29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
PPavlaa napsal(a):
Maya.82 napsal(a):
Dámy, ale to byl řidič, který k nám dojel a začal nadávat do pi.. a ku.... a jak to jezdíme. síla no.
Příště stáhni okýnko, ladně vystrč ručku ven, prsty sevři v pěst a prostředníček vztyč.
To bude asi nejlepší.
Určo, mně to kdysi poradil právě učitel v autoškole, prej až na mně bude nějákej blbec troubit
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Určo, mně to kdysi poradil právě učitel v autoškole, prej až na mně bude nějákej blbec troubit
Jen jestli by se neměla soustředit na jízdu a nerozptylovat se zbytečnostmi .
Není tady
Dyť říkala, jak už jí to jde
Není tady
Tak jde mi to, ale až to bude delší praxe tak to bude samozřejmně ještě lepší.
No, až budeš mít delší praxi, tak si na adresu takovýho pomyslíš jen "blbečku...." a pustíš to jedním uchem tam a druhým ven
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Klubko napsal(a):
Maya.82 napsal(a):
Nazdar lidi další jízda dnes za sebou. Tak jsem za dnešek potkala dva protivné řidiče co neumí pochopit napis autoškola.
Mayo, na to se vykašli. Oni rychle zapomněli, že se to taky učili a třásli se jim ruce, bez rozdílu pohlaví. Na ty se vyklašli nejdříve a když mají potřebu tě děsně provokovat, blikat a troubit, tak si je představ, jak jsou o 500 m dál rozplácnutý na pangejtu
Ale dámy, ruku na srdce, nikdy jste vztekle netroubily, nenadávaly ? Tomu nevěřím
Jo nadávaly Pavlo. Většinou v kolně, protože nemám trpělivost. Ale jinak když vidím autoškolu, tak jsem klidná. FAkt. Beru je jako vyjuakné zajíčky, tak proč jim přidělávat problémy. Naopak je i ráda pustím.
Mám ráda rychlost, svižnou jízdu. Ale když vidím co se děje, vidím na stole v pojišťovně nějaký protokoly, každý den fotky z bouraček, tak jsem docela vyléčená
Není tady
Tak zítra další jízda. A to je pátek 13-tého. Ale já to tak naštěstí neberu, ale i tak je nas tam dost malo.
Maya.82 napsal(a):
Tak zítra další jízda. A to je pátek 13-tého.
Ale já to tak naštěstí neberu, ale i tak je nas tam dost malo.
To aby v Ostravě byl vydán zákaz vycházení
Není tady
Maya.82 napsal(a):
Bodejť...třeba naopak to bude štěstí ..a zítra budeš potkávat samý supr řidiče!!!
Není tady
Ota napsal(a):
Maya.82 napsal(a):
Doufám, že nevyjede mimo město .
Není tady
sisi21 napsal(a):
Maya.82 napsal(a):
Bodejť...třeba naopak to bude štěstí ..a zítra budeš potkávat samý supr řidiče!!!
To víš, že bude potkávat jen milé a usměvavé lidičky a když ne, tak je Maya seřve a udělá si pořádek .
Upravil(a) aprill (12. 6. 2008 18:41)
Není tady
Sakra a v kolik?
Ota napsal(a):
Maya.82 napsal(a):
Není tady
Romča napsal(a):
Sakra a v kolik?
![]()
Dávej na sebe pozor nebo si raději vezmi dovču!Ota napsal(a):
Maya.82 napsal(a):
Dávej na sebe pozor nebo si raději vezmi dovču!
Upravil(a) aprill (12. 6. 2008 19:18)
Není tady
Víš že dovču můžu jen o prázdninách
Podchod to jistí.
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Sakra a v kolik?
![]()
Dávej na sebe pozor nebo si raději vezmi dovču!Ota napsal(a):
Dávej na sebe pozor nebo si raději vezmi dovču!
Upravil(a) Romča (12. 6. 2008 19:21)
Není tady
Některé potkat na cestě tak opravdu radši šlápnu na plyn místo na brzdu to je fakt.
