29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Někdy se ženy pozastavují nad mužskou onanií. Ale nechápu proč, když je to zcela normální a dělá to dobře i nám. Neboť: kdo rád onanuje, je o něco šťastnější a ten, kdo říká, že neonanuje, tak neříká pravdu nebo s ním není něco v pořádku.
Jaký názor zastáváte vy?
Není tady
Ja si myslím, že to je každého osobná vec. Ja som k onanii dospela postupne a nemyslím si, že by som v čase neonanovania nebola plnohodnotný človek... ale ani v čase onanovania. A je to natoľko súkromné, že nerobím anketu a nezaujíma ma, či ten-kto onanuje, ako často, len bez vzťahu alebo aj v rámci neho, s akým výsledkom... ak sa len netúži sám/sama zveriť. Považujem to za normálnu súčasť života, ale ak to niekto má nastavené inak, je to jeho/jej vec...
Není tady
Já bych ráda onanovala, ale neumím to, nelíbí se mi to, nic mi to nedělá. Jsem nešťastná? Nejsem. Je se mnou něco v nepořádku? Houby s voctem.
Není tady
Moje kamarádka říká, že nejlepší orgasmus má, když si to udělá sama.
Není tady
Není tady
Pokud má partnerku a ona tím není nijak ochuzená, tak proč by ne
Není tady
A naopak, že?...
Není tady
IlonaN napsal(a):
Někdy se ženy pozastavují nad mužskou onanií. Ale nechápu proč, když je to zcela normální a dělá to dobře i nám. Neboť: kdo rád onanuje, je o něco šťastnější a ten, kdo říká, že neonanuje, tak neříká pravdu nebo s ním není něco v pořádku.
Jaký názor zastáváte vy?
¨kdy se která žena pozastavovala nad mužskou onanií?? krom toho, že chlapi to potřebujou častěji než my? netušim, v čem je problém
Není tady
Ups, tak jsem to asi nějak blbě formulovala, tu otázku, nebo diskuzi, já nevím....
Proč jsem jí ale založila a jaký jsem měla záměr:
1) hlavně mě zajímalo, jak se na to bude reagovat:
všeobecně platí, že málokdo se otevřeně přizná, že to dělá taky, aby si před ostatníma nepřipadal jako blb....
(pokud jste někdo viděl film: Účastníci zájezdu, tak vám to musí být jasný....)
2) nechci, aby z toho vyplynulo, že říkám, že ten/ta kdo neonanuje, musí být zákonitě nemocný/á - NEEE, je to individuální, samozřejmě. Můj výrok: tak s ním není něco v pořádku.... neberte vážně
3) pro Marianne: třeba taková ženská, která načape muže, že si ho ho...., a potom je z toho na větvi, že už ho nepřitahuje.....
Upravil(a) IlonaN (28. 2. 2008 13:11)
Není tady
Jooo. Já kdybych chytila chlapa, jak si to dělá sám, tak se potají dodívám, protože by mě to taky vzrušovalo....
Nechápu ty názory, že jako když někodo onanuje, tak už toho druhého nemá rád
Jinak já byla asi opožděná. Dělala jsem to nevědmoky jako malá. Za´účelem dosažení orgasmu asi až od 18ti, pak zase ne a teď zase jo:)))
Není tady
když ho načapu, budu se s velkým zájmem koukat a třeba se i přidám
...ha a Klubko mě předběhla se stejnou myšlenkou:)
Upravil(a) misha88 (28. 2. 2008 13:12)
Není tady
Díky,alespoň já jediná nejsem "zvrhlík"
Tohle mi jednou povídala známá, která čekala miminko a doktor jim zakázal od 5tého měsíce sexovat, protože měla nějaký problémy s čípkem,aby styk nevyvolal předčasný porod. Tak příšla jednou dříve domů ze srazu s kámoškou a doma zhasnuto,jen takový bojovný skřeky z ložnice. Potichu nakoukla a tam manžel na posteli, všude podel zdi otevřeny po*nočasopisy a dělal si to sám...,.)
Tak se tajně svlékla do košilky, zaklepala na dveře a on jak byl překvapen, tak se na nic nezmohl. Iniciativu převzala ona a dílo slasti dokonala sama. Prý to byl nejepší "masturbační" sen, který mohl mít)))
Není tady
Klubko napsal(a):
Díky,alespoň já jediná nejsem "zvrhlík"
Tohle mi jednou povídala známá, která čekala miminko a doktor jim zakázal od 5tého měsíce sexovat, protože měla nějaký problémy s čípkem,aby styk nevyvolal předčasný porod. Tak příšla jednou dříve domů ze srazu s kámoškou a doma zhasnuto,jen takový bojovný skřeky z ložnice. Potichu nakoukla a tam manžel na posteli, všude podel zdi otevřeny po*nočasopisy a dělal si to sám...,.)
Tak se tajně svlékla do košilky, zaklepala na dveře a on jak byl překvapen, tak se na nic nezmohl. Iniciativu převzala ona a dílo slasti dokonala sama. Prý to byl nejepší "masturbační" sen, který mohl mít)))
My tomu říkáme náhradní program a bývá součástí intimního života celkem běžně, aniž by to snad znamenalo, že já snad nemám na milování chuť, či on po mě netouží nebo něco takového...
Není tady
No to já zase na to mám ráda svůj klid :-)))
A manžel se dřív cítil provinile, když jsem ho při tom načapala...Až jsem se mu musela smát :-)
A dneska si říkáme: hele, já jdu, jo?... a dáváme si na to prostor. Jako je to doma u trishy :-))
A vida, ráda slyším, že za to manžela nepeskujete....jáko já..
A chlapy se rádi dívají na ženy, jak sebe sami uspokojují...
Není tady
No on když si to občas udělá sám, tak zase pak nemám tolik práce
Není tady
IlonaN napsal(a):
Ups, tak jsem to asi nějak blbě formulovala, tu otázku, nebo diskuzi, já nevím....
všeobecně platí, že málokdo se otevřeně přizná, že to dělá taky, aby si před ostatníma nepřipadal jako blb....
2) nechci, aby z toho vyplynulo, že říkám, že ten/ta kdo neonanuje, musí být zákonitě nemocný/á - NEEE, je to individuální, samozřejmě. Můj výrok: tak s ním není něco v pořádku.... neberte vážně
3) pro Marianne: třeba taková ženská, která načape muže, že si ho ho...., a potom je z toho na větvi, že už ho nepřitahuje.....
aha, tak nevím, mezi takové ženské nepatřím, spíš se řadím mezi ty, co psaly tady, že se jim líbí se koukat
co do otevřených přiznání...s partnerem o tom mluvíme otevřeně od začátku, a nikoho jiného to nemusí zajímat. A myslím, že dospělý člověk si nepřipadá jako blb, když to má přiznat...teda většinou, nevidím důvod. O sexu se taky lidi baví a nepřipadají si blbě. no...a někde se s tím sexuálním životem začít musí, ne?
Není tady
nejlepší je když chvilku jiný tahá pilku. Chvilku Onan Chvilku Ona se společně dokOná.
Není tady
IlonaN napsal(a):
Ahoj, vezmu to postupně...
1) Nebudu to rozhlašovat na potkání, ale nestydím se za to a v podobné situaci jako účastníci zájezdu bych klidně ruku zvedla
2) Obecně mám pocit, že proti onanii jsou panny a když už panny nejsou, nevyjadřují se k tomu
3) Takhle bych to nebrala. Naopak s přítelem máme onanii jako součást intimních chvil- líbí se mu, když mě tak vidí.
Není tady
Marianne napsal(a):
kdy se která žena pozastavovala nad mužskou onanií?? krom toho, že chlapi to potřebujou častěji než my?
Takhle to nejde zevšeobecňovat. Např. u nás doma to potřebuje častěji manželka , takže občas poonanuje
Není tady
IlonaN napsal(a):
Ja takhle nacapat chlapa tak se asi neudrzim a skocim na nej
Není tady
Asi se shodneme ze v sexu vic nez kde jinde se neda vubec pausalizovat, kazdymu jedinci se libi uplne neco jinyho. U me to je s onanii tak, ze kdyz jsem bez chlapa tak se sama pred sebou stydim a rekla bych ze ani nemam chut, takze ji temer vubec neprovozuji. Naopak ted mam vztah, kde sex s partnerem je naprosto uzasnej, ale kdyz jsem doma sama tak si nemuzu pomoc a asi tim jak myslim na nej tak si musim pomoct sama. Jak je to s jidlem roste chut..? A bavi me to a vubec se necejtim blbe ale s chlapem je to samozrejme xkrat lepsi
Upravil(a) Magráta (2. 4. 2008 15:37)
Není tady
Z mého pohledu: Holky jste krásný, když onanujete, moc rád se dívám. A sám taky rád onanuju, můžu si u toho prožít různé fantazie, které by se jinal těžko realizovaly.
Bohužel moje zákonitá má přístup z té skupiny "dělá si to sám, už mě nechce a nemá rád". A nedá si to vymluvit, kdekoli padneme na téma masturbace (i třeba film a pod.), nastane trapná napjatá situace :-(
Jednou jsem se ze služební cesty vrátil večer do kanceláře, potřeboval jsem vyložit vzorky z auta. Vstoupil jsem normálně tiše a už z předsíně jsem viděl svit monitoru u kolegyně v kanceláři a slyšel typické zvuky videa a vzrušené vzdechy. Nevšimla si mého příchodu, ještě že jsem měl plné ruce a nerozsvítil. Dívala se na péčko a onanovala. Tiše jsem ji šmíroval, moc jí to slušelo, dělala si to velmi intenzivně a krásně to prožívala. Počkal jsem si na její orgasmus a pak jsem co nejtišeji vycouval z kanceláře. A kde jsem si to udělal já? Hned na parkovišti v autě...
Není tady
Závidím, Ridere, to musel být super zážitek... myslím tedy to sledování kolegyně, ne to honění v autě .... i když i to muselo být pěkné...
Není tady
Girl1985 napsal(a):
2) Obecně mám pocit, že proti onanii jsou panny a když už panny nejsou, nevyjadřují se k tomu
.
Nemyslím si, jako panna jsem si užívala sama se sebou nejvíc
Před chlapem se ale nějak nemůžu úplně uvolnit a dospět k orgasmu, když vím, že na mě kouká, mám z toho nějaký blok,asi z dětství, kdy jsem u toho byla přistižena a dostala jsem vyhubováno... leda kdyby mě pozoroval a já o tom nevěděla...
Není tady