18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Selima napsal(a):
- ale ani slovkom si nespomenula človeka, ktorý s tým zrejme nemá nič spoločné, ničoho sa nedopustil, a priznajme si: ani nemá veža moností, čo pozitívneho urobi.
...asi má na mysli manela té milenky .....je hezké, e na něj myslí, takové ochranitelské gesto, aby se mu neublíilo moná asi proto, e je to mu. Tak teď si ty svá slova, co jsi napsala a já je zde uvedla, znovu přečti a nemysli nyní na manela té milenky, ale dosaď si tam tu podváděnou manelku. Ona je úplně ve stejné situaci, taky s tím nemůe nic moc udělat - tak proč se třeba nespojit s druhou stranou.
A u to tu ode mě dlouho nezaznělo, tak rozvířím opět hladinu...kdyby ta enská neroztáhla nohy, tak se kadý chlap můe třeba rozkrájet. Vinu na těchto vztazích vidím předevím v lehkovánosti en. Ostatně, mnoho z Vás tady si to zkusilo, mnoho z Vás tu bylo podvedeno a bez skurpulí a bez toho, e byste si uvědomovaly, e ubliujete dalím lidem.
Není tady
Ja na rozdiel od teba nemám žudí rozdelených podža pohlaví a na rozdiel od teba si myslím, e k sexu či aj milovaniu treba vdy dvoch(nehovorím o onanii, aby bolo jasné ) . Take si rovnako nemyslím, e by KADÁ ena túila vedie o tom, e ju manel podvádza. Ktorá to vedie chce, alebo si myslí, e chce, nech si to zistí. Dtto podvádzaný manel. Keby to chcel vedie, u by to asi vedel, príp. by dokonca kontaktoval podvádzanú "kolegyňu". Ak to nevie, mono to nechce vedie. U dávno nerobím žuďom veci, o ktoré ma neiadajú. Nevyiadaná pomoc je najrafinovanejím spôsobom trestu a manipulácie; a tvoje návrhy mi hodne zaváňajú manipuláciou a strkaním nosa do cudzích ivotov. Keď to niekomu vyhovuje, OK. Mne nie, ja manipuláciu srdečne neznáam.
Okrem toho - a nieeby som to nechápala - kadý 1000X radej riei cudzie ivoty ne svoj vlastný vzah. Je to žahie, bezbolestnejie, ale neviem, či to prináa ovocie, keďe väčinou ostávame vo finále aj tak len v tých svojich pôvodných, zlepovaných, komplikovaných vzahoch.
Upravil(a) Selima (21. 5. 2008 19:24)
Není tady
Moná "motám", ale kdy budu sumarizovat koho to trestá takhle: Manelka, manel , který neví kam chce, děti, zbytek rodiny manelky - nebo ti vichni trpí nevyřeeným vztahem.NE jenom manelka a manel. Ten kdo se ocitl v rodině , kde je nějaký takový problém ví, o čem mluvím. Oni ( ti ostatní) vak nemohou řeit a ani nemohou za to jak to je. Ale milenka přece také chce mít vyřeeno... Pokud chce zábavu BEZ svého partnera a s partnerem nějaké jiné, musí počítat s jejím nesouhlasem a dopadem na její vlastní rodinu a to tím víc , pokud by chtěla ne zábavu ale trvalý vztah...
Kdy sem napíe náhodou nějaký chlap, který se ocitl v roli podváděného, není to náhodou to samé , co jsme pociovaly my vichni?
TJ :
Byla odtaitá, váznul sex, nebyly společné plány, nevěděl jsem, trápil jsem se., lidé mi naznačovali, nechtěl jsem věřit, byl jsem sám v plném bytě,kdy jsem se dozvěděl paradoxně se mi ulevilo,protoe jsem konečně věděl na čem jsem.....
Nebo ty si myslí, e milenčin partněr( tedy pokud existuje) je dřevo? Pokud ano, tak se ho odhalení netkne a svým způsobem pochopím, proč milenka hledá jinde. Pokud je to člověk cítící, dávno ji ( v případě Koi od r 2006!)musí cítit, e něco je patně.
