Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#276 27. 5. 2008 13:15

x52658
Host

Re: Jsme spolu pod jednou střechou, ale....

jája-pája napsal(a):

a další

A zas další.... lollollollollollol

#277 27. 5. 2008 13:18

jája-pája
♥♥♥♥♥--
Místo: pražák jako poleno :)

hrosanek napsal(a):

Jájo, to co píšeš má taky můj obdiv. Viděla jsem tě v prvopočátcích po prasknutí. Tobě neklesá sebevědomí, troufám si říct, že po tom, co jsi ho měla někde dole, stoupáš vzhůru. K jinému druhu sebevědomí. Klidnému, nespočívajícím na obdivu a věrnosti někoho jiného, na sebedůvěře v sebe a své činy, za kterými si stojíš.

Manželství není vůbec procházka růžovou zahradou. Teď to bude znít nesouvisle k Jájině textu, ale bylo by prima mávnout proutkem a být šťastný bez ohledu na to, jestli je mi někdo věrný nebo nevěrný. Být šťastný, protože mám rodinu, která plní svůj účel a nějaký vztah k někomu jinému, můj nebo partnera, s ní nemá nic společného.

díky - to co teď píšu jsem v době, kdy to prasklo ani netušila..... k tomu jsem pomalu došla (a babinet - už se bojím napsat, kdo všechno big_smilebig_smilebig_smile - mi pomohl)

Není tady

#278 27. 5. 2008 13:20

jája-pája
♥♥♥♥♥--

bazalka napsal(a):

jája-pája napsal(a):

a další

A zas další.... lollollollollollol

big_smilebig_smilebig_smilebig_smile vždy´t jsem psala, že už se bojím big_smilebig_smilebig_smile

tak holky dnes jsem na monitorem zasmála poprvé po návratu z dovči

jsem ráda, že Vás mám hjarta

Není tady

#279 8. 6. 2008 9:47

Vanda
Host

Koi napsal(a):

1)Já se snažil po celou dobu, aby nám to spoluvycházelo.bohužel jsem měl stále více pocit,že je spousta věcí jen nutných a ne chtěných jak z mojí tak z tvé strany a každý chceme něco jiného a stále se nám každému nakupují střípky které se nám zarývají od toho druhého.
2)Já jsem to asi už nemohl ustát a chtěl mít v životě taky chvíli kdy se nemusím vázat na nějakou nepříjemnost nebo omezení a myslet jen na příjemné věci a ne na budoucnost, abych mohl zvládat ještě chvíli a prožívat život a neříkat si to až v důchodu co měl radši člověk dělat.

3)Já se s tím taky těžko vypořádávám a přemýšlím zda by nebylo lepší abych byl sám a dál tě netrápil.
Moc mě mrzí že tím tak všem okolo ubližuji,ale nějak to jinak neumím a vrátit to zpět nejde
a nevím jestli čas něco změní a kudy půjdu dál.j.

Ahoj Koi,
Na mne to dělá dojem, že je to fér chlap a snažil se poctivě napsat, co cítí. Myslím si, že
k 1) únava materiálu
k 2) následně začal mít potřebu volně létat, nemít závazky a povinnosti, tak trochu utéct od všeho...prostě že život je krátký, užít si ho...
k 3) mrzí ho, že tě tím trápí, že se trápíš, ale je to asi silnější, ta touha chytit poslední vagon než přijde stáří.
Asi by uvítal, jak v té jedné reklamě, kdyby se život, co žije teď, zastavil, on si užil svoje, nabažil se pocitu volnosti a svobody, a pak se zase osvěžený vrátil a život běžel dál. Protože o to, co má, nechce přijít, je rád, že to má. Není to ta pověstná krize středního věku? Co s tím, to teda nevím...to by možná mohli místní pánové poradit...Leda nechat ho létat, zavřít oči, uši, žít vedle něj a samostatně, a počkat, až to přejde. Až zas (rád) přistane v hnízdě...
Je to jen můj pocit a pohled, a taky je tohle řešení moc těžké a náročné...ale zas to, o co ti jde, je důležité..fakt nevím.

Upravil(a) Vanda (8. 6. 2008 20:18)

#280 9. 6. 2008 12:27

Koi
♥♥♥♥---

Vandi, však víš jak nyní žiju ze dne na den.  Čekám, nehrotím, ale občas příjde situace na kterou musíš zareagovat. Z toho pak vznikají moje krize, už jsem se toho naučila zvládat hodně, ještě nějaký čas vydržím, ale jsem unavená. Nezbývá než říci uvidím.

Zatím se nechci ostřihnout, možná že mi časem dojde, když nepřestane, že ho vlastně již nemiluji nebo to ukočíruje on a já vím , že budu schopná odpustit. Je to nyní jen a jen na něm. Co ti budu o výdrži povídat, zrovna tobě.

Pane, daruj mi klid, abych přijal věci, které nemohu změnit, odvahu změnit to, co mohu změnit, a moudrost, abych dokázal rozeznat jedno od druhého.

Není tady

#281 9. 6. 2008 12:42

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Koi - teda musím říct, že na mě jsi působila ohromně vyrovnaně a pozitivně. Z vlastní zkušenosti ti říkám, že nic nejde přeskočit a všechno tam musí být. I ty krize a pády.

Není tady

#282 9. 6. 2008 12:43

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Koi, taky jsem ráda, že jsem tě poznala. Jsi moc hezká a příjemná žena. Držím ti palce, ať to vyřešíš, co nejlépe pro sebe, svou duši a vědomí.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#283 9. 6. 2008 13:01

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Anoano, aj ja som bola príjemne prequapená, pôsobíš milo, slniečkovo a v rámci možností vyrovnane. Želám viac tomu tvojmu ako tebe, aby sa vybúril ešte včas... Neviem prečo, ale zdá sa mi, že on by prišiel o viac. wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#284 9. 6. 2008 13:10

Koi
♥♥♥♥---

Kuki u tebe a dalších mě vyděsilo, jak opravdu chlap dokaže ujet. Doma ženský k pohledání a vše jednoduše zahodí, utne a zmizne se šlečnou o generaci mladší.

Klubko, tak mě rozesmál ten tvůj citát pod čarou. Už by se na mě mohl ten osud vybodnout a vynechat mě smile), kruci mě se dnes ztratily smajlíci z nabídky. To je v pytli, už ani ti se mnou nechtějí nic mít.

Pane, daruj mi klid, abych přijal věci, které nemohu změnit, odvahu změnit to, co mohu změnit, a moudrost, abych dokázal rozeznat jedno od druhého.

Není tady

#285 9. 6. 2008 13:20

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Koi, já to znám právě dokonale. Těch ran jsem taky několik zažila a asi to tak má být. Už jsem si prostě přestala pokládat otázku "proč já"?
A ten citát je přesně o tom. Prostě další zkouška k přežití. Asi někde mačkáme špatný čudlík, stále není naladěno jak má být a během live vysílání příjde zrnění. Pak je na nás, zda se budeme čudlíkem snažit naladit "jakžtakž něco" nebo rovnou tu bednu vypneme... wink

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#286 9. 6. 2008 13:28

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Koi - mě už teď napadá, že já jsem ujela jemu. A pěkně ho to sebralo, takže ta Blběna je na scéně proto...aby byl někdo jednoduchý a ovladatelný.

Není tady

#287 9. 6. 2008 13:35

Ugo Drago
Host

Holt si vybíráte špatně, alespoň mám klid .... big_smile

#288 9. 6. 2008 16:00

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Kukačka napsal(a):

Koi - mě už teď napadá, že já jsem ujela jemu. A pěkně ho to sebralo, takže ta Blběna je na scéně proto...aby byl někdo jednoduchý a ovladatelný.

No jasně...dobře mu tak. Ty už mu bebíčka ošetřovat nemusíš...co chtěl to má...

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#289 9. 6. 2008 16:01

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Ugo Drago napsal(a):

Hele nekřič...ještě si nepřeskočil !

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#290 9. 6. 2008 22:55

Kerrin
♥♥♥♥---

Ahoj holky,

jsem tu mezi Váma a jsem ráda, že Vás  mám. Moc nemám čas se sem dostat nebot odjíždím příští týden na skoro 2 měsíce do ciziny.
Jinak jsem tak nějak v pohodě, vycházíme s M dobře, pomáhá mi jak se dá a dokonce začal komunikovat, dá si u mě kafe a občas i zase tolika nespěchá..
Prostě jen tady není a mě to až zase tak moc nětíží - tedy mrzí to , ale snažím se to tak  brát, že to je prostě tak.
Horší bylo pro mě se dívat na to kde je, kdy přijde, kdy kam jede a kdy se vrátí......
Užívám si života, chodím se bavit, i dá se říct, že občas jdu "pařit". A koukám kolem sebe a těch chlapů je dost. I když třeba ne hned pro společné žití, ale kamarádů mám dost.
No nic.....těším se na holiday, odpočineme si od sebe, vyčistím hlavu, přijdu na jiné myšlenky a bude spousta nových zážitků.

Všem Vám držím palečky at to zvládáte a nikdo Vám neubližuje a hlavně aby jste se netrápili. Vím o čem už mluvím a nic neřeším, nekoumu a je mi ok. (... doufám že bude a bude snad ještě lépe)hjarta

Není tady

#291 10. 6. 2008 19:41

jája-pája
♥♥♥♥♥--

tak já hlásím, že jsem M s noblesou (aspoň si myslím - neječela jsem, pokud to jen trošku šlo se usmívala a HLAVNĚ nebrečela )
že už nemůžu a pokud si to nevyřeší (ještě než jsem poznala babinet bych řekla neukončí) tak mě ztratí...

A asi jsem uhodila hřebíček na hlavičku dumbom
protože jsem se dozvěděla, že mám vše co chci - koupím si také co chci a ještě se tvářím jako ukřivděná chudinka. sad

Takže co na to říct...... 
(a já blbka čekala, že mě alespoň řekne, že mě má pořád rád - no vždyť píšu blbka..)

Tak se tady pinožíme, on každý den vysolí na stůl peníze - já za to uvařím uklidím....mluvíme jen důležité věci a on se tváří, že tím že dochází domů je vše OK dumbom
a já jsem ta potvora, které to nestačí....která v noci nespí a přemýšlí zda si jen M nechystá nové hnízdečko a nepotřebuje k tomu klid, která touží po jeho objetí, po hezkém slovu, popř po vysvětlení situace....
Takže ano Jsme spolu pod jednou střechou, ale....

Dříve jsem si myslela, že je to druhá míza - teď už si to přestávám myslet.

A TEĎ  PROSÍM JEN DO MĚ - DNES TO POTŘEBUJI dumbom

Není tady

#292 10. 6. 2008 19:53

Nabuko
♥♥♥♥♥--

Jájo, proč do Tebe? Vždyť jsme na tom skoro všichni stejně (i když my už žádnou společnou střechu nemáme smile).

Opakovala bych tisíckrát řečené a Tebou určitě napsané - rozhodnutí je jen na Tobě. Buď takhle budeš žít dál nebo to skončíš. Rozhodnout se musíš opravdu sama, protože on to za Tebe neudělá (nebo udělá, ale zřejmě ne to rozhodnutí, o které bys stále - i když ...).

Drž se holka, bude líp. Vím to, i když teď je mi momentálně zatra blbě. smile

Není tady

#293 10. 6. 2008 20:00

Ugo Drago
Host

pomněnka napsal(a):

Ugo Drago napsal(a):

Hele nekřič...ještě si nepřeskočil !

Co? va

#294 10. 6. 2008 21:39

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

U nás sa hovorí: Nekrič, kým ti nepreskočí! wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#295 10. 6. 2008 22:51

Kerrin
♥♥♥♥---

Jájo-pájo ....... drž se, dobře jsi řekla, jak to myslíš. Snad se ten tvůj probere, i když si ale myslím, že on tak neuvažuje ani nepřemýšlí, co druhého trápí.
Jak dlouho to trvá???

Také to takové bylo u nás..... proto moje vlákno: Jsme pod jednou střechou, ale...

no ted už nejsme a dýchá se mi lépe, i když to občas zabolí.

Není tady

#296 10. 6. 2008 22:55

jája-pája
♥♥♥♥♥--

Kerrin napsal(a):

Jájo-pájo ....... drž se, dobře jsi řekla, jak to myslíš. Snad se ten tvůj probere, i když si ale myslím, že on tak neuvažuje ani nepřemýšlí, co druhého trápí.
Jak dlouho to trvá???

Také to takové bylo u nás..... proto moje vlákno: Jsme pod jednou střechou, ale...

no ted už nejsme a dýchá se mi lépe, i když to občas zabolí.

3/4 roku butter no byla jsem blázen atd.... a proto, jsem si (ač vím, že jsem neměla) vyfotila naše auto u domu milenky v době, kdy manžel vykoupán a navoněn odešel hrát fotbal dumbomdumbom

intuice je mrcha, já to věděla a tu fotku jsem si udělala pro sebe, že nejsem cvok

Není tady

#297 10. 6. 2008 23:20

Kerrin
♥♥♥♥---

U mě to je stejně jako u tebe... ta doba.
Můj muž byl několikráte mnou přistižen.ani jsem nic fotit nemusela. (a taky ne že bych to chtěla, ale jedu kolem)

Není tady

#298 10. 6. 2008 23:20

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jájo- nevím, jestli ti moje názory sednou.  3/4roku je dost dlouhá doba na to aby se člověk nechal blbě trápit druhým. Buď budeš dělat , že nic nevidíš. To v případě, že moc miluješ a bojíš se osamělých zítřků. Nebo se sebereš a řekneš: hele milý fotbalisto já VÍM a nejsem JEN hloupá domácí kuchařka. Vezmi si kopačky a  dres si jdi potit jinam.
Je to hnusné- být obelhávaná. Pokud mu něco chybělo, měl mluvit.  Pokud se zamiloval, musí si stejně  ujasnit v určitém momentě CO chce dál.Pokud se chytne za nos, máte šanci jít dál spolu, pokud ne stejně ti zmizí ze života. Pokud doma bude vidět nešťastnou ženskou, o které se domnívá, že mu baští pohádky o fotbale, bude radostně prchat k milé. Pokud bude vědět, že ty víš a nehodláš to snášet, bude to muset řešit... Hodně štěstí a hodně síly.

Upravil(a) zuzi777a (10. 6. 2008 23:22)

Není tady

#299 10. 6. 2008 23:27

x62358
Host

Jajo zadny do me....ja chvalim. Za tu noblesu - ta se vzdycky hodi ne? Jeste si mu mela vyjsnit stanovisko, ze nemluvis o penezich ale o partnerstvi o tom, ze ti neco nevyhovuje a on protoze ho stale beres jako sveho partnera by mel o takovych vecech vedet ciste pro jeho informovanost. Vzpomen na zacatky pussa

#300 10. 6. 2008 23:31

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Jáji, drž sa, vyzerá to, že ide do tuhého. Ale ono po búrke sa zvykne minimálne prečistiť vzduch.

Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí