18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Eri, tu kosmetiku dělala moje dcera a nic moc. To by bylo leda kapesné. Vím, e ije na malém městě, ale pomoc v obchodě, nebo nějaký úklid by se nenael? Dva roky je dlouhá doba. Na té sociálce by Ti nepomohli? Moje dcera dostala finanční příspěvek, kdy jí BM neplatil výivné na základě čestného prohláení.
Není tady
ita napsal(a):
Eri, tu kosmetiku dělala moje dcera a nic moc. To by bylo leda kapesné. Vím, e ije na malém městě, ale pomoc v obchodě, nebo nějaký úklid by se nenael? Dva roky je dlouhá doba. Na té sociálce by Ti nepomohli? Moje dcera dostala finanční příspěvek, kdy jí BM neplatil výivné na základě čestného prohláení.
Kdyz mi BM neplatil v roce 2004 tak jsem taky sla zadat o financni prispevek,protoze jsem se dozvedela,ze za nekoho to plati socialka a pak to po otcovi vymaha.Tenkrat mi bylo receno,ze mame o 500 kc vyssi prijem nez je narok na ten prispevek.Tehdy jsme dali dohromady neco kolem 11 tisic.Takze jsem byla nucena zmenit zamestnani.
Není tady
Ete som si spomenula, e keď som mala "potrebovala" peniaze na strednej, vybavila som si brigádu na pote. Keby som mala 18, boli by sa ete viac poteili kvôli nočným, ale aj takto ma bez problémov vzali. Triedila som potu a viazala ju do vriec. Nebola to práve lákavá práca, ale bola práve pyná, e som si to vybavila úplne sama. Chvížu som tam vydrala a potom mi teta nala brigádu v letnom bufete, čo bolo síce náročnejie, ale lepie platené...
Není tady