29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Me napsal(a):
Klubko napsal(a):
ME,to máš určitě spojené s tím vyhubováním. To je totiž děsný zlo páchaný na dětech. Prostě, že onanie škodí atd.
Já vím, spíš bych potřebovala zjistit, jak to odblokovat..zkoušela jsem si to dělat tak dvakrát před přítelem, když na mě u toho koukal, on z toho byl úplně hotový, ale já jsem orgasmu nedosáhla...
Jednou jsme to s přítelkyní taky takhle zkoušeli a ona taky měla problém se udělat. Zkusil jsem její laskání zprvu něžně a pak i pikantněji komentovat a zabralo to. Hučel jsem do ní něžné čuňárny, až se hezky rozpálila a vyvrcholila. Nevím, možná tohle každému vyhovovat nebude:kapitulation:
Není tady
já si sama pohraju před milencem...ale k vrcholu to vede pramálo kdy:-) většinou se přidá
jinák otázka ke "stání" - malému je 6,5 a to je kolikrát pohled jak mu stojí - ne jen po ránu....začíná se taky zkoumat
Není tady
Ahoj Adři, tebe jsem dlouho neviděla - jen navážu na tvůj příspěvek, to už se po roce konečně dočkáme toho , myslím že kdysi bylo řečeno postupně nebo najednou, té přednášky od Nicolase ??
Slovo onanie neznám , ne ne
Míšo hoooj
vubec si na to nevzpomínám...
a co už jsi Nicolase viděla??? kluka jednoho záhadnýho
Není tady
Já ne .... jen občas se tu mihne, naladí, naslibuje naplácat , furt nic , ho asi budem muset znásilnit, ve dvou - znáš to , se to lépe táhne, vlastně opravuji, ve třech , tohle Sel nemůžeme udělat
PS : nevzpomínáš na co ????? ............ myslíš tu naší noc nebo onanii ???
na onanii vzpomínám trošku to jo...ale na tu naší noc - vůbec nevím vo co go
přísahnám....??
ve dvou se to lépe táhne to jo....ve třech se to lépe stáhne...teda ty kalhoty Nicolasovi :-))))
Sel, co ty na to ?? ??
Není tady
B-Rider napsal(a):
Račice dračice napsal(a):
Jejda, kam se nám to dostalo na vlákně o ženské onanii
....
Mnooo, dalo by se to shrnout, že se nám ženská onanie líbí, erekci máme, takže je vlastně všechno v pořádku;)Je to na vás, holky, vrhněte se do toho!!!
A krásnej proonanovanej a i jinak příjemnej víkend přeju vespolek
viz. shrnutí, tak to je faaajn
Není tady
Mikeš napsal(a):
Me napsal(a):
Já vím, spíš bych potřebovala zjistit, jak to odblokovat..zkoušela jsem si to dělat tak dvakrát před přítelem, když na mě u toho koukal, on z toho byl úplně hotový, ale já jsem orgasmu nedosáhla...
Ses asi styděla, ne? Já teda nevim, ale mně kdyby žena požádala, abych si to před ní udělal, tak by mi to taky asi nešlo...
Můj přítel to má taky tak.....
Z mé strany - mě to problém nedělá, ale vrcholu takhle taky nedosáhnu, neboť přítel dlouho nevydrží a přidá se takže vrchol je až s ním
Není tady
Misa II napsal(a):
Já ne .... jen občas se tu mihne, naladí, naslibuje naplácat , furt nic , ho asi budem muset znásilnit, ve dvou - znáš to , se to lépe táhne, vlastně opravuji, ve třech , tohle Sel nemůžeme udělat
PS : nevzpomínáš na co ?????............ myslíš tu naší noc nebo onanii ???
Dík, babuľky, že na mňa myslíte... a máte recht, musíme skooridnovať nejakú humanitárnu akciu.
A aby to nebolo len : Asi by som si to nevedela robiť pred nečinne sa prizerajúcim divákom, ale keby priložil tu a tam jazyk či iný nástroj k dielu...
, nebol by(= nie je) problém. Nemám rada one-woman show, preferujem interaktívne divadlo, kde sa zapájajú aj diváci.
Není tady
Tak jste se nakonec hezky rozjeli :-)
Já mám ráda soukromí, protože se na sebe můžu více soustředit. Manžel by se rád díval, ale já ho u toho z tohoto důvodu nechci, někdy je zklamaný. Někdy si z něj dělám srandu a říkám mu, ať se jukne na holky na internet, že z toho bude mít větší zážitek... :-)
Není tady
IlonaN napsal(a):
Já mám ráda soukromí, protože se na sebe můžu více soustředit. Manžel by se rád díval, ale já ho u toho z tohoto důvodu nechci, někdy je zklamaný. Někdy si z něj dělám srandu a říkám mu, ať se jukne na holky na internet, že z toho bude mít větší zážitek... :-)
Já to rád obojí - masturbovat si v soukromí a přitom se zcela ponořit do světa fantazie je moc příjemné, ale masturbovat pro partnerku - tedy v případě že to chce vidět a je tudíž "zaujatý divák" je taky fajn. Naučila mne to přítelkyně, se kterou jsem zažíval spoustu báječného sexu, vše kromě soulože bohužel z vážných zdravotních důvodů. Ona nádherně vyvrcholila na jakýkoli způsob mazlení a když se nasytila, chtěla vidět vyvrcholit mne. Většinou jsem z ní byl tak rozdrážděný, že to šlo docela rychle.
Není tady
IlonaN napsal(a):
Hele taky me to zezacatku vadilo ale nakonec jsem se naucila to mit rada:)Zvlast pri pohledu na to co to dela s chlapem:P
Není tady
elementgirl napsal(a):
IlonaN napsal(a):
Já mám ráda soukromí, protože se na sebe můžu více soustředit. Manžel by se rád díval, ale já ho u toho z tohoto důvodu nechci, někdy je zklamaný. Někdy si z něj dělám srandu a říkám mu, ať se jukne na holky na internet, že z toho bude mít větší zážitek... :-)Hele taky me to zezacatku vadilo ale nakonec jsem se naucila to mit rada:)Zvlast pri pohledu na to co to dela s chlapem:P
Joo, to můžu protvrdit, pohled na masturbující ženu je velllllmi vzrušující a dělá to ce mnou věci... Uhhhh, jak se teď mám soustředit na práci?
Není tady
B-Rider napsal(a):
elementgirl napsal(a):
IlonaN napsal(a):
Já mám ráda soukromí, protože se na sebe můžu více soustředit. Manžel by se rád díval, ale já ho u toho z tohoto důvodu nechci, někdy je zklamaný. Někdy si z něj dělám srandu a říkám mu, ať se jukne na holky na internet, že z toho bude mít větší zážitek... :-)Hele taky me to zezacatku vadilo ale nakonec jsem se naucila to mit rada:)Zvlast pri pohledu na to co to dela s chlapem:P
Joo, to můžu protvrdit, pohled na masturbující ženu je velllllmi vzrušující a dělá to ce mnou věci...
Uhhhh, jak se teď mám soustředit na práci?
No jak...s rukou v kalhotech
Není tady
IlonaN napsal(a):
jé to by si měli přečíst ty holky co vyvádí když se ten jejich mrkne na net na něco taovýho.... :
no bóže, že
Není tady
adra napsal(a):
IlonaN napsal(a):
Já mám ráda soukromí, protože se na sebe můžu více soustředit. Manžel by se rád díval, ale já ho u toho z tohoto důvodu nechci, někdy je zklamaný. Někdy si z něj dělám srandu a říkám mu, ať se jukne na holky na internet, že z toho bude mít větší zážitek... :-)jé to by si měli přečíst ty holky co vyvádí když se ten jejich mrkne na net na něco taovýho....
:
no bóže, že
No, to je pravda, nechápu, jaký s tím ženský mají problém....
Můj názor je ten, že když se muž dívá na internet na jiné ženy, chce si dopomoci k orgasmu, i se mu třeba líbí, že jsou vulgárnější, jinak oblečené, hezky sexy namalované atd...
Ženám to nic neříká (tedy aspoň ne mě) a třeba jsou z toho vykulené a neví, jak se momentálně zachovat ----
to jsou ty, co vyvádí, jak se tu psalo..
Není tady
Ilonko co ty tady takhle v noci?? koukáš na po*no
??
ne vážně...mě ty erotický stránky taky nevadí - ovšem nesmí jít o úchylky...pro mě úchylky---no ani ne uchylky ale třeba pissing....nebo jak se to jmenuje...jak se strká dovnitř celá!!!! pěst...atp...to mě bolí jen při pohledu na to aúúúúúúúúúúúúú
Není tady
adra napsal(a):
![]()
??
ne vážně...mě ty erotický stránky taky nevadí - ovšem nesmí jít o úchylky...pro mě úchylky---no ani ne uchylky ale třeba pissing....nebo jak se to jmenuje...jak se strká dovnitř celá!!!! pěst...atp...to mě bolí jen při pohledu na to aúúúúúúúúúúúúú
kdepak, jen mám časový posun, protože jsem mimo republiku. Máš pravdu, v případě, že bych manžela, přistihla jak čučí na internetu na nějaký uchylárny (pro mě je to sado-maso, někdo se kouká i na zvířata/člověk, FUUUJ) tak bych z toho happy nebyla a asi bych ztropila "scénu", protože mi to vadí....
prostě by to měla být taková klasika, no...
