6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jetě se budu muset poučit. Časem to půjde. Člověk si zvykne a pak to půjde.
určitě.. učenej z nebe nespad..
Není tady
JJ, přesně tak, hlavně je potřeba trénovat, ono kadý auto je jiný (nejen kadej model, ale i kadej kus) u kadýho zabírá spojka trochu jinde a jinak, plyn to samý, je potřeba si na to zvyknout. Navíc favorit dokáe opravdu pořádně hlasitě zařvat, i kdy se mu nic patnýho neděje - take začátečník má tendenci trápit motor v nízkejch otáčkách, aby to neřvalo - ale tohle auto prostě kdy má jet, tak musí trochu vrčet, to se nedá nic dělat.
Není tady
Mayo taky mám Fáfu, teda prskavka je hezký Přesně na to oukání, já se nebojim jezdit, ale parkovat, protoe představa, e tou svojí plechovkou vezmu třeba nějakýho Lexuse
No drim palce a ti co nejdýl vydrí, mě čeká přítí rok technická, tak u začínám spořit a shánět znýmý automechaniky
Není tady
Luizi napsal(a):
Mayo taky mám Fáfu, teda prskavka je hezký Přesně na to oukání, já se nebojim jezdit, ale parkovat, protoe představa, e tou svojí plechovkou vezmu třeba nějakýho Lexuse
No drim palce a ti co nejdýl vydrí, mě čeká přítí rok technická, tak u začínám spořit a shánět znýmý automechaniky
I parkování se dá vyřeit ,,já třebas ze začátku ,,parkovala na dvě auta,,páč zajet do řady a jetě k tomu ,kdy za mnou v ulici stali dálí a čekali jestli to vyjde nebo néé...Tak to nebylo pro mě!!!!..jene dnes tam a takovýho místa není co???.my máme teď výhodu máme parkovací zónu....a stojíme kolmo..
Není tady
Tak s parkování mám hrůzu. Právě místo pomalu nikde a hodně aut. Luizi mě čeká technická v unoru přítího roku, ale u to mám domluvené take si starosti nedělám. Mě ted čeká přehlaování auta a tomu podobné tak jsem zvědavá. Jinak za začátku se snaím vyhýbat tomu největímu provozu, ale u mě to včera neminulo. Kolikrát se za tím volantem spotím. Člověk je jetě po té autokole vystresovaný. :-D
Maya.82 napsal(a):
. Kolikrát se za tím volantem spotím. Člověk je jetě po té autokole vystresovaný. :-D
to je dobrý ,kdy se jen spotí. .Kdy jsem chytla na horách míra.tak jsem se nejen spotila ,ale horí bylo,e jsem se i málem p.o.s.ra.l.a...pardon ..ale opravdu to byl záitek fůůj
Není tady
No tak takové záitky fakt nepotřebuju. :-D Ted mi stačilo, e midva zacouvali přímo před rypák.
Maya.82 napsal(a):
Tak s parkování mám hrůzu. Právě místo pomalu nikde a hodně aut. Luizi mě čeká technická v unoru přítího roku, ale u to mám domluvené take si starosti nedělám. Mě ted čeká přehlaování auta a tomu podobné tak jsem zvědavá. Jinak za začátku se snaím vyhýbat tomu největímu provozu, ale u mě to včera neminulo. Kolikrát se za tím volantem spotím. Člověk je jetě po té autokole vystresovaný. :-D
Parkování je jedna z těch věcí, který se musej natrénovat. Pokud to dělá problém, je dobrý sehnat si velký kartonový krabice, postavit si je jako by to byly rohy zaparkovaných aut někde na prázdným parkoviti a trénovat couvání do řady... Kdy krabici odsune, nic se nestane ani jí ani autu, jen bude holt muset vylýzt a vrátit ji na místo (teda pokud na tohle nevezme sebou někoho na pomoc). Ale chce to vytrvat, dokud ti to nezačne jít - kdybys to měla vzdát po pár neúspěnejch pokusech, je to moná horí, ne nezkouet to vůbec.
Není tady
sisi21 napsal(a):
Maya.82 napsal(a):
. Kolikrát se za tím volantem spotím. Člověk je jetě po té autokole vystresovaný. :-D
to je dobrý ,kdy se jen spotí. .Kdy jsem chytla na horách míra.tak jsem se nejen spotila ,ale horí bylo,e jsem se i málem p.o.s.ra.l.a...pardon ..ale opravdu to byl záitek fůůj
Není tady
Maya.82 napsal(a):
Mayo klid, já kdy začínala, byla jsem vystreslá úplně ze veho, měla pocit, e nemám odhad vzdálenosti, kdy jsem se potkala na silnici s kombajnem, myslela jsem, e zastavím a uteču Parkování mi na začátku taky nelo, párkrát jsem byla tak zoufalá, e se tam nevejdu, nebo nevyjedu ani bych někoho nenabourala, e jsem poádala nějákýho chlapa, aby mi prostě vycouval.
To zvládne, časem jak se vyjezdí bude vechno ok.
Hele, proč jsi tu jako host ???
Není tady
já jsem při tý závěrečný jízdě se zku. komisařem hned po výjezdu ze vrat najela na chodník a málem sejmula jednu paní...
Není tady
Není tady
já se při závěrečkách snaila vycouvat (ta druhá zaparkovala, měnily jsme se) pořád mi to něják nelo, vedle učitel začal klepat prstama o palubku, já něják pořád nechápala, kde je problém a ten komisař zamnou mi říká - slečno, pan učitel vám chce naznačit, e máte zataenou ruční brzdu
Upravil(a) PPavlaa (15. 11. 2008 15:48)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Hele, proč jsi tu jako host ???
Protoe u toho měla plný zuby a nechala si smazat účet
Není tady
hm, ale nevidím v tom něják extra rozdíl, jestli sem píu pod nickem, nebo jako host ..
Není tady
No ona sem jako host psát nemůe v tom je vtip
To "host" jí přidělil systém a po tom, co jí smazali účet.... kdyby zítra smazali účet mně, tak tenhle přísěvek bude označený "host"
Není tady
jei ahááá, já jsem blbá, měla jsem za to, e kdy nemá účet a nechce se registrovat, tak sem přijde jako host jsem pako
Není tady
já u kdysi viděla jak jsem procházela nějáké příspěvky, e tam měl někdo host, asi jsem si to něják blbě spojila ... já jsem čekala, e kdy mě smaou, tak to bude jako bych tu ani nikdy nebyla, moje příspěvky a vechno zmizí ..
Není tady
Bez přihláení se mohlo psát tuím jetě v půlce roku 2006, pak u ne.
Aby zmizely příspěvky, tak musí moderátoři jeden po druhým smazat
Není tady
Zdravím po dlouhé době.. dlouho jsem nepsala...... tak u se taky řadím mezi řidiče.. po pár neúspěných pokusech z jízd
Dneska mi to vylo a jsem moc ráda...
Teď jen jezdit jezdit jezdit abych se vyjezdila..... těím se...... :-)
Není tady
lucy. gratuluji.. ..a přesně jak píe,te´d u jen jezdit ,jezdit ,jezdit..
Není tady
Agape napsal(a):
Lucy napsal(a):
Agape napsal(a):
musel dávat zpátečku .. ale zapomněla jsem se mrknout do zrcátek na auto, kterému jsem tam zkrátka vjela. Pak měl výhradu, e v jednosměrce jedu veprostřed, e bych se měla dret při pravé straně. Já měla právě za to, e tam je to právě jedno.
.No to teda čumim jak umim... já kdy zajela prvně do jednosměrky tak jsem se drela taky vpravo a instruktor mi řekl, e se dríme v celé části vozovky.. (samozřejmě tak..., abychom nervali zrcátka stojícím autům ...) take by to mělo bejt teda v jednosměrce ve prostřed ne????
On to jako za chybu nepočítal, jen mi to vytknul...ale docela mě to zarazilo, jeliko mi instruktor řekl to samé, co tobě.
tak me to insturktor vysvetlil tak, ze se mam drzet pri prave strane, pokud je ulice tak siroka, ze by se tam jeste jedno auto vedle me veslo, kdyby me chtelo predjet..Pokud se dve auta vedle sebe nevejdou, tak jedu uprostred...
Upravil(a) Allice (17. 12. 2008 13:53)
