Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#251 12. 11. 2008 16:50

Maya.82
Host

Re: Autoškola a už je to tady.

Ještě se budu muset poučit. Časem to půjde. Člověk si zvykne a pak to půjde.

#252 12. 11. 2008 16:52

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

určitě.. stoltučenej z nebe nespad.. wink

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#253 12. 11. 2008 20:23

Kuba
♥♥♥♥---

JJ, přesně tak, hlavně je potřeba trénovat, ono každý auto je jiný (nejen každej model, ale i každej kus) u každýho zabírá spojka trochu jinde a jinak, plyn to samý, je potřeba si na to zvyknout. Navíc favorit dokáže opravdu pořádně hlasitě zařvat, i když se mu nic špatnýho neděje - takže začátečník má tendenci trápit motor v nízkejch otáčkách, aby to neřvalo - ale tohle auto prostě když má jet, tak musí trochu vrčet, to se nedá nic dělat.

Není tady

#254 13. 11. 2008 0:19

Jdhehajnx
♥♥♥♥♥♥-

Mayo taky mám Fáfu, teda prskavka je hezký smile Přesně na to oukání, já se nebojim jezdit, ale parkovat, protože představa, že tou svojí plechovkou vezmu třeba nějakýho Lexuse uschuschusch
No držim palce a ti co nejdýl vydrží, mě čeká příští rok technická, tak už začínám spořit a shánět znýmý automechaniky lol

Není tady

#255 13. 11. 2008 8:55

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Luizi napsal(a):

Mayo taky mám Fáfu, teda prskavka je hezký smile Přesně na to oukání, já se nebojim jezdit, ale parkovat, protože představa, že tou svojí plechovkou vezmu třeba nějakýho Lexuse uschuschusch
No držim palce a ti co nejdýl vydrží, mě čeká příští rok technická, tak už začínám spořit a shánět znýmý automechaniky lol

I parkování se dá vyřešit ,,já třebas ze začátku ,,parkovala na dvě auta,,páč zajet do řady a ještě k tomu ,když za mnou v ulici stali dálší  a čekali jestli to vyjde nebo néé...Tak to nebylo pro mě!!!!..jenže dnes tam až takovýho místa není co???.my máme teď výhodu máme parkovací zónu..wink..a stojíme kolmo..

Není tady

#256 13. 11. 2008 11:05

Maya.82
Host

Tak s parkování mám hrůzu. Právě místo pomalu nikde a hodně aut. Luizi mě čeká technická v unoru příštího roku, ale už to mám domluvené takže si starosti nedělám. Mě ted čeká přehlašování auta a tomu podobné tak jsem zvědavá. Jinak za začátku se snažím vyhýbat tomu největšímu provozu, ale už mě to včera neminulo. Kolikrát se za tím volantem spotím. Člověk je ještě po té autoškole vystresovaný. :-D

#257 13. 11. 2008 11:10

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Maya.82 napsal(a):

. Kolikrát se za tím volantem spotím. Člověk je ještě po té autoškole vystresovaný. :-D

to je dobrý ,když se jen spotíš. lol.Když jsem chytla na horách šmíra.tak jsem se nejen spotila ,ale horší bylo,že jsem se i málem p.o.s.ra.l.a...pardon ..ale opravdu to byl zážitek fůůj usch

Není tady

#258 13. 11. 2008 11:18

Maya.82
Host

No tak takové zážitky fakt nepotřebuju. :-D Ted mi stačilo, že midva zacouvali přímo před rypák.

#259 15. 11. 2008 12:13

Kuba
♥♥♥♥---

Maya.82 napsal(a):

Tak s parkování mám hrůzu. Právě místo pomalu nikde a hodně aut. Luizi mě čeká technická v unoru příštího roku, ale už to mám domluvené takže si starosti nedělám. Mě ted čeká přehlašování auta a tomu podobné tak jsem zvědavá. Jinak za začátku se snažím vyhýbat tomu největšímu provozu, ale už mě to včera neminulo. Kolikrát se za tím volantem spotím. Člověk je ještě po té autoškole vystresovaný. :-D

Parkování je jedna z těch věcí, který se musej natrénovat. Pokud to dělá problém, je dobrý sehnat si velký kartonový krabice, postavit si je jako by to byly rohy zaparkovaných aut někde na prázdným parkovišti a trénovat couvání do řady... Když krabici odsuneš, nic se nestane ani jí ani autu, jen budeš holt muset vylýzt a vrátit ji na místo (teda pokud na tohle nevezmeš sebou někoho na pomoc). Ale chce to vytrvat, dokud ti to nezačne jít - kdybys to měla vzdát po pár neúspěšnejch pokusech, je to možná horší, než nezkoušet to vůbec.

Není tady

#260 15. 11. 2008 14:32

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

sisi21 napsal(a):

Maya.82 napsal(a):

. Kolikrát se za tím volantem spotím. Člověk je ještě po té autoškole vystresovaný. :-D

to je dobrý ,když se jen spotíš. lol.Když jsem chytla na horách šmíra.tak jsem se nejen spotila ,ale horší bylo,že jsem se i málem p.o.s.ra.l.a...pardon ..ale opravdu to byl zážitek fůůj usch

lol

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#261 15. 11. 2008 14:37

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Maya.82 napsal(a):

Mayo klid, já když začínala, byla jsem vystreslá úplně ze všeho, měla pocit, že nemám odhad vzdálenosti, když jsem se potkala na silnici s kombajnem, myslela jsem, že zastavím a uteču stolt Parkování mi na začátku taky nešlo, párkrát jsem byla tak zoufalá, že se tam nevejdu, nebo nevyjedu aniž bych někoho nenabourala, že jsem požádala nějákýho chlapa, aby mi prostě vycouval.
To zvládneš, časem jak se vyjezdíš bude všechno ok.
Hele, proč jsi tu jako host ??? va

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#262 15. 11. 2008 14:47

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

já jsem při tý závěrečný jízdě se zkuš. komisařem hned po výjezdu ze vrat najela na chodník a málem sejmula jednu paní...smilesmilesmile

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#263 15. 11. 2008 15:43

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

lol

Není tady

#264 15. 11. 2008 15:46

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

já se při závěrečkách snažila vycouvat (ta druhá zaparkovala, měnily jsme se) pořád mi to něják nešlo, vedle učitel začal klepat prstama o palubku, já něják pořád nechápala, kde je problém a ten komisař zamnou mi říká - slečno, pan učitel vám chce naznačit, že máte zataženou ruční brzdu lollol

Upravil(a) PPavlaa (15. 11. 2008 15:48)

Není tady

#265 15. 11. 2008 16:23

cilka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ústecký kraj

PPavlaa napsal(a):

Hele, proč jsi tu jako host ??? va

Protože už toho měla plný zuby a nechala si smazat účet wink

Není tady

#266 15. 11. 2008 16:37

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

hm, ale nevidím v tom něják extra rozdíl, jestli sem píšu pod nickem, nebo jako host ..

Není tady

#267 15. 11. 2008 16:39

cilka
♥♥♥♥♥♥♥

No ona sem jako host psát nemůže v tom je vtip wink
To "host" jí přidělil systém až po tom, co jí smazali účet.... kdyby zítra smazali účet mně, tak tenhle přísěvek bude označený "host"

Není tady

#268 15. 11. 2008 16:46

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ješiš ahááá, já jsem blbá, měla jsem za to, že když nemá účet a nechce se registrovat, tak sem přijde jako host roll jsem pako usch

Není tady

#269 15. 11. 2008 16:48

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

já už kdysi viděla jak jsem procházela nějáké příspěvky, že tam měl někdo host, asi jsem si to něják blbě spojila ... já jsem čekala, že když mě smažou, tak to bude jako bych tu ani nikdy nebyla, moje příspěvky a všechno zmizí ..

Není tady

#270 15. 11. 2008 23:25

cilka
♥♥♥♥♥♥♥

Bez přihlášení se mohlo psát tuším ještě v půlce roku 2006, pak už ne.
Aby zmizely příspěvky, tak musí moderátoři jeden po druhým smazat wink

Není tady

#271 28. 11. 2008 15:25

Lucy
♥♥♥♥♥♥-

Zdravím po dlouhé době.. dlouho jsem nepsala...... tak už se taky řadím mezi řidiče.. po pár neúspěšných pokusech z jízd
Dneska mi to vyšlo a jsem moc ráda...
Teď jen jezdit jezdit jezdit abych se vyjezdila..... těším se...... :-)

Život je jen zavření a otevření očí, záleží jen na Tobě, co v tom krátkém okamžiku uvidíš.

Není tady

#272 29. 11. 2008 18:40

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

lucy.  gratuluji.. tummenupp..a přesně jak píšeš,te´d už jen jezdit ,jezdit ,jezdit.. wink

Není tady

#273 17. 12. 2008 13:46

Allice
♥♥♥♥♥--

Agape napsal(a):

Lucy napsal(a):

Agape napsal(a):

musel dávat zpátečku .. ale zapomněla jsem se mrknout do zrcátek na auto, kterému jsem tam zkrátka vjela. Pak měl výhradu, že v jednosměrce jedu veprostřed, že bych se měla držet při pravé straně. Já měla právě za to, že tam je to právě jedno.
.

No to teda čumim jak umim... já když zajela prvně do jednosměrky  tak jsem se držela taky vpravo a instruktor mi řekl, že se držíme v celé části vozovky.. (samozřejmě tak..., abychom nervali zrcátka stojícím autům ...) takže by to mělo bejt teda v jednosměrce ve prostřed ne????

On to jako za chybu nepočítal, jen mi to vytknul...ale docela mě to zarazilo, jelikož mi instruktor řekl to samé, co tobě.

tak me to insturktor vysvetlil tak, ze se mam drzet pri prave strane, pokud je ulice tak siroka, ze by se tam jeste jedno auto vedle me veslo, kdyby me chtelo predjet..Pokud se dve auta vedle sebe nevejdou, tak jedu uprostred...

Upravil(a) Allice (17. 12. 2008 13:53)

Není tady

#274 15. 2. 2009 21:44

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

#275 15. 2. 2009 22:09

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Jeňýk napsal(a):

http://patrz.pl/filmy/nauka-jazdy-wedlug-blondynki cool

chudák pan instruktor!!lol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí