18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kuřátko napsal(a):
A to je právě ono Sel. Pokud mu bude vadit moje výka, je jasné e s tím nic nenadělám. Ale jestli mu bude vadit moje oblíbená teta a on mi to poví, nebudu u tak trvat na tom, aby za ní se mnou chodil
U nás to třeba bylo v Jezevčíkovi. Kdy jsem vybírala pejska, tak přítel mi nadhodil jezevčíka, protoe ho jako kluk měl. Já mu na to řekla, e tohle plemeno se mi nelíbí a připadá mi lenivé. Tohle vdycky přeel. A jednou vybouchl a vypadlo z něj, e jej drel kdy ho uspávali a hodně se ho dotýká, kdy takhle o jezevčících mluvím. Jene já to do té doby nevěděla. Od té chvíle co mi to řekl, u vím, e se mám tomuhle tématu raději vyhýbat.
A myslím si, e pokud tvému příteli začaly vadit věci, které z počátku byly výborné, byl problém jinde ne v nich.
Kuřátko, ja som netrvala na tom, aby so mnou za ňou, chodil, ale on mi vyčítal, e ju čoraz viac pripomínam .... Aj keby to bola tisíckrát pravda - čo som s tým asi mohla urobi? Vytrha si vlasy, kúpi farebné oovky, schudnú, pribra, zmeni atník a vo finále zisti, e sa smejem ako ona a mám rovnako ako ona dlhé nechty???!!! Kala naňho! No, áno, problém bol v naom vzahu, to nepopieram, ale stále som neprila na to, čo s tým - okrem toho vybera opatrnejie na začiatku a zdrhnú pri najmenom náznaku podobného správania. Lebo táto patová situácia nemá rieenie.
A mmch - na jazvečíkov mi nesiahaj, ak nemajú lenivých páničkov, vôbec nie sú leniví... Moja milovaná prvá psina bola jazvečica... a nemala konkurenciu.
Není tady
Je tedy zajímavé, e chlapi větinou nenapadne, e chtějí ít sami, dokud si nenajdou milenku. Podle mě je to buď snaha utéct před problémy nebo nenápadný způsob, jak se postupně přesunout k milence, ani by manelka přistoupila k radikálnímu řezu.
Není tady
To je taky moné, e si takový mu chce udělat prostor pro to, aby mohl zadané milence předhodit, e on u je teda vlastně skoro volný a teď je řada na ní, aby se k tomu postavila. A kdy to nevyjde hupky dupky zpátky domů k enuce. Ale tohle u jsou čiré spekulace.
Není tady
Jeímarjá - samozřejmě chlapy nenapadne - takovou fujtajbl hrubku napsat, vracím kolné.
Není tady
No, chlapom to mono napadne, ale len máloktorý (čes výnimkám) zatúi robi si sám domáce práce... take skôr do mama-hotelu alebo k nejakej inej ene, pravda...
Není tady
AlixaZS napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Koi napsal(a):
Víte co mi jednou řekla psycholoka(a to jsem tam byla jen jednou). Zvládáte toho moc sama. Chlapy mají rádi takové ty trochu ukňourané křehule, co nic neumí. Řekla mi, abych se naučila říkat, e mi tohle nejde, tohle je moc těký, tohle nezvládnu,..... a tak. Prostě měl moc času na sebe.
Tak tohle přesně bylo o mně a mém BM. Já zvládala vechno a on měl volnost. Teď to má opačně. Já ale neuměla kňučet, e to neumím, tamto nejde. Jé, to jsem ale fakt byla hloupá.
Taky neumím kňourat. U mě prostě vechno jde, kdy se chce. A kdy se nechce, tak to počká. Jak se to dá naučit, být "ukňouranou křehulí"?
No, nápodobně.. Já se tenkrát - od mue dozvěděla, e jsem tak skvělá, e on nemusí mít ádnou starost a má tedy volný prostor pro "roupy"...
Ono to není o tom, být ukňouraná, ale fakt nestíhat absolutně vechno. Prostě přijít z práce, nenakoupit, neuvařit, jen sebou plácnout na gauč a s význačně zkroueným obličejem říct - lásko, já dneska u fakt nemůu, mohl bys mi kafe uvařit? A ne, e vás to kafe postaví na nohy, ani náhodou, jetě lepí je, kdy se podaří troku usnout nebo aspoň 20min koukat do blba a pak zas nadhodit, e dneska to je ale fakt síla, jak jsem hotová. Nebo si nechat poradit - zas, se zkroueným výrazem se postavit nad karton mlíka a nevědět, jak ho mám vzít, abych si neodřela svoje nový nehty... Jo, asi si zrovna říkáte, e takovouhle kravku netřeba ze sebe dělat, ale troku toho hééérectví je potřeba, protoe, kdy to neuděláte vy, udělá to jiná, e... A ta stvoření s chromozomem XY si rázem připadají jak králové tvorstva a to oni potřebují. Tak proč jim to, v zájmu obou stran, nedopřát.
Koi, kdy jsem četla to tvé, ví, v hodně věcech to je podobné jako u nás. Taky v první chvíli nevěděl, byly 3 třetiny, ta se samotnou budoucností největí, rozmýlení, rozmýlení a zas rozmýlení. Měla jsem v mnoha ohledech těstí. To, e musí opustit milovanou osobu (rozuměj, nai madam) mi řekl jednou, víckrát jsem nic ani tomu podobného neslyela. Doma si s ní nepsal, nevolal, ale je fakt, e denně trávil 15 hodin mimo rodinu, v práci, take si to mohl vynahradit tam. Dneska jsem na to vzpomínala, vůbec si nedokáu vybavit, jak jsem to přeívala. Byla jsem doma s dcerou, Babinet jetě neznámo kde, ale nějak to lo. Pak mu madam napsala záměrně v dobu, kdy byl doma. Kdy viděl, co to se mnou udělalo (jakoe udělalo...), byl to asi tak mílový skok v jeho mylení v jeho vztahu ke mně a i k ní. Tenkrát u přestala ona stát na piedestalu a najednou jsem byla já ta, co potřebuje jeho ochranu, ta na kterou se mají brát ohledy. Jak dlouho to tam jetě nějak trvalo nevím, vím jen, e si snad jetě nějak na jaře (velký třesk byl na podzim 2006) si občas (prý) napsali a zavolali. Já tenkrát plaila vekerou intuici a nápady, nepátrala, take fakt nevím, jen se pamatuji, e jetě jendou mě to pratilo přes čumák to bylo v červnu. Ale jinak jsem ukolébaná tím, e je konec. Důvěra je stejně naruená, ale podle toho, co se minimálně poslední půlrok dozvídám, tak svého excesu eredně lituje a doplácí na něj den co den. Ono se mu to toti u několikrát vrátilo, e byl nějakej nepatrnej "průvih" a minimálně on měl strach, e já to budu brát jako e byl zas tam někde... No, pomáhej nám pánbůh, já jsem chtěla, aby se to urovnalo, tak nám se to snad daří.
Tobě bych přála, abys aspoň ty byla podle moností spokojená, začni dělat věci, na které dřív nebyl čas nebo chu, zkus mylenky na mue házet za hlavu, pokud chce, aby zůstal, tak on musí vědět, e dveře jsou zatím otevřené, nicméně nebudou navdy a taky, e ty nebude v těch dveřích stát a vyhlíet ho. Prostě má svůj ivot a o ten se teď starej. Pokud on tam zůstane, super, pokud ne, měla bys i v tom vidět jistou výhodu, pak se toho nebude tak bát, bude uvolněnějí a i tím můe svému mui začít znovu víc imponovat.
Fanny5 napsal(a):
To je taky moné, e si takový mu chce udělat prostor pro to, aby mohl zadané milence předhodit, e on u je teda vlastně skoro volný a teď je řada na ní, aby se k tomu postavila. A kdy to nevyjde hupky dupky zpátky domů k enuce. Ale tohle u jsou čiré spekulace.
