29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
B-Rider....to je pěkný :-)
Není tady
ME,to máš určitě spojené s tím vyhubováním. To je totiž děsný zlo páchaný na dětech. Prostě, že onanie škodí atd.
B-rider, to muselo být šíleně vzrušující. Přiznávám, že chytit při tom chlapa,tak taky tajně slídím za dveřmi:)))
Není tady
já ačkoliv sex miluju a všechno to okolo, tak bych asi utekla....styděla bych se....asi právě proto že by mě to dělalo dobře a mohl by on mě slyšet na oplátku za těmi dvěřmi
Není tady
Jooo, byl to moc hezkej a vzrušující zážitek. A utekl jsem potichu proto, abych jí to nezkazil, bál jsem se, že by se asi necítila dobře, kdyby byla přistižena. A taky kvůli korektním vztahům na pracovišti dobudoucna. Pokaždé, když jsme se potkali v kanceláři, tedy skoro každý den jsem ji měl před očima jako ten večer, bylo to zvláštní a hezké. Všimla si, že se na ni víc usmívám, ale nikdy se nedověděla proč.
Není tady
Upravil(a) Mikeš (4. 4. 2008 15:10)
Není tady
Mikeši, asi jo. Podvědomí funguje. Já se po erotickém snu taky někdy vzbudím úplně zpocená, pálí mě "miky", mám jí mokrou a dostala jsem ráno už dotaz, zda mi nebylo v noci špatně, že jsem tak funěla ze spaní, ačkoliv normálně nepípnu
Není tady
Dobrý den,jen bych se chtěla zeptat od kolika let může člověk onanovat?A jestli může i při menzesu?
Není tady
Tedy Mikeši, to zní taky hezky:cool:. Kdyby mě takhle probudily mlaskavé zvuky tak se neudržím a přiložím jazyk k dílu:P
Není tady
anetan007 napsal(a):
Dobrý den,jen bych se chtěla zeptat od kolika let může člověk onanovat?A jestli může i při menzesu?
Anet, člověk může onanovat od momentu, kdy na to dostane chuť. Já jsem objevil slast masturbace v sedmi letech, i když vyvrcholení přišlo až později.
Menstruace? Není vůbec problém, jen je dobré mít po ruce koupelnu.
Takže si udělej pohodlí, shoď kalhotky a přeju Ti s Tvojí kočičkou příjemné chvilky!
Není tady
Mikeš napsal(a):
*
Děkuji za pochopení
Upravil(a) Somaia (4. 4. 2008 15:12)
Somaia napsal(a):
Děkuji za pochopení
V pořádku...
Upravil(a) Mikeš (4. 4. 2008 15:31)
Není tady
B-Rider napsal(a):
Anet, člověk může onanovat od momentu, kdy na to dostane chuť. Já jsem objevil slast masturbace v sedmi letech, i když vyvrcholení přišlo až později.
Ridere, něco podobného tady psal o sobě už Blackie. Mně to pořád vrtá hlavou - Tobě už v sedmi letech stál???
Není tady
Mikeš napsal(a):
B-Rider napsal(a):
Ridere, něco podobného tady psal o sobě už Blackie. Mně to pořád vrtá hlavou - Tobě už v sedmi letech stál???
Tebe nie?
Není tady
Mikeš napsal(a):
B-Rider napsal(a):
Jo, člověče. To nám mělo začít ve škole plavání a tak mi máma koupila plavky (do té doby jsem cachtal v trenclích). Silonový, elastický. Když jsem si je natáhl, takže mi stlačily pindíka, tak se mi postavil. Byl to úplně novej překvapující a příjemnej pocit a tak jsem si s pinďou začal hrát, no a on se ten pocit nějakou chvíli zesiloval a nutil mě pokračovat, ale po nějaké chvíli to zase zesláblo. Bylo to tak zajímavý, že jsem začal pilně a pravidelně trénovat. Ale kdy mi poprvé vystříkl, to už si nevzpomenu, asi tak okolo dvanácti - třinácti.
Není tady
Oxi napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Tebe nie?
Tobě snad jo???
Není tady
Mikeš napsal(a):
Oxi napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Tebe nie?
Tobě snad jo???
Ty wado mne az na obcasne vypadky stoji furt uz od 3 triedy.
Není tady
Oxi napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Oxi napsal(a):
Tebe nie?Tobě snad jo???
Ty wado mne az na obcasne vypadky stoji furt uz od 3 triedy.
Není tady
Mikeš napsal(a):
Oxi napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Tebe nie?
Tobě snad jo???
Mě taky stál, ale máti mě říkala, že to není pěkný - lhářka.
shiden napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Oxi napsal(a):
Tebe nie?Tobě snad jo???
Mě taky stál, ale máti mě říkala, že to není pěkný - lhářka.
Zkrátka, není nad vlastní zkušenost. Zvlášť v sexu, páč tam se toho napovídá....
Není tady
Jejda, kam se nám to dostalo na vlákně o ženské onanii ....
Není tady
Jedna moja priatelka zboznovala, ked sa mohla pozerat ako si to robim ja, hrozne ju to vzrusovalo, takze sedela oproti mne, robila si to a ... takmer nikdy som to nevydrzal len tak cumiet a vletel som na nu Popripade nevydrzala ona a sup s nim do pusy a vycucat do poslednej kapicky ... labuuuuzo ... a potom na mna pozerala takym pohladom, ako keby sa prave najedla v Ambiente
Není tady
Račice dračice napsal(a):
Jejda, kam se nám to dostalo na vlákně o ženské onanii
....
Mnooo, dalo by se to shrnout, že se nám ženská onanie líbí, erekci máme, takže je vlastně všechno v pořádku;)Je to na vás, holky, vrhněte se do toho!!!
A krásnej proonanovanej a i jinak příjemnej víkend přeju vespolek
Není tady
Klubko napsal(a):
ME,to máš určitě spojené s tím vyhubováním. To je totiž děsný zlo páchaný na dětech. Prostě, že onanie škodí atd.
Já vím, spíš bych potřebovala zjistit, jak to odblokovat..zkoušela jsem si to dělat tak dvakrát před přítelem, když na mě u toho koukal, on z toho byl úplně hotový, ale já jsem orgasmu nedosáhla...
Není tady
Me napsal(a):
Já vím, spíš bych potřebovala zjistit, jak to odblokovat..zkoušela jsem si to dělat tak dvakrát před přítelem, když na mě u toho koukal, on z toho byl úplně hotový, ale já jsem orgasmu nedosáhla...
Ses asi styděla, ne? Já teda nevim, ale mně kdyby žena požádala, abych si to před ní udělal, tak by mi to taky asi nešlo...
Není tady
me taky ne..
Není tady