Jinak dneska jizda padla. Takže až v pondělí.
Klubko napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Klubko napsal(a):
Mayo, na to se vykašli. Oni rychle zapomněli, že se to taky učili a třásli se jim ruce, bez rozdílu pohlaví. Na ty se vyklašli nejdříve a když mají potřebu tě děsně provokovat, blikat a troubit, tak si je představ, jak jsou o 500 m dál rozplácnutý na pangejtuAle dámy, ruku na srdce, nikdy jste vztekle netroubily, nenadávaly ? Tomu nevěřím
Jo nadávaly Pavlo. Většinou v kolně, protože nemám trpělivost. Ale jinak když vidím autoškolu, tak jsem klidná. FAkt. Beru je jako vyjuakné zajíčky, tak proč jim přidělávat problémy. Naopak je i ráda pustím.
Mám ráda rychlost, svižnou jízdu. Ale když vidím co se děje, vidím na stole v pojišťovně nějaký protokoly, každý den fotky z bouraček, tak jsem docela vyléčená
Někteří jsou vyjukaní zajíčci, někteří si myslí, že když sedí potřetí za volantem, jsou mistři světa podle toho se chovají
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Klubko napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Ale dámy, ruku na srdce, nikdy jste vztekle netroubily, nenadávaly ? Tomu nevěřímJo nadávaly Pavlo. Většinou v kolně, protože nemám trpělivost. Ale jinak když vidím autoškolu, tak jsem klidná. FAkt. Beru je jako vyjuakné zajíčky, tak proč jim přidělávat problémy. Naopak je i ráda pustím.
Mám ráda rychlost, svižnou jízdu. Ale když vidím co se děje, vidím na stole v pojišťovně nějaký protokoly, každý den fotky z bouraček, tak jsem docela vyléčenáNěkteří jsou vyjukaní zajíčci, někteří si myslí, že když sedí potřetí za volantem, jsou mistři světa podle toho se chovají
Hm svatá pravda.
Maya.82 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Klubko napsal(a):
Mám ráda rychlost, svižnou jízdu. Ale když vidím co se děje, vidím na stole v pojišťovně nějaký protokoly, každý den fotky z bouraček, tak jsem docela vyléčenáNěkteří jsou vyjukaní zajíčci, někteří si myslí, že když sedí potřetí za volantem, jsou mistři světa podle toho se chovají
Hm svatá pravda.
Je fajn, že to víš!
Není tady
aprill napsal(a):
Maya.82 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Někteří jsou vyjukaní zajíčci, někteří si myslí, že když sedí potřetí za volantem, jsou mistři světa podle toho se chovajíHm svatá pravda.
Je fajn, že to víš!
Co tím chceš jako říct??
Nazdar dámy. Tak ted osmého jsem měla zkoušky. Testy jsem měla 50 otázek správně takže 100% uspěšnost akorát jsem neudělala jízdy, ale to nevadí ty udělám na podruhé.
Maya.82 napsal(a):
Nazdar dámy. Tak ted osmého jsem měla zkoušky. Testy jsem měla 50 otázek správně takže 100% uspěšnost akorát jsem neudělala jízdy, ale to nevadí ty udělám na podruhé.
Mayo taky jsem je dělala na podruhé. A jezdím každý den, v pohodě. Prostě tenkrát jsem debil přehlídla stopku. Věděla jsem, že jsem na vedlejší, tak jsem dala přednost, podívala se všude,ale protočila se mi kola. Nezastavila jsem,nevyřadila a nedala zase za jedna.
Naprosto jej chápu, že mě vyhodil, je to velký přestupek. Ale zase na podruhé jsem byla klidná.
Není tady
asně,učenej z nebe nespad!!
tak já jízdy bez problému..ovšem , vyhlášku jsem málem prošvihla,,přišla jsem o půl hodiny pozdě..
Není tady
Tak lidi a jdem na to. Dnes druhý pokus!!!!