Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#301 10. 6. 2008 23:35

jája-pája
♥♥♥♥♥--
Místo: pražák jako poleno :)

Re: Jsme spolu pod jednou střechou, ale....

ffly napsal(a):

Jajo zadny do me....ja chvalim. Za tu noblesu - ta se vzdycky hodi ne? Jeste si mu mela vyjsnit stanovisko, ze nemluvis o penezich ale o partnerstvi o tom, ze ti neco nevyhovuje a on protoze ho stale beres jako sveho partnera by mel o takovych vecech vedet ciste pro jeho informovanost. Vzpomen na zacatky pussa

díky za pochvalu rodna řekla jsem mu to ... a teď čekám co bude dál  (ještě doufám, že se probere )

můj největší problém je v tom, že jsem fakt čekala (jak tady píše spousta holek) že si promluvíme.
Ale nic se nestalo, a on se nechová provinile (no asi to tak necítí) takže opravdu jedinej, kdo má problém jsem asi já

ale řekla jsi to správně, je to běh na dlouhou trať sad ale já jsem teď ve stádiu, kdy mám chuť ty běžecké boty zout neutral ) protože, mám pocit - že nemám proč běžet a cíl je v nedohlednu.

No uvidíme, třeba ještě najdu něco proč se obout tongue

Není tady

#302 10. 6. 2008 23:43

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Jája:" která touží po jeho objetí, po hezkém slovu, popř po vysvětlení situace...."

Jájo, nečetla jsem Tvůj příběh... ale po Tvém posledním příspěvku mě napadá: proč mu tohle všechno prostě neřekneš?
Totiž ono může velice lehce dojít v životě k nedorozumění - např. já jsem si myslela, jaká jsem hvězda, když manžela nešmíruju, nezajímám se, neptám se... a časem z něj smutně vylezlo, že asi o něj nemám zájem.... Rozumíš mi?

Ovšem teda takové oficiální parkování před domem milenky, to by na mě bylo silné kafe, to by teda dlouhého trvání nemělo.  Drž se.

Není tady

#303 10. 6. 2008 23:46

x62358
Host

Jajo promluvit? On toho neni schopen - zapomen. Ja tak touzila po normalni promluve v klidu....ne proste to nejde....
A bohuzel je to tak, jedina kdo ma problem jsi ty....a jen na tobe zalezi jak se s tim problemem vyporadas. Ale tohle uz vis...

#304 10. 6. 2008 23:48

jája-pája
♥♥♥♥♥--

ffly napsal(a):

Jajo promluvit? On toho neni schopen - zapomen. Ja tak touzila po normalni promluve v klidu....ne proste to nejde....
A bohuzel je to tak, jedina kdo ma problem jsi ty....a jen na tobe zalezi jak se s tim problemem vyporadas. Ale tohle uz vis...

jj to už vím - to už mě babinet naučil hjartahjartahjartahjarta
jen jsem dnes měla nějakou potřebu to zase někomu sdělit .....

Upravil(a) jája-pája (10. 6. 2008 23:52)

Není tady

#305 10. 6. 2008 23:51

x62358
Host

Vis co jsem delala ja? Mluvila jsem sama se sebou. Vyjasnovala jsem sama sobe svoje pocity, stanoviska, napady a tak.....no nebylo to ono, ale aspon neco. Hele ja byla kazdej vecer nasponovana, ze ted ted uz to prijde, ze ted uz se mnou bude mluvit...a pak to zklamani...hruza.

#306 10. 6. 2008 23:57

jája-pája
♥♥♥♥♥--

ffly napsal(a):

Vis co jsem delala ja? Mluvila jsem sama se sebou. Vyjasnovala jsem sama sobe svoje pocity, stanoviska, napady a tak.....no nebylo to ono, ale aspon neco. Hele ja byla kazdej vecer nasponovana, ze ted ted uz to prijde, ze ted uz se mnou bude mluvit...a pak to zklamani...hruza.

to je právě to nejhorší, že tebe to bolí a čekáš.....nečekáš snad  ani na omluvu jen čekáš na něco....
aby i ty jsi měla představu čím je vztah ohrožen atd....
já si pro sebe jen nadávám tongue
mě jenom se@e to, že má pocit že jsem mu oznámila co a jak a že vše poběží dál...on dnes prohlásil, že nechápe proč jsem naštvanádumbom
asi to opravdu zatím nejde (ta rozmluva) třeba časem... zatím čekám - ale může nastat i doba když už to slyšet nebudu chtít.

Není tady

#307 11. 6. 2008 7:23

Vanda
Host

Jájo, taky to důvěrně znám.

Upravil(a) Vanda (7. 10. 2008 9:19)

#308 11. 6. 2008 8:25

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

jája-pája napsal(a):

mě jenom se@e to, že má pocit že jsem mu oznámila co a jak a že vše poběží dál...on dnes prohlásil, že nechápe proč jsem naštvanádumbom
asi to opravdu zatím nejde (ta rozmluva) třeba časem... zatím čekám - ale může nastat i doba když už to slyšet nebudu chtít.

Jájo a ví manža vůbec, co řešíš a že víš o jeho bokovce? Připadá mi totiž zcestné to jeho prohlášení, že nechápe, proč jsi naštvaná. dumbom Přinejmenším tohle by snad chápat měl.

Není tady

#309 11. 6. 2008 8:28

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

hahááá....proč myslíš, že jsem teď sama? protože jsem měla problém. JÁ, on ne, on chtěl jen žít a já to pořád kazila...
nečekej rozmluvu ani časem. Nečekej prostě nic. Protože ta očekávání jsou nejhorší. Někde ve starých vláknech najdeš 1000x to samý...
Lituju tě, foukám na bebí, ale vím, že si to musíš odžít sama. A taky vím, že se jednou probudíš a řekneš sei "proč já tak vyváděla?"

Ráda bych, kdyby si to přečetla generál Zklamaná, mohla by ti poradit, jak zvítězit, zastrašit a UDRŽET manželství. Ovšem vsadila bych se, že po takovejch represích by vás obou byla pod jednou střechou půlka.

Není tady

#310 11. 6. 2008 8:38

jája-pája
♥♥♥♥♥--

Fanny5 napsal(a):

jája-pája napsal(a):

Jájo a ví manža vůbec, co řešíš a že víš o jeho bokovce? Připadá mi totiž zcestné to jeho prohlášení, že nechápe, proč jsi naštvaná. dumbom Přinejmenším tohle by snad chápat měl.

ano ví, že vím řekla jsem mu to.
A přesně, nechápe co mi je.... když něco poznamenám tak kroutí očima a vzdychá ...
je to dobré psycho - když jsem relativně v poho tak to zvládám s nadhledem, ale jsou dny kdy se musím jít radši projít nebo mlčím.

jeho ani ve snu nenapadne, že bych mohla uvažovat nad tím, nejet s ním na dovolenou ...  prostě NIC se nestalo a jede se dál.
Opravdu nej problém mám v tom, že jsem čekala debatu nebo náznak toho, že ho to mrzí - že mě obejme, a řekne pokusme se to smazat...nebo alespoň obejmutí...prostě něco ......(vždyť píšu jsem naivní blbka)

Není tady

#311 11. 6. 2008 8:47

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Fanny napsala :Jájo a ví manža vůbec, co řešíš a že víš o jeho bokovce? Připadá mi totiž zcestné to jeho prohlášení, že nechápe, proč jsi naštvaná.  Přinejmenším tohle by snad chápat měl.

To mi je také divné...... To by přece pochopil i hooodně natvrdlý chlap....
V tom případě souhlasím s tím co napsala Kukačka : nečekej rozmluvu ani časem. Nečekej prostě nic.

Jestli by mě to trápilo- což tě evidentně trápí- dala bych tomuto  vztahu mantinel. Prostě bych mu jen řekla ( pokud možno v klidu a bez breku) , že nebudu čekat věčně- třeba 1 měsíc je dost dlouhá doba na ujasnění priorit. Já sama jsem dala na rozmýšlení čas do večera ( bylo 9 ráno).  Počítala jsem s variantou , že odejde, ale i když bych to také obrečela, rozhodně bych se nenechala vysávat déle.  I když sebevíc miluju, nejsem jen pohyblivá součást jeho domácnosti ( něco jako použitý inkubátor křížený s ledničkou,sporákem a pračkou). Mám svou cenu  a pokud o moji hodnotu nestojí a místo klidu se mnou hledá vzrůšo jinde , tak prosím...  šťastnou cestu milý pane......
Pokud zvolíš variantu čekání na JEHO změnu, to se fakt obrň svatou trpělivostí a nauč se nezahořknout. Každý další návrat vysmátého chlapa z náručí milenek bere kousek i z tebe. Ale v tomhle bych Ti já příklad dát nemohla a neuměla- já to neovládám. Život je moc krátký na to, abych se musela trápit kvůli  někomu druhému.

Není tady

#312 11. 6. 2008 8:48

haadam
♥------

jája-pája napsal(a):
Opravdu nej problém mám v tom, že jsem čekala debatu nebo náznak toho, že ho to mrzí - že mě obejme, a řekne pokusme se to smazat...nebo alespoň obejmutí...prostě něco ......(vždyť píšu jsem naivní blbka)

Ahojky, nejsi sama, vzdyt víš, že já taky pořád čekám a čekám, že se něco stane, něco udělá ....dumbom
Myslím na to každý den, hlavně večer a je mi smutno.butterbutter

Není tady

#313 11. 6. 2008 8:52

jája-pája
♥♥♥♥♥--

haadam napsal(a):

j

Ahojky, nejsi sama, vzdyt víš, že já taky pořád čekám a čekám, že se něco stane, něco udělá ....dumbom
Myslím na to každý den, hlavně večer a je mi smutno.butterbutter

pussapussapussa

Není tady

#314 11. 6. 2008 8:55

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Dobrý nápad nejet na dovču  s ním- ale NEZŮSTAT DOMA!  Jeď s cestovkou s kamarádkou, vypadni třeba na hory- jen nezústávej doma leštit okna a prát koberec.... Chlap se nejspíš chytne za nos pokud o své jistoty přichází. Nemyslím tím odjezd s bouchnutím dveřmi a telefonem typu : Franto čekáš?? 
Ale : Večeře není, nestihla jsem to. Jdu do fitka( procházku, pokec...) Pes taky nežral, nekoupila jsem granule- postarej se...  Nemáš vypranou košili- sorry , fakt mě tomrzí , ale teď nemůžu ,jdu na kurs angličtiny( rekvalifikační školení....atp)
Pokud si připadám opuštěná, nedělám ústupky ze svého pohodlí a nestávám se světicí z donucení...

Není tady

#315 11. 6. 2008 8:56

jája-pája
♥♥♥♥♥--

zuzi777a napsal(a):

Fanny napsala :Jájo a ví manža vůbec, co řešíš a že víš o jeho bokovce? Připadá mi totiž zcestné to jeho prohlášení, že nechápe, proč jsi naštvaná.  Přinejmenším tohle by snad chápat měl.

To mi je také divné...... To by přece pochopil i hooodně natvrdlý chlap....
V tom případě souhlasím s tím co napsala Kukačka : nečekej rozmluvu ani časem. Nečekej prostě nic.

