedená. A nikdy jsem nekontaktovala ani tu milenku. Přiznávám se na rovinu, že důvodem nebyla moje moudrost a uvážlivost ve smyslu, že problém se týká jen nás s manželem. Důvod byl prostější - síla byla na její straně, můj manžel ji miloval a chtěl s ní být. Vím 100%, že i kdybych se ponížila k nějakým prosbám k ní, jen by mě odbyla nebo by se mi vysmála. Nepřímo mi přes společné známé vzkázala, že já ji nezajímám, že můj muž je snad dospělý a ví co dělá a žádné nezletilé děti nemáme.
Kdybych byla v roli jiných z vás, které měsíce i roky čekáte na rozhodnutí manžela, asi bych se jako manželka cítila natolik silná, že bych milenku poznat chtěla. Nešla bych za ní ale dělat scénu, seřvat jí nebo jí fyzicky inzultovat :-)). Chtěla bych s ní v klidu probrat stav věcí a slyšet její názor. Tak jako to udělala třeba Emanuela, která se tak dozvěděla, že milenku na manželovi štvou úplně stejné věci jako manželku a že mu dává ultimata ještě častěji než ta manželka :-)). Neříkám že ta návštěva vyřešila trojúhelník, ale minimálně pročistila vztahy a manželka získala jiný pohled.
Co se týče toho informování manžela milenky ...... tady jsem to napsala ve vazbě na situaci u Koi. Tedy žádná jednorázová nevěra nebo situace, kdy manžel nevěru ukončuje a je reálná šance zapomenout a jít dál. V takových situacích bych neradila vtahovat do toho kohokoliv. Koi je ale podle mě v situaci, kdy neví - manželství milenky může být silně narušené čímkoliv, ale taky docela normálně fungující. Skoro se přikláním (s ohledem na věk účastněných) ke druhé variantě. Ale to je samozřejmě jen domněnka.
Nebrala jsem tu možnost jako "když mám rozvrácený vztah já kvůli ní, a ho má i ona, pokud to ten její zatím neví". Spíš na to koukám tak, že Koi a manžel milenky jsou v tom čtyřúhelníku ty jediné dvě racionálně uvažující části. Ti druzí dva jsou zamilovaní, myslí v tuto chvíli iracionálně, opájí se představami skvělých zítřků, mírně v oparu pocitu viny - možná. Asi bych hledala "spojenectví", nějakou společnou taktiku.
I když samozřejmě je možné všechno - třeba se manžel milenky už těší, že se jí zbaví :-).
A pokud by náhodou manžel milenky opravdu dosud netušil a já mu tím odkrytím šlápla do pocitu pohody ..... no, pěkný by to nebylo, to uznávám, ale jsem přesvědčená, že by nakonec byl rád, že už není za vola.

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#162 21. 5. 2008 20:44

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Salen- napsala jsi to lépe  a srozumitelněji než já. Já to cítím také tak. 
Myslím, že v tom případě je i "morální právo" na straně takové manželky jako je Koi. Má právo vědět, jestli milenka chce s jejím mužem žít  a ještě jí v tom překáží její partner, nebo ho jen potřebuje na plašení nudy( což on si v zamilovanosti nepřipouští), nebo  milenka vycouvá okamžitě při zjištění,že by se jí mohl potrhat obrázek její vlastní silné rodinky.....
To je věc, která by mohla i zamilovanému pootevřít oči, pokud sám bude chtít.

Zklamaná- nevolím tak silná slova.  Ale troufám si tvrdit, že "potvory" jsou na obou stranách- u  mužů  i  žen . Samotný rozštěp bez výskoku je jen důsledek neúcty sám k sobě a k druhému ( resp třetímu v rovnici...)
Takové ty řeči  o tom že když fena nechce... atp atp. jsou trochu posunutá hranice.Nás lidi nikdo nenutí k zachování rodu za každou cenu.   
Nejvíc mě však  hořko popadá,když čtu příběhy zhrzených manželek , nebo milenek ( nebo i manželů a milenců),  kteří  si léčí své komplexy  sbíráním skalpů  důvěřivců, kteří jim po jejich zklamání vlezli do cesty.... To je to, co odsuzuji.  Nebudu dělat to , co mě bolelo jiné lidské bytosti , jen abych si "zchladila žáhu"......

