Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#151 14. 8. 2008 22:31

Lucy
♥♥♥♥♥♥-

Re: Autoškola a už je to tady.

Maya.82 napsal(a):

Já slyšela, že jsou to polatky státu.
Za to, že vůbec můžeš udělat řidičák.

Tak asi to bylo a je státu.. u nás v Plzni je to za 700 ,- Kč a je to nějak rozpočítaný.. teď nevím zpaměti jak to přesně je.. ty lejstra už jsem odevzdala.... a opravky jsou co jsem se dočetla.... teorie 100 Kč a  jízdy A,B 200 Kč  Takže jestli se platí za každou opravku tak potěš.. yikes  dumbom

No sehnala jsem si knihu z roku 2001 o pravidlech tak se začnu šrotit aspoň značky a křižovatky.. musím si ale sehnat knížku novou..
Začetla jsem se hned do první vyhlášky a zas jsem knihu odložila s tím, že tohle se v životě nenaučím... Se mi to bude motat jedno přes druhý, už to vidím... dumbom
Jak jste to měly vy , s teorií a z biflováním???

Život je jen zavření a otevření očí, záleží jen na Tobě, co v tom krátkém okamžiku uvidíš.

Není tady

#152 15. 8. 2008 2:52

Maya.82
Host

Tak my jsme k učebnicím dostali takové CD tam jsi mněla přímo testy. Stačilo mi bohatě párkrát si dát testy na tom CD a naučila jsem se to v pohodě. A co se týká takových ostatních věcí co je třeba v te učebnici tak to jsem pochytila na hodinách. Stačilo mi jen CD a testy jsem dala na 100%. Učebnici jsem ani neotevřela.

#153 15. 8. 2008 2:53

Maya.82
Host

No jinak já jsem za tu první opravu zaplatila 1000kč a ted za tu další budu platit 800kč+350 ta kondiční jízda.

#154 15. 8. 2008 9:03

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Sally napsal(a):

Klubko, jsem to D  zapomněla napsat, slibuju, že jednou z tý klávesnice ten bordel vyklepu smile
závodit nebudem, to nerada, mi stačí koukat na pány kluky jak si na letišti leštěj mužství lol a dycky si říkám: až ti to auto vyroste, tak ti nakope pr*el smile

Dělám si legraci. I když jsem si jednu fakt zázávodila na Brněnském okruhu na jedné V.I.P party od Fordu. Bylo to fajn. Mám ráda rychlost. Ale když vidím co se na silnicích děje, tak jsem v klidu a cestou do práce jedu i 80sát (stejně se po cestě furt staví a více to nejede za kamionama s hlínou) a zpívám si a nechávám spolucestující trpět lol
Taky mám někdy z pánů dojem, že si potřebují stále nějak to svoje ego leštit přes tu rychlost. No co, on mě předjede jako magor a stejně se poktáme u Hrdce na červený na křižovatce lol

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#155 15. 8. 2008 9:07

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Lucy napsal(a):

A ještě jsem slyšela , že dřív v teoretickejch testech mohly bát dobře i všechny odpovědi, tedy  - a - b - c - d -     a teď je prý možná správná jen jedna odpověď..

Lucy to jsem ještě dělala já. Bylo to asi 2 roky a pak to zrušili. Totální debility. Byly možné dvě otázky nebo i tři správně a všechny jsi musela poškrtat, jinak by tě vyhodili. I učitelé v autoškole na to nadávali .
Zlatá jedná správná otázka.

Holky a technika se ještě dělá? Já jsem rozebírala kolo a dávala nové. A jezdila jsem i 1x s vlekem. Couvat s vlekem mezi kužely, jo to byla pecka. Ale už to docela dneska umím

Upravil(a) Klubko (15. 8. 2008 9:08)

Není tady

#156 15. 8. 2008 19:21

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Lucy napsal(a):

A ještě jsem slyšela , že dřív v teoretickejch testech mohly bát dobře i všechny odpovědi, tedy  - a - b - c - d -     a teď je prý možná správná jen jedna odpověď..

jj ..dřív byly testy pěkně stupidní ..mohla si mít klidně všechny odpovědi správně..Dnes to zas vrátili do normálu...

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#157 24. 8. 2008 18:27

Maya.82
Host

Klubko jo technika se dělá.

#158 28. 8. 2008 22:03

Lucy
♥♥♥♥♥♥-

Ahoojky tak dnes první hodinka.. vlastně dvě.... a probírání křižovatek..... celkem to šlo.. , i když v tom mám trochu guláš.... a zejtra prvně na cvičák...... Rozjezdy řazení ......, rozjezdy řazení.... no tak jsem na to zvědavá..... :-)

Život je jen zavření a otevření očí, záleží jen na Tobě, co v tom krátkém okamžiku uvidíš.

Není tady

#159 28. 8. 2008 22:38

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Neboj Lucy,,to zvládneš jako všichni..a jestli tě to bude aspoň trochu bavit ,tak do toho přijdeš..Záčátky jsou vždycky hrozný,člověk neví a nechápe jak to může všechno zvládat ..Může!!! stolt

Není tady

#160 28. 8. 2008 22:42

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Klubko napsal(a):

Holky a technika se ještě dělá? Já jsem rozebírala kolo a dávala nové...

Já dostala diferenciál, Klubí... vagrater Jestlipak to ještě existuje? valol
A co ty Mayo - už máš?

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#161 29. 8. 2008 13:53

Maya.82
Host

Lupi ještě ne ted jdu až 15.9.
Lucy takhle to probírat v učebně jo to bylo pohodička. Nejhorší je když pak přijedeš na tu křižovatku a najednou v tom stresu si neuvědomíš kdo má přednost a tak. To je pak mazec.

#162 29. 8. 2008 21:01

Lucy
♥♥♥♥♥♥-

Nazdáááárrreeek.... Tak mám po prvních jízdách..... u hangárů jsme trénovli řazení rozjezdy řazení rozjezdy... nejdříve bez plynu .. pak jsme si švihli slalom a pak už pěkně s plynem a šup na vedlejšku..... :-) Docela to šlo.. nebylo to přesně ono... ale jela jsem i na 2,3,4 i 5...... teď tady trénuju s vařečkou řazení.... dumbom a i s volantem nejsem moc kamarádka.. nějak mě to furt stáčelo.. jednou do pangejtu.. , ale nespadli jsme tam.., podruhý zas do protisměru , ale nevjeli jsme tam.. (díky , pane instruktore.. , za vaši trpělivost.... smile par pussa )
Mám trochu (no ne trochu... trochu víc.. yikes)  křečovitej stisk volantu..... chybí mi tam to uvolnění rukou, ale snad to povolí... cvikem.. že jo..., holky???  a když řadím tak se mi moc nedaří volant držet rovně... a šup už je zas jinde.... accchhhhh jooooooo .... prostě začátečník jako vyšitej......  dumbom
Tak piště piště.....  ráda čtu jak jste začínali vy.. nebo vy co děláte.....

Májo.82  asi na tom budu podobně.. ty jsi začínala duben nebo květen 2008 ???  Pamatuji-li si dobře?? Takže já začínám srpen .. takže to je do jara..... .-)  ooooo booožžeeee wink

Není tady

#163 29. 8. 2008 22:24

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

to víš, že povolí wink já ho na začátku taky mačkala tak usilovně a křečovitě, že mi bělely klouby na rukou tongue

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#164 30. 8. 2008 16:05

Maya.82
Host

Neboj já jsem ještě na třetí jízdě jezdila sem tam jak ožralá. A to jsem nic nepila a ted už mi to ani nepříjde. A to řazení to já zapomínam přeřadit doted. smile

#165 30. 8. 2008 20:58

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Lucy.ty si jezdila hned na 2,3,4:5???? To seš dobrá,,to já jezdila první týden pouze 1,2, lollol

a křeč??Tak tu jsem měla spíš v levé noze lol

Není tady

#166 1. 9. 2008 15:08

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Já myslím, že psát příběhy by měli ti instruktoři v autoškole. Bratr babičky, byl instruktor. Ale jezdil na náklaďáku.
A abyste si nemysleli, že jen dámy mají problém.
Táta když udělal řidičák, tak mu policajt podívadal, že se určitě brzy setkají,že bere cyklisty pravými dveřmi, aby si více najížděl. A když si součastně k autu dělal řidičák na motorku, tak na zkouškách tak zabral řidítky do plynu, že policajta shodil z tandemu a zjistil to až u výjezdu u vrat, že mu někdo chybísmile lol lol
No ten ho hned vyrazil a šel napodruhé.
Já si pamatuji, jak jsem chtěla furt jezdit. Teorie mě neba. Já chtěla praxi. Byla jsem jako prdlá. A řídit mě baví doteď. Já se tím odreaguji.

Není tady

#167 7. 9. 2008 15:52

Lucy
♥♥♥♥♥♥-

Maya.82 napsal(a):

Neboj já jsem ještě na třetí jízdě jezdila sem tam jak ožralá. A to jsem nic nepila a ted už mi to ani nepříjde. A to řazení to já zapomínam přeřadit doted. smile

Tak to já cik cak jezdila i na druhé jízdě.... řazení už celkem v poho.. a rádio muselo bejt na minimum ač hudbu v autě přímo zbožńuju..... a jakmile začal mluvit o jinejch věcech než kam mám jet tak jsem hned vypadla z koncetrace.... dumbom , no doufám, že si zvyknu a pak to už budu brát autmaticky a budu stíhat při řízení i jiné věci..., jako poslech rádia.., povídání.., okřikování dětí... atd...

Není tady

#168 7. 9. 2008 15:54

Lucy
♥♥♥♥♥♥-

sisi21 napsal(a):

Lucy.ty si jezdila hned na 2,3,4:5???? To seš dobrá,,to já jezdila první týden pouze 1,2, lollol

Jo jo na první jízdě jsem jela nejdřív u hangárů bez plynu pak na 1 postupně na 2 a hnedle na vedlejšce další rychlosti... ještě musím vychytat tu rychlost 50 km/h prostě to jen tak lechtat.. jinak řízení mě taky baví a fakt nevím jak se našrotím tu teorii....  dumbom

Není tady

#169 7. 9. 2008 16:37

Maya.82
Host

Tak mě se další termín zkoušek blíží tak doufám, že tentokrát to vyjde.

#170 7. 9. 2008 22:02

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Maya.82 napsal(a):

Tak mě se další termín zkoušek blíží tak doufám, že tentokrát to vyjde.

tak držíím palce..

Není tady

#171 7. 9. 2008 22:03

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Lucy napsal(a):

sisi21 napsal(a):

Jo jo na první jízdě jsem jela nejdřív u hangárů bez plynu pak na 1 postupně na 2 a hnedle na vedlejšce další rychlosti... ještě musím vychytat tu rychlost 50 km/h prostě to jen tak lechtat.. jinak řízení mě taky baví a fakt nevím jak se našrotím tu teorii....  dumbom

našrotíš neboj..lol

Není tady

#172 11. 9. 2008 20:38

Lucy
♥♥♥♥♥♥-

Ahojky.... tak v úterý jízdy........, na vedlejškach celkem v poho a jakmile jsem v provozu..... v úterý tak nějak prvně.... tak docela zmatek.... spojka vyřadit neutral přibrzdit zařadit jednička rozjezd spojka zařadit dvojka a zase spojka vyřadit neutral přibrzdit .. atd... fuuurrrrrrrrrt dokolečka... koukat vlevo vpravo.... já vím.. je to automatický.... ale měla jsem v tom docela zmatek... tak doufám že až pojedu příště tak to bude lepší.. bylo to na mě asi moc informací co mám vše dělat a do toho vnímat provoz.... ufffffffffffff....., no myslím že autoškolu budu mít na dlouho.... :-)

A dnes teorie.... zkoušeli jsem si i testy a celkem v poho z 25 otázek špatných šest a počet získaných bodů 39 můžem mít 43 max. počet je 50 bodů..  Tak to doela jde... na to.., že to byla zkušebka...  :-)

Není tady

#173 11. 9. 2008 21:14

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Lucy..tak to je dobrýtummenupp,,a že zmatek???ten ještě nějakou chvilku určitě budeš mít!!

Není tady

#174 13. 9. 2008 20:43

Agape
♥♥♥----
Místo: Plzeň

Lucy napsal(a):

Ahojky.... tak v úterý jízdy........, na vedlejškach celkem v poho a jakmile jsem v provozu..... v úterý tak nějak prvně.... tak docela zmatek.... spojka vyřadit neutral přibrzdit zařadit jednička rozjezd spojka zařadit dvojka a zase spojka vyřadit neutral přibrzdit .. atd... fuuurrrrrrrrrt dokolečka... koukat vlevo vpravo.... já vím.. je to automatický.... ale měla jsem v tom docela zmatek... tak doufám že až pojedu příště tak to bude lepší.. bylo to na mě asi moc informací co mám vše dělat a do toho vnímat provoz.... ufffffffffffff....., no myslím že autoškolu budu mít na dlouho.... :-)

A dnes teorie.... zkoušeli jsem si i testy a celkem v poho z 25 otázek špatných šest a počet získaných bodů 39 můžem mít 43 max. počet je 50 bodů..  Tak to doela jde... na to.., že to byla zkušebka...  :-)

Já mám za sebou 8 jízd...chce to ještě pořádně vypilovat, ale ze začátku 3.,4. jízda - krize big_smile. TAky jsem v tom všem měla docela zmatek, přeřadit, rozjet. Ehm, rozjezdy mi dělaly docela dost velký problém (i teď se mi podaří nepodržet spojku v záběru, například do kopce a pak to jak jinak, než chcípne smile) ... nechtěla jsem moc zastavovat, jen abych se nemusela rozjíždět - na kruháči jsem nepouštěla auta, semafor jsem prosvištěla na oranžovou :-D - no hrůza :-)

Upravil(a) Agape (14. 9. 2008 19:23)

http://www.4yougratis.it/img/webmaster/gif/computer/19.gif

Není tady

#175 13. 9. 2008 23:35

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

holky já se fakt bavímgodlikegodlike,,omlouvám se...ale úplně to vidím živě,,,

měla jsem taky takové problémy!!!!.....Takže až to za čas po sobě budetečíst,,Tak se tomu taky určitě zasmějete,,,Já vím ,teď vám do smíchu určitě není,,kort ,když to auto zrovna zdechne tam ,kde to člověk nejmíň potřebuje,ale věrte vše se naučíte a pak to pro vás bude brnkačka,,

Držím palce.

Upravil(a) sisi21 (13. 9. 2008 23:37)

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí