Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 26. 2. 2008 18:48

sovina
♥♥♥----
Místo: Děčín
Web

Babči interneťandy-pojďte sem.

Byla bych ráda,kdybychom se tady mohly sejít-holky ...sátky,které mají rády Internet a chtějí si povídat o tom, co je potkalo.Ráda Vás uvidím.Ahojky.hjartahjartahjarta

Není tady

#2 28. 2. 2008 11:15

vlavlavla
♥♥-----

Re: Babči interneťandy-pojďte sem.

Jsem už také ...sátka,hlásím se do diskuze,ale jak je vidět,budeme tu asi jen my dvě.

Není tady

#3 28. 2. 2008 12:33

Ivusa
♥♥♥----

jsem poslední rok cetka,jestli to nevadí

Není tady

#4 28. 2. 2008 13:19

sovina
♥♥♥----
Web

Nebojte se sluníčka-ono se to sejde.Myslela jsem že nikdo nepřijde-vídám vás a velmi ráda.hjartahjarta:hjarta:Budu tady kolem 17.oo zkuste přijít.Ahojíííííčky.reta

Není tady

#5 28. 2. 2008 14:14

ivca
♥♥♥♥♥♥-

ahoj, jsem babča, je mi skoro 52 - můžu do klubu????

Není tady

#6 28. 2. 2008 16:56

sovina
♥♥♥----
Web

ivca napsal(a):

ahoj, jsem babča, je mi skoro 52 - můžu do klubu????

No jasničky-jen jsem zvědavá,kdy se sejdeme tady.Mohly bychom se domluvit na nějaké době-co vy na to ?pussa

Není tady

#7 28. 2. 2008 17:12

sovina
♥♥♥----
Web

Tak tady přešlapuju, jako kdybych měla rande-a miláček nepřichází.:grater:Zase se za chvilku zajdu podívat.tillfreds

Není tady

#8 28. 2. 2008 17:49

ita
♥♥♥♥♥♥-

Zdravím, o čem si budeme povídat?

Není tady

#9 28. 2. 2008 17:55

sovina
♥♥♥----
Web

ita napsal(a):

Zdravím, o čem si budeme povídat?

Ahojky, konečně jsem se dočkala.Zakládala jsem tuhle diskusi,abychom se sešly v piodobném věku a mohly si ponadávat i zasmát se.

Není tady

#10 28. 2. 2008 17:59

ita
♥♥♥♥♥♥-

To bych hrozně potřebovala. Poslední dobou se mi toho moc nedaří. Ještěže už bude jaro, dnes mi přišla zásilka kytiček do zahrádky.

Není tady

#11 28. 2. 2008 18:01

sovina
♥♥♥----
Web

Já si myslím-taky občas nevím, jak na problémy.Máš zahradu ?My máme chalupu a už se taky děsně těším-bude jaro a všechno pokvete.připomněla jsi mi, zže musím objednat růže-potřebuju obnovit růžový záhon.

Není tady

#12 28. 2. 2008 18:06

ita
♥♥♥♥♥♥-

Máme chatu u lesa s velkou zahradou. Za plotem je pole a odtud se k nám pořád stěhují myši a hraboši. A tak já už 10 let neustále sázím a sázím a oni mi to žerou a žerou. Letos je zkusím krmit zrním se sádrou, prý je to nejúčinnější. Růžový záhon mám taky, už 2 roky má nějaké plísně (rez...). Soused má včely, tak jsem nechtěla stříkat, letos budu muset, jinak z nich nic nebude. Pak se mi tam ještě dost daří liliím.

Není tady

#13 28. 2. 2008 18:08

sovina
♥♥♥----
Web

Taky je mám rezavý-vždycky v srpnu zreznou listy a opadají-říkají že je to rzivost růží.stříkala jsem to.-ale houby to pomohlo,Budu muset najít nějakou chytrou kníííhu a podívat se.
My máme chalupu kousek od rybníka-zase mi potvory hryzci sežerou co se dá.Ale za co by byli živí prodavači kytiček ?stoltstolt

Není tady

#14 28. 2. 2008 18:17

ita
♥♥♥♥♥♥-

To je pravda, ale když já se tam těším právě kvůli tomu, že tam neustále něco kvete. Taky mám folník, jenže tam je taková zima, že to je jako když na Moravě sází na pole. Přemýšlím o skleníku, vlastní zelenina nemá chybu. Navíc jsem tam v letě pořád a kde bych sháněla zeleninu. Taky jsem vysázela plno ovocných stromů (byly tam 80 tileté), jenže zatím nic moc, vloni nic nebylo a předtím  to napíchaly vosy a sršni. Prostě, příroda neustále vítězí. Můj muž si dělá legraci, že ten plevel mám prohlásit za oblíbenou rostlinu a nevzrušovat se.

Není tady

#15 28. 2. 2008 18:20

sovina
♥♥♥----
Web

Jo můj miláček taky říká, abych se dala do šlechtění kopřiv ,bršlice a bude za rok pryč.tongueRáda se hrabu v hlíně a pořáde je ze mne vidět jen zadek,jak lezu po zahradě.Ale miluju ji.Chceme se tam později odstěhovat-mám města plný zuby.

Není tady

#16 28. 2. 2008 18:23

sovina
♥♥♥----
Web

Já zatzím pěstuju jen jahody-jsem na ně ujetá a cibuli.Měli jsme brambory.ale chytla je plíseň.Tak jsme pět let čekali a zasadili znovu-a zase plíseň.Tak jsem se na to vykašlala.Ale byly moc dobrý- už jen proto, že byly naše.

Není tady

#17 28. 2. 2008 18:26

ita
♥♥♥♥♥♥-

Jo, v letě rozpálené domy, ulice, na padnutí. Já tam vyrazím se psem na houby, maliny, ostružiny, nebo jen tak na vycházku a je mi skvěle. Měli jsme chalupu na jižní Moravě (kvůli dětem, když byly malé) a manžel požád toužil po samotě u lesa, bez lidí. Tak jsme si na stará kolena takovou chatu koupili, je tam nádherně, božský klid. Zpočátku jsem chodila po zahradě s literaturou, abych věděla, co to tam roste, už se v tom obstojně vyznám. Máme tam i rybník s vodním rostlinstvem a rybama. Jen na tu práci jsem většinou sama.

Není tady

#18 28. 2. 2008 18:31

sovina
♥♥♥----
Web

+Jsi moje krevní skupina:supr:Taky máme pejska-tedy pejsku-nás čeká ještě rok a pak jde muž do důchodu-já už jsem,ale ještě dělám.A pak se stěhujeme.Sice si to nedovenu moc představit-ale určitě si zvyknu.Mám plno koníčků- a moc se těším na klid.

Není tady

#19 28. 2. 2008 18:38

ita
♥♥♥♥♥♥-

U nás ještě dělá manžel, já už ne, má na vedlejšku OSVČ, tak mu dělám účetnictví, nic moc. On je ovšem manžel typu "Poslední mohykán", takže se stará jen o svoji kariéru, já o ostatní včetně zajišťování oprav a údržby domu.... Proto jsem šťastná se psem na zahrádce. Jen jsem byla líná si udělat řidičák, tak jsem na něm časově závislá, chata je 3 km za dědinou.
Vrátím se za chvíli, musím udělat večeři - slíbila jsem halušky s brynzou.  Zatím ahoj.

Není tady

#20 28. 2. 2008 18:41

sovina
♥♥♥----
Web

Já  mám účetní firmu-není lehké to ukončit,klienti žebrají, abych zůstala.Zaměstnankyně už jsem donutila si udělat živnosťáky a jet na sebe,.Muž dělá na směny a tak to není s chalupu jednoduché.Autem jsem jezdila moc dlouho-ale pak muž havaroval a já musela přestat jezdit-začala jsem se bát-pořád jsem viděla to auto a prostě mi nějak ruplo v hlavě-nejezdím.Vím že je to škoda-ale už s tím nic nenadělám.Přeju dobrou chuť a zkusím zajít.hjartahjarta

Není tady

#21 28. 2. 2008 19:12

ita
♥♥♥♥♥♥-

Už jsem to zvládla. My zase měli tu chalupu na jižní Moravě, samý sklípek a tak bych jezdila jen zpět a z muže by byl nejspíš alkoholik. Dělala jsem celý život ve vzdělávacím středisku, pak se to rozpadlo, tak jsem začala to účetnictví. Mám toho trochu a ještě chodím každý rok na školení k DPFO. Taky ráda vařím, peču, dřív jsem stihala i ruční práce včetně šití. Teď nějak nestihám a hlavně jsem asi líná.

Není tady

#22 28. 2. 2008 19:13

sovina
♥♥♥----
Web

No a přišel mi syn-tak si jdu povídat s ním.Zítra ahojky.Podívám se dopoledne-dělám zítra doma.Dobrou noc>rodnarodna

Není tady

#23 28. 2. 2008 19:23

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-
Místo: u Strakonic

Tak já jsem tu do třetice všeho dobrého, doufám, že né zlého. lol Je mi 54, mám chalupu -trvale obývanou- v Jižních Čechách u Strakonic. Jsem sice původem Pražačka, jsem tu 14 let. Pracuju v Praze, jsem tam vždycky týden a pak mám týden volno. Zahradu mám, dvůr, pole, ale pěstuju jen trávu a i ta mi dá zabrat, když jí musím sekat.... V létě není kdy by zaléval, tak jsem s tím skončila. Možná dám letos nějaké rajčata. třeba vymyslím nějaké samozavlažování. Mám dvě děti 22 dceru a 23 let syna. Jsem rozvedená a zatím sama. reta

Není tady

#24 28. 2. 2008 19:31

ita
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj, rajčata stačí zalévat jednou za týden, když je zasadíš do fólie, nevyschnou. Trávu jsme u svatého nadšení naseli taky všude a pak jsme nestačili sekat. Máme tam samou mez a svažitý terén, tak jsem začala nakupovat půdopokryvné keře (třezalku, skalníky, nízké tavolníky, plazivé růže, pak skoro plané keře..). Mým snem je bezúdržbová zahrada, protože při té rozloze než odplevelím jeden konec, na druhém už to není vidět. V létě tam bývá období sucha, tak přestože je tam rybník, s vodou je to horší.
Jinak mi manželství snad vyšlo taky až na druhý pokus, děti už mají dávno svoji rodinu a zahrádka je nějak nezajímá.

Není tady

#25 28. 2. 2008 19:31

sovina
♥♥♥----
Web

Ahojky Tetomámo-vítám.Budu ráda když se k nám přidáš.Myslím, že toho  máme zatím 3 hodně společného.Moc se těším, až si budeme povídat.Syn odešel a já jdu na Tagerta- zítra jsem doma, tak dopoledne nakouknu.hjartahjarta

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí