1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Někdy se eny pozastavují nad muskou onanií. Ale nechápu proč, kdy je to zcela normální a dělá to dobře i nám. Nebo: kdo rád onanuje, je o něco astnějí a ten, kdo říká, e neonanuje, tak neříká pravdu nebo s ním není něco v pořádku.
Jaký názor zastáváte vy?
Není tady
Ja si myslím, e to je kadého osobná vec. Ja som k onanii dospela postupne a nemyslím si, e by som v čase neonanovania nebola plnohodnotný človek... ale ani v čase onanovania. A je to natožko súkromné, e nerobím anketu a nezaujíma ma, či ten-kto onanuje, ako často, len bez vzahu alebo aj v rámci neho, s akým výsledkom... ak sa len netúi sám/sama zveri. Povaujem to za normálnu súčas ivota, ale ak to niekto má nastavené inak, je to jeho/jej vec...
Není tady
Já bych ráda onanovala, ale neumím to, nelíbí se mi to, nic mi to nedělá. Jsem neastná? Nejsem. Je se mnou něco v nepořádku? Houby s voctem.
Není tady
Moje kamarádka říká, e nejlepí orgasmus má, kdy si to udělá sama.
Není tady
Není tady
Pokud má partnerku a ona tím není nijak ochuzená, tak proč by ne
Není tady
A naopak, e?...
Není tady
IlonaN napsal(a):
Někdy se eny pozastavují nad muskou onanií. Ale nechápu proč, kdy je to zcela normální a dělá to dobře i nám. Nebo: kdo rád onanuje, je o něco astnějí a ten, kdo říká, e neonanuje, tak neříká pravdu nebo s ním není něco v pořádku.
Jaký názor zastáváte vy?
¨kdy se která ena pozastavovala nad muskou onanií?? krom toho, e chlapi to potřebujou častěji ne my? netuim, v čem je problém
Není tady
Ups, tak jsem to asi nějak blbě formulovala, tu otázku, nebo diskuzi, já nevím....
Proč jsem jí ale zaloila a jaký jsem měla záměr:
1) hlavně mě zajímalo, jak se na to bude reagovat:
veobecně platí, e málokdo se otevřeně přizná, e to dělá taky, aby si před ostatníma nepřipadal jako blb....
(pokud jste někdo viděl film: Účastníci zájezdu, tak vám to musí být jasný....)
2) nechci, aby z toho vyplynulo, e říkám, e ten/ta kdo neonanuje, musí být zákonitě nemocný/á - NEEE, je to individuální, samozřejmě. Můj výrok: tak s ním není něco v pořádku.... neberte váně
3) pro Marianne: třeba taková enská, která načape mue, e si ho ho...., a potom je z toho na větvi, e u ho nepřitahuje.....
Upravil(a) IlonaN (28. 2. 2008 13:11)
Není tady
Jooo. Já kdybych chytila chlapa, jak si to dělá sám, tak se potají dodívám, protoe by mě to taky vzruovalo....
Nechápu ty názory, e jako kdy někodo onanuje, tak u toho druhého nemá rád
Jinak já byla asi opoděná. Dělala jsem to nevědmoky jako malá. Za´účelem dosaení orgasmu asi a od 18ti, pak zase ne a teď zase jo:)))
Není tady
kdy ho načapu, budu se s velkým zájmem koukat a třeba se i přidám
...ha a Klubko mě předběhla se stejnou mylenkou:)
Upravil(a) misha88 (28. 2. 2008 13:12)
Není tady
Díky,alespoň já jediná nejsem "zvrhlík"
Tohle mi jednou povídala známá, která čekala miminko a doktor jim zakázal od 5tého měsíce sexovat, protoe měla nějaký problémy s čípkem,aby styk nevyvolal předčasný porod. Tak příla jednou dříve domů ze srazu s kámokou a doma zhasnuto,jen takový bojovný skřeky z lonice. Potichu nakoukla a tam manel na posteli, vude podel zdi otevřeny po*nočasopisy a dělal si to sám...,.)
Tak se tajně svlékla do koilky, zaklepala na dveře a on jak byl překvapen, tak se na nic nezmohl. Iniciativu převzala ona a dílo slasti dokonala sama. Prý to byl nejepí "masturbační" sen, který mohl mít)))
Není tady
Klubko napsal(a):
Díky,alespoň já jediná nejsem "zvrhlík"
Tohle mi jednou povídala známá, která čekala miminko a doktor jim zakázal od 5tého měsíce sexovat, protoe měla nějaký problémy s čípkem,aby styk nevyvolal předčasný porod. Tak příla jednou dříve domů ze srazu s kámokou a doma zhasnuto,jen takový bojovný skřeky z lonice. Potichu nakoukla a tam manel na posteli, vude podel zdi otevřeny po*nočasopisy a dělal si to sám...,.)
Tak se tajně svlékla do koilky, zaklepala na dveře a on jak byl překvapen, tak se na nic nezmohl. Iniciativu převzala ona a dílo slasti dokonala sama. Prý to byl nejepí "masturbační" sen, který mohl mít)))
My tomu říkáme náhradní program a bývá součástí intimního ivota celkem běně, ani by to snad znamenalo, e já snad nemám na milování chu, či on po mě netouí nebo něco takového...
Není tady
No to já zase na to mám ráda svůj klid :-)))
A manel se dřív cítil provinile, kdy jsem ho při tom načapala...A jsem se mu musela smát :-)
A dneska si říkáme: hele, já jdu, jo?... a dáváme si na to prostor. Jako je to doma u trishy :-))
A vida, ráda slyím, e za to manela nepeskujete....jáko já..
A chlapy se rádi dívají na eny, jak sebe sami uspokojují...
Není tady
No on kdy si to občas udělá sám, tak zase pak nemám tolik práce
Není tady
IlonaN napsal(a):
Ups, tak jsem to asi nějak blbě formulovala, tu otázku, nebo diskuzi, já nevím....
veobecně platí, e málokdo se otevřeně přizná, e to dělá taky, aby si před ostatníma nepřipadal jako blb....
2) nechci, aby z toho vyplynulo, e říkám, e ten/ta kdo neonanuje, musí být zákonitě nemocný/á - NEEE, je to individuální, samozřejmě. Můj výrok: tak s ním není něco v pořádku.... neberte váně
3) pro Marianne: třeba taková enská, která načape mue, e si ho ho...., a potom je z toho na větvi, e u ho nepřitahuje.....
aha, tak nevím, mezi takové enské nepatřím, spí se řadím mezi ty, co psaly tady, e se jim líbí se koukat
co do otevřených přiznání...s partnerem o tom mluvíme otevřeně od začátku, a nikoho jiného to nemusí zajímat. A myslím, e dospělý člověk si nepřipadá jako blb, kdy to má přiznat...teda větinou, nevidím důvod. O sexu se taky lidi baví a nepřipadají si blbě. no...a někde se s tím sexuálním ivotem začít musí, ne?
Není tady
nejlepí je kdy chvilku jiný tahá pilku. Chvilku Onan Chvilku Ona se společně dokOná.
Není tady
IlonaN napsal(a):
Ahoj, vezmu to postupně...
1) Nebudu to rozhlaovat na potkání, ale nestydím se za to a v podobné situaci jako účastníci zájezdu bych klidně ruku zvedla
2) Obecně mám pocit, e proti onanii jsou panny a kdy u panny nejsou, nevyjadřují se k tomu
3) Takhle bych to nebrala. Naopak s přítelem máme onanii jako součást intimních chvil- líbí se mu, kdy mě tak vidí.
Není tady
Marianne napsal(a):
kdy se která ena pozastavovala nad muskou onanií?? krom toho, e chlapi to potřebujou častěji ne my?
Takhle to nejde zeveobecňovat. Např. u nás doma to potřebuje častěji manelka , take občas poonanuje
Není tady
IlonaN napsal(a):
Ja takhle nacapat chlapa tak se asi neudrzim a skocim na nej
Není tady
Asi se shodneme ze v sexu vic nez kde jinde se neda vubec pausalizovat, kazdymu jedinci se libi uplne neco jinyho. U me to je s onanii tak, ze kdyz jsem bez chlapa tak se sama pred sebou stydim a rekla bych ze ani nemam chut, takze ji temer vubec neprovozuji. Naopak ted mam vztah, kde sex s partnerem je naprosto uzasnej, ale kdyz jsem doma sama tak si nemuzu pomoc a asi tim jak myslim na nej tak si musim pomoct sama. Jak je to s jidlem roste chut..? A bavi me to a vubec se necejtim blbe ale s chlapem je to samozrejme xkrat lepsi
Upravil(a) Magráta (2. 4. 2008 15:37)
Není tady
Z mého pohledu: Holky jste krásný, kdy onanujete, moc rád se dívám. A sám taky rád onanuju, můu si u toho proít různé fantazie, které by se jinal těko realizovaly.
Bohuel moje zákonitá má přístup z té skupiny "dělá si to sám, u mě nechce a nemá rád". A nedá si to vymluvit, kdekoli padneme na téma masturbace (i třeba film a pod.), nastane trapná napjatá situace :-(
Jednou jsem se ze sluební cesty vrátil večer do kanceláře, potřeboval jsem vyloit vzorky z auta. Vstoupil jsem normálně tie a u z předsíně jsem viděl svit monitoru u kolegyně v kanceláři a slyel typické zvuky videa a vzruené vzdechy. Nevimla si mého příchodu, jetě e jsem měl plné ruce a nerozsvítil. Dívala se na péčko a onanovala. Tie jsem ji míroval, moc jí to sluelo, dělala si to velmi intenzivně a krásně to proívala. Počkal jsem si na její orgasmus a pak jsem co nejtieji vycouval z kanceláře. A kde jsem si to udělal já? Hned na parkoviti v autě...
Není tady
Závidím, Ridere, to musel být super záitek... myslím tedy to sledování kolegyně, ne to honění v autě .... i kdy i to muselo být pěkné...
Není tady
Girl1985 napsal(a):
2) Obecně mám pocit, e proti onanii jsou panny a kdy u panny nejsou, nevyjadřují se k tomu
.
Nemyslím si, jako panna jsem si uívala sama se sebou nejvíc
Před chlapem se ale nějak nemůu úplně uvolnit a dospět k orgasmu, kdy vím, e na mě kouká, mám z toho nějaký blok,asi z dětství, kdy jsem u toho byla přistiena a dostala jsem vyhubováno... leda kdyby mě pozoroval a já o tom nevěděla...
Není tady