Ty jo, Fanny, Ty má asi pravdu. A doteď mě nenapadlo takhle o tom uvaovat. A teď mi to přímo sedí na ten ná případ - přesunul se od nás na ubytovnu s tím, e chce být sám. Ale v podstatě lo o to, aby ukázal, e je vlastně sám a aby milenka taky pohnula zadkem a začala to řeit u ní doma. A výsledek je ten, e dvě malinké děti nemají své tatínky doma ...
Není tady
Fanny, Alexa: "ukňouranou", rozkocanou, přeslazenou se prostě nestane, kdy taková nejsi a větinou se nad takovými lidmi usměje, protoe ti to přijde hloupé. A ve 46 bych byla asi jako zastýdlá 17.
Suzie: má pravdu, e málokdo odchází opravdu jen kvůli svým pocitům, vdy tam je někdo kvůli komu se to děje.
Bazalko: má pravdu skorove vem. Jen můj M. asi reaguje odlině na obranu manelky před milenkou, kdy se střetne s realitou, myslím tu sms v neděli - tedy telefon. Nevím jestli mě brání nebo to vzdává, aby mi neublioval. V dopise jsem pochopila, e to vzdává, chování vypadá, e ne.
Není tady
KOi, kdy tam je asi velkej problém, e on to taky neví... Je to ílená doba, ale dá se to nějak přeít. On prostě nehcce ztratit to co má, ta samota je taky lákavá - nikdo mu nebude říkat, e ty ponoky měl uklidit do koe na prádlo a v neposlední řadě to "nové" to má taky svoje kouzlo . Dr se.
Koi - mě tady kdysi hrozně moc pomohla jedna rada .... kdy u člověk fakt neví kudy kam, v hlavě mu lítá jedna představa a vize za druhou, do zbláznění přemýlí co tedy má dělat, tak je nejlepí nedělat v tu chvíli prostě NIC. Zastavit se, přemýlet jen z hodiny na hodinu, vůbec ne do budoucnosti, nic neřeit, nechat to prostě plynout volně a samo. Ono se vdycky nakonec něco stane, co to někam posune, najednou se věci nějak pohnou. Fakt to funguje :-).
Není tady
Salen napsal(a):
Koi - mě tady kdysi hrozně moc pomohla jedna rada .... kdy u člověk fakt neví kudy kam, v hlavě mu lítá jedna představa a vize za druhou, do zbláznění přemýlí co tedy má dělat, tak je nejlepí nedělat v tu chvíli prostě NIC. Zastavit se, přemýlet jen z hodiny na hodinu, vůbec ne do budoucnosti, nic neřeit, nechat to prostě plynout volně a samo. Ono se vdycky nakonec něco stane, co to někam posune, najednou se věci nějak pohnou. Fakt to funguje :-).
Tak tahle rada bude platit pro nás pro oba. Mu se tím u myslím řídí, zatím se do budoucna nedívá a já budu muset s tím začít, neřeit a nechat plynout.
Byla jsem dnes u psychterapeutky a myslím, e u tam nepůjdu nikdy. Od vás jsem dostala daleko víc pohledů a názorů na moný vývoj a řeení. K dopisu mi jen řekla, e z něj má pocit, e čeká na mé svolení s odtěhováním. Vypovídala jsem se, řekla ji, e já nechci rozhodovat, zda má odejí - to mi odsouhlasila. K milence povídala, e ho zřejmě něčím stahuje k sobě, to jsem věděla taky. Vím sama, e nechce ubliit ani jedné a je zaláskovaný do ní, tak asi nevidí a nechce.
Loni jsem byla kartářky a ta mi řekla, e si s ním blondka hraje a baví ji ho svádět, pohrává si s ním. Měla jsem skoro lepí pocit ne dnes z MUDr, kdy to dnes srovnám.
Před chvílí jsem mu napsala "a stejně tě mám ráda" a on mi odpověděl. DĚKUJI. Já i kdy to tak asi nevypadá, tak taky. Snad to nebyla jen slunost. A včera jsem o tom opravdu ani nepípla. Kdy přiel, dal mi pusu plácnul mě po zadku (to u moooc dlouho nebylo) a byl naprosto normální, sice jsem se bavila, ale nebyla jsem schopná juchat. Mě přilo jak kdy se vypovídal a ulevilo se mu a já vím na čem jsem. Večer si vzal "tajný telefon" a psal ji. Neřeit a nechat to být. ivot je fakt někdy na budku.
Není tady
Kerrin, jak to u vás dopadlo?
Tvůj příběh mi hodně připomněl ten můj. Taky se scházel s milenkou, taky psal a volal, ale zůstával u nás. Chtěla jsem to zkusit vydret a ít s ním (vedle něj), e to přejde. Jene to jeho chování. V mé přítomnosti odcházel do vedlejího pokoje, promluvil opravdu jenom kdy to bylo nutné, jinak samé hmmm. Komunikace ustala. Tohle mě straně ubíjelo. Nemohla jsem spát, neměla chu k jídlu, po 7 letech jsem zase začala kouřit a přitom jsem byla tak vyklepaná, e jsem si alespoň jednou za den musela dát půlku.
Pak prostě jednou ten dbánek přetekl. Bylo to asi tím, e jsem si uvědomila, e takhle váně rodina nevypadá a takhle ít nechci. A nebo, e by pud sebezáchovy....
Teď jsem za to ráda. S BM si rozumíme, vycházíme si vstříc a dokáeme si hezky povykládat a podpořit se. A taky jsem začala ít tak jak chci já a potkala človíčka, se kterým je mi zase krásné.
Take nic nekončí. Jenom jeden kousíček nebo kus vaeho ivota. A zároveň se otevírají dvířka k dalímu kousku a toho se snate co nejvíce vyuít. Ne to promrhat. Vzpomínky vám nikdo nevezme, ale taky u nikdo nevrátí do reality ;-)
Upravil(a) Kuřátko (21. 5. 2008 14:04)
Není tady
Sel, opravdu se na něj asi vykalat. To e někoho nemusím, přece neznamená e to budu vyadovat po svém partnerovi. Svých přátel, které mám ráda se nevzdám...nato pak rodiny. Jestli je nemusí, tak a k nim nechodí, ale a mi nechá to se s nimi stýkat.
U nás to zatím tak funguje....přítel taky nemusí jednu moji kamarádku (je prý ílená feministka :-D ). Pokud by mi zakázal s ní kamarádit, tak nevím jak to budu řeit, ale rozhodně vím, e budu dělat co já uznám za vhodné. A tohle po mě chtít by bylo hodně sobecké a pro mě velké varování do budoucna.
A ohledně jezevčíků ... sorry. Kdy tak přemýlím, je fakt, e které já znám jsou opravdu leniví, protoe jsou líní i jejich páníčci. Ale i tak mám raději jiná plemena. Takové, se kterými se dá chodit na dlouhé procházky nebo túry ;-)
Není tady
Koi, jsem ráda, e jsi víceméně v poho. To s psycholokou jsem víceméně čekala. Oni mají naučené- nechat vypovídat,poukázat na pár z jimi zachycených bodů z tvého povídání a nechat uklidněného odejít.... alespoń tak mi to přijde, pokud se někdo zmíní o návtěvě u psychologa.
Z tvého příspěvku je cítit vcelku klid. Jen by mě zajímalo,pokud bere variantu - neřeit, čekat, JAK dlouho chce jen čekat. Neměla bys pouít trochu toho , co napsala Fanny a Bazalka?
Nejsi asi týpek jako já, abys udělala doma cajmrsk a chtěla rychlou smrt. Také vztah Tvého mue je daleko delí ne byl ten toho mého.
Pokud na druhé straně čeká nudící se blondka a u Vás doma( při ví pohodě) nemocná sestra, dospívající či dospělé a samostatné děti, manelka, která a na to e se uvnitř vaří jak papiňák taky vypadá , e je v poho....
Těko se mu bude něco pro něj příjemného končit dobrovolně ..... Můe být sebelepí chlap - alespoň se mi zdá z tvých řádků, e jsi na něm neobjevila podstatnou chybu pro Vá vztah kromě zmíněného..
Můe být ze stejného důvodu velezajímavý pro blondku , ví o ní tak málo.Neví jestli má doma borce, který ji zmydlí a na to přijde, jestli jsou její děti dobráčci, nebo nesnesitelní puboi.... Neví jak moc by se jí hodil k Tvůj manel k pleti a jejímu rodinnému krbu. Jestli je jen hračka , nebo objekt trvalého zájmu...
Prostě ty kromě toho , e je blondka nic neví- tudí neví čím můe ty imponovat svému manelovi, ví , e ho nechce ztratit. Moná mu svou neskonalou dobrotou a chápavostí nedává anci situaci vůbec řeit .. Tvá chápavost a dobrota snoubená s pokorným čekáním na jeho rozhodnutí můe ale ničit Tebe... zatímco on se můe jetě 10let rozhodovat, co vlastně od ivota jetě chce..... Vím, e já bych dala časově určené ultimátum. Ale drím Ti pěsti a to dopadne , tak jak bude pro Tebe nejlíp a najdete cestičku ven- pokud mono OBA.
Není tady
Zuzi má pravdu v tom, e kdy podváděná enská zavede chování "jako by se nic nedělo", tak se ivot ve třech můe táhnout pěkně dlouho, i na roky. Na druhý straně dělat scény a klást "noe na krk" můe sice přinést rychlejí oputění milenky, ale taky pravý opak - oputění manelky. Asi to chce zlatou střední cestu a pokud se rozhodnu jako podváděná manelka dát manelovi čas, tak musí vycítit z mého chování, e se mi stav manelství nelíbí a e se začínám připravovat na monost rozchodu a samostatného ivota. Pokud to nezabere ani za půl roku, tak poslední pokus - rozvod na zkouku - oddělit se fyzicky a zkusit si to.
A jetě k té vdané milence ..... teď se mnou nebude řada lidí souhlasit, ale já bych si zařídila, aby o stavu věcí věděl také její manel.
Není tady
Kuřátko napsal(a):
Sel, opravdu se na něj asi vykalat. To e někoho nemusím, přece neznamená e to budu vyadovat po svém partnerovi. Svých přátel, které mám ráda se nevzdám...nato pak rodiny. Jestli je nemusí, tak a k nim nechodí, ale a mi nechá to se s nimi stýkat.
U nás to zatím tak funguje....přítel taky nemusí jednu moji kamarádku (je prý ílená feministka :-D ). Pokud by mi zakázal s ní kamarádit, tak nevím jak to budu řeit, ale rozhodně vím, e budu dělat co já uznám za vhodné. A tohle po mě chtít by bylo hodně sobecké a pro mě velké varování do budoucna.
A ohledně jezevčíků ... sorry. Kdy tak přemýlím, je fakt, e které já znám jsou opravdu leniví, protoe jsou líní i jejich páníčci. Ale i tak mám raději jiná plemena. Takové, se kterými se dá chodit na dlouhé procházky nebo túry ;-)
Uisujem a, e naa jazvečica s nami chodievala dlhé hodiny po lese do vysokého veku, pričom nabehala cca 3x tožko ako my, lebo nás vetkých musela kontrolova, vzadu i vpredu, či sme sa nestratili.. a so mno uchodila aj beháva. Akurát jej nerobil dobre vysoký sneh, inak nevidím rozdiely oproti iným plemenám.
Není tady
Salen napsal(a):
Zuzi má pravdu v tom, e kdy podváděná enská zavede chování "jako by se nic nedělo", tak se ivot ve třech můe táhnout pěkně dlouho, i na roky. Na druhý straně dělat scény a klást "noe na krk" můe sice přinést rychlejí oputění milenky, ale taky pravý opak - oputění manelky. Asi to chce zlatou střední cestu a pokud se rozhodnu jako podváděná manelka dát manelovi čas, tak musí vycítit z mého chování, e se mi stav manelství nelíbí a e se začínám připravovat na monost rozchodu a samostatného ivota. Pokud to nezabere ani za půl roku, tak poslední pokus - rozvod na zkouku - oddělit se fyzicky a zkusit si to.
A jetě k té vdané milence ..... teď se mnou nebude řada lidí souhlasit, ale já bych si zařídila, aby o stavu věcí věděl také její manel.
A proč ? Ptám se z čisté zvědavosti.Co by se tím získalo ?
Není tady
Urýchlili by sa veci - buď k skončeniu vzahu s milenkou, alebo mono s manelkou. Navye samozrejme sa manelka prejaví ako správna Čeka - keď zdochla koza mne, nech skape aj susedovi. Nech sa ten dobrý mu dozvie, čo má doma za poklad. A keď kopne svoju zákonitú do pr.d.e.le, tá má konečne otvorenú cestu k môjmu muovi... Výborná logika!
Salen: Ty si sa tým u riadila? Alebo - to tipujem skôr - to len teoretizuje, ale ty sama si v skutočnosti stvárala niečo celkom iné...
Upravil(a) Selima (21. 5. 2008 15:20)
Není tady
Salen: "A jetě k té vdané milence ..... teď se mnou nebude řada lidí souhlasit, ale já bych si zařídila, aby o stavu věcí věděl také její manel."
Salen, souhlasím. Na Amrianin dotaz bych k Selimině příspěvku jetě dodala, e jooo, urychlí se tím řada věcí. Ale vidím to i tak, e vztah milenců není jen vztahem jejich či jejich a té manelky. Je to vztah, který se bezprostředně dotýká i manela té milenky. V podstatě je to "čtyřka" . Tak proč by neměl být informován? Proč by si podváděná manelka nemohla vylít srdce na rameni cizího podváděného manela?
Otázka je, jestli bych v případě nevěry nezhodnotila svého podvádějícího mue jako nehodného mé dalí lásky a nevykalala se na celé to divadlo....
A jetě jiný případ nastává, kdy jsem z manela otrávená a jen čekám, a si sbalí kufry; tam u bych se asi k nějakému podváděnému manelovi chodit neobtěovala .
Není tady
Ukate mi prosím zlatou střední cestu v případě nevěry... A´t udělá , co udělá, vdycky bude někdo ten , kdo drí Černého Petra v ruce!
Já jsem se Salen - proč by to neměl vědět partner milenky, resp. V PRVÉ ŘADĚ by měla vědět milenka, e její vztah není sladkým tajemstvím DVOU, kteří dělají ve tak dobře , e třetí( a čtvrtý) nic netuí . Teprve pak , pokud si milenka neujasní , CO chce ona, bych se asi postarala o to aby se to dozvěděl on. Já jsem pro rychlá a bolestivá řeení- dlouhodobé trápení u na mě není...
Je to to, co mi zde bylo vysvětleno jako moje chyba, ale: ne se dlouze trápit? Tak radi tnu.
I v naem případě jsem byla připravená odejít kanálem a lízat si rány. Nevěděla jsem do setkání , jestli ta "nae" milenka je mladá, krásná , sobecká a zamilovaná, nebo starí zkuená a vypočítavá. Nebo neastná a potřebná, nebo jediná a pravá.... Jestli můj mu nakonec neodejde s ní a mě s malým nechá stát. Na jednu stranu bych se mu ani nedivila. Já byla v té době plně zaměstnaná prckem, který přece jen v naem věku trochu víc udýchá, vzhledově u taky nejsem kočka dvacítka- s kadou jinou by měl klidnějí a pohodovějí ivot, ne se mnou....Setkání pomohlo MĚ! Nijak to nezastírám a ani toho nelituju. Kdyby býval můj mu zůstal s ní, vím dnes , e by mi za to trápení nestál.
Selima- je blbé pokud přeji sousedovi zlé. Ale pokud se postavím zlému, které míří na mě? Takové to on kamenem já chlebem, dokd mě ty utry neutlučou? Asi stylem : Milá nae milenko, v klidu mi roztípej můj ivot na cucky, kdybys náhodou viděla , e můj mu jetě váhá a chtěl by zpět, přidej na intenzitě svého působení na něj, ale neboj, ten tvůj "trubec" , který ti právě etří na dalí luxusní dovolenou se nic nedozví... Protoe JÁ JSEM TA SILNÁ A UVĚDOMNĚLÁ A BUDU SI TIE TRPĚT DÁL a poslouchat u toho jak můj mu píe smsky a neví čí je... Ne to není moje řeení.
Není tady
Tercila napsal(a):
Salen: "A jetě k té vdané milence ..... teď se mnou nebude řada lidí souhlasit, ale já bych si zařídila, aby o stavu věcí věděl také její manel."
Salen, souhlasím. Na Amrianin dotaz bych k Selimině příspěvku jetě dodala, e jooo, urychlí se tím řada věcí. Ale vidím to i tak, e vztah milenců není jen vztahem jejich či jejich a té manelky. Je to vztah, který se bezprostředně dotýká i manela té milenky. V podstatě je to "čtyřka" . Tak proč by neměl být informován? Proč by si podváděná manelka nemohla vylít srdce na rameni cizího podváděného manela? Otázka je, jestli bych v případě nevěry nezhodnotila svého podvádějícího mue jako nehodného mé dalí lásky a nevykalala se na celé to divadlo....
A jetě jiný případ nastává, kdy jsem z manela otrávená a jen čekám, a si sbalí kufry; tam u bych se asi k nějakému podváděnému manelovi chodit neobtěovala .
No já nevím ...no já mluvím bez zkuenosti s tímhle...jen mě napadlo ..třeba proto, e by mu to ublíilo ? Přece by se tím nepotrestala jen ta milenka ale vlastně chlap, co za nic nemůe .... jeho by to asi mrzelo ne ?
Není tady
Amrianko, já mám jinou zkuenost. Navtívený podváděný manel sdělil se slzami v očích, e u přes rok ví, e jeho paní jaksi obdivuje jiného.... jene ta ho doma utloukla rohlíkem... A teprve kdy viděl, e manelku toho "milence" to taky se.re, dal teprve ádost o rozvod a dnes prý nelituje... Take tam o potrestání chudáka nevědomého nemůe být řeči.
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Selima- je blbé pokud přeji sousedovi zlé. Ale pokud se postavím zlému, které míří na mě? Takové to on kamenem já chlebem, dokd mě ty utry neutlučou? Asi stylem : Milá nae milenko, v klidu mi roztípej můj ivot na cucky, kdybys náhodou viděla , e můj mu jetě váhá a chtěl by zpět, přidej na intenzitě svého působení na něj, ale neboj, ten tvůj "trubec" , který ti právě etří na dalí luxusní dovolenou se nic nedozví... Protoe JÁ JSEM TA SILNÁ A UVĚDOMNĚLÁ A BUDU SI TIE TRPĚT DÁL a poslouchat u toho jak můj mu píe smsky a neví čí je... Ne to není moje řeení.
Ty stále motá o milenke... o sebe... o muovi okrajovo - ale ani slovkom si nespomenula človeka, ktorý s tým zrejme nemá nič spoločné, ničoho sa nedopustil, a priznajme si: ani nemá veža moností, čo pozitívneho urobi. Môe enu vyplieska, ale je otázne, či to nie je kontraproduktívne... Môe ju na kolenách prosi a plaka - tie nič moč... alebo - najmúdrejie - neurobi nič. V tom prípade som len ďaliemu človeku spôsobila bezsenné noci a sebe nič dobré nepriniesla. Mňa viac zaujíma, ČO TO PRINESIE ne ČI NA TO MÁM ALEBO NEMÁM MORÁLNY NÁROK. Pokiaž niečo zbabrem a narobím viac kody ako úitku, je predsa dos jedno, či som to urobila s morálkou na svojej strane... A najdôleitejia podža mňa v tej chvíli je otázka: ČO JE VLASTNE DOBRE A ČO ZLE? Aby odiiel? Aby zostal? Aby sa s ňou roziiel(väčina si myslí, e to je dobre, ale ak sa s ním rozíde naopak ONA, niekedy to má zhubné následky)? Hneď alebo postupne? Aby sa odsahoval a il chvížu sám? Aby sa nikam nesahoval? Babo, raď...
Není tady