27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Maya.82 napsal(a):
Já slyela, e jsou to polatky státu.
Za to, e vůbec můe udělat řidičák.
Tak asi to bylo a je státu.. u nás v Plzni je to za 700 ,- Kč a je to nějak rozpočítaný.. teď nevím zpaměti jak to přesně je.. ty lejstra u jsem odevzdala.... a opravky jsou co jsem se dočetla.... teorie 100 Kč a jízdy A,B 200 Kč Take jestli se platí za kadou opravku tak potě..
No sehnala jsem si knihu z roku 2001 o pravidlech tak se začnu rotit aspoň značky a křiovatky.. musím si ale sehnat kníku novou..
Začetla jsem se hned do první vyhláky a zas jsem knihu odloila s tím, e tohle se v ivotě nenaučím... Se mi to bude motat jedno přes druhý, u to vidím...
Jak jste to měly vy , s teorií a z biflováním???
Není tady
Tak my jsme k učebnicím dostali takové CD tam jsi mněla přímo testy. Stačilo mi bohatě párkrát si dát testy na tom CD a naučila jsem se to v pohodě. A co se týká takových ostatních věcí co je třeba v te učebnici tak to jsem pochytila na hodinách. Stačilo mi jen CD a testy jsem dala na 100%. Učebnici jsem ani neotevřela.
No jinak já jsem za tu první opravu zaplatila 1000kč a ted za tu dalí budu platit 800kč+350 ta kondiční jízda.
Sally napsal(a):
Klubko, jsem to D zapomněla napsat, slibuju, e jednou z tý klávesnice ten bordel vyklepu
závodit nebudem, to nerada, mi stačí koukat na pány kluky jak si na letiti letěj mustvía dycky si říkám: a ti to auto vyroste, tak ti nakope pr*el
Dělám si legraci. I kdy jsem si jednu fakt zázávodila na Brněnském okruhu na jedné V.I.P party od Fordu. Bylo to fajn. Mám ráda rychlost. Ale kdy vidím co se na silnicích děje, tak jsem v klidu a cestou do práce jedu i 80sát (stejně se po cestě furt staví a více to nejede za kamionama s hlínou) a zpívám si a nechávám spolucestující trpět
Taky mám někdy z pánů dojem, e si potřebují stále nějak to svoje ego letit přes tu rychlost. No co, on mě předjede jako magor a stejně se poktáme u Hrdce na červený na křiovatce
Není tady
Lucy napsal(a):
A jetě jsem slyela , e dřív v teoretickejch testech mohly bát dobře i vechny odpovědi, tedy - a - b - c - d - a teď je prý moná správná jen jedna odpověď..
Lucy to jsem jetě dělala já. Bylo to asi 2 roky a pak to zruili. Totální debility. Byly moné dvě otázky nebo i tři správně a vechny jsi musela pokrtat, jinak by tě vyhodili. I učitelé v autokole na to nadávali .
Zlatá jedná správná otázka.
Holky a technika se jetě dělá? Já jsem rozebírala kolo a dávala nové. A jezdila jsem i 1x s vlekem. Couvat s vlekem mezi kuely, jo to byla pecka. Ale u to docela dneska umím
Upravil(a) Klubko (15. 8. 2008 9:08)
Není tady
Lucy napsal(a):
A jetě jsem slyela , e dřív v teoretickejch testech mohly bát dobře i vechny odpovědi, tedy - a - b - c - d - a teď je prý moná správná jen jedna odpověď..
jj ..dřív byly testy pěkně stupidní ..mohla si mít klidně vechny odpovědi správně..Dnes to zas vrátili do normálu...
Není tady
Klubko jo technika se dělá.
Ahoojky tak dnes první hodinka.. vlastně dvě.... a probírání křiovatek..... celkem to lo.. , i kdy v tom mám trochu gulá.... a zejtra prvně na cvičák...... Rozjezdy řazení ......, rozjezdy řazení.... no tak jsem na to zvědavá..... :-)
Není tady
Neboj Lucy,,to zvládne jako vichni..a jestli tě to bude aspoň trochu bavit ,tak do toho přijde..Záčátky jsou vdycky hrozný,člověk neví a nechápe jak to můe vechno zvládat ..Můe!!!
Není tady
Klubko napsal(a):
Holky a technika se jetě dělá? Já jsem rozebírala kolo a dávala nové...
Já dostala diferenciál, Klubí... Jestlipak to jetě existuje?
A co ty Mayo - u má?
Není tady
Lupi jetě ne ted jdu a 15.9.
Lucy takhle to probírat v učebně jo to bylo pohodička. Nejhorí je kdy pak přijede na tu křiovatku a najednou v tom stresu si neuvědomí kdo má přednost a tak. To je pak mazec.
Nazdáááárrreeek.... Tak mám po prvních jízdách..... u hangárů jsme trénovli řazení rozjezdy řazení rozjezdy... nejdříve bez plynu .. pak jsme si vihli slalom a pak u pěkně s plynem a up na vedlejku..... :-) Docela to lo.. nebylo to přesně ono... ale jela jsem i na 2,3,4 i 5...... teď tady trénuju s vařečkou řazení.... a i s volantem nejsem moc kamarádka.. nějak mě to furt stáčelo.. jednou do pangejtu.. , ale nespadli jsme tam.., podruhý zas do protisměru , ale nevjeli jsme tam.. (díky , pane instruktore.. , za vai trpělivost....
)
Mám trochu (no ne trochu... trochu víc.. ) křečovitej stisk volantu..... chybí mi tam to uvolnění rukou, ale snad to povolí... cvikem.. e jo..., holky??? a kdy řadím tak se mi moc nedaří volant dret rovně... a up u je zas jinde.... accchhhhh jooooooo .... prostě začátečník jako vyitej......
Tak pitě pitě..... ráda čtu jak jste začínali vy.. nebo vy co děláte.....
Májo.82 asi na tom budu podobně.. ty jsi začínala duben nebo květen 2008 ??? Pamatuji-li si dobře?? Take já začínám srpen .. take to je do jara..... .-) ooooo boooeeee
Není tady
to ví, e povolí já ho na začátku taky mačkala tak usilovně a křečovitě, e mi bělely klouby na rukou
Není tady
Neboj já jsem jetě na třetí jízdě jezdila sem tam jak oralá. A to jsem nic nepila a ted u mi to ani nepříjde. A to řazení to já zapomínam přeřadit doted.
Lucy.ty si jezdila hned na 2,3,4:5???? To se dobrá,,to já jezdila první týden pouze 1,2,
a křeč??Tak tu jsem měla spí v levé noze
Není tady
Já myslím, e psát příběhy by měli ti instruktoři v autokole. Bratr babičky, byl instruktor. Ale jezdil na náklaďáku.
A abyste si nemysleli, e jen dámy mají problém.
Táta kdy udělal řidičák, tak mu policajt podívadal, e se určitě brzy setkají,e bere cyklisty pravými dveřmi, aby si více najíděl. A kdy si součastně k autu dělal řidičák na motorku, tak na zkoukách tak zabral řidítky do plynu, e policajta shodil z tandemu a zjistil to a u výjezdu u vrat, e mu někdo chybí
No ten ho hned vyrazil a el napodruhé.
Já si pamatuji, jak jsem chtěla furt jezdit. Teorie mě neba. Já chtěla praxi. Byla jsem jako prdlá. A řídit mě baví doteď. Já se tím odreaguji.
Není tady
Maya.82 napsal(a):
Neboj já jsem jetě na třetí jízdě jezdila sem tam jak oralá. A to jsem nic nepila a ted u mi to ani nepříjde. A to řazení to já zapomínam přeřadit doted.
Tak to já cik cak jezdila i na druhé jízdě.... řazení u celkem v poho.. a rádio muselo bejt na minimum ač hudbu v autě přímo zbońuju..... a jakmile začal mluvit o jinejch věcech ne kam mám jet tak jsem hned vypadla z koncetrace.... , no doufám, e si zvyknu a pak to u budu brát autmaticky a budu stíhat při řízení i jiné věci..., jako poslech rádia.., povídání.., okřikování dětí... atd...
Není tady
sisi21 napsal(a):
Lucy.ty si jezdila hned na 2,3,4:5???? To se dobrá,,to já jezdila první týden pouze 1,2,
a křeč??Tak tu jsem měla spí v levé noze
Jo jo na první jízdě jsem jela nejdřív u hangárů bez plynu pak na 1 postupně na 2 a hnedle na vedlejce dalí rychlosti... jetě musím vychytat tu rychlost 50 km/h prostě to jen tak lechtat.. jinak řízení mě taky baví a fakt nevím jak se narotím tu teorii....
Není tady
Tak mě se dalí termín zkouek blíí tak doufám, e tentokrát to vyjde.
Maya.82 napsal(a):
Tak mě se dalí termín zkouek blíí tak doufám, e tentokrát to vyjde.
tak dríím palce..
Není tady
Lucy napsal(a):
sisi21 napsal(a):
a křeč??Tak tu jsem měla spí v levé nozeJo jo na první jízdě jsem jela nejdřív u hangárů bez plynu pak na 1 postupně na 2 a hnedle na vedlejce dalí rychlosti... jetě musím vychytat tu rychlost 50 km/h prostě to jen tak lechtat.. jinak řízení mě taky baví a fakt nevím jak se narotím tu teorii....
narotí neboj..
Není tady
Ahojky.... tak v úterý jízdy........, na vedlejkach celkem v poho a jakmile jsem v provozu..... v úterý tak nějak prvně.... tak docela zmatek.... spojka vyřadit neutral přibrzdit zařadit jednička rozjezd spojka zařadit dvojka a zase spojka vyřadit neutral přibrzdit .. atd... fuuurrrrrrrrrt dokolečka... koukat vlevo vpravo.... já vím.. je to automatický.... ale měla jsem v tom docela zmatek... tak doufám e a pojedu přítě tak to bude lepí.. bylo to na mě asi moc informací co mám ve dělat a do toho vnímat provoz.... ufffffffffffff....., no myslím e autokolu budu mít na dlouho.... :-)
A dnes teorie.... zkoueli jsem si i testy a celkem v poho z 25 otázek patných est a počet získaných bodů 39 můem mít 43 max. počet je 50 bodů.. Tak to doela jde... na to.., e to byla zkuebka... :-)
Není tady
Lucy..tak to je dobrý,,a e zmatek???ten jetě nějakou chvilku určitě bude mít!!
Není tady
Lucy napsal(a):
Ahojky.... tak v úterý jízdy........, na vedlejkach celkem v poho a jakmile jsem v provozu..... v úterý tak nějak prvně.... tak docela zmatek.... spojka vyřadit neutral přibrzdit zařadit jednička rozjezd spojka zařadit dvojka a zase spojka vyřadit neutral přibrzdit .. atd... fuuurrrrrrrrrt dokolečka... koukat vlevo vpravo.... já vím.. je to automatický.... ale měla jsem v tom docela zmatek... tak doufám e a pojedu přítě tak to bude lepí.. bylo to na mě asi moc informací co mám ve dělat a do toho vnímat provoz.... ufffffffffffff....., no myslím e autokolu budu mít na dlouho.... :-)
A dnes teorie.... zkoueli jsem si i testy a celkem v poho z 25 otázek patných est a počet získaných bodů 39 můem mít 43 max. počet je 50 bodů.. Tak to doela jde... na to.., e to byla zkuebka... :-)
Já mám za sebou 8 jízd...chce to jetě pořádně vypilovat, ale ze začátku 3.,4. jízda - krize . TAky jsem v tom vem měla docela zmatek, přeřadit, rozjet. Ehm, rozjezdy mi dělaly docela dost velký problém (i teď se mi podaří nepodret spojku v záběru, například do kopce a pak to jak jinak, ne chcípne
) ... nechtěla jsem moc zastavovat, jen abych se nemusela rozjídět - na kruháči jsem nepoutěla auta, semafor jsem prosvitěla na oranovou :-D - no hrůza :-)
Upravil(a) Agape (14. 9. 2008 19:23)
Není tady
holky já se fakt bavím,,omlouvám se...ale úplně to vidím ivě,,,
měla jsem taky takové problémy!!!!.....Take a to za čas po sobě budetečíst,,Tak se tomu taky určitě zasmějete,,,Já vím ,teď vám do smíchu určitě není,,kort ,kdy to auto zrovna zdechne tam ,kde to člověk nejmíň potřebuje,ale věrte ve se naučíte a pak to pro vás bude brnkačka,,
Drím palce.
Upravil(a) sisi21 (13. 9. 2008 23:37)
Není tady