6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Sisi díky za odkaz.
Maya..není zač..hlavně ,kdy to pomůe..,,tak trénuj
Není tady
Ja dost pochybuju, ze se lze jaksi uplne vyjezdit. Napriklad vidim, ze nekomu i po letech to dela docela potize. Jedna moje kamoska si napriklad i po 6 letech aktivni jizdy se porad neciti za volantem jista, jezdi opatrne, nemuze se s nikym bavit, je uplne soustredena na tu trasu. Je na ni ten stres poznat. Ale dalsi kamoska jezdi snadno, za jizdy normalne mluvi, posloucha hudbu.... Holt na to kazdy nema. Pro nekoho je to radost, ale pro nekoho psychicka zatez.
Není tady
Tak ted jsem byla na třetí jizdě. Uplně super!! Jezdila jsem od 50 do 80 km za hodinu uplně bez problému. Na křiovatce taky super. Dokonce kdy jsem se v obci soustředila na to abych udrela 50-sátku a nejelo mi to víc tak jsem zapomínala jezdit křivo. Jetě, e jsem tu rychlost musela sledovat furt protoe moje instruktorka se při 90-sátce tvařila jaksi divně a pořád mi říkala, e není kam spěchat, e by to chtělo spomalit.
baba.jaga napsal(a):
Ja dost pochybuju, ze se lze jaksi uplne vyjezdit. Napriklad vidim, ze nekomu i po letech to dela docela potize. Jedna moje kamoska si napriklad i po 6 letech aktivni jizdy se porad neciti za volantem jista, jezdi opatrne, nemuze se s nikym bavit, je uplne soustredena na tu trasu. Je na ni ten stres poznat. Ale dalsi kamoska jezdi snadno, za jizdy normalne mluvi, posloucha hudbu.... Holt na to kazdy nema. Pro nekoho je to radost, ale pro nekoho psychicka zatez.
Kadej by měl po těch pár letech poznat ,,jestli na to má ,nebo né..Měl by být trochu soudný..a pokavad se na to necítí tak to radi nechat být,,
Není tady
Maya.82 napsal(a):
Tak ted jsem byla na třetí jizdě. Uplně super!! Jezdila jsem od 50 do 80 km za hodinu uplně bez problému. Na křiovatce taky super. Dokonce kdy jsem se v obci soustředila na to abych udrela 50-sátku a nejelo mi to víc tak jsem zapomínala jezdit křivo. Jetě, e jsem tu rychlost musela sledovat furt protoe moje instruktorka se při 90-sátce tvařila jaksi divně a pořád mi říkala, e není kam spěchat, e by to chtělo spomalit.
Vdy říkám,,jetě pár jízd a bude jak Fitipaldy
Není tady
No můu říct, e mě to začalo bavit a přestala jsem s toho mít strach. Strach mám jen kdy naproti mě jede kamion a objídí cyklistu. To je síla. Mám furt pocit, e ta cesta je pro nás malá, ale to se taky poddá.
Kamion je velikej ..ten jak vidím prchám od něj ...Je dobře,e tě to baví,,jasně přijde třeba okamik a bude muset zareagovat,(myslím třeba ,kdy ti to chípne,nebo někdo na tebe zatroubí)..nenech se hned vytočit....ale neboj do toho veho se dostane
Není tady
Tak mě jen tak nevytočí. Ted zrovna přemýlím na autičkem jaké si koupit a hlavně nejlepí monost financováni. Uvauju na Chevroletem sparkem ten není tak drahý jako uplně nový.
Jo to se ti ani nedivím..taky jsem to měla ..jene jsem si říkala ,e mě stačí kodovka na ten začátek..ten u mám ráda silnějčí auta..momentálně máme Audi..Musí to vyzkouet co ti bude vvyhovovat .. v tomhle ti neporadím..kadej má rád něco jinýho..záleí jestli bude koukat na spotřebu ..nebo jestli chce něco silnýho .to je fakt na kadým..jen jestli ti můu poradit do začátku si klidně kup něco obyč,,a a se vyjezdí pak bych la do něčeho lepího..drím palce ve výběru..
Není tady
Problém s řízením u nás mají spíe eny kolem 40ti a více. Kde v rodině tenkrát vládlo jedno auto, táta u té 120ky i spala a mamka jela maximálně z hospody,kdy nemohl. Tuto jízdu doprovázelo jetě "kam jede, dej si trojku, to neslyí ten motor, přibrdzi, co dělá, rovnej si to,u to do p...e rovnej, popoje, já z toho nebudu, u ti to nepůjčím atd"... Take dokonale v těch enách zakodoval, e jsou blbé, e neumí jezdit a e auto je jen mue"!!! Přitom na něj etřili spolu a mají na jeho uívaní stejná práva.
Já s řízením nemám problém, vůbec. Mám to ráda, relax, poslouchám hudbu a jsem vyjeděná i v zahraničí. Parkovat mi nedělá problém. Ale to neznamená, e jsem také v autokole nedělala kiksy, e mi autíčko nechcíplo, e jsem na 10x nezaparkovala rovně. Je to o cviku. A taky o povaze. Moje sestra, ačkoliv dle mého jezdí velice dobře, tak se bojí, je to pro ní stres. Jak píe babucha. Pro mě je to relax.
Nebojte holky, kdy to má jít, tak to půjde a ty borce, co za vámi děsně vzdychají, e je tam autokola, a e jste za trest, tak na ně kalete. Oni se to taky učili, chcípalo jim to a věděli kulové.
Znám i borce, kteří se děsně naparují před enskými,ale něvědí, kde je v motoru olejová vana
Není tady
Maya.82 napsal(a):
Tak mě jen tak nevytočí. Ted zrovna přemýlím na autičkem jaké si koupit a hlavně nejlepí monost financováni. Uvauju na Chevroletem sparkem ten není tak drahý jako uplně nový.
Mayo. Není. Stejně tak drahá není Kia Picanto. Máme je v práci na popojídění a nejsou patná. Ale kdy si spočítá, co na novém autě přeplatí + pojitění, tak jsi na těch 230 000 stejně.
Jukni na www. tipcars.cz Zadej si ve vyhledávači auto, pohon atd. prostě co chce za značku a tam ti vyjedou nabídky ze vech autobazarů v ČR. Některé jsou bořeniny, ty podezřele levně.Ale někde prodávají fakt dobrá auta, třeba i testovací vozy a má je rok staré, jeté a o 1/3 levnějí. Pokud má někoho, kdo na to jukne a pojede s tebou, tak bych dávala přednost tady. Hlavěn koukej, zda mají servisní kníku.
Není tady
Klubko napsal(a):
Problém s řízením u nás mají spíe eny kolem 40ti a více. Kde v rodině tenkrát vládlo jedno auto, táta u té 120ky i spala a mamka jela maximálně z hospody,kdy nemohl. Tuto jízdu doprovázelo jetě "kam jede, dej si trojku, to neslyí ten motor, přibrdzi, co dělá, rovnej si to,u to do p...e rovnej, popoje, já z toho nebudu, u ti to nepůjčím atd"... Take dokonale v těch enách zakodoval, e jsou blbé, e neumí jezdit a e auto je jen mue"!!! Přitom na něj etřili spolu a mají na jeho uívaní stejná práva.
Já s řízením nemám problém, vůbec. Mám to ráda, relax, poslouchám hudbu a jsem vyjeděná i v zahraničí. Parkovat mi nedělá problém. Ale to neznamená, e jsem také v autokole nedělala kiksy, e mi autíčko nechcíplo, e jsem na 10x nezaparkovala rovně. Je to o cviku. A taky o povaze. Moje sestra, ačkoliv dle mého jezdí velice dobře, tak se bojí, je to pro ní stres. Jak píe babucha. Pro mě je to relax.
Nebojte holky, kdy to má jít, tak to půjde a ty borce, co za vámi děsně vzdychají, e je tam autokola, a e jste za trest, tak na ně kalete. Oni se to taky učili, chcípalo jim to a věděli kulové.
Znám i borce, kteří se děsně naparují před enskými,ale něvědí, kde je v motoru olejová vana
Moje matka se ted preucuje na jezdeni s normalni prevodovkou, driv znala jen automat. Rika, ze je to hruza, ze nic nezvlada. Pritoma moje mati taky ridila vcelku dobre, milovala to. Jsem teda zvedava.
Není tady
Klubko napsal(a):
Maya.82 napsal(a):
Mayo. Není. Stejně tak drahá není Kia Picanto. Máme je v práci na popojídění a nejsou patná. Ale kdy si spočítá, co na novém autě přeplatí + pojitění, tak jsi na těch 230 000 stejně.
Jukni na www. tipcars.cz Zadej si ve vyhledávači auto, pohon atd. prostě co chce za značku a tam ti vyjedou nabídky ze vech autobazarů v ČR. Některé jsou bořeniny, ty podezřele levně.Ale někde prodávají fakt dobrá auta, třeba i testovací vozy a má je rok staré, jeté a o 1/3 levnějí. Pokud má někoho, kdo na to jukne a pojede s tebou, tak bych dávala přednost tady. Hlavěn koukej, zda mají servisní kníku.
Klubko taky jsem nad tím uvaovala, e něco jetého, ale nemám nikoho kdo by se mi na tro auto podíval. Jen samé chytrolíny co to uměj, ale svoje vlastní si spravit neumí take tomu nerozumí. Take volim radi nové nechci dopadnout jak kámoka koupila si s bazaru s jednim takovým chytrolínem a u do toho nacpala tolik peněz nespočetně krát ji to u chcíplo a nerozjelo se. Já nepotřebuju plechovku, která mi bude věčně stát v servise, ale pojízdné auto. Tot to můj názor.
Upravil(a) Maya.82 (29. 5. 2008 12:17)
Jinak v pátek dalí jizda tak napíu co a jak.
tak co Maya???neuvařila ses v tom vedru???
jak se jezdilo???
Není tady
Ne neuvařila. Ale jo dalo se zase to bylo samá ulička, křiovatka auto. Take věčně spojka, plyn, spojka, brzda, zařadit, vyřadit, přeřadit, ale dalo seaspon se to naučím.
Jo v pondělí mám dalí, ale ta u by měla být o.k. tak uvidíme. Auto u jak tak ovládat umím nejezdím na křivo ani nic podobného tak ted jetě ten zbytek. Myslím zrcátka atd.
Maya.82 napsal(a):
Ne neuvařila. Ale jo dalo se zase to bylo samá ulička, křiovatka auto. Take věčně spojka, plyn, spojka, brzda, zařadit, vyřadit, přeřadit, ale dalo seaspon se to naučím.
Jo, to mně instruktor jetě v těch blbých úzkých uličkách otvíral svoje dveře za jízdy a křičel jezdíme na vzdálenost dveří taky jsem střídavě zastavovala a utíkala zpátky se dívat, co e to tam bylo za značku, jestli jsem na hlavní, nebo ne
Dneska se tomu směju, ale tenkrát jsem měla chu ho zabít. Na první jízdu jsem přiklusala v 10 cm podpatkách, byl vykulenej a ptal se mě, jestli v tomhle chci řídit odfrkla jsem e jako snad jasně a ten humor mě pak rychle přeel
Není tady
No tak v podpadkách to nevím no. Já si na to vzala tenisky natěstí. No my u jsme byli poučení ze začátku, e podpadky neee.
Upravil(a) Maya.82 (31. 5. 2008 17:20)
časem jsem to s těma podpatkama vypilovala, ani ex nechápal, jak v nich můu jezdit a nenabořit
Není tady
No taky to v nich chci později aspon vyzkouet jak to vůbec funguje, ale to si počkam a budu mit svoje auto z autokoly by mě asi vyrazila.
To vychytá neboj, chce to jen cvik
Není tady
Děvčata, já jsem jezdila 11 let jako řidič z povolání a můu Vás ujistit, e je úplně jedno v jakých botách jezdíte, nebo jste bosé, ale vdy záleí na Vai reakci na jakoukoliv nepředvídatelnou situaci. Kdy tohle člověk za volantem nemá, potom je úplně jedno co má na nohou! Přeji vem enám hodně najetých kilometrů bez nehod!
Není tady
Darila napsal(a):
Děvčata, já jsem jezdila 11 let jako řidič z povolání a můu Vás ujistit, e je úplně jedno v jakých botách jezdíte, nebo jste bosé, ale vdy záleí na Vai reakci na jakoukoliv nepředvídatelnou situaci. Kdy tohle člověk za volantem nemá, potom je úplně jedno co má na nohou! Přeji vem enám hodně najetých kilometrů bez nehod!
Tak s tím se dá úspěně polemizovat, jedno to samozřejmě není!! Jinak by učitelé v autokolách poutěli za volant enské v kramflecích. V nohách musí být cit, zrovna tak, jako se nedoporučují těké zimní boty.
A radit tohle vyplaené začátečnici
Není tady