Jestli by mě to trápilo- což tě evidentně trápí- dala bych tomuto  vztahu mantinel. Prostě bych mu jen řekla ( pokud možno v klidu a bez breku) , že nebudu čekat věčně- třeba 1 měsíc je dost dlouhá doba na ujasnění priorit. Já sama jsem dala na rozmýšlení čas do večera ( bylo 9 ráno).  Počítala jsem s variantou , že odejde, ale i když bych to také obrečela, rozhodně bych se nenechala vysávat déle.  I když sebevíc miluju, nejsem jen pohyblivá součást jeho domácnosti ( něco jako použitý inkubátor křížený s ledničkou,sporákem a pračkou). Mám svou cenu  a pokud o moji hodnotu nestojí a místo klidu se mnou hledá vzrůšo jinde , tak prosím...  šťastnou cestu milý pane......
Pokud zvolíš variantu čekání na JEHO změnu, to se fakt obrň svatou trpělivostí a nauč se nezahořknout. Každý další návrat vysmátého chlapa z náručí milenek bere kousek i z tebe. Ale v tomhle bych Ti já příklad dát nemohla a neuměla- já to neovládám. Život je moc krátký na to, abych se musela trápit kvůli  někomu druhému.

lollollol a je to tady....
co nechápeš - to já mu vše řekla.
Přestala jsem pátrat - a on se chová jakoby nic....
prostě to přejdeme mlčením? (z jeho strany) a tím, že zůstává doma mi dává najevo že o nás stojí ?
nejsem vědma a mě to z toho nedochází ...
prostě POKUD by se rozhodl zůstat (a já o to zatím stojím) chybí mi ta rozmluva to obejmutí  a ta tlustá čára.
(ale to je asi jen moje potřeba)

Není tady

#316 11. 6. 2008 9:02

jája-pája
♥♥♥♥♥--

zuzi777a napsal(a):

Dobrý nápad nejet na dovču  s ním- ale NEZŮSTAT DOMA!  Jeď s cestovkou s kamarádkou, vypadni třeba na hory- jen nezústávej doma leštit okna a prát koberec.... Chlap se nejspíš chytne za nos pokud o své jistoty přichází. Nemyslím tím odjezd s bouchnutím dveřmi a telefonem typu : Franto čekáš?? 
Ale : Večeře není, nestihla jsem to. Jdu do fitka( procházku, pokec...) Pes taky nežral, nekoupila jsem granule- postarej se...  Nemáš vypranou košili- sorry , fakt mě tomrzí , ale teď nemůžu ,jdu na kurs angličtiny( rekvalifikační školení....atp)
Pokud si připadám opuštěná, nedělám ústupky ze svého pohodlí a nestávám se světicí z donucení...

no já to mám nastavené jinak - prostě pokud on se stará (peníze) a nezanedbává syna (i byt) tak jsem asi ze staré školy protože považuji za slušnost, že uvařím a vyperu.
Jo dovča dobrej nápad - byla jsem před měsícem v Tunisu (a radši nepátrám co dělal on)
a společná dovolená?
no právě, beru sebou neteř a malému kamaráda, tak si říkám když nepojedu tak to odnese hodně lidí.
A TAKY SI MOŘE ZASLOUŽÍM (spíš jde o to, že on to považuje za automatické )

Není tady

#317 11. 6. 2008 9:07

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Počkej, počkej - stará- a kde jsou společné hezké chvíle??? Ty uděláš dobrou večeři, vypereš a vyžehlíš povlečení a on si lehne jinam?? To že přinese výplatu,je jen dílek z manželské( vztahové ) skládačky. Přece mi nechceš tvrdit, že jeho přínos penězi je větší zásluha, než tvá práce a starání o rodinu....rollgrater   Stará škola  ano! Ale jen do té doby, pkud by platilo, že Ti takový život vyhovuje...gratergrater

Není tady

#318 11. 6. 2008 9:10

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

říkám - nečekej tlustou čáru. Ona nebude. Páni rádi dělají, jako že NIC...nic se nestalo, nic se neděje, ty jsi paranoidní, všechno moc řešíš, pořád po něm něco chceš...a on chudák chce být jen v klidu, ty to nechápeš? Když budeš taky dělat jako by nic, tak bude nejspokojenější.
Oni nechápou, že se potřebujeme od něčeho odpíchnout a jít dál.
Já se toho nedočkala. Proto jsem tam, kde sem. A moc ti rozumím. Bolí to jako sviňa. Konec v nedohlednu...já nevydržela a ztropila jsem scénu, po který vypadl. Teď vím, že na to celou dobu čekal a hrál, protože to někdo vyřešil za něj. On, chudák, musel prchnout před zlou manželkou, která žrala xanax a probrečela noci. Že to trvalo víc jak 1,5 roku a umořilo by to i jiný statný jedince, to už je vedlejší.

Není tady

#319 11. 6. 2008 9:10

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Jájo, pokud tedy M ví, že víš, je to nejspíš jen jeho hra. Dělá, že nechápe, ale on moc dobře chápe, jen ti chce vnutit pocit, že chyba je v tobě, že kdybys neprudila, bylo by všechno OK. No, pro něj každopádně ano. Problém by byl pod pokličkou a navenek by bylo všechno v pořádku a ty mu tu pohodičku kazíš.

Není tady

#320 11. 6. 2008 9:11

jája-pája
♥♥♥♥♥--

zuzi777a Počkej, počkej - stará- a kde jsou společné hezké chvíle???

ty po odhalení nejsou ...

Není tady

#321 11. 6. 2008 9:13

jája-pája
♥♥♥♥♥--

Fanny5+Kukačka
jj tak to bude grater

Není tady

#322 11. 6. 2008 9:16

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

jája-pája napsal(a):

A asi jsem uhodila hřebíček na hlavičku dumbom
protože jsem se dozvěděla, že mám vše co chci - koupím si také co chci a ještě se tvářím jako ukřivděná chudinka. sad

----------------------------------------------------------------------------------------------

a já jsem ta potvora, které to nestačí....která v noci nespí a přemýšlí zda si jen M nechystá nové hnízdečko a nepotřebuje k tomu klid, která touží po jeho objetí, po hezkém slovu, popř po vysvětlení situace....

Řekla bych, že se tvůj muž mýlí... ty vůbec nemáš to, co chceš...
A nejspíš je to i tím, že konkretně a JASNĚ neumíš říct, CO vlastně chceš.

Ještě jedno mne teď napadlo - jak vypadá soužití jeho rodičů? Jaký mají "jazyk lásky"? Co je v té rodině vlastně DŮLEŽITÉ?

Upravil(a) Pandorraa (11. 6. 2008 9:26)

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#323 11. 6. 2008 9:26

jája-pája
♥♥♥♥♥--

Pandorraa napsal(a):

Řekla bych, že se tvůj muž mýlí... ty vůbec nemáš to, co chceš...
A nejspíš je to i tím, že konkretně a JASNĚ neumíš říct, CO vlastně chceš.

ano plete se butter

Pan, ale už jsem ušla (i díky tobě) kus cesty - asi to u mě je na delší dobu.
Třeba už za rok bude moje aura duhová hjarta

Není tady

#324 11. 6. 2008 9:27

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

jája-pája napsal(a):

Třeba už za rok bude moje aura duhová hjarta

Tak o tom nepochybuju wink

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#325 11. 6. 2008 9:30

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jájo - taková ta blbá věta, že všechno zlý je k něčemu dobrý, ta je moc pravdivá. Vztekala jsem se a chtěla jsem všechno zpátky a trvalo mi dloooouho než jsem pochopila, že je všechno tak, jak má být.
I když, pod ořechem v Černošicích jsem říkala asi opak, já vím. Pořád pochybujeme. Ale to je ta cesta.

Ani nevíš, jak ti rozumím, a zároveň jsem ráda, že tohle mám za sebou.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí