27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
AUTOKOLA A U JE TO ZA MNOU!!!!!!!!!!
Mám řidičák.!!!!!!!!!
Gratuluju!
A teď hurá do světa!
Není tady
Dky Lupi.
Ké by hurá do světa. Jetě si měsíc počkám ne mi ho vydají. Ale to u je maličkost.
Maya.82 napsal(a):
AUTOKOLA A U JE TO ZA MNOU!!!!!!!!!!
Mám řidičák.!!!!!!!!!
Gratuluji!!..no vidí tak si to zvládla
a dnes se čeká tak dlouho na řidičák?? no to je hrozný!!!..
Není tady
Bohuel tak dlouho. Ale pokud si člověk připlatí nějaké to pětikilo tak čeká týden nebo dva.
Severní Moravo, achtung! Maya.82 pojede do světa. Mayo.82, hlavně nedivoč, za nějakej čásek si to omaká a pak u to půjde samo.
Není tady
Ota napsal(a):
Severní Moravo, achtung! Maya.82 pojede do světa. Mayo.82, hlavně nedivoč, za nějakej čásek si to omaká a pak u to půjde samo.
Romi, pozor .
Není tady
Ota napsal(a):
Nemusí se bát vím jak mám řídit.
aprill napsal(a):
Ota napsal(a):
Romi, pozor
.
Maya.82 napsal(a):
Bohuel tak dlouho. Ale pokud si člověk připlatí nějaké to pětikilo tak čeká týden nebo dva.
jejda,,za to ,e chci dřív řidičák si připlácím???no to jsou věci!!!
Není tady
Ota napsal(a):
Není tady
Mayo.82 gratuluji..... se máááááááááá , e je to za tebou.... já mám teď pauzu , instruktor se dovolenkuje.... .. to to zase zapomenu a na jízdy jdu v pondělí... to zas bude...
Tak já vám zase písnu..
Jinak jsme měli techniku na teorii.. dal nám tři lejstra popsaný a to bychom se měli narotit abychom teda o autě po technické stránce něco věděli.. pak jsme koukali do mototru.. já tak vím, kde najdu měrku na olej.. chladící kapalinu, brzdovou , vodu do odstřikovačů a to je tak ve... no prej si vybereme dvě otázky a umět o tom něco říct... , tk já se jdu učit...
Upravil(a) Lucy (18. 9. 2008 20:46)
Není tady
Neboj dá se to.
Lucy, neboj. Ono kdy bude mít u něco lepího ne Felicii,tak tě bude zajímat jen ta měrka na olej, odstřikovače a fridex. Ostatní u nespraví
Není tady
Ahojky.... hooolkyy tak včera jízdy.. no katastrofa.... sekala jsem chybu za chybou... no prostě děs ...... musela jsem si zastavit a vydejchat se..... a znova si to pomalu polopaticky nechat vysvětlit..
furt dokola.. a já dělám furt ty stejný chyby..... je mi a líto toho instruktora
jak on se tolik snaí a mě to prostě hlava vechno najednou nebere....
...Tak jsem se vydejchala dodala si trochu víc jistoty a koncentrace a ejhle.. ... lo to.. sice to nebylo ono... ale bylo to o kousíček lepí.. říkal instuktor.. i mě to tak přilo.. ale musí to vidět hlavně on...
Dneska opět jízdy..... byl vidět trochu pokrok, ale jetě to nebylo ono....., učili jsme se rozjezdy do kopce....,no bude to opravdu na dlouho.....
Upravil(a) Lucy (23. 9. 2008 21:11)
Není tady
lucy..učenej z nebe nespad..proto do té autokoly chodí..,,vydr prka,vydr!!!
Není tady
Tak já mám dnes po zkoukách. Včera jsem se dozvěděla, e instruktor se mnou nebude moci jet, místo něj jel jeho kolega. Nějak jsem to zkousla, řekla jsem si, e mi při těch jízdách stejně nebude moc platný.
Vyjíděla jsem z parkovitě (kde podélně zaparkovala kamarádka)..v té nervozitě jsem zapomněla na ručku, jetě se mi to nikdy nestalo. Navíc jsem se tak soustředila na to, jestli to v pořádku vytočím, ani by člověk musel dávat zpátečku .. ale zapomněla jsem se mrknout do zrcátek na auto, kterému jsem tam zkrátka vjela. Pak měl výhradu, e v jednosměrce jedu veprostřed, e bych se měla dret při pravé straně. Já měla právě za to, e tam je to právě jedno.
Ale nasadila jsem tomu vemu korunu..jela jsem po hlavní, kde byl přikázaný směr jízdy vlevo...a já zapomněla dát přednost protijedoucímu vozidlu - no nafackovala bych si.
O nic asi nejde, ale stejně, člověku to přijde hrozně líto...těch chyb, kterých jsem se momentálně dopustila, se na podruhé budu snait vyvarovat ...ale bojím se, e přijdou dalí. Křiovatky mám naučené jako kdy bičem mrská, ale za tím volantem jsem chvílema, jako kdy mě bací po hlavě.
Upravil(a) Agape (24. 9. 2008 17:19)
Není tady
Lucy, koukám, e jsi také z Plzně .. u jaké autokoly to dělá?
Není tady
Agape neboj. Při těch zkoukách kdy to neudělá na poprvé tak na podruhé u to bude o něčem jiným a začne si to více hlídat. Já taky dělala chyby, které bych normálně neudělala. Jinak já to udělala a na po třetí.
Agape napsal(a):
Pak měl výhradu, e v jednosměrce jedu veprostřed, e bych se měla dret při pravé straně. Já měla právě za to, e tam je to právě jedno.
.
No to teda čumim jak umim... já kdy zajela prvně do jednosměrky tak jsem se drela taky vpravo a instruktor mi řekl, e se dríme v celé části vozovky.. (samozřejmě tak..., abychom nervali zrcátka stojícím autům ...) take by to mělo bejt teda v jednosměrce ve prostřed ne????
Upravil(a) Lucy (26. 9. 2008 18:00)
Není tady
:-) napsala jsem to dvakrát....
Upravil(a) Lucy (24. 9. 2008 18:35)
Není tady
Jinak dnes opět jízdy...... no docela to lo.., akorát ucpaný město.. no hrůůůzzzaaaa...
Upravil(a) Lucy (24. 9. 2008 18:34)
Není tady
Maya.82 napsal(a):
Agape neboj. Při těch zkoukách kdy to neudělá na poprvé tak na podruhé u to bude o něčem jiným a začne si to více hlídat. Já taky dělala chyby, které bych normálně neudělala. Jinak já to udělala a na po třetí.
Vidí, já jsem se úplně zapomněla podívat, jak jsi dopadla. Tak to gratuluju.
Já přemýlím, e si ádnou kondiční jízdu připlácet nebudu, jeliko bychom za tu hodinu tu naí Plzeň stejně neprojeli. Take dalí termín zkouky, pokud to půjde, si zvolím ten nejblií..abych z toho "nevypadla".
Není tady
Lucy napsal(a):
Agape napsal(a):
musel dávat zpátečku .. ale zapomněla jsem se mrknout do zrcátek na auto, kterému jsem tam zkrátka vjela. Pak měl výhradu, e v jednosměrce jedu veprostřed, e bych se měla dret při pravé straně. Já měla právě za to, e tam je to právě jedno.
.No to teda čumim jak umim... já kdy zajela prvně do jednosměrky tak jsem se drela taky vpravo a instruktor mi řekl, e se dríme v celé části vozovky.. (samozřejmě tak..., abychom nervali zrcátka stojícím autům ...) take by to mělo bejt teda v jednosměrce ve prostřed ne????
On to jako za chybu nepočítal, jen mi to vytknul...ale docela mě to zarazilo, jeliko mi instruktor řekl to samé, co tobě.
Není tady