Není tady

#163 21. 5. 2008 20:49

Koi
♥♥♥♥---

Selimo: není to tak dlouho co jsem se naučila myslet jen na sebe a muže. Řešit jen jeho reakce. Milenka mě trápila  před časem skoro víc,  udělovala , asi jsem si ho před sebou tak obhajovala, ji veškerou vinu.  Kdyby ona chtěla během hodiny ví na mě mobil, pevnou linku, pracují v telekomunikacích. MOje jméno ji vyjede z každé smlouvy.
Salen: momentálně je opravdu síla milenky na její straně, protože muž ji miluje, mě má rád

Zítra jsem mimo, zkusím si sepsat varianty o různých krocích, které bych mohla udělat a jak by to dle mě mohlo dopadnou. 

Má zase druhý telefon u sebe a píší si. Buď ta mrcha řeší cosi nebo jsou  zaslepeni oba. Mě už to snad začíná být jedno, možná jen v tuto chvíli a za 1/2 dne z toho budu rozdrkocaná.

Díky za vaše názory

Pane, daruj mi klid, abych přijal věci, které nemohu změnit, odvahu změnit to, co mohu změnit, a moudrost, abych dokázal rozeznat jedno od druhého.

Není tady

#164 21. 5. 2008 20:54

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Salen napsal(a):

Selima - ne, já to nemám vyzkoušeno, milenka mého BM byla rozvedená. A nikdy jsem nekontaktovala ani tu milenku. Přiznávám se na rovinu, že důvodem nebyla moje moudrost a uvážlivost ve smyslu, že problém se týká jen nás s manželem. Důvod byl prostější - síla byla na její straně, můj manžel ji miloval a chtěl s ní být. Vím 100%, že i kdybych se ponížila k nějakým prosbám k ní, jen by mě odbyla nebo by se mi vysmála. Nepřímo mi přes společné známé vzkázala, že já ji nezajímám, že můj muž je snad dospělý a ví co dělá a žádné nezletilé děti nemáme.
Kdybych byla v roli jiných z vás, které měsíce i roky čekáte na rozhodnutí manžela, asi bych se jako manželka cítila natolik silná, že bych milenku poznat chtěla. Nešla bych za ní ale dělat scénu, seřvat jí nebo jí fyzicky inzultovat :-)). Chtěla bych s ní v klidu probrat stav věcí a slyšet její názor. Tak jako to udělala třeba Emanuela, která se tak dozvěděla, že milenku na manželovi štvou úplně stejné věci jako manželku a že mu dává ultimata ještě častěji než ta manželka :-)). Neříkám že ta návštěva vyřešila trojúhelník, ale minimálně pročistila vztahy a manželka získala jiný pohled.
Co se týče toho informování manžela milenky ...... tady jsem to napsala ve vazbě na situaci u Koi. Tedy žádná jednorázová nevěra nebo situace, kdy manžel nevěru ukončuje a je reálná šance zapomenout a jít dál. V takových situacích bych neradila vtahovat do toho kohokoliv. Koi je ale podle mě v situaci, kdy neví - manželství milenky může být silně narušené čímkoliv, ale taky docela normálně fungující. Skoro se přikláním (s ohledem na věk účastněných) ke druhé variantě. Ale to je samozřejmě jen domněnka.
Nebrala jsem tu možnost jako "když mám rozvrácený vztah já kvůli ní, a ho má i ona, pokud to ten její zatím neví". Spíš na to koukám tak, že Koi a manžel milenky jsou v tom čtyřúhelníku ty jediné dvě racionálně uvažující části. Ti druzí dva jsou zamilovaní, myslí v tuto chvíli iracionálně, opájí se představami skvělých zítřků, mírně v oparu pocitu viny - možná. Asi bych hledala "spojenectví", nějakou společnou taktiku.
I když samozřejmě je možné všechno - třeba se manžel milenky už těší, že se jí zbaví :-).
A pokud by náhodou manžel milenky opravdu dosud netušil a já mu tím odkrytím šlápla do pocitu pohody ..... no, pěkný by to nebylo, to uznávám, ale jsem přesvědčená, že by nakonec byl rád, že už není za vola.

Môžeš ma pravdu, ale je to zo 75% o tvojich domnienkach a domnienky nie sú bohviečo. A teórie "čo by človek robil" sú fajn, ale málokedy to potom je schopný sám v reále urobi. Druhým sa radí žahko. Ja som bola v zásade za to nerobi nič - a to som milenku prosím pekne poznala - ale nepomohlo ani to. Tiež bol odhodlaný chopi sa domnelej šance od života a šiel cez mŕtvoly. Akurát už ku koncu bez mojej asistencie... Som vzdala vzah a začala sa pripravova na single život.

Brita

Není tady

#165 21. 5. 2008 20:55

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Selima napsala jsi :
Koi milenka netrápi - ak len to nie je taká vzácna krava, aj také sa tu objavili, ktorá vyvoláva, navštevuje a obažuje(nielen manželkám zvyknú rupnú nervy a zatemni mozog, ale aj milenkám)... Milenka ju zrejme nepozná a má ju na háku, nič jej nedlhuje, nemá s ňou deti, atď. Koi trápi maximálne - a nie úmyslene - jej manžel.

To je demagogie! Jak to , že ji netrápí???? Kdyby se stáhla a nechala  manžela Koi vyplakat z marné lásky, tak by netrápila. Takhle ale trápí. A to že velmi... Z marné lásky by se vybrečel. Z příslibů a naděje může přežívat a trápit tu , které tvrdí, že ji "má rád"..........

Není tady

#166 21. 5. 2008 20:56

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Zklamaná napsal(a):

Rei napsal(a):

A proč ho teda, když je pro tebe tak striktně určující,  nepoužíváš??? roll

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#167 21. 5. 2008 21:02

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

Rei napsal(a):

Prozradím malé tajemnství. Mám na těle taková místa, něco jako pomyslné čudlíky, která když se "mačkají", spíš samozřejmě se říká dráždí, určitým stylem, tak poměrně brzy (většinou dřív než do jedné minuty) způsobí, že se přestanu rozumem vládat, začnu myslet úplně něčím jiným než mozkem a dělám věci, které bych normálně nedělala. Sex se v té době stane pro mě to nejdůležitější a přestanu řešit věci okolo. A opravdu mě někdy štve, že to mám takhle, protože není vždy dobré, abych ztratila sebeovládání a sebekontrolu, ale taková jsem prostě já. Má to i výhodu, sex se mnou může být nezapomenutelný zážitek. Že bych byla tvojí logikou chlap? Asi to půjdu prozkoumat...

Se tu fakt bavím - jen pro puntičkáře -ty moje čudlíky není zas tak jednoduché najít... ale když už je někdo objeví, má mě ve své moci!

Upravil(a) Vanilka69 (21. 5. 2008 21:06)

Není tady

#168 21. 5. 2008 21:03

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

zuzi777a napsal(a):

Selima napsala jsi :

To je demagogie! Jak to , že ji netrápí???? Kdyby se stáhla a nechala  manžela Koi vyplakat z marné lásky, tak by netrápila. Takhle ale trápí. A to že velmi... Z marné lásky by se vybrečel. Z příslibů a naděje může přežívat a trápit tu , které tvrdí, že ji "má rád"..........

To už je teda ale fakt trochu moc.  dumbom Myslíš, že úplně cizí ženská bude brát ohledy na Koi, když ji vůbec nezná a je jí šuma fuk? Neměl by ohledy brát manžel, který ji má rád, lecos s ní prožil a má s ní dítě?

Není tady

#169 21. 5. 2008 21:04

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

zuzi777a napsal(a):

Selima napsala jsi :

A zase nemá chlap vlastní mozek a za vše může ta milenka ...hmmm.Z pozice bývalé milenky Ti napíšu, že to není tak jednoduchý ... když se zamiluješ ..víš že ten chlap je cizí, není tvůj ...víš to ...a stejně ho chceš sobecky a aspoň trochu a dělá tě to v tu chvíli šastnou, a on je s Tebou rád tak proč by ses měla stahovat?? Kdyby nechtěl, nešel by za Tebou, tak proč bys ho posílala pryč, když ho taky chceš ? To je nelogický.Ano jsou milenky který si to uvědomí, že vlastně kradou chlapa a pak to skončí, ale jsou milenky který prostě jsou rády, že je jim s někým hezky a proč řešit cizí manželství? tak asi ...Milence je jedno jak si to ten chlap doma udělá ..pro ni je důležitý, co s ním prožívá ona ...

Upravil(a) Amriana (21. 5. 2008 21:06)

Není tady

#170 21. 5. 2008 21:04

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

zuzi777a napsal(a):

Selima napsala jsi :

Tu sa pohybuje manželka, ktorej chlap koketoval so samovraždou po "kopačkách odmilenky". Ona vtedy vyhlásila, že by asi bola radšej, keby mu milenka tie kopačky nedala. Radšej manžel u druhej kao mŕtvy. Ale ten tvoj by asi mal lepšie by mŕtvy ako u druhej, že? wink A opakujem: milenka nemá ŽIADNU zodpovednos voči manželke, deom ani príbuzným svojho milenca. Tú má len a výlučne od sám. Milenka má zodpovednos voči SVOJMU mžnelovi, svojim deom a svojej rodine. Nech sa ti to páči alebo nepáči, je to tak... Každý máme len svoj diel zodpovednosti a je podža mňa prejavom bohorovnosti a nabubrelosti prebera na seba zodpovednos, ktorá v zásade prislúcha druhým(ak sa im, pravda, do toho života nezačnem aktívne mieša, ale to je iná pieseň... vissla ).

Upravil(a) Selima (21. 5. 2008 21:05)

Brita

Není tady

#171 21. 5. 2008 21:05

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Vanilka 69, ne že bych  ve všem souhlasila se Zklamanou,ale tyhle čudlíky máme asi skoro všechny:D, ovšem máme právo si vybrat od KOHO si je necháme mačkat...lol

Není tady

#172 21. 5. 2008 21:09

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Tak a jsme zpátky u těch morálních kodexů, po kterých volá Selima a jinými slovy se jich dožaduje Zklamaná-

ANO! MILENKA MÁ ODPOVĚDNOST I K RODINĚ  TÉ MANŽELKY! PRÁVĚ PROTO, ŽE SI MَE VYBRAT JESTLI SE BUDE CHOVAT   SOBECKY ( MĚ JE DOBŘE, DRUZÍ MĚ NEZAJÍMAJÍ) NEBO  POUŽIJE MORÁLNÍ KODEX- NEBUDU DĚLAT DRUHÝM, CO NECHCI ABY DĚLALI MĚ!!!

Není tady

#173 21. 5. 2008 21:10

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

zuzi777a napsal(a):

Vanilka 69, ne že bych  ve všem souhlasila se Zklamanou,ale tyhle čudlíky máme asi skoro všechny:D, ovšem máme právo si vybrat od KOHO si je necháme mačkat...lol

vždy jo, já jen že to není jen věc chlapů. Někdo je prostě náruživější a pro potěšení ze sexu, které je pro něj důležitější než pro druhého klidně riskuje a nemyslí na důsledky....

Je to podobné jako to, že někdo je od přírody kliďas a někdo rychle vzplane. Má opravdu ten kliďas, pro kterého je lehké nekřičet a nenadávat nějaké právo odsuzovat toho cholerika, pro kterého je daleko t잚í se ovládat? Je to přeci vrozená věc a každého stojí úplně jiné úsilí aby dosáhli stejného cíle...

Není tady

#174 21. 5. 2008 21:11

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

zuzi777a napsal(a):

Tak a jsme zpátky u těch morálních kodexů, po kterých volá Selima a jinými slovy se jich dožaduje Zklamaná-

ANO! MILENKA MÁ ODPOVĚDNOST I K RODINĚ  TÉ MANŽELKY! PRÁVĚ PROTO, ŽE SI MَE VYBRAT JESTLI SE BUDE CHOVAT   SOBECKY ( MĚ JE DOBŘE, DRUZÍ MĚ NEZAJÍMAJÍ) NEBO  POUŽIJE MORÁLNÍ KODEX- NEBUDU DĚLAT DRUHÝM, CO NECHCI ABY DĚLALI MĚ!!!

hele zuzi ... nic ve zlým ..fakty ne ale takhle to prostě nefunguje ..nebo jen málokdy ... už ses někdy zamilovala do zadanýho a odolala??? Pokud ano, tleskám a říkám víš o čem mluvíš, pokud ne .... je to jen teorie ...

Není tady

#175 21. 5. 2008 21:14

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Tu sa pohybuje manželka, ktorej chlap koketoval so samovraždou po "kopačkách odmilenky". Ona vtedy vyhlásila, že by asi bola radšej, keby mu milenka tie kopačky nedala. Radšej manžel u druhej kao mŕtvy. Ale ten tvoj by asi mal lepšie by mŕtvy ako u druhej, že?[b][/b]

Ne Selimo, byla bych radši, kdyby vypadl k milence zavčasu a ne až potom, kdy ze mě dělal  dobu blbečka bez rozumu...- Teď tedy mluvím o prvním muži.
Já tomu muži neberu možnost volby, jen bych chtěla být natolik partnerka aby se mu nechtělo ze mě dělat vola- a si žije jak umí.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí