6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,já nevim,ale je to asi patný.Já taky měla sním problémi asi nejsem zrovna ta co by ti měla radit,nevím jestli jsi to moje četla.Hodně lidí mi píe,e to udělá znovu já mu tu anci poslední dala.Moná dělám chybu,ale on se snaí a snail se i kdy se chtěl vrátit,taky jsme byli od sebe a taky si jezdil pro malýho,ale snail se a i kdy jsem ho několikrát odmítla tak se snail dál a snaí se i ted.Nevim jestli říká,e kdyby jsi mu řekla,e je konec a on by klidně odeel tak o tebe asi moc nestojí.Vim,e je to moc těký,ale podle toho co píe se akorát ty trápí a stejně si ijete kadý svůj ivot.
Není tady
Jetě něco jaké má zaměatnání?Já třeba co se týká placení a různých věcí tak to také vyřizuju převáně sama,ale proto,e manel je celý den v práci tak se tam časově ani nedostane,ale co se týká jiných s tím ůklidem a tak tak bud je chlap který doma uklízí nebo ne.Ten můj taky doma neuklízí a jí to po něm ani nechci.Jsem ráda,kdy veme malýho ven,nebo někam,kdy něco někdy potřebuju od něj nakoupit tak tak zajede,občas sice málokdy i uvaří.Ale pánslou práci doma jako opravy a tak dělá normálně.
Není tady
Asi tak nějak jak píe.také mi to dochází. je to smutný, ale je to tak. Jsme doma a nebavíme se. to je pro mě to hrozný.u sni nemám co psát..............
Není tady
tam mělo být tak tam zajede a ne tak tak zajede
Není tady
je také celý den pryč, vím, e je to na mě. Pak jsou občas takový detaily, kdy si něco pro sebe potřebuje vyřídit, tak si čas najde. Doma nikdy moc práce jako ve vnitř neděla...... no očekávám nemoné.Více venku, to beru, ale ted to taky pokulhává
Není tady
to máme stejný, zase je ikovný, ví si rady se vím co a jak doma udělat, manuelně zručný. také někdy v sobotu zajede nakoupit....musím si říct. Tak nějak to beru. Třeba i ohledně malý se nezačne sám od sebe bavit, nic. Ach jo, furt abych s něčím zsčínals....tak ted mlčím a odebrala jsem se k PC
Není tady
Drim ti palce a netrap se,neni jedinej
Není tady
Blbý je,e ti aspon nedá najevo,e o tebe stojí,nebavíte se nic teda ani co se týče teda intimností.To ,kdyby ten můj se choval takhle,pořád by někam jezdil,nebavil se tak si myslím,e někoho má a jestli ne a doma ho to nebaví tak nevim proč je s váma já to nechápu.Zase,kdyby někoho měl a byl zamilovanej tak by odeel asi sám od sebe nebo je srab a nedokáe to říct.Nebo někoho má a prostě čeká na to a to utne ty aby neměl výčitky,nebo já nevim.No má to docela těký
Není tady
To fakt nevím jak to je. ted je doma a dělá si papíry do práce. Já samozřejmě u pc, občas něco prohodíme navzájem, lae o ničem. To v posteli se nebrání, ale zase sám od sebe poslední dobou nepřijde.Tvrdíl mi , e s ní není. Vlůastně ted je "skoro " celý týd doma. Jen v PO byl mimo cca 3 hod.Zítra chce jet za kamarádem.to mi ohlásil dnes.
fakt nevím, zda čeká jestli to utnu. nechám ho ale být, u do něj nebudu ít, co a jak.... a samé otázky. musím vydrat.ani mu nedám najevo svou náklonnost.
Přítí týd ppřijdu domů s kytkou a uvidíme..........
Není tady
Na kytky od neexistujících ctitelů se vyprdni, to je dost nebezpečná hra. Hraj hry, které jsou fér.
Přeloím opět tvoje písmenka do moného muského jazyka, kterým by byl schopen popsat vaí situaci. Je to kapku lepí, občas spolu kecáme jako kdysi. V posteli dobrý, po letech mojí aktivity je prima, e konečně se projevuje taky ena... Jedu s kámoem na akci, nechci scénu a ani aby se trápila, tak jí to dám vědět u dneska a řeknu kam jdu. Občas musím vypadnout, nejsem přece jenom ze eleza, abych vydrel ten "tlak", v pondělí jsem byl chlastat. Jó je mi příjemný, kdy cítím, e mě miluje, ale proč pro boha u toho má vdycky takový lítostivý oči. Pánové, ale na jedno jsem pynej, za svojí enu, e by mi nezahla bych dal ruku do ohně... Je to teď sice na prd, ale ono snad bude líp...
Kerrin do pčic, co chce víc? Tady a teď hned?
hrosanek napsal(a):
Přeloím opět tvoje písmenka do moného muského jazyka, kterým by byl schopen popsat vaí situaci:
Je to kapku lepí, občas spolu kecáme jako kdysi. V posteli dobrý.
Jedu s kámoem na akci, nechci scénu a ani aby se trápila, tak jí to dám vědět u dneska a řeknu kam jdu. Občas musím vypadnout, nejsem přece jenom ze eleza, abych vydrel ten "tlak", v pondělí jsem byl chlastat.
Jó je mi příjemný, kdy cítím, e mě miluje, ale já nevím..............Je to teď sice na prd, ale ono snad bude líp...
takhle jsem to upravila.
Tohle asi sedí.... zbytek jak jsi psala moc ne.....( ale my do mylení nevlezeme), promin.
ale děkuji, e jste tady:hjarta:
Upravil(a) Kerrin (14. 3. 2008 13:09)
Není tady
Tak já myslím e má dvě monosti, akorát se musí napřed rozhodnout, jestli ho chce i takového jaký je, nebo nechce. Pak můe:
1. vykopnout ho rovnou a neztrácet s ním drahocenná léta
2. nic po něm nechtět, vechno dělat a - z jeho pohledu - "neopruzovat" , a potom snad milostivě zůstane, dokud se to jemu bude hodit a líbit.
Proč by se měnil, vdy si můe dělat co chce, má vekeré pohodlí a servis a jetě vidí jak o něj stojí, a jemu evidentně na tobě moc nezáleí.
Není tady
Hroánku chce mít doma chlapa a manela a ne jenom bytost o kterou se stará dává jí najíst a pere jí.To potom můe být sama a uetří si práci doma.
Není tady
Jei Kerrin,jako bych to psala já.Je to straně podobný mému příběhu.aaAkorát tu milenku zřejmě zatlouká a zatlouká.A na to,e od nás odeel nadobro a nechal mě samotnou s dvěma synama 2 a 6 let.U potřetí.Zpět u ho nevezmu.Chápu tvoje potřeby,ale neporadim ti,protoe sama nevim co jsem dělala patně.Ale moná je to fakt v tom,e jsem mu dávala najevo lásku,byla na něj hodná,nedávala důvod aby na mě árlil.Holt musí bejt enská asi trochu mrcha.
Upravil(a) Fifida (15. 3. 2008 15:41)
Není tady
Romin já přece vím, to chceme vechny. Právě proto, e já jsem nedokázala jen to starání se o partnera, se kterým bychom jen ili vedle sebe nikoliv spolu, tak vím...
Fifido:hjarta: jsi statečná, doufám e zvládnu u tyhle krizové sizuace....píi ve vedlejím témátku - neodeslané dopisy
Není tady
KADÝ CHLAP TAKY RÁD SLYÍ SLOVO POCHVALY,KDY JE TEDY ZA CO,KDY MŮJ MU I,KDY JE TO MEZI NÁMI TAKHLE PATNÉ UDĚLÁ NĚCO PRO RODINU A VÍM,E TO NEMUSÍ VDY PODĚKUJU A ŘEKNU,E JE IKOVNEJ VZAHY NÁM TO NEZLEPÍ,ALE JÁ TO ASPON TAK VÁNĚ MYSLÍM.JESTLI O NĚHO PŘÍJDU ASI TO U NIKDY TAKY NEBUDU JÁ U SE MI ZASE CHCE BREČET JSEM PITOMÁ PŘIPADÁM SI JAK ZAMILOVANÁ PUBERTAČKA
Není tady
Tak co Kerrin u jsi si to v hlavě nějak srovnala co bude dělat dál,nebo to nechává osudu.
Není tady
Vypadá to, e to nechávám osudu........, ale u cítím , e vdy kdy někam jede, tak mu u nemohu věřit.Je mi z toho patně............
Není tady
Tak mi včera dola trpelivost a zeptala jsem se manela na rovinu o co stoji a na čem mu záleí. bydlíme spolu, spíme a napul se bavíme.. atd.
Samozřejmě jsem se zeptala co a jak ona, zda je mezi náma nebo ne........řekl mi , e si s ní rozumí, ale nedokázal mi říct, e se mnou být chce nebo ne. Ani tak ani tak. Sám prý ví, e to takhle nejde.
Skončili jsme to tím z jeho strany, e si dnes jetě o vem promluvíme.
No tak já si myslím, e u se budeme bavit asi tom jak to ve ukončit. Jasně jsem u řekla své stanovisko, e nehodlám dál pokračovat pokud chce nadále udrovat kontakt .
Tak nevím jak tohle teda dopadne................asi kdyby zájem měl, neotálel by s odpovědí a byl ke mě čestný a upřímný
Není tady
Ano Kerin, pokud by s tebou chtěl zůstat a měl zájem aby se to vechno napravilo, u by to udělal. Jeho chování je celkem veříkající. A tvoje nekonečné dávání ance je pochopitelné, protoe ho tolik nechce ztratit, ale k ničemu dobrému nevede.
Není tady
Kerrin myslím taky on podle mě nechce ztratit ani tebe ani jí.Ale ty jsi jeho ena a stebou má rodinu a kdyby mu na ní záleelo tak to s ní skončí a řekne,e chce být s tebou.Moná,e opravdu čeká na to a mu řekne seber se a jdi.Nechce mít výčitky svědomí.
Není tady
Kerrin, jsem zvědavá jak to u vás dopadne. Romin má pravdu, manel nechce ztratit ani jednu z vás a čeká která to vyřeí za nej. Je to stejné jako u nás, taky se nic neděje. Manel střídavě vyhrouje, e se odstěhuje, podle toho jak se chovám, podruhé řekne jak se doplňujeme. Nevím co si myslet. Asi nic, já pořád nedokáu odejít a on toho vyuívá. Proč by vlastně neměl, kdy mu to obě dovolíme.
Není tady
Tak jsme dnes nic neřeili, nebyl čas a ted muj M usnul. uvidím jiný den.
Romin, já u mu to řekla něklikráte at jde, e ho tady nedrím, třeba včera. e ráno at si vezme co tady má a je to. no a nic......
Nějako zjituji, e mě u dokáe rozhodit málo věcí....... chvíli mám takový splín a tres, ale za chvíli je to ok. vnitřně počítám se vím, jene takovýhle ivot mi leze na mozek.
co dodat, pořád se to vleče a k ničemu, tak to u chci vyřeit, třeba i za něj. ........ at má klid, má co chce a a já taky. Moná to zní drsně, ale ne se takhle trápit, člověk je víc strhanej, unavenej, bez energie.
Není tady
"Tak nevím jak tohle teda dopadne................asi kdyby zájem měl, neotálel by s odpovědí a byl ke mě čestný a upřímný"
Ty pořád zapomíná, e je to jenom chlap.
Není tady