Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 1. 6. 2008 9:06

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Autoškola a už je to tady.

Darila napsal(a):

Děvčata, já jsem jezdila 11 let jako řidič z povolání a můžu Vás ujistit, že je úplně jedno v jakých botách jezdíte, nebo jste bosé, ale vždy záleží na Vaši reakci na jakoukoliv nepředvídatelnou situaci. Když tohle člověk za volantem nemá, potom je úplně jedno co má na nohou! Přeji všem ženám hodně najetých kilometrů bez nehod!

Moje kamarádka když viděla, že asi bude bourat, pustila volant a zakryla si oči big_smiledumbom takže o těch reakcích to asi je.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#77 1. 6. 2008 9:11

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Ota napsal(a):

Darila napsal(a):

Děvčata, já jsem jezdila 11 let jako řidič z povolání a můžu Vás ujistit, že je úplně jedno v jakých botách jezdíte, nebo jste bosé, ale vždy záleží na Vaši reakci na jakoukoliv nepředvídatelnou situaci. Když tohle člověk za volantem nemá, potom je úplně jedno co má na nohou! Přeji všem ženám hodně najetých kilometrů bez nehod!

Tak s tím se dá úspěšně polemizovat, jedno to samozřejmě není!! Jinak by učitelé v autoškolách pouštěli za volant ženské v kramflecích. V nohách musí být cit, zrovna tak, jako se nedoporučují těžké zimní boty.
A radit tohle vyplašené začátečnici usch

Tak Oti to máš pravdu, cit být musí. Můj učitel ty kramfleky rozdýchal big_smile sama jsem zjistila, že to asi nepůjde roll
Ale až se vyjezdí, tak už není co řešit wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#78 1. 6. 2008 9:19

Ota
Moderátor(ka)
Místo: Praha

No jo, až se vyjezdí..I když zkušené ženské se v autě radší přezují do pohodlných bot, než řídit se šteklema. Za Mayou.82, která je teď ve stadiu že když teď někdo zatroubí, tak je schopná to narvat do stromu (Mayo.82, to není myšleno osobně, každej jsme začínal). A hlavně si pro začátek potřebuje vštípit to osvědčené. Čím míň zlozvyků chytne v začátcích, tím líp pro ní.

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#79 1. 6. 2008 10:36

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

přesně tak ..hodně záleží na botech..protože ,když ta situace nastane tak ten kramflek ti může udělat takovou paseku a člověk může bejt zkušenej o 106..to samě těžká bota..já osobně se do auta přezouvám..

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#80 1. 6. 2008 17:54

Maya.82
Host

Ježiši to jsem tady zase rozpoutala debatu. Nebojte já se taky budu vždy přezouvat. Já myslela vyzkoušet ty podpadky tak maximálně kolem baráku. lol

#81 2. 6. 2008 9:44

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Profesionální řidič by měl vědět, že třeba je zakázáno jezdit v žabkách nebo pantoflích bez paty, že? Takže asi není jedno kdo v čem řídi.... vissla

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#82 3. 6. 2008 22:12

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Cože? To je fakt zakázáno? va A kde to pišou, Klubí? va To kdyby si chtěl nějakej poliš smlsnout, tak by se postavil v létě ku vjezdu na některý z našich písáků vissla Jedan žabka vedle druhý lol

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#83 4. 6. 2008 8:32

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

lupina montana napsal(a):

Cože? To je fakt zakázáno? va A kde to pišou, Klubí? va To kdyby si chtěl nějakej poliš smlsnout, tak by se postavil v létě ku vjezdu na některý z našich písáků vissla Jedan žabka vedle druhý lol

Lupi, myslím "profesionální řidič". To je šofér tahače nebo autobusu. Fakt. Když jedu s cestovkou jako průvodce tak se šoféři vždy přezouvají. Jedny botky za volant (klidně sandale,ale s patou) a ven ťapky. Jo občas to poliši zkouknou.

Není tady

#84 4. 6. 2008 9:27

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

jj přesně tak...stolt

Není tady

#85 4. 6. 2008 10:21

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Tak to mi odlehlo....autobus se nechystám v nejbližší budoucnosti řídit visslalol

Není tady

#86 4. 6. 2008 12:53

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

lupina montana napsal(a):

Tak to mi odlehlo....autobus se nechystám v nejbližší budoucnosti řídit visslalol

Neboj, to bys nejdříve musela zkusit tahač vissla

Není tady

#87 4. 6. 2008 12:59

Maya.82
Host

Nazdarek lidi ahojky Lupiku.
No tak v debatě o botách jsme zašli už daleko. No zítra mě čeká další jízda už se těším. Na to, že jsem jela teprve asi 5x tak už vidím na sobě dobrý pokrok. Do konce autoškoly by to mělo být uplně o.k.

#88 4. 6. 2008 23:40

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Nazdárek, Mayo! Hezky se pocvičuj, abyste mohly s Montankou vyrážet na výlety! tummenupp A co - jakej z toho máš pocit?
Klubí.....tahač, to není TIRák?? vavava

Upravil(a) lupina montana (4. 6. 2008 23:41)

Není tady

#89 5. 6. 2008 8:34

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Lupinko, je smile)
Ta kabina co jede vpředu je TAHAČ a tahá za sebou NÁVĚSY, které mají určitý počet NÁPRAV big_smile A normálně řečeno je to celý Tirák lol
Ne to je profesionání deformace z pojišťovny:)))

Není tady

#90 9. 6. 2008 17:21

Maya.82
Host

Nazdar lidi další jízda dnes za sebou. Tak jsem za dnešek potkala dva protivné řidiče co neumí pochopit napis autoškola. big_smile

#91 9. 6. 2008 18:24

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Maya.82 napsal(a):

Nazdar lidi další jízda dnes za sebou. Tak jsem za dnešek potkala dva protivné řidiče co neumí pochopit napis autoškola. big_smile

A ty na jiné bereš ohledy dumbom ?

Není tady

#92 9. 6. 2008 18:31

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Maya.82 napsal(a):

nenabourala jsi do nich, že ne big_smile

Není tady

#93 9. 6. 2008 20:23

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

jenom dva???..tak to já potkávám každou chvilku protivy,,,a to na autě nemám nápis autoškola!!!lol

Není tady

#94 9. 6. 2008 20:38

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

a vy holky nikdy protivný nejste  winkbig_smile

Není tady

#95 9. 6. 2008 21:19

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

jak kdy..a jak na koho lollol

Není tady

#96 10. 6. 2008 12:12

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Maya.82 napsal(a):

Mayo, na to se vykašli. Oni rychle zapomněli, že se to taky učili a třásli se jim ruce, bez rozdílu pohlaví. Na ty se vyklašli nejdříve a když mají potřebu tě děsně provokovat, blikat a troubit, tak si je představ, jak jsou o 500 m dál rozplácnutý na pangejtu tongue

Není tady

#97 10. 6. 2008 13:26

Maya.82
Host

aprill napsal(a):

Maya.82 napsal(a):

A ty na jiné bereš ohledy dumbom ?

Já jo, ale jen na ty co mě neprovokujou. Ale to sem nepatři.

#98 10. 6. 2008 13:28

Maya.82
Host

Dámy, ale to byl řidič, který k nám dojel a začal nadávat do pi.. a ku.... a jak to jezdíme. síla no.

#99 10. 6. 2008 18:11

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Klubko napsal(a):

Maya.82 napsal(a):

Mayo, na to se vykašli. Oni rychle zapomněli, že se to taky učili a třásli se jim ruce, bez rozdílu pohlaví. Na ty se vyklašli nejdříve a když mají potřebu tě děsně provokovat, blikat a troubit, tak si je představ, jak jsou o 500 m dál rozplácnutý na pangejtu tongue

Ale dámy, ruku na srdce, nikdy jste vztekle netroubily, nenadávaly ? Tomu nevěřím big_smile

Není tady

#100 10. 6. 2008 18:13

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Maya.82 napsal(a):

Dámy, ale to byl řidič, který k nám dojel a začal nadávat do pi.. a ku.... a jak to jezdíme. síla no.

Příště stáhni okýnko, ladně vystrč ručku ven, prsty sevři v pěst a prostředníček vztyč.

Upravil(a) PPavlaa (10. 6. 2008 18:13)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí