29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Sudi,na MMB jsem četla asi tak pět dní Ale nezkoušela jsem to,mám zálusk na ten actimel
Není tady
Děvčata!Kde je prosím,recept na "jogurt v peřinách"? Nemůžu ho nikde najít.
Předem děkuji.
Není tady
pverica1 napsal(a):
Děvčata!Kde je prosím,recept na "jogurt v peřinách"? Nemůžu ho nikde najít.
Předem děkuji.
Není tady
Mléko nepřevářím jen ho ohřeji na těch 40 stupňů a zamíchám jogurt. Dám do peřin a potom do lednice a je hotovo.
Když chci někdy "zhřešit" přimíchám do dvou litrů mléka 1 tatru a 1 sladké salko, pak je jogurt slaďoučký. Mňam.
Není tady
Tak jste mě holky inspirovaly,dneska jsem vyráběla domácí actimel,už je v peřinách ,pak dám echo jak nám chutnal
.
Není tady
to vypadá moc zajímavě, jogurt hned dnes vyzkouším, jak se prosím dělá actimel? Já se na tom mimibazaru nevyznám...
Není tady
Já jsem ty kelímky s jogurtem dala do mírně nahřáté vypnuté trouby a nechala tam vychladnutí.
Ještě jsem přidávala na 2 litry převařeného mléka 1 plechovku mléka TATRA,na to 1 živý jogurt.
Už jsem to leta nedělala,ale teď jste mě inspirovaly,tak do toho jdu odpoledne taky.
Zvlášť při dnešní ceně a hlavně kvalitě jogurtů.
Není tady
děkuji zkusím, snad se mi povede ...
Není tady
Taky jsem jogurt včera odpoledne dělala, ráno jsem ho vyndala z peřin, dala do ledničky, ale zatím neztuhnul. Nevím, jestli to není tím, že by toho jogurtu, který se má rozmíchat v mléce, má být víc. Já jsem dala do 1l mléka jeden bílý jogurt actimel 125g. Poradí mi někdo, kdo to zkoušel?
Není tady
teda napsala jsem to blbě, ne actimel, ale živý jogurt activia 125g
Není tady
Vařím mléko... jsem zvědavá jak se to povede. Zítra podám hlášení.
Není tady
Jogurt v lednici ztuhl tak napůl ,ale víčka se úplně zatáhla, a i přesto, že byl řidší, chuťově byl výborný!
Na dno skleniček jsem dala různou marmeládu. Dnes ho dělám znovu, jen místo 125 g dám 200g Activie do 1l převařeného vychladlého mléka.
Není tady
Do peřin jsem dala kolem čtvrté odpoledne, vyndala jsem před chvílí - Actimel perfektní, jogurt tuhý - dala jsem jen jeden jogurt 125 g, mléko jsem použila čerstvé Olma
Není tady
musím nasbírat jogurtové skleničky, já do nich dala marmelády a pečený čaj... musela jsem použít od majonézy 375ml a od actimelu jsem taky měla jenom 3, tak jsem dala do té láhve od mléka
P.S. mně to ztuhlo už v těch peřinách, do chladničky to dávám už tuhé....
to mléko bylo ale dost drahé, dvě mléka každé za 25.- příště zkusím normálně mléko z krabic
Upravil(a) Bety (28. 2. 2008 21:57)
Není tady
Taky jsem dělala z krabicového mléka a supr
Nevěřila jsem, že to tak ztuhne, až jsem se přesvědčila... už je i zbaštěný
Není tady
Tak podávám hlášení , dělala jsem actimel ,z mléka co Bety,nalila zpět do té láhve od mléka. Dětem moc chutnalo! mě už méně
,.Někdy zkusím i jogurt .
Není tady
Ahoj holky, tak jsem zkoušela ten jogurt v peřinách a povedl se uplně na jedničku!!! Malá i manžílek si ho moooc pochvalovali a ty kupovaný už vůbec nemám nosit domů! Přidala jsem tam trochu salka, asi 2lžíce a fakt to bylo výborný. Ještě zkusím ten aktimel a uvidíme. Tak ahoj
Není tady