Upravil(a) IlonaN (11. 4. 2008 14:14)
Není tady
adra napsal(a):
![]()
??
asi mas na mysli fisting
Není tady
hi hi jooo to je ono a co je pissing - že by čůrání na miláčka ???
jo Ilčo....mě stačilo vidět videou kde byl striptér a vybral si jednu divačku dost silná - jako obézní a nechtěla a nechtěla mu na podiu kouřit - ale ten s ní teda smýkal a házel a tůzně si ji přehazoval...už z toho mi bylo fakt špatně...nepřeháním...nesnáším tohle náslií....
leda - domluvit se předem a "hrát si" takhle....
Není tady
adra napsal(a):
hi hi jooo to je ono a co je pissing - že by čůrání na miláčka ???
jo Ilčo....mě stačilo vidět videou kde byl striptér a vybral si jednu divačku dost silná - jako obézní a nechtěla a nechtěla mu na podiu kouřit - ale ten s ní teda smýkal a házel a tůzně si ji přehazoval...už z toho mi bylo fakt špatně...nepřeháním...nesnáším tohle náslií....
leda - domluvit se předem a "hrát si" takhle....
Jojo to je ono
Není tady
adra napsal(a):
![]()
??
Fisting je specialitka, ze které má potěšení jen málo žen. Mám kamarádku, která je od přírody natolik prostorná, že s ní klasické milování neudělá skloro nic. Má ráda lízání a právě "poctivou ruční práci", kdy do ní snadno vklouznu až po zápěstí, pak teprve má ze sexu ten správný požitek a její vyvrcholení otřásá celým domem. Nádhera:cool: Tak si Adri při tom pohledu nepředstavuj aúúúúúúú, pro některou to prostě je něco jako mít v sobě dobře narostlého přítele. I když musím přiznat, že v péčku je hodně vidět, že to holkám příjemné není a škleb hereček představující vzrušení často nepodařeně maskuje bolest. Bohužel, i mně ten pohled nedělá dobře a nevzrušuje mně, o tom sex nemá být. Na fisting prostě musí být holka "narostlá".
Není tady
B-Rider napsal(a):
adra napsal(a):
![]()
??
ne vážně...mě ty erotický stránky taky nevadí - ovšem nesmí jít o úchylky...pro mě úchylky---no ani ne uchylky ale třeba pissing....nebo jak se to jmenuje...jak se strká dovnitř celá!!!! pěst...atp...to mě bolí jen při pohledu na to aúúúúúúúúúúúúúFisting je specialitka, ze které má potěšení jen málo žen. Mám kamarádku, která je od přírody natolik prostorná, že s ní klasické milování neudělá skloro nic. Má ráda lízání a právě "poctivou ruční práci", kdy do ní snadno vklouznu až po zápěstí, pak teprve má ze sexu ten správný požitek a její vyvrcholení otřásá celým domem. Nádhera:cool: Tak si Adri při tom pohledu nepředstavuj aúúúúúúú, pro některou to prostě je něco jako mít v sobě dobře narostlého přítele. I když musím přiznat, že v péčku je hodně vidět, že to holkám příjemné není a škleb hereček představující vzrušení často nepodařeně maskuje bolest. Bohužel, i mně ten pohled nedělá dobře a nevzrušuje mně, o tom sex nemá být. Na fisting prostě musí být holka "narostlá".
Asi jo no:)protoze me je obcas neprijemny mit v sobe i tampon
(ovsem tampon se neda srovnavat s necim co mi tam cpe nekdo jinej ze )
Není tady
K názvu tématu - ženská onanie je fajn, jinak bysme to, holky, nedělaly, je tak? U chlapů to platí stejně............
Není tady
Modroočka napsal(a):
K názvu tématu - ženská onanie je fajn, jinak bysme to, holky, nedělaly, je tak? U chlapů to platí stejně............
Naprosto souhlasím
Není tady