Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 13. 3. 2008 21:23

Romin
♥♥♥♥---

Re: Jsme spolu pod jednou střechou, ale....

Ahoj,já nevim,ale je to asi špatný.Já taky měla sním problémi asi nejsem zrovna ta co by ti měla radit,nevím jestli jsi to moje četla.Hodně lidí mi píše,že to udělá znovu já mu tu šanci poslední dala.Možná dělám chybu,ale on se snaží a snažil se i když se chtěl vrátit,taky jsme byli od sebe a taky si jezdil pro malýho,ale snažil se a i když jsem ho několikrát odmítla tak se snažil dál a snaží se i ted.Nevim jestli říkáš,že kdyby jsi mu řekla,že je konec a on by klidně odešel tak o tebe asi moc nestojí.Vim,že je to moc těžký,ale podle toho co píšeš se akorát ty trápíš a stejně si žijete každý svůj život.

Není tady

#27 13. 3. 2008 21:28

Romin
♥♥♥♥---

Ještě něco jaké má zaměatnání?Já třeba co se týká placení a různých věcí tak to také vyřizuju převážně sama,ale proto,že manžel je celý den v práci tak se tam časově ani nedostane,ale co se týká jiných s tím ůklidem a tak tak bud je chlap který doma uklízí nebo ne.Ten můj taky doma neuklízí a jí to po něm ani nechci.Jsem ráda,když veme malýho ven,nebo někam,když něco někdy potřebuju od něj nakoupit tak tak zajede,občas sice málokdy i uvaří.Ale pánslou práci doma jako opravy a tak dělá normálně.

Není tady

#28 13. 3. 2008 21:28

Kerrin
♥♥♥♥---

Asi tak nějak jak píšeš.také mi to dochází. je to smutný, ale je to tak. Jsme doma a nebavíme se. to je pro mě to hrozný.už sni nemám co psát..............

Není tady

#29 13. 3. 2008 21:29

Romin
♥♥♥♥---

tam mělo být tak tam zajede a ne tak tak zajede

Není tady

#30 13. 3. 2008 21:31

Kerrin
♥♥♥♥---

je také celý den pryč, vím, že je to na mě. Pak jsou občas takový detaily, když si něco pro sebe potřebuje vyřídit, tak si čas najde. Doma nikdy moc práce jako ve vnitř neděla...... no očekávám nemožné.Více venku, to beru, ale ted to taky pokulhává

Není tady

#31 13. 3. 2008 21:34

Kerrin
♥♥♥♥---

to máme stejný, zase je šikovný, ví si rady se vším co a jak doma udělat, manuelně zručný. také někdy v sobotu zajede nakoupit....musím si říct. Tak nějak to beru. Třeba i ohledně malý se nezačne sám od sebe bavit, nic. Ach jo, furt abych s něčím zsčínals....tak ted mlčím a odebrala jsem se k PC

Není tady

#32 13. 3. 2008 21:37

Romin
♥♥♥♥---

Držim ti palce a netrap se,neni jedinej

Není tady

#33 13. 3. 2008 21:44

Romin
♥♥♥♥---

Blbý je,že ti aspon nedá najevo,že o tebe stojí,nebavíte se nic teda ani co se týče teda intimností.To ,kdyby ten můj se choval takhle,pořád by někam jezdil,nebavil se  tak si myslím,že někoho má a jestli ne a doma ho to nebaví tak nevim proč je s váma já to nechápu.Zase,kdyby někoho měl a byl zamilovanej tak by odešel asi sám od sebe nebo je srab a nedokáže to říct.Nebo někoho má a prostě čeká na to až to utneš ty aby neměl výčitky,nebo já nevim.No mᚠto docela těžký

Není tady

#34 13. 3. 2008 21:50

Kerrin
♥♥♥♥---

To fakt nevím jak to je. ted je doma a dělá si papíry do práce. Já samozřejmě u pc, občas něco prohodíme navzájem, lae o ničem. To v posteli se nebrání, ale zase sám od sebe poslední dobou nepřijde.Tvrdíl mi , že s ní není. Vlůastně ted je  "skoro " celý týd doma. Jen v PO byl mimo cca 3 hod.Zítra chce jet za  kamarádem.to  mi ohlásil dnes.
fakt nevím, zda čeká jestli to utnu. nechám ho ale být, už do něj nebudu šít, co a jak.... a samé otázky. musím vydržat.ani mu nedám najevo svou náklonnost.
Příští týd ppřijdu domů s kytkou a uvidíme..........

Není tady

#35 14. 3. 2008 12:09

hrosanek
Host

Na kytky od neexistujících ctitelů se vyprdni, to je dost nebezpečná hra. Hraj hry, které jsou fér.

Přeložím opět tvoje písmenka do možného mužského jazyka, kterým by byl schopen popsat vaší situaci. Je to kapku lepší, občas spolu kecáme jako kdysi. V posteli dobrý, po letech mojí aktivity je prima, že konečně se projevuje taky žena... Jedu s kámošem na akci, nechci scénu a ani aby se trápila, tak jí to dám vědět už dneska a řeknu kam jdu. Občas musím vypadnout, nejsem přece jenom ze železa, abych vydržel ten "tlak", v pondělí jsem byl chlastat. Jó je mi příjemný, když cítím, že mě miluje, ale proč pro boha u toho má vždycky takový lítostivý oči. Pánové, ale na jedno jsem pyšnej, za svojí ženu, že by mi nezahla bych dal ruku do ohně... Je to teď sice na prd, ale ono snad bude líp...

Kerrin do pčic, co chceš víc? Tady a teď hned?

#36 14. 3. 2008 13:08

Kerrin
♥♥♥♥---

hrosanek napsal(a):

Přeložím opět tvoje písmenka do možného mužského jazyka, kterým by byl schopen popsat vaší situaci:
Je to kapku lepší, občas spolu kecáme jako kdysi. V posteli dobrý.
Jedu s kámošem na akci, nechci scénu a ani aby se trápila, tak jí to dám vědět už dneska a řeknu kam jdu. Občas musím vypadnout, nejsem přece jenom ze železa, abych vydržel ten "tlak", v pondělí jsem byl chlastat.
Jó je mi příjemný, když cítím, že mě miluje, ale já nevím..............Je to teď sice na prd, ale ono snad bude líp...

takhle jsem to upravila.

Tohle asi sedí.... zbytek jak jsi psala moc ne.....( ale my do myšlení nevlezeme), promin.

ale děkuji, že jste tady:hjarta:hjarta

Upravil(a) Kerrin (14. 3. 2008 13:09)

Není tady

#37 14. 3. 2008 16:26

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Tak já myslím že mᚠdvě možnosti, akorát se musíš napřed rozhodnout, jestli ho chceš i takového jaký je, nebo nechceš. Pak můžeš:

1. vykopnout ho rovnou a neztrácet s ním drahocenná léta

2. nic po něm nechtět, všechno dělat a - z jeho pohledu - "neopruzovat" , a potom snad milostivě zůstane, dokud se to jemu bude hodit a líbit.

Proč by se měnil, vždy si může dělat co chce, má veškeré pohodlí a servis a ještě vidí jak o něj stojíš, a jemu evidentně na tobě moc nezáleží.

Strach je malá smrt...

Není tady

#38 15. 3. 2008 15:29

Romin
♥♥♥♥---

Hrošánku chce mít doma chlapa a manžela a ne jenom bytost o kterou se stará dává jí najíst a pere jí.To potom může být sama a ušetří si práci doma.

Není tady

#39 15. 3. 2008 15:39

Fifida
♥♥♥----

Ježiš Kerrin,jako bych to psala já.Je to strašně podobný mému příběhu.aaAkorát tu milenku zřejmě zatlouká a zatlouká.Až na to,že od nás odešel nadobro a nechal mě samotnou s dvěma synama 2 a 6 let.Už potřetí.Zpět už ho nevezmu.Chápu tvoje potřeby,ale neporadim ti,protože sama nevim co jsem dělala špatně.Ale možná je to fakt v tom,že jsem mu dávala najevo lásku,byla na něj hodná,nedávala důvod aby na mě žárlil.Holt musí bejt ženská asi trochu mrcha. tummenupp

Upravil(a) Fifida (15. 3. 2008 15:41)

Pravý přítel jež tě v srdci chová,nezná sladká lichotivá slova,
pravdu poví třeba trpce zněla,pravdu přijmy i když zabolela.

Není tady

#40 15. 3. 2008 19:29

hrosanek
Host

Romin já přece vím, to chceme všechny. Právě proto, že já jsem nedokázala jen to starání se o partnera, se kterým bychom jen žili vedle sebe nikoliv spolu, tak vím...

#41 15. 3. 2008 21:11

Kerrin
♥♥♥♥---

Fifido:hjarta:hjartahjartahjartahjartahjartahjarta jsi statečná, doufám že zvládnu už tyhle krizové sizuace....píši ve vedlejším témátku - neodeslané dopisy

Není tady

#42 27. 3. 2008 13:17

janeta
♥♥♥----

KAŽDÝ CHLAP TAKY RÁD SLYŠÍ SLOVO POCHVALY,KDYŽ JE TEDY ZA CO,KDYŽ MŮJ MUŽ I,KDYŽ JE TO MEZI NÁMI TAKHLE ŠPATNÉ UDĚLÁ NĚCO PRO RODINU A VÍM,ŽE TO NEMUSÍ VŽDY PODĚKUJU A ŘEKNU,ŽE JE ŠIKOVNEJ VZAHY NÁM TO NEZLEPŠÍ,ALE JÁ TO ASPON TAK VÁŽNĚ MYSLÍM.JESTLI O NĚHO PŘÍJDU ASI TO UŽ NIKDY TAKY NEBUDU JÁ UŽ SE MI ZASE CHCE BREČET JSEM PITOMÁ PŘIPADÁM SI JAK ZAMILOVANÁ PUBERTAČKA

Není tady

#43 1. 4. 2008 17:58

Romin
♥♥♥♥---

Tak co Kerrin už jsi si to v hlavě nějak srovnala co budeš dělat dál,nebo to nechávᚠosudu.

Není tady

#44 1. 4. 2008 20:34

Kerrin
♥♥♥♥---

Vypadá to, že to nechávám osudu........, ale už cítím , že vždy když někam jede, tak mu už nemohu věřit.Je mi z toho špatně............

Není tady

#45 23. 4. 2008 11:27

Kerrin
♥♥♥♥---

Tak mi včera došla trpelivost a zeptala jsem se manžela na rovinu o co stoji a na čem mu záleží. bydlíme spolu, spíme a napul se bavíme.. atd.
Samozřejmě jsem se zeptala co a jak ona, zda je mezi náma nebo ne........řekl mi , že si s ní rozumí, ale nedokázal mi říct, že se mnou být chce nebo ne. Ani tak ani tak. Sám prý ví, že to takhle nejde.
Skončili jsme to tím z jeho strany, že si dnes ještě o všem promluvíme.dumbom
No tak já si myslím, že už se budeme bavit asi  tom jak to vše ukončit. Jasně jsem už řekla své stanovisko, že nehodlám dál pokračovat pokud chce nadále udržovat kontakt .
Tak nevím jak tohle teda dopadne................asi kdyby zájem měl, neotálel by s odpovědí a byl ke mě čestný a upřímný

Není tady

#46 23. 4. 2008 11:47

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Ano Kerin, pokud by s tebou chtěl zůstat a měl zájem aby se to všechno napravilo, už by to udělal. Jeho chování je celkem všeříkající. A tvoje nekonečné dávání šance je pochopitelné, protože ho tolik nechceš ztratit, ale k ničemu dobrému nevede.

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#47 23. 4. 2008 17:26

Romin
♥♥♥♥---

Kerrin myslím taky on podle mě nechce ztratit ani tebe ani jí.Ale ty jsi jeho žena a stebou má rodinu a kdyby mu na ní záleželo tak to s ní skončí a řekne,že chce být s tebou.Možná,že opravdu čeká na to až mu řekneš seber se a jdi.Nechce mít výčitky svědomí.

Není tady

#48 23. 4. 2008 21:13

Lálina
♥♥-----

Kerrin, jsem zvědavá jak to u vás dopadne. Romin má pravdu, manžel nechce ztratit ani jednu z vás a čeká která to vyřeší za nej. Je to stejné jako u nás, taky se nic neděje. Manžel střídavě vyhrožuje, že se odstěhuje, podle toho jak se chovám, podruhé řekne jak se doplňujeme. Nevím co si myslet. Asi nic, já pořád nedokážu odejít a on toho využívá. Proč by vlastně neměl, když mu to obě dovolíme.

Není tady

#49 23. 4. 2008 22:22

Kerrin
♥♥♥♥---

Tak jsme dnes nic neřešili, nebyl čas a ted muj M usnul. uvidím jiný den.
Romin, já už mu to řekla něklikráte at jde, že ho tady nedržím, třeba včera. že ráno at si vezme co tady má a je to. no a nic......
Nějako zjištuji, že mě už dokáže rozhodit málo věcí....... chvíli mám takový splín a tres, ale za chvíli je to ok. vnitřně počítám se vším, jenže takovýhle život mi leze na mozek.
co dodat, pořád se to vleče a k ničemu, tak to už chci vyřešit, třeba i za něj. dumbom ........ at má klid, má co chce a a já  taky. Možná to zní drsně, ale než se takhle trápit, člověk je víc strhanej, unavenej, bez energie.

Není tady

#50 23. 4. 2008 23:17

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

"Tak nevím jak tohle teda dopadne................asi kdyby zájem měl, neotálel by s odpovědí a byl ke mě čestný a upřímný"

Ty pořád zapomínáš, že je to jenom chlap. hmm

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí