Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 26. 2. 2008 10:22

IlonaN
♥♥♥----

Jak je to s ženskou onanií?

Někdy se ženy pozastavují nad mužskou onanií. Ale nechápu proč, když je to zcela normální a dělá to dobře i nám. Neboť: kdo rád onanuje, je o něco šťastnější a ten, kdo říká, že neonanuje, tak neříká pravdu nebo s ním není něco v pořádku.
Jaký názor zastáváte vy?

Není tady

#2 26. 2. 2008 12:54

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Jak je to s ženskou onanií?

Ja si myslím, že to je každého osobná vec. Ja som k onanii dospela postupne a nemyslím si, že by som v čase neonanovania nebola plnohodnotný človek... ale ani v čase onanovania. A je to natoľko súkromné, že nerobím anketu a nezaujíma ma, či ten-kto onanuje, ako často, len bez vzťahu alebo aj v rámci neho, s akým výsledkom... ak sa len netúži sám/sama zveriť. Považujem to za normálnu súčasť života, ale ak to niekto má nastavené inak, je to jeho/jej vec...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#3 26. 2. 2008 18:38

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

Já bych ráda onanovala, ale neumím to, nelíbí se mi to, nic mi to nedělá. Jsem nešťastná? Nejsem. Je se mnou něco v nepořádku? Houby s voctem.

Není tady

#4 26. 2. 2008 20:23

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

stolt Moje kamarádka říká, že nejlepší orgasmus má, když si to udělá sama. tummenupp

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#5 26. 2. 2008 20:35

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

lol

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#6 27. 2. 2008 15:54

Magic girl
♥------

Pokud má partnerku a ona tím není nijak ochuzená, tak proč by ne wink

Nejsou důležitá slova, ale činy...

Není tady

#7 27. 2. 2008 15:55

Magic girl
♥------

A naopak, že?...gloria

Nejsou důležitá slova, ale činy...

Není tady

#8 27. 2. 2008 22:32

Marianne
♥♥♥----

IlonaN napsal(a):

Někdy se ženy pozastavují nad mužskou onanií. Ale nechápu proč, když je to zcela normální a dělá to dobře i nám. Neboť: kdo rád onanuje, je o něco šťastnější a ten, kdo říká, že neonanuje, tak neříká pravdu nebo s ním není něco v pořádku.
Jaký názor zastáváte vy?

¨kdy se která žena pozastavovala nad mužskou onanií?? krom toho, že chlapi to potřebujou častěji než my? tongue netušim, v čem je problém wink

Není tady

#9 28. 2. 2008 13:08

IlonaN
♥♥♥----

Ups, tak jsem to asi nějak blbě formulovala, tu otázku, nebo diskuzi, já nevím....
Proč jsem jí ale založila a jaký jsem měla záměr:
1) hlavně mě zajímalo, jak se na to bude reagovat:
všeobecně platí, že málokdo se otevřeně přizná, že to dělá taky, aby si před ostatníma nepřipadal jako blb....
(pokud jste někdo viděl film: Účastníci zájezdu, tak vám to musí být jasný....)

2) nechci, aby z toho vyplynulo, že říkám, že ten/ta kdo neonanuje, musí být zákonitě nemocný/á - NEEE, je to individuální, samozřejmě. Můj výrok: tak s ním není něco v pořádku.... neberte vážně

3) pro Marianne: třeba taková ženská, která načape muže, že si ho ho...., a potom je z toho na větvi, že už ho nepřitahuje.....

Upravil(a) IlonaN (28. 2. 2008 13:11)

Není tady

#10 28. 2. 2008 13:11

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Jooo. Já kdybych chytila chlapa, jak si to dělá sám, tak se potají dodívám, protože by mě to taky vzrušovalo....visslavisslavissla
Nechápu ty názory, že jako když někodo onanuje, tak už toho druhého nemá rád va
Jinak já byla asi opožděná. Dělala jsem to nevědmoky jako malá. Za´účelem dosažení orgasmu asi až od 18ti, pak zase ne a teď zase jo:))) tummenupp

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#11 28. 2. 2008 13:11

trisha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Karlovarský kraj
Web

Modroočka napsal(a):

stolt Moje kamarádka říká, že nejlepší orgasmus má, když si to udělá sama. tummenupp

tummenupp

http://lilypie.com/pic/090204/YjkK.jpghttp://by.lilypie.com/nsaHp1.png
http://lilypie.com/pic/090204/BOc7.jpghttp://by.lilypie.com/LrbAp1.png

Není tady

#12 28. 2. 2008 13:11

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

když ho načapu, budu se s velkým zájmem koukat a třeba se i přidámsmile

...ha a Klubko mě předběhla se stejnou myšlenkou:)

Upravil(a) misha88 (28. 2. 2008 13:12)

http://lbyf.lilypie.com/jGYVp1.png

https://lb4f.lilypie.com/wxkxp2.png

https://lbdf.lilypie.com/V2Y7p2.png

Není tady

#13 28. 2. 2008 13:15

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Díky,alespoň já jediná nejsem "zvrhlík"

Tohle mi jednou povídala známá, která čekala miminko a doktor jim zakázal od 5tého měsíce sexovat, protože měla nějaký problémy s čípkem,aby styk nevyvolal předčasný porod. Tak příšla jednou dříve domů ze srazu s kámoškou a doma zhasnuto,jen takový bojovný skřeky z ložnice. Potichu nakoukla a tam manžel na posteli, všude podel zdi otevřeny po*nočasopisy a dělal si to sám...,.)
Tak se tajně svlékla do košilky, zaklepala na dveře a on jak byl překvapen, tak se na nic nezmohl. Iniciativu převzala ona a dílo slasti dokonala sama. Prý to byl nejepší "masturbační" sen, který mohl mítsmile)))

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#14 28. 2. 2008 13:21

trisha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Karlovarský kraj
Web

Klubko napsal(a):

Díky,alespoň já jediná nejsem "zvrhlík"

Tohle mi jednou povídala známá, která čekala miminko a doktor jim zakázal od 5tého měsíce sexovat, protože měla nějaký problémy s čípkem,aby styk nevyvolal předčasný porod. Tak příšla jednou dříve domů ze srazu s kámoškou a doma zhasnuto,jen takový bojovný skřeky z ložnice. Potichu nakoukla a tam manžel na posteli, všude podel zdi otevřeny po*nočasopisy a dělal si to sám...,.)
Tak se tajně svlékla do košilky, zaklepala na dveře a on jak byl překvapen, tak se na nic nezmohl. Iniciativu převzala ona a dílo slasti dokonala sama. Prý to byl nejepší "masturbační" sen, který mohl mítsmile)))

My tomu říkáme náhradní program a bývá součástí intimního života celkem běžně, aniž by to snad znamenalo, že já snad nemám na milování chuť, či on po mě netouží nebo něco takového...

http://lilypie.com/pic/090204/YjkK.jpghttp://by.lilypie.com/nsaHp1.png
http://lilypie.com/pic/090204/BOc7.jpghttp://by.lilypie.com/LrbAp1.png

Není tady

#15 28. 2. 2008 14:13

IlonaN
♥♥♥----

No to já zase na to mám ráda svůj klid :-)))
A manžel se dřív cítil provinile, když jsem ho při tom načapala...Až jsem se mu musela smát :-) 
A dneska si říkáme: hele, já jdu, jo?... a dáváme si na to prostor. Jako je to doma u trishy :-))
A vida, ráda slyším, že za to manžela nepeskujete....jáko já..
A chlapy se rádi dívají na ženy, jak sebe sami uspokojují...

Není tady

#16 28. 2. 2008 17:03

L_aura
♥♥♥♥♥--

No on když si to občas udělá sám, tak zase pak nemám tolik práce lolbig_smilewink

Není tady

#17 28. 2. 2008 22:13

Marianne
♥♥♥----

IlonaN napsal(a):

Ups, tak jsem to asi nějak blbě formulovala, tu otázku, nebo diskuzi, já nevím....
všeobecně platí, že málokdo se otevřeně přizná, že to dělá taky, aby si před ostatníma nepřipadal jako blb....

2) nechci, aby z toho vyplynulo, že říkám, že ten/ta kdo neonanuje, musí být zákonitě nemocný/á - NEEE, je to individuální, samozřejmě. Můj výrok: tak s ním není něco v pořádku.... neberte vážně

3) pro Marianne: třeba taková ženská, která načape muže, že si ho ho...., a potom je z toho na větvi, že už ho nepřitahuje.....

aha, tak nevím, mezi takové ženské nepatřím, spíš se řadím mezi ty, co psaly tady, že se jim líbí se koukat smile
co do otevřených přiznání...s partnerem o tom mluvíme otevřeně od začátku, a nikoho jiného to nemusí zajímat. A myslím, že dospělý člověk si nepřipadá jako blb, když to má přiznat...teda většinou, nevidím důvod. O sexu se taky lidi baví a nepřipadají si blbě. no...a někde se s tím sexuálním životem začít musí, ne? smile

Není tady

#18 29. 2. 2008 18:14

Lomikel
♥♥♥----
Místo: Jamrtál

nejlepší je když chvilku jiný tahá pilku. Chvilku Onan Chvilku Ona se společně dokOná.

Ke svobodě nevede jiná cesta, než milující laskavost.
                                                                                     Láma Zopa Rinpočhe

Není tady

#19 12. 3. 2008 23:38

Girl1985
♥♥-----
Místo: Praha

IlonaN napsal(a):

Ahoj, vezmu to postupně...
1) Nebudu to rozhlašovat na potkání, ale nestydím se za to a v podobné situaci jako účastníci zájezdu bych klidně ruku zvedla smile
2) Obecně mám pocit, že proti onanii jsou panny a když už panny nejsou, nevyjadřují se k tomu big_smile
3) Takhle bych to nebrala. Naopak s přítelem máme onanii jako součást intimních chvil- líbí se mu, když mě tak vidí.

Není tady

#20 13. 3. 2008 7:13

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Marianne napsal(a):

kdy se která žena pozastavovala nad mužskou onanií?? krom toho, že chlapi to potřebujou častěji než my?

Takhle to nejde zevšeobecňovat. Např. u nás doma to potřebuje častěji manželka big_smile, takže občas poonanuje tummenupp

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#21 1. 4. 2008 15:47

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

IlonaN napsal(a):

Ja takhle nacapat chlapa tak se asi neudrzim a skocim na nej lol

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#22 2. 4. 2008 15:36

Magráta
♥------

Asi se shodneme ze v sexu vic nez kde jinde se neda vubec pausalizovat, kazdymu jedinci se libi uplne neco jinyho. U me to je s onanii tak, ze kdyz jsem bez chlapa tak se sama pred sebou stydim a rekla bych ze ani nemam chut, takze ji temer vubec neprovozuji. Naopak ted mam vztah, kde sex s partnerem je naprosto uzasnej, ale kdyz jsem doma sama tak si nemuzu pomoc a asi tim jak myslim na nej tak si musim pomoct sama. Jak je to s jidlem roste chut..? A bavi me to a vubec se necejtim blbe ale s chlapem je to samozrejme xkrat lepsi tillfreds

Upravil(a) Magráta (2. 4. 2008 15:37)

Není tady

#23 3. 4. 2008 15:10

B-Rider
♥♥-----
Místo: Praha, 3.patro bez výtahu

Z mého pohledu: Holky jste krásný, když onanujete, moc rád se dívám. A sám taky rád onanuju, můžu si u toho prožít různé fantazie, které by se jinal těžko realizovaly.
Bohužel moje zákonitá má přístup z té skupiny "dělá si to sám, už mě nechce a nemá rád". A nedá si to vymluvit, kdekoli padneme na téma masturbace (i třeba film a pod.), nastane trapná napjatá situace :-(
         Jednou jsem se ze služební cesty vrátil večer do kanceláře, potřeboval jsem vyložit vzorky z auta. Vstoupil jsem normálně tiše a už z předsíně jsem viděl svit monitoru u kolegyně v kanceláři a slyšel typické zvuky videa a vzrušené vzdechy. Nevšimla si mého příchodu, ještě že jsem měl plné ruce a nerozsvítil. Dívala se na péčko a onanovala. Tiše jsem ji šmíroval, moc jí to slušelo, dělala si to velmi intenzivně a krásně to prožívala. Počkal jsem si na její orgasmus a pak jsem co nejtišeji vycouval z kanceláře. A kde jsem si to udělal já? Hned na parkovišti v autě...

Still alive to ride...

Není tady

#24 3. 4. 2008 17:39

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Závidím, Ridere, to musel být super zážitek... myslím tedy to sledování kolegyně, ne to honění v autě big_smile .... i když i to muselo být pěkné...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#25 3. 4. 2008 20:37

Me
♥♥♥♥♥♥-

Girl1985 napsal(a):

2) Obecně mám pocit, že proti onanii jsou panny a když už panny nejsou, nevyjadřují se k tomu big_smile.

Nemyslím si, jako panna jsem si užívala sama se sebou nejvíc wink
Před chlapem se ale nějak nemůžu úplně uvolnit a dospět k orgasmu, když vím, že na mě kouká, mám z toho nějaký blok,asi z dětství, kdy jsem u toho byla přistižena a dostala jsem vyhubováno... leda kdyby mě pozoroval a já o tom nevěděla...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí