6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Wiki napsal(a):
Vanda napsal(a):
Wiki ty Květy z půdy měly 4 díly o těch dětech, jak byly zavřeni na půdě,pak jejich celý ivotní příběh i jejich dětí.Pátý díl měl být nultý ,tam byl popsán celý ivot babičky Olivie.Mě se to moc líbilo.
Ta kníka co popisuje o tom klukovi mi nic neříká.
Pro zasmání není patný Robin-Zdena FrýblováJo - četla jsem to bylo to dobré.
A Frýbová? Tu miluju. Měla velmi dobré profesní romány a vynikající smysl pro humor- jéí já si nic nepamatuju - ádný název ..jóó Z neznámých důvodů.
Od Frýbové mám Mafie po česku..výborná kníka
Není tady
Mui, kteří nenávidí eny
Dívka, která si hrála s ohněm (druhý díl)
a pak je jetě třetí, ale ten zatím nemám
Dívka, která kopla do vosího hnízda
Není tady
V knihovně mi přila pod ruku Na Větrné hůrce - četla jsem ji straně dávno a měla jsem z ní jen jakýsi ponurý vjem. Teď jsem ji docela "zhltla"..
Není tady
Wiky: četla jsem ji straně dávno a měla jsem z ní jen jakýsi ponurý vjem. Teď jsem ji docela "zhltla"..
Taky jsem kdysi zjistila, e kadá kníka má svůj čas...
Není tady
Dita.L napsal(a):
nedavno jsem videla v kine film, ale budu si muset vzpomenout, jak se jmenoval. Byl to film podle skutecne udalosti, pribeh muslimske divky, ktera utekla ve 13 z pouste pred nucenou svatbou a dost tvrde v tom filmu ukazali, jak ji jako malinkou obrezala vlastni matka. Mela jsem slzy v ocich.
Uz jako dospela se dostala v Americe ke gyndr, ktery kdyz ji chtel prohlednout tak jenom rekl - nemuzu vam vratit co vam vzali, ale muzu opravit to co takhle sesili. Holka jeste neumela anglicky ale doktor mel asistenta z jeji zeme puvodu a ten ji jeho slova prelozil jako - mela by ses stydet devko..... dneska je to Americka topmodelka a bojovnice proti zenske obrizce.... kdybych ja si jenom vzpomnela jak se holcina jmenuje. Film byl natoceny podle jeji autobiografie....
Jinak osobne az budu mit za tri tydny vysledky z amniocentezy a jestli budou dobre, chtela bych se vratit ke knizce od Kim Edwards Strom v srdci (zajimave ve francouzstine se to jmenuje Dite ve vsi tajnosti )
Knizku jsem zacala cist tesne pred tim, nez to vsechno v tehu prasklo s nasim Krystofem a pak uz jsem nemela silu na to to docist
Kvet púte, Waris Dirieová
Není tady
A - enská obriezka je africká záleitos(t.j. černoská), v isláme ani Koráne ako takom nemá opodstatnenie a základ. Okrem sub-saharsekj Afriky ju veru v moslismkých krajinách ani nenájdete, dokonca ani v takých ako Saudská Arábia či Perzia.
Není tady