6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
terci........jojo....jenom chlap
Není tady
jene takovýhle ivot mi leze na mozek.
co dodat, pořád se to vleče a k ničemu, tak to u chci vyřeit, třeba i za něj. ........ at má klid, má co chce a a já taky. Moná to zní drsně, ale ne se takhle trápit, člověk je víc strhanej, unavenej, bez energie.
To je přesně ono - Kerrin. Někdy u prostě příjde do fáze, kdy není cesty zpět ani dopředu. Kdy je načase to skončit. A není vyloučeno (viz třeba Petra72), e to za čas můe být vechno úplně jinak.
Po svých zkuenostech musím konstatovat, e jsem to vechno měla ukončit dřív ne jsem se dostala na kolena úplně. Ve chvíli kdy to skončilo je kadým dnem lépe a lépe. Samozřejmě ... tisíckrát radi bych byla, kdybychom byli normální rodina s mamkou, takou a synáčkem .... Ale prostě to tak být nemělo.
Není tady
Tak vem taku zbal mu věci a vyře to za něj a příde tak mu řekni,e končí,tady má věci a vyhod ho ven.Jestli na to má.Protoe já úplně slyím jakým způsobem mu to říká aby odeel a pak se snim vyspí tak co od něj čeká,e on půjde,kdy s tebou spí?On si myslí,e ty ,e mu říká at jde nemyslí váně.Pochop to.On se nerozhodne asi nikdy bud to skonči nebo si zvykni na ivot ve třech.
Není tady
hm, tak přemýlím, jestli na to mám.............
Není tady
Nabuko napsal(a):
jene takovýhle ivot mi leze na mozek.
co dodat, pořád se to vleče a k ničemu, tak to u chci vyřeit, třeba i za něj. ........ at má klid, má co chce a a já taky. Moná to zní drsně, ale ne se takhle trápit, člověk je víc strhanej, unavenej, bez energie.
To je přesně ono - Kerrin. Někdy u prostě příjde do fáze, kdy není cesty zpět ani dopředu. Kdy je načase to skončit. A není vyloučeno (viz třeba Petra72), e to za čas můe být vechno úplně jinak.
Po svých zkuenostech musím konstatovat, e jsem to vechno měla ukončit dřív ne jsem se dostala na kolena úplně. Ve chvíli kdy to skončilo je kadým dnem lépe a lépe. Samozřejmě ... tisíckrát radi bych byla, kdybychom byli normální rodina s mamkou, takou a synáčkem .... Ale prostě to tak být nemělo.
tak ten poslední odstavec jsem mohla napsat i já,nakonec jsem mu řekla jdi,nevyhodila ho,ale řekla jdi a jsem sama je smutno,ale klid,mu je taky smutno a má nervy s milenkou ,děckem,naím děckem a vztahy mezi nimi atd. a já mám klid a čím dál se mi líbí,e jsem tu bez něho
Není tady
kerrin,taky jsem na to neměla,ale kdy on nechtěl být jen se mnou,tak co,dívala bych se stále na ulhaného,protivného a stále prchajícího chlapa,mám klid a ted se na něj dívá milenka a taky není tastný,ani ona pokud se dovídám a slyím
Není tady
Pochop Kerrin,e pokud on jetě nepochopil,e ty to myslí váně to aby el,jestli to teda myslí váně tak nic dělat nebude.Moná,e kdyby jsi mu opravu ale opravdu dala konečně ten nů na krk tak by jsi se moná divila.Jsou dvě monosti jemu se rosvítí a dojde mu,e tě nechce ztratit a pozná,e u to myslí váně a nebo naopak,ale ty konečně bude vědět na čem jsi.
Není tady
Několikrát mi řekl něco v tom smyslu, e vyhrouju a jestli mě pochopil nebo ne, to je jeho boj. Jen od toho předevčíra u určitě tuí, e jde do "tuhého". A to pujde.
Není tady
Ano to je ono,e ty jen vyhrouje.On a bude v tuhym tak se sebere a půjde to je jejich hrdost,ale,kdy o tebe bude stát tak se vrátí a ,kdy se nevrátí tak ví co má doma.On ví,e ty má strach z toho,e odejde.Měj taky nějakou hrdost proboha.Jaký je vůbec vá vztah v tomhle tom.Podle toho tak on tě má jistou-to taky neni dobrý.Ty u jsi tohle měla udělat dávno on je si ted akorát jistej,e ty ho straně miluje a zneuívá toho.Moc dobře ví,e nechce,aby el.Bud chce být s milenkou a je mu tě líto a pořád to odkládá to ,e odejde.Nebo nemá kam jít a chce milenku.A nebo tě vůbec nechce opustit,ale ty u s tím ije dost dlouho a tak si nechá obě.
Není tady
kerrin.romin má pravdu,já vím,e to bolí,ale co se dá dělat,nechtěla jsem to udělat,čekala jsem ROK,a ted mi je dobře,smutno,ale fajn,absták odchází,absták po něm a pořád je to mu mého ivota a nej
Není tady
Jak to dopadlo? u dál nechce být v naem vztahu, e prý to dobré nebude........je konec.
Není tady
Ahoj je mi to líto a je to definitivní?On u odeel?Není jedinej chlap pod sluncem,neboj tase bude líp.
Není tady
jetě neodeel, řekl, e chce odejit, e to tak bude lepí pro nás oba.
Není tady
Tak ho Karrin nechej jít. Opravdu to tak bude lepí pro oba. Teď to nevidí, protoe to moc bolí. Ale neboj, ono to přebolí. A z vlastní zkuenosti vím, e je lepí být bez toho, koho milujeme ne s ním a koukat na to, jak on tě nemiluje. jak by byl nejraději u někoho jiného.
Tak toti dostane novou anci na ivot. Krásný, bez těhle hnusných dní i nocí plných nervů
Není tady
Přesně jak píe Kuřátko - je lepí být bez toho, koho miluje, ne s tím, kdo miluje někoho jiného. Fakt to bolí míň. Kerrin, drím pěsti, to nejhorí má za sebou. A teď u děj se vůle boí.
Upravil(a) Nabuko (25. 4. 2008 11:03)
Není tady
Tak jsem pořád tam, kde jsem byla. Neodeel, je stále s náma. Komunikace chvíli ádná, je protivnej, podráděnej. Pak se zase na pul pusy se baví.Ale spí nemá o ničem.Jinak práci doma dělá. nemůu říct, e by leel a nehnul prstem.
Co teda dělat? jak se mám vubec chovat? mlčet........ nevímat si ničeho? To mě snad dodělává jetě víc.Svoje zájmy mám, take doma taky permanentně nejsem.
U tomu fakt nerozumím, nčejhorí je to , e spolu máme dosti společných věcí i pracovních a tomu se nedá vyhnout. take babo rad!normálně bych ho u něčím křápla po palici!!!!
Zaili jste to taky takhle? úplně nesnáím doma tu napjatou atmosféru, nemluvení, chodit kolem sebe. dát sikafe a čumět do blba.........?Co se vněm dje, tak sakra, kdy se rozhodnu, e něco chci, jako v jeho případě můj M, tak proč je to takhle?
dá se vůbec něco dělat? asi ne, e?
Upravil(a) Kerrin (28. 4. 2008 9:55)
Není tady
Kerrin, kdy to nechce dál snáet a on to rozseknout nechce, tak u ti nezbývá nic jiného, ne abys to rozsekla ty - podej ádost o rozvod a dej mu lhůtu do kdy se musí vystěhovat. Já vím, e bys chtěla, aby to zase bylo jako dřív, to ale u nikdy nebude. Take podle mého názoru je rozvod jediné řeení.
Není tady
Jetě mě napadlo, e pokud má strach, e bude sama, tak hledej jiného partnera a zatím etři svoje penízky. A bude mít ke komu odejít, moná to bude lehčí.
Není tady
já odcházet nemusím.
Není tady
Kerrin napsal(a):
Zaili jste to taky takhle? úplně nesnáím doma tu napjatou atmosféru, nemluvení, chodit kolem sebe. dát sikafe a čumět do blba.........?Co se vněm dje, tak sakra, kdy se rozhodnu, e něco chci, jako v jeho případě můj M, tak proč je to takhle?
dá se vůbec něco dělat? asi ne, e?
Ano, zaila jsem to, ne byla vyřčena slova o rozvodu, asi 3 měsíce. A pak dalích 9 měsíců, ne jsem si zařídila bydlení a mohla se odstěhovat. Nejhorí období. Dvakrát za den "ahoj", "ahoj", jinak se dívat na jeho odchody, příchody, postupně si od ní vozil vyehlené prádlo, občas uvařené jídlo. Poslouchat jejich dlouhé telefonní hovory, vědět e si píí do noci na pc, nacházet různé účty od věcí, co jí kupoval, platby za jejich pobyty, dovolené, v pc její neustále doplňované fotky..... To byla naprosto zoufalá doba. Ta bolest, jak mi to můe dělat, jak se to mohlo vechno tak změnit.
A pak ta obrovská úleva, kdy jsem byla ve svém, sice rozvedená a sama, ale bez kadodenního stresu, co zase bude.
Není tady
Salen napsal(a):
Kerrin napsal(a):
dá se vůbec něco dělat? asi ne, e?Ano, zaila jsem to, ne byla vyřčena slova o rozvodu, asi 3 měsíce. A pak dalích 9 měsíců, ne jsem si zařídila bydlení a mohla se odstěhovat. Nejhorí období. Dvakrát za den "ahoj", "ahoj", jinak se dívat na jeho odchody, příchody, postupně si od ní vozil vyehlené prádlo, občas uvařené jídlo. Poslouchat jejich dlouhé telefonní hovory, vědět e si píí do noci na pc, nacházet různé účty od věcí, co jí kupoval, platby za jejich pobyty, dovolené, v pc její neustále doplňované fotky..... To byla naprosto zoufalá doba. Ta bolest, jak mi to můe dělat, jak se to mohlo vechno tak změnit.
A pak ta obrovská úleva, kdy jsem byla ve svém, sice rozvedená a sama, ale bez kadodenního stresu, co zase bude.
Hm, hustý Salen. Jo čeho se člověk nedočká.
Zatím mi jetě říká kam jede a jde. Jinak v týdnu byl pryč jen jednou, jinak je doma, sem tam skočí na pivo, ale za hodku je zpet.
On předemnou nepíe, nevolá, přes pc nekomunikuje, jídlo atd ve jen doma.
Není tady
Ahoj Kerrin nechci být hnusná,ale ty to rozseknout nechce tak s nim prostě zůstan.On má milenku ty to ví a stejně s ním spí a jsi s ním pod jednou střechou u jakou dobu tak v tom holt takhle ij,ale od něj změnu nečekej.Já nevim na co jsi teda ztěuje ví o té vaí situaci dost dlouho a jediné co jsi udělala bylo ,e jsi mu řekla odejdi.Kdyby mu lo o tebe tak s tim něco dělá tak asi nejspí nemá kam jít a nebo to s milenkou uhasíná a tak co by se namáhal odcházet.Pořád lepí zůstat ne být sám s tebou má aspon ten sex,kdy u nic jinýho.
Není tady
Romin, ok.
Není tady
Karrin, zaila jsem to. Nemluvil se mnou a kdy ano, tak hodně stroze. Odpovědi typu ANO/NE. Taky s ní přede mnou netelefonoval, nepsal, ale věděla jsem, e kdy jsem v práci jezdí za ní. Bylo to straně náročné na psychiku. Hodně mě to ničilo, ale byla jsem v tom asi 3 měsíce. Pak jsem si řekla u dost a poádala jej aby odeel. Kadý den chodil a říkal zítra. Dola mi trpělivost, spakovala mu věcí a řekla, e a přijdu z práce, chci aby byl pryč. Opravdu to udělal. Jetě asi tak týden měl bágly schované ve sklepě, ale pak zmizely a on u se nevrátil. Zabolelo to, pobrečela jsem si, ale taky se mi hodně ulevilo. Konečně jsem mohla zase dýchat.
Není tady
Jak píe Kuřátko ... odchod bolí, ale pořád méně ne ta permanentní bolest. Neexistovalo, e by manel volal přede mnou. Ani sms neposílal obvykle. Ale věděla jsem, e ona je a e se potkávají. Utíkal ode mě. Bylo těké sledovat kadý den, jak člověk, kterého miluji, miluje někoho jiného. Spal se mnou v jedné posteli, přitulil se a přesto byl tak daleko, s ní.
Po jeho odchodu je to opravdu lepí. Bolí to, ale u ne tak intenzivně.
Pokud je někde napsáno, e se má vrátit, vrátí se. Ale nejdřív musel odejít.
Není tady