Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 10. 6. 2008 19:35

Maya.82
Host

Re: Autoškola a už je to tady.

PPavlaa napsal(a):

Maya.82 napsal(a):

Dámy, ale to byl řidič, který k nám dojel a začal nadávat do pi.. a ku.... a jak to jezdíme. síla no.

Příště stáhni okýnko, ladně vystrč ručku ven, prsty sevři v pěst a prostředníček vztyč.

To bude asi nejlepší. lol

#102 10. 6. 2008 19:41

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Určo, mně to kdysi poradil právě učitel v autoškole, prej až na mně bude nějákej blbec troubit tongue

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#103 10. 6. 2008 19:43

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

PPavlaa napsal(a):

Určo, mně to kdysi poradil právě učitel v autoškole, prej až na mně bude nějákej blbec troubit tongue

Jen jestli by se neměla soustředit na jízdu a nerozptylovat se zbytečnostmi dumbom .

Není tady

#104 10. 6. 2008 19:47

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Dyť říkala, jak už jí to jde big_smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#105 10. 6. 2008 20:03

Maya.82
Host

Tak jde mi to, ale až to bude delší praxe tak to bude samozřejmně ještě lepší.

#106 11. 6. 2008 23:12

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

No, až budeš mít delší praxi, tak si na adresu takovýho pomyslíš jen "blbečku...." a pustíš to jedním uchem tam a druhým ven rock

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#107 12. 6. 2008 13:00

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Klubko napsal(a):

Maya.82 napsal(a):

Nazdar lidi další jízda dnes za sebou. Tak jsem za dnešek potkala dva protivné řidiče co neumí pochopit napis autoškola. big_smile

Mayo, na to se vykašli. Oni rychle zapomněli, že se to taky učili a třásli se jim ruce, bez rozdílu pohlaví. Na ty se vyklašli nejdříve a když mají potřebu tě děsně provokovat, blikat a troubit, tak si je představ, jak jsou o 500 m dál rozplácnutý na pangejtu tongue

Ale dámy, ruku na srdce, nikdy jste vztekle netroubily, nenadávaly ? Tomu nevěřím big_smile

Jo nadávaly Pavlo. Většinou v kolně, protože nemám trpělivost. Ale jinak když vidím autoškolu, tak jsem klidná. FAkt. Beru je jako vyjuakné zajíčky, tak proč jim přidělávat problémy. Naopak je i ráda pustím.
Mám ráda rychlost, svižnou jízdu. Ale když vidím co se děje, vidím na stole v pojišťovně nějaký protokoly, každý den fotky z bouraček, tak jsem docela vyléčenásmile

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#108 12. 6. 2008 18:07

Maya.82
Host

Tak zítra další jízda. A to je pátek 13-tého. lol Ale já to tak naštěstí neberu, ale i tak je nas tam dost malo. lol

#109 12. 6. 2008 18:32

Ota
Moderátor(ka)
Místo: Praha

Maya.82 napsal(a):

Tak zítra další jízda. A to je pátek 13-tého. lol Ale já to tak naštěstí neberu, ale i tak je nas tam dost malo. lol

To aby v Ostravě byl vydán zákaz vycházení lol

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#110 12. 6. 2008 18:36

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Maya.82 napsal(a):

Bodejť...třeba naopak to bude štěstí ..a zítra budeš potkávat samý supr řidiče!!! lollol

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#111 12. 6. 2008 18:39

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Ota napsal(a):

Maya.82 napsal(a):

Doufám, že nevyjede mimo město dumbom .

Není tady

#112 12. 6. 2008 18:41

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

sisi21 napsal(a):

Maya.82 napsal(a):

Bodejť...třeba naopak to bude štěstí ..a zítra budeš potkávat samý supr řidiče!!! lollol

To víš, že bude potkávat jen milé a usměvavé lidičky  a když ne, tak je Maya seřve a udělá si pořádek reta .

Upravil(a) aprill (12. 6. 2008 18:41)

Není tady

#113 12. 6. 2008 19:14

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

Sakra a v kolik? va

Ota napsal(a):

Maya.82 napsal(a):

Není tady

#114 12. 6. 2008 19:17

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Romča napsal(a):

Sakra a v kolik? va

Dávej na sebe pozor nebo si  raději  vezmi dovču!

Ota napsal(a):

Maya.82 napsal(a):

Upravil(a) aprill (12. 6. 2008 19:18)

Není tady

#115 12. 6. 2008 19:21

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

Víš že dovču můžu jen o prázdninách sad
Podchod to jistí.wink

aprill napsal(a):

Romča napsal(a):

Sakra a v kolik? va

Ota napsal(a):

Upravil(a) Romča (12. 6. 2008 19:21)

Není tady

#116 13. 6. 2008 13:46

Maya.82
Host

Některé potkat na cestě tak opravdu radši šlápnu na plyn místo na brzdu to je fakt. smile

#117 13. 6. 2008 13:46

Maya.82
Host

Jinak dneska jizda padla. Takže až v pondělí.

#118 13. 6. 2008 16:44

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Klubko napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Klubko napsal(a):

Mayo, na to se vykašli. Oni rychle zapomněli, že se to taky učili a třásli se jim ruce, bez rozdílu pohlaví. Na ty se vyklašli nejdříve a když mají potřebu tě děsně provokovat, blikat a troubit, tak si je představ, jak jsou o 500 m dál rozplácnutý na pangejtu tongue

Ale dámy, ruku na srdce, nikdy jste vztekle netroubily, nenadávaly ? Tomu nevěřím big_smile

Jo nadávaly Pavlo. Většinou v kolně, protože nemám trpělivost. Ale jinak když vidím autoškolu, tak jsem klidná. FAkt. Beru je jako vyjuakné zajíčky, tak proč jim přidělávat problémy. Naopak je i ráda pustím.
Mám ráda rychlost, svižnou jízdu. Ale když vidím co se děje, vidím na stole v pojišťovně nějaký protokoly, každý den fotky z bouraček, tak jsem docela vyléčenásmile

Někteří jsou vyjukaní zajíčci, někteří si myslí, že když sedí potřetí za volantem, jsou mistři světa podle toho se chovají hmm

Není tady

#119 13. 6. 2008 16:48

Maya.82
Host

PPavlaa napsal(a):

Klubko napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Někteří jsou vyjukaní zajíčci, někteří si myslí, že když sedí potřetí za volantem, jsou mistři světa podle toho se chovají hmm

Hm svatá pravda. big_smile

#120 13. 6. 2008 16:57

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Maya.82 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Klubko napsal(a):

Je fajn, že to víš!

Není tady

#121 13. 6. 2008 17:33

Maya.82
Host

aprill napsal(a):

Maya.82 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Je fajn, že to víš!

Co tím chceš jako říct??

#122 10. 7. 2008 15:27

Maya.82
Host

Nazdar dámy. Tak ted osmého jsem měla zkoušky. Testy jsem měla 50 otázek správně takže 100% uspěšnost akorát jsem neudělala jízdy, ale to nevadí ty udělám na podruhé. smile

#123 15. 7. 2008 15:34

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Maya.82 napsal(a):

Nazdar dámy. Tak ted osmého jsem měla zkoušky. Testy jsem měla 50 otázek správně takže 100% uspěšnost akorát jsem neudělala jízdy, ale to nevadí ty udělám na podruhé. smile

Mayo taky jsem je dělala na podruhé. A jezdím každý den, v pohodě. Prostě tenkrát jsem debil přehlídla stopku. Věděla jsem, že jsem na vedlejší, tak jsem dala přednost, podívala se všude,ale protočila se mi kola. Nezastavila jsem,nevyřadila a nedala zase za jedna.
Naprosto jej chápu, že mě vyhodil, je to velký přestupek. Ale zase na podruhé jsem byla klidná.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#124 16. 7. 2008 22:29

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

asně,učenej z nebe nespad!!wink
tak já jízdy bez problému..ovšem , vyhlášku jsem málem prošvihla,,přišla jsem o půl hodiny pozdě..lol

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#125 4. 8. 2008 6:58

Maya.82
Host

Tak lidi a jdem na to. Dnes druhý pokus!!!!

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí