29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kelly Linková - Magie pro začátečníky.
Pro ty, kdo mají rádi záhadno, ale nesmíte to chtít pochopit.
Jen se vezte na přívalové vlně slov
Není tady
Bludný Holanďan od Toma Holta - velice humorné
kdo ještě nečetl Mistra a Markétku od Bulgakova - tak rychle dohnat
Naposled co jsem navštívila Levné knihy jsem tam vylovila trilogii Čas ani myš nezastaví, V Písku času a Není čas ztrácet čas - Michael Hoeye a ještě jedna moc pěkná kniha: M. Fredrikssonová - Když se Bůh smál.
Není tady
opětně Jirotka - Saturnin
B. Swerlingová - Město snů
Jake Horsley - Matrix
Axel Munthe - Kniha o životě a smrti
Clarissa Pinkola Estés - Ženy, které běhaly s vlky
Marlo Morganová - Poselství od protinožců
Trevor Ravenscroft - Kopí osudu
a Mika Waltari nikdy nezklame
Není tady
J.M. Simmel - Jen vítr to ví, A Jimmy šel za duhou, Všichni lidé bratry jsou - je to můj favorit
Elizabeth Kostova - Historička - (zápletka je o Drakulovi, celé je to velmi čtivé, protože krásně popisuje památky Rumunska, Maďarska, Istanbule)
Tolkien - Série pána prstenů
Robert Fulgum - jeho příběhy jsou fakt super, Nejlpepší je: Všechno, co opravdu potřebuju znát, jsem se naučil v mateřské školce
Wilbur Smith - napsal toho spoustu, nejznámější a pro mě nejhezčí je první z triologie Řeky bohů
Upravil(a) IlonaN (8. 5. 2008 13:01)
Není tady
Jojo, Řeka bohů je super.
Není tady
Před časem jsem od něho četl pár knih, občas i k nám do knihovny něco koupí.
teď jsem se vrátila k TEMNÉ VĚŽI od Stephen King. Jinak mám ráda vše od Irwinga,sbírám ho Doporučuji Robert Merle-Smrt je mým řemeslem,přečetla jsem to přez noc.A ¨ještě jedu doporučím Tichá dohoda.
Není tady
J. Rollins - Ledový ostrov
M. Reilly - Souboj
M. Crighton - Kořist
IlonaN napsal(a):
J.M. Simmel - Jen vítr to ví, A Jimmy šel za duhou, Všichni lidé bratry jsou - je to můj favorit
Elizabeth Kostova - Historička - (zápletka je o Drakulovi, celé je to velmi čtivé, protože krásně popisuje památky Rumunska, Maďarska, Istanbule)
Tolkien - Série pána prstenů
Robert Fulgum - jeho příběhy jsou fakt super, Nejlpepší je: Všechno, co opravdu potřebuju znát, jsem se naučil v mateřské školce
Wilbur Smith - napsal toho spoustu, nejznámější a pro mě nejhezčí je první z triologie Řeky bohů
Souhlasim. J.M.Simmel super spisovatel. Moje nejoblibenejsi knizka je Vsichni lide bratry jsou. Doporucuji take Laska je jen slovo. Budes to cist jednim dechem.
Není tady
Simmela jsem četla, přímo hltala snad celého. Ale nejvíc se mi líbila Nikdo není ostrov.
Remarque se mi také líbil a poslední dobou čtu vcelku rádai české autorky, třeba Olgu Sommerovou.
Není tady
J. Rollins - Mapa z kostí
- Černý řád
J. Bauer - Milostné aféry minulých století
Sirius napsal(a):
J. Rollins - Mapa z kostí
Jo! Tuhle knihu jsem zhltla za jeden den
Není tady
Morrell - Ochránce
Není tady
Právě jsem dočetla novinku-Děvčata z Rijádu-život 4 žen střední až vyšší vrstvy v dnešním arabském světě/internet,mobily a jiné civilizační vymoženosti/,ale i konfrontace se starými tradicemi.Autorka Rajaa Alsanea
Není tady
Morrell - Noční únik
Napier - Záhadná ikona
Peinkofer - Bratrstvo run
Forsyth - Afghánec
Rollins - Pohřbeno v hlubinách
musím se přiznat, že když jsem si četla vámi doporučovaná díla, tak mi proběhlo hlavou, že musíte být mnohem sečtělejší, ale nedá mi to a taky sem hodím pár tipů, kt. mě uchvátili na tolik, že si je budu pořizovat do vlastnictví
Stephen King - To
Colin Falconer - Soucit s ďáblem, Zloba, Lovci perel (na další díla se chystám )
Miroslav Žamboch - Líheň 1., 2. díl (s prvky fantasy)
Jeffery Deaver - Dívčí hrob
Boris Starling - Mesiáš (ale nedoporučuju pro slabší povahy )
a z klasiky musím určitě zdůraznit od Ladislava Fukse - Spalovač mrtvol
Není tady
Prima výběr..z jmenovaných mám rád Kinga ale hlavně Deavera, bohužel v knihovně nic nového od něho nemají.
Spalovač mrtvol byl i úžasný film. Škoda, že byl díky Chramostové pak pod zámkem.
V Pardubicích jej pak promítali přímo v krematoriu,kde se taky ten film přímo natáčel. Atmoška byla fakt taková zvláštní.
Není tady
Klubko napsal(a):
Spalovač mrtvol byl i úžasný film. Škoda, že byl díky Chramostové pak pod zámkem.
V Pardubicích jej pak promítali přímo v krematoriu,kde se taky ten film přímo natáčel. Atmoška byla fakt taková zvláštní.
ačkoliv mám film doma, ještě jsem nedokázala najít čas na jeho promítnutí, což mě mrzí. viděla jsem kousek a hrušínský je úplně super, zkrátka "pan herec".
klubko a tys na tom promítání přímo v krematoriu byla? já bych nemohla, na tohle zase až tak silný nervy asi nemám
Není tady
Tak já se přiznám že kniha Spalovač mrtvol od Fukse mě dost zklamala.
Není tady
leny, jo byla. Mě to nevadilo. Bylo to ještě větší navození atmosféry.Mě nevadí to prostředí krematoria, mrtví atd. Mě spíše bylo vždy smutno z toho, jak člověk může díky nějaké idee a stádovitosti zblbnout.
Ano je to koncert pana Hrušínského a paní Chramostové. Mimochodem, jednou jsem měla možnost posedět v užším kruhu s paní Chramostovou a jejím mužem panem Milotou. Byly to neuvěřitelné 3 hodiny super poslouchání. Jsou to fakt osobnosti.
Není tady