27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Lucy napsal(a):
Jinak dnes opět jízdy...... no docela to lo.., akorát ucpaný město.. no hrůůůzzzaaaa...
Ty bláho, to mi ani neříkej :-D .. navíc jsem projíděla Sady pětatřicátníků, kde je doprava řízená policisty
Není tady
Tak co holky jak vám to jde?? Já si jdu za 14 dní pro řidičák.
No,koukam,ze tady je to v plne diskusi:-D..Agape:-).O tech zkouskach mi ani nic nerikej,jeste ted si deru vlasy na hlave!Ja krava prehlidnu znacku hlavni silnice:-D:-D...a pak jeste nedokazu ani zaparkovat:butter::butter:Bych si nafackovala!
Není tady
Já jsem tak ráda, e to mám za sebou. :-)
Ahoj Ahoj Ahoj..... já jak kdy.. do zkouek mám tři jízdy... jezdím teď furt...... dneska jsem instruktorovi přiznala barvu, e jsem se od začátku kursu do kníky koukla jen párkrát .. a bohuel JEN opravdu koukla.... a řekla jsem si. e se to naučím praxí.. .... prostě v provozu .. a kníku jsem zavřela ....., Chyba lávky.... take se učím o sto est....
Já dnes...., ne..., e bych přehlídla značku.. prostě jsem ji úplně vypustila.. neviděla.. nevnímala... přikázanej směr jízdy vpravo... achjooooooo a pak jsem se na křiovatce blbě zařadila do pruhu.., do kterýho jsme po projetí křiovatkou měli jet.., mělo to být do pravého..... a já to dala do levýho take jsme jeli do levýho pruhu... no nafackovala bych si a namlátila.....
Není tady
Tak já jsem do kníky koukla jen jednou jedinkrát. A testy jsem udělala na sto procent. Jediné co jsem pouívala bylo CD a to mě bavilo, ale taky jsem ho moc nepouila.
Ahoj holky, take jsem si prave zacala delat ridicak..Nejake chyby take delam, ale protoze mi instruktor presne rika co mam delat (kdyz je to nejaka novinka), tak doufam, ze zas tolik jich nedelam. Ale co mi nejde, je vybirat zatacky, ja tolik tim volantem otocim, ze me to dovoze uplne jinam nez chci, tak se na to musim soustredit a staci opravdu jen malinkato. A dalsi problem jsou klasika rozjezdy do zatacky! (kdyz stojim na semaforu na cervenou a zatacim doprava) , hruuuuza!
Není tady
klid, buď ráda, e se vůbec rozjede, já kdy v 18 dělala řidičák, ne jsem se rozjela, na semaforu se několikrát vyměnila barva
Upravil(a) PPavlaa (4. 10. 2008 19:58)
Není tady
,budou horí věci, tím tě nechci nijak strait ba naopak .nedej se..Třeba takovej ten frája co má mokrej řídičák a myslí si ,e je borec na silnici...
Není tady
Allice neboj za chvíli ti to ani nepřijde. Počkej a se bude rozjídět na ruční brzdu do kopce a bude muset zatáčet do prava nebo leva. To bude teprv sranda.
Není tady
Oxi napsal(a):
http://www.youtube.com/watch?v=3dU1QmQ1sC8
dóst dobrý
Není tady
Ahojky holky.. tak jsem hanbářka a ostuda.. nejradi bych si nafackovala....... testy na plnej počet 50 a technika taky v poho.... ale ty zatracený jízdy..... no .. stála jsem na plnej čáře u tramvajovým pásu .., jaxi jsem to neodhadla.. byla zelená..., já ne dojela k semaforu....., tak byla červená....., komisař před tím řekl pojedeme vpravo a hup u jsem byla na plnej čáře...... a nekoukla jsem se v neznačenej křiovatce vpravo .. prostě blbec.. Jetě jedna holčina co to dnes dělala podruhý nám říkala, hlavně si na tohle dávat bacha a já na tom vyhořim... Take si jízdy hezky zopakuju.....
Není tady
Lucy napsal(a):
Ahojky holky.. tak jsem hanbářka a ostuda.. nejradi bych si nafackovala....... testy na plnej počet 50 a technika taky v poho.... ale ty zatracený jízdy..... no .. stála jsem na plnej čáře u tramvajovým pásu .., jaxi jsem to neodhadla.. byla zelená..., já ne dojela k semaforu....., tak byla červená....., komisař před tím řekl pojedeme vpravo a hup u jsem byla na plnej čáře...... a nekoukla jsem se v neznačenej křiovatce vpravo .. prostě blbec.. Jetě jedna holčina co to dnes dělala podruhý nám říkala, hlavně si na tohle dávat bacha a já na tom vyhořim...
Take si jízdy hezky zopakuju.....
tak si nafackuj ,,pak se uklidni a pak znova hurááá na to!!!!!!!!
neboj to se zvládne !!!
Není tady
Tak co jak vám to tady jde.
třeba holky stávkujou.
Není tady
Jizdy..zatraceny jizdy:-D:-D..No,ja si je budu opakovat pristi tyden v patek.takze jsem na to zvedava..hlavne neprehlidnout znacku!:-D
Není tady
TAk to mám, sice s odřenýma uima, ale mám
Není tady
Agape napsal(a):
Gratuluji... to ....
Není tady
Allisskka napsal(a):
Jizdy..zatraceny jizdy:-D:-D..No,ja si je budu opakovat pristi tyden v patek.takze jsem na to zvedava..hlavne neprehlidnout znacku!:-D
Tak jestli jsem to pochopila dobře tak sí na zkouce neudělala jizdy?? Bud ráda, e to můe opakovat za týden já jsem na opakování musela čekat měsíc. Neboj to zvládne.
Agape napsal(a):
Tak to taky gratuluju. Hlavně, e to člověk udělá já taky s odřenýma uama, ale mám to to je hlavní a takové ty nedostatky se nauči časem.
Tak a nemáme tu někoho nevého kdo dělá řidičák?? Asi ne co.
Maya.82 napsal(a):
Tak to taky gratuluju. Hlavně, e to člověk udělá já taky s odřenýma uama, ale mám to to je hlavní a takové ty nedostatky se nauči časem.
Děkuji
Upravil(a) Agape (17. 10. 2008 14:55)
Není tady
sisi21 napsal(a):
Agape napsal(a):
Gratuluji... to
....
Děkuji
Není tady
Tak a ted jen vyzvednout řidičák a můe jezdit.