Jedině kamioňák , který je doma jednou za měsíc by moná nepostřehl, e má nevěrnou manelku 2 roky a vesele jí cpal výplaty za vyprání prádla a pocit přístavu. - mmch to je kategorie nejvíce podváděných a osamělých lidí na celém světě-tuhle jsem se to dočetla...
Nic to ale nemění na situaci v ní je Koi , e ji trápí víc ne je zdrávo OBA - její mu i jeho milenka....
Ty se ohání morálním nárokem? Kde je morální nárok kohokoliv v takové situaci? Ani milenka , ani manelka ani milenec ani nic netuící dvanácterák v pozici toho čtvrtého není stranou takového velkého prádla.
A co mi přinese dobrého se smiřovat s pozicí vyuívané , opoutěné a čekající? Kolik lidí z toho bude mít uitek? Popostrčení toho čtvrtého je poslední tací v takové makarádě.
Upravil(a) zuzi777a (21. 5. 2008 19:27)
Není tady
zklamaná, zapomíná na jeden drobnej, malej ( občas větí, a občas nadprůměrně velkej ) detailík kdy si lehne enská s roztaenejma nohama tak tak můe leet třeba do soudnýho dne dokud se nenajde CHLAP, kterej si mezi ně lehne čím chci říct, e na soulo nebo jakkoli jinak tomu chce říkat jsou větinou potřeba minimálně dva
Není tady
To, čo je dobré alebo nedobré, záleí najviac od toho, ČO chceme. Lene potom tu vstupujú ete "chcenia" troch ďalích žudí, a tie sú často v rozpore s tými mojimi. Je to tanec na tenkom žade a čím viac žudí do toho zatiahnem, tým väčie riziko, e VETCI budú chcie niečo iné ako ja. Otázku morálky dávam zámerne bokom, lebo na tej by sme sa nezhodli ani do konca tohto ivota... a ja u nemienim márni svoj vzácny čas planými diskusiami. Čiste pragmaticky povaujem za nerozumné riei MOJ a MUOV vzah s dvoma ďalími žuďmi (akýsi grupáč, takpovediac). Môj vzah si rieim s hlavne s muom, basta, punktum, Ende, É finita la commedia. TY to má inak, tak si to ui. Nemám fakt viac čo doda.
Koi milenka netrápi - ak len to nie je taká vzácna krava, aj také sa tu objavili, ktorá vyvoláva, navtevuje a obauje(nielen manelkám zvyknú rupnú nervy a zatemni mozog, ale aj milenkám)... Milenka ju zrejme nepozná a má ju na háku, nič jej nedlhuje, nemá s ňou deti, atď. Koi trápi maximálne - a nie úmyslene - jej manel.
Není tady
Rei napsal(a):
zklamaná, zapomíná na jeden drobnej, malej ( občas větí, a občas nadprůměrně velkej ) detailík kdy si lehne enská s roztaenejma nohama tak tak můe leet třeba do soudnýho dne dokud se nenajde CHLAP, kterej si mezi ně lehne čím chci říct, e na soulo nebo jakkoli jinak tomu chce říkat jsou větinou potřeba minimálně dva
jistě, nebo tomu chlapu padne mozek do kalhot....občas malej, drobnej, občas větí, či nadprůměrně velkej. A jak se tu mnohokrát u semlelo, e chlap to má jaksi od přírody (debilní vást - ale věřte si tomu), tak já tvrdím, e nadělen nám byl mozek k přemýlení a domýlení situací, take kdy u přestane myslet mu, kdy se to jaksi vědecky stále dokládá, nebot on má od přírody dáno rozsévat sémě, tak by měla ten mozek pouít enská - pokud tedy k něčemu je a dokáe posoudit kam to můe a zajít. A e některé to posouzeno mají z té druhé strany (jako podvedené), divím se, kam ten svůj rozum daly - u vědí, co to obnáí, kdy je nevěra...a s gustem si do toho jdou, bez zájmu, e tím ubliují dalí eně. No a některé byly dřív nevěrné, ale pokud se to stalo potom jim, koukají a přemýlejí nad tím, proč se jim to stalo. No proč? Protoe se vyskytla někde dalí přebornice, která také neumí pouít mozek.
Není tady
Selima napsal(a):
Ja na rozdiel od teba nemám žudí rozdelených podža pohlaví a na rozdiel od teba si myslím, e k sexu či aj milovaniu treba vdy dvoch(nehovorím o onanii, aby bolo jasné ) . Take si rovnako nemyslím, e by KADÁ ena túila vedie o tom, e ju manel podvádza. Ktorá to vedie chce, alebo si myslí, e chce, nech si to zistí. Dtto podvádzaný manel. Keby to chcel vedie, u by to asi vedel, príp. by dokonca kontaktoval podvádzanú "kolegyňu". Ak to nevie, mono to nechce vedie. U dávno nerobím žuďom veci, o ktoré ma neiadajú. Nevyiadaná pomoc je najrafinovanejím spôsobom trestu a manipulácie; a tvoje návrhy mi hodne zaváňajú manipuláciou a strkaním nosa do cudzích ivotov. Keď to niekomu vyhovuje, OK. Mne nie, ja manipuláciu srdečne neznáam.
Okrem toho - a nieeby som to nechápala - kadý 1000X radej riei cudzie ivoty ne svoj vlastný vzah. Je to žahie, bezbolestnejie, ale neviem, či to prináa ovocie, keďe väčinou ostávame vo finále aj tak len v tých svojich pôvodných, zlepovaných, komplikovaných vzahoch.
Ty eny po tom NETÚIE VEDIE - ale byly do toho hozeny, jak neplavec do rybníka a up, teď plavej. Take ta podvedená také nikoho neádala o pomoc, aby se ji někdo sexuálně staral o manela, ale kdosi začal strkat nos do její rodiny, tak nech se potom někdo občas nediví, e přes ten nos dostane
Není tady
Take jestli sem tě správně pochopila (klidně se můe stát, e ne ) tak má za to, e chlapi trpí jakýmsi Pavlovovým reflexem na roztaený nohy a tím pádem přechází vekerá "přemýlecí" povinnost na enskou.. no, začínám litovat tvého manela (přítele), syna, tatíka, páč to (aspoň podle mého skromného názoru) vypádá, e jakmile pojedou po E55tce, tak se z nich podle tebe rázem stávají "bezmozci"
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Rei napsal(a):
jistě, nebo tomu chlapu padne mozek do kalhot....občas malej, drobnej, občas větí, či nadprůměrně velkej. A jak se tu mnohokrát u semlelo, e chlap to má jaksi od přírody (debilní vást - ale věřte si tomu), tak já tvrdím, e nadělen nám byl mozek k přemýlení a domýlení situací, take kdy u přestane myslet mu, kdy se to jaksi vědecky stále dokládá, nebot on má od přírody dáno rozsévat sémě, tak by měla ten mozek pouít enská - pokud tedy k něčemu je a dokáe posoudit kam to můe a zajít. A e některé to posouzeno mají z té druhé strany (jako podvedené), divím se, kam ten svůj rozum daly - u vědí, co to obnáí, kdy je nevěra...a s gustem si do toho jdou, bez zájmu, e tím ubliují dalí eně. No a některé byly dřív nevěrné, ale pokud se to stalo potom jim, koukají a přemýlejí nad tím, proč se jim to stalo. No proč? Protoe se vyskytla někde dalí přebornice, která také neumí pouít mozek.
To by mě teda zajímalo, z které vědecké publikace jsi čerpala, e chlap nepřemýlí a je mu jen dáno nadbytek hormonů a rozsévačskej pud ...inu e by byli opravdu primitivnějí poddruh ??? To mi tu tvrdí ?? A byla bys ochotna to říct některýmu přímo do očí ?? Sááákry ...a mám čelist a na kolenou z tohohle názoru ...nicméně si fakty prosím, odkaz na příslunou vědeckou literaturu ..
Upravil(a) Amriana (21. 5. 2008 20:45)
Není tady
Rei napsal(a):
Take jestli sem tě správně pochopila (klidně se můe stát, e ne ) tak má za to, e chlapi trpí jakýmsi Pavlovovým reflexem na roztaený nohy a tím pádem přechází vekerá "přemýlecí" povinnost na enskou.. no, začínám litovat tvého manela (přítele), syna, tatíka, páč to (aspoň podle mého skromného názoru) vypádá, e jakmile pojedou po E55tce, tak se z nich podle tebe rázem stávají "bezmozci"
u jsi někdy po E55 jela? Tak doufám vi, co to tam je za poklad. A maličkost - neviděla jsem je tam leet s roztaenejma nohama - ty ano? Ale situace, e se tvůj manel potká s neznámou třeba v restauraci, dají se do řeči, vymění si telefonní čísla a u to jede....a pak je tam návrh na sex a někdo ty nohy roztáhne. A tuto situaci jsem měla na mysli, nebo třeba jiná - večírek, kadý se zpije, padnou návrhy a zas jsme u toho...někdo ty nohy roztáne.
Není tady
Selima - ne, já to nemám vyzkoueno, milenka mého BM byla rozvedená. A nikdy jsem nekontaktovala ani tu milenku. Přiznávám se na rovinu, e důvodem nebyla moje moudrost a uválivost ve smyslu, e problém se týká jen nás s manelem. Důvod byl prostějí - síla byla na její straně, můj manel ji miloval a chtěl s ní být. Vím 100%, e i kdybych se poníila k nějakým prosbám k ní, jen by mě odbyla nebo by se mi vysmála. Nepřímo mi přes společné známé vzkázala, e já ji nezajímám, e můj mu je snad dospělý a ví co dělá a ádné nezletilé děti nemáme.
Kdybych byla v roli jiných z vás, které měsíce i roky čekáte na rozhodnutí manela, asi bych se jako manelka cítila natolik silná, e bych milenku poznat chtěla. Nela bych za ní ale dělat scénu, seřvat jí nebo jí fyzicky inzultovat :-)). Chtěla bych s ní v klidu probrat stav věcí a slyet její názor. Tak jako to udělala třeba Emanuela, která se tak dozvěděla, e milenku na manelovi tvou úplně stejné věci jako manelku a e mu dává ultimata jetě častěji ne ta manelka :-)). Neříkám e ta návtěva vyřeila trojúhelník, ale minimálně pročistila vztahy a manelka získala jiný pohled.
Co se týče toho informování manela milenky ...... tady jsem to napsala ve vazbě na situaci u Koi. Tedy ádná jednorázová nevěra nebo situace, kdy manel nevěru ukončuje a je reálná ance zapomenout a jít dál. V takových situacích bych neradila vtahovat do toho kohokoliv. Koi je ale podle mě v situaci, kdy neví - manelství milenky můe být silně naruené čímkoliv, ale taky docela normálně fungující. Skoro se přikláním (s ohledem na věk účastněných) ke druhé variantě. Ale to je samozřejmě jen domněnka.
Nebrala jsem tu monost jako "kdy mám rozvrácený vztah já kvůli ní, a ho má i ona, pokud to ten její zatím neví". Spí na to koukám tak, e Koi a manel milenky jsou v tom čtyřúhelníku ty jediné dvě racionálně uvaující části. Ti druzí dva jsou zamilovaní, myslí v tuto chvíli iracionálně, opájí se představami skvělých zítřků, mírně v oparu pocitu viny - moná. Asi bych hledala "spojenectví", nějakou společnou taktiku.
I kdy samozřejmě je moné vechno - třeba se manel milenky u těí, e se jí zbaví :-).
A pokud by náhodou manel milenky opravdu dosud netuil a já mu tím odkrytím lápla do pocitu pohody ..... no, pěkný by to nebylo, to uznávám, ale jsem přesvědčená, e by nakonec byl rád, e u není za vola.
Není tady
Salen- napsala jsi to lépe a srozumitelněji ne já. Já to cítím také tak.
Myslím, e v tom případě je i "morální právo" na straně takové manelky jako je Koi. Má právo vědět, jestli milenka chce s jejím muem ít a jetě jí v tom překáí její partner, nebo ho jen potřebuje na plaení nudy( co on si v zamilovanosti nepřipoutí), nebo milenka vycouvá okamitě při zjitění,e by se jí mohl potrhat obrázek její vlastní silné rodinky.....
To je věc, která by mohla i zamilovanému pootevřít oči, pokud sám bude chtít.
Zklamaná- nevolím tak silná slova. Ale troufám si tvrdit, e "potvory" jsou na obou stranách- u muů i en . Samotný roztěp bez výskoku je jen důsledek neúcty sám k sobě a k druhému ( resp třetímu v rovnici...)
Takové ty řeči o tom e kdy fena nechce... atp atp. jsou trochu posunutá hranice.Nás lidi nikdo nenutí k zachování rodu za kadou cenu.
Nejvíc mě vak hořko popadá,kdy čtu příběhy zhrzených manelek , nebo milenek ( nebo i manelů a milenců), kteří si léčí své komplexy sbíráním skalpů důvěřivců, kteří jim po jejich zklamání vlezli do cesty.... To je to, co odsuzuji. Nebudu dělat to , co mě bolelo jiné lidské bytosti , jen abych si "zchladila áhu"......
Není tady
Selimo: není to tak dlouho co jsem se naučila myslet jen na sebe a mue. Řeit jen jeho reakce. Milenka mě trápila před časem skoro víc, udělovala , asi jsem si ho před sebou tak obhajovala, ji vekerou vinu. Kdyby ona chtěla během hodiny ví na mě mobil, pevnou linku, pracují v telekomunikacích. MOje jméno ji vyjede z kadé smlouvy.
Salen: momentálně je opravdu síla milenky na její straně, protoe mu ji miluje, mě má rád
Zítra jsem mimo, zkusím si sepsat varianty o různých krocích, které bych mohla udělat a jak by to dle mě mohlo dopadnou.
Má zase druhý telefon u sebe a píí si. Buď ta mrcha řeí cosi nebo jsou zaslepeni oba. Mě u to snad začíná být jedno, moná jen v tuto chvíli a za 1/2 dne z toho budu rozdrkocaná.
Díky za vae názory
Není tady
Salen napsal(a):
Selima - ne, já to nemám vyzkoueno, milenka mého BM byla rozvedená. A nikdy jsem nekontaktovala ani tu milenku. Přiznávám se na rovinu, e důvodem nebyla moje moudrost a uválivost ve smyslu, e problém se týká jen nás s manelem. Důvod byl prostějí - síla byla na její straně, můj manel ji miloval a chtěl s ní být. Vím 100%, e i kdybych se poníila k nějakým prosbám k ní, jen by mě odbyla nebo by se mi vysmála. Nepřímo mi přes společné známé vzkázala, e já ji nezajímám, e můj mu je snad dospělý a ví co dělá a ádné nezletilé děti nemáme.
Kdybych byla v roli jiných z vás, které měsíce i roky čekáte na rozhodnutí manela, asi bych se jako manelka cítila natolik silná, e bych milenku poznat chtěla. Nela bych za ní ale dělat scénu, seřvat jí nebo jí fyzicky inzultovat :-)). Chtěla bych s ní v klidu probrat stav věcí a slyet její názor. Tak jako to udělala třeba Emanuela, která se tak dozvěděla, e milenku na manelovi tvou úplně stejné věci jako manelku a e mu dává ultimata jetě častěji ne ta manelka :-)). Neříkám e ta návtěva vyřeila trojúhelník, ale minimálně pročistila vztahy a manelka získala jiný pohled.
Co se týče toho informování manela milenky ...... tady jsem to napsala ve vazbě na situaci u Koi. Tedy ádná jednorázová nevěra nebo situace, kdy manel nevěru ukončuje a je reálná ance zapomenout a jít dál. V takových situacích bych neradila vtahovat do toho kohokoliv. Koi je ale podle mě v situaci, kdy neví - manelství milenky můe být silně naruené čímkoliv, ale taky docela normálně fungující. Skoro se přikláním (s ohledem na věk účastněných) ke druhé variantě. Ale to je samozřejmě jen domněnka.
Nebrala jsem tu monost jako "kdy mám rozvrácený vztah já kvůli ní, a ho má i ona, pokud to ten její zatím neví". Spí na to koukám tak, e Koi a manel milenky jsou v tom čtyřúhelníku ty jediné dvě racionálně uvaující části. Ti druzí dva jsou zamilovaní, myslí v tuto chvíli iracionálně, opájí se představami skvělých zítřků, mírně v oparu pocitu viny - moná. Asi bych hledala "spojenectví", nějakou společnou taktiku.
I kdy samozřejmě je moné vechno - třeba se manel milenky u těí, e se jí zbaví :-).
A pokud by náhodou manel milenky opravdu dosud netuil a já mu tím odkrytím lápla do pocitu pohody ..... no, pěkný by to nebylo, to uznávám, ale jsem přesvědčená, e by nakonec byl rád, e u není za vola.
Môe ma pravdu, ale je to zo 75% o tvojich domnienkach a domnienky nie sú bohviečo. A teórie "čo by človek robil" sú fajn, ale málokedy to potom je schopný sám v reále urobi. Druhým sa radí žahko. Ja som bola v zásade za to nerobi nič - a to som milenku prosím pekne poznala - ale nepomohlo ani to. Tie bol odhodlaný chopi sa domnelej ance od ivota a iel cez mŕtvoly. Akurát u ku koncu bez mojej asistencie... Som vzdala vzah a začala sa pripravova na single ivot.
Není tady
Selima napsala jsi :
Koi milenka netrápi - ak len to nie je taká vzácna krava, aj také sa tu objavili, ktorá vyvoláva, navtevuje a obauje(nielen manelkám zvyknú rupnú nervy a zatemni mozog, ale aj milenkám)... Milenka ju zrejme nepozná a má ju na háku, nič jej nedlhuje, nemá s ňou deti, atď. Koi trápi maximálne - a nie úmyslene - jej manel.
To je demagogie! Jak to , e ji netrápí???? Kdyby se stáhla a nechala manela Koi vyplakat z marné lásky, tak by netrápila. Takhle ale trápí. A to e velmi... Z marné lásky by se vybrečel. Z příslibů a naděje můe přeívat a trápit tu , které tvrdí, e ji "má rád"..........
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Rei napsal(a):
A proč ho teda, kdy je pro tebe tak striktně určující, nepouívá???
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Rei napsal(a):
Prozradím malé tajemnství. Mám na těle taková místa, něco jako pomyslné čudlíky, která kdy se "mačkají", spí samozřejmě se říká drádí, určitým stylem, tak poměrně brzy (větinou dřív ne do jedné minuty) způsobí, e se přestanu rozumem vládat, začnu myslet úplně něčím jiným ne mozkem a dělám věci, které bych normálně nedělala. Sex se v té době stane pro mě to nejdůleitějí a přestanu řeit věci okolo. A opravdu mě někdy tve, e to mám takhle, protoe není vdy dobré, abych ztratila sebeovládání a sebekontrolu, ale taková jsem prostě já. Má to i výhodu, sex se mnou můe být nezapomenutelný záitek. e bych byla tvojí logikou chlap? Asi to půjdu prozkoumat...
Se tu fakt bavím - jen pro puntičkáře -ty moje čudlíky není zas tak jednoduché najít... ale kdy u je někdo objeví, má mě ve své moci!
Upravil(a) Vanilka69 (21. 5. 2008 21:06)
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Selima napsala jsi :
To je demagogie! Jak to , e ji netrápí???? Kdyby se stáhla a nechala manela Koi vyplakat z marné lásky, tak by netrápila. Takhle ale trápí. A to e velmi... Z marné lásky by se vybrečel. Z příslibů a naděje můe přeívat a trápit tu , které tvrdí, e ji "má rád"..........
To u je teda ale fakt trochu moc. Myslí, e úplně cizí enská bude brát ohledy na Koi, kdy ji vůbec nezná a je jí uma fuk? Neměl by ohledy brát manel, který ji má rád, lecos s ní proil a má s ní dítě?
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Selima napsala jsi :
A zase nemá chlap vlastní mozek a za ve můe ta milenka ...hmmm.Z pozice bývalé milenky Ti napíu, e to není tak jednoduchý ... kdy se zamiluje ..ví e ten chlap je cizí, není tvůj ...ví to ...a stejně ho chce sobecky a aspoň trochu a dělá tě to v tu chvíli astnou, a on je s Tebou rád tak proč by ses měla stahovat?? Kdyby nechtěl, neel by za Tebou, tak proč bys ho posílala pryč, kdy ho taky chce ? To je nelogický.Ano jsou milenky který si to uvědomí, e vlastně kradou chlapa a pak to skončí, ale jsou milenky který prostě jsou rády, e je jim s někým hezky a proč řeit cizí manelství? tak asi ...Milence je jedno jak si to ten chlap doma udělá ..pro ni je důleitý, co s ním proívá ona ...
Upravil(a) Amriana (21. 5. 2008 21:06)
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Selima napsala jsi :
Tu sa pohybuje manelka, ktorej chlap koketoval so samovradou po "kopačkách odmilenky". Ona vtedy vyhlásila, e by asi bola radej, keby mu milenka tie kopačky nedala. Radej manel u druhej kao mŕtvy. Ale ten tvoj by asi mal lepie by mŕtvy ako u druhej, e? A opakujem: milenka nemá IADNU zodpovednos voči manelke, deom ani príbuzným svojho milenca. Tú má len a výlučne od sám. Milenka má zodpovednos voči SVOJMU mnelovi, svojim deom a svojej rodine. Nech sa ti to páči alebo nepáči, je to tak... Kadý máme len svoj diel zodpovednosti a je podža mňa prejavom bohorovnosti a nabubrelosti prebera na seba zodpovednos, ktorá v zásade prislúcha druhým(ak sa im, pravda, do toho ivota nezačnem aktívne miea, ale to je iná pieseň... ).
Upravil(a) Selima (21. 5. 2008 21:05)
Není tady
Tak a jsme zpátky u těch morálních kodexů, po kterých volá Selima a jinými slovy se jich doaduje Zklamaná-
ANO! MILENKA MÁ ODPOVĚDNOST I K RODINĚ TÉ MANELKY! PRÁVĚ PROTO, E SI MŮE VYBRAT JESTLI SE BUDE CHOVAT SOBECKY ( MĚ JE DOBŘE, DRUZÍ MĚ NEZAJÍMAJÍ) NEBO POUIJE MORÁLNÍ KODEX- NEBUDU DĚLAT DRUHÝM, CO NECHCI ABY DĚLALI MĚ!!!
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Vanilka 69, ne e bych ve vem souhlasila se Zklamanou,ale tyhle čudlíky máme asi skoro vechny:D, ovem máme právo si vybrat od KOHO si je necháme mačkat...
vdy jo, já jen e to není jen věc chlapů. Někdo je prostě náruivějí a pro potěení ze sexu, které je pro něj důleitějí ne pro druhého klidně riskuje a nemyslí na důsledky....
Je to podobné jako to, e někdo je od přírody kliďas a někdo rychle vzplane. Má opravdu ten kliďas, pro kterého je lehké nekřičet a nenadávat nějaké právo odsuzovat toho cholerika, pro kterého je daleko těí se ovládat? Je to přeci vrozená věc a kadého stojí úplně jiné úsilí aby dosáhli stejného cíle...
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Tak a jsme zpátky u těch morálních kodexů, po kterých volá Selima a jinými slovy se jich doaduje Zklamaná-
ANO! MILENKA MÁ ODPOVĚDNOST I K RODINĚ TÉ MANELKY! PRÁVĚ PROTO, E SI MŮE VYBRAT JESTLI SE BUDE CHOVAT SOBECKY ( MĚ JE DOBŘE, DRUZÍ MĚ NEZAJÍMAJÍ) NEBO POUIJE MORÁLNÍ KODEX- NEBUDU DĚLAT DRUHÝM, CO NECHCI ABY DĚLALI MĚ!!!
hele zuzi ... nic ve zlým ..fakty ne ale takhle to prostě nefunguje ..nebo jen málokdy ... u ses někdy zamilovala do zadanýho a odolala??? Pokud ano, tleskám a říkám ví o čem mluví, pokud ne .... je to jen teorie ...
Není tady
Tu sa pohybuje manelka, ktorej chlap koketoval so samovradou po "kopačkách odmilenky". Ona vtedy vyhlásila, e by asi bola radej, keby mu milenka tie kopačky nedala. Radej manel u druhej kao mŕtvy. Ale ten tvoj by asi mal lepie by mŕtvy ako u druhej, e?[b][/b]
Ne Selimo, byla bych radi, kdyby vypadl k milence zavčasu a ne a potom, kdy ze mě dělal dobu blbečka bez rozumu...- Teď tedy mluvím o prvním mui.
Já tomu mui neberu monost volby, jen bych chtěla být natolik partnerka aby se mu nechtělo ze mě dělat vola- a si ije jak umí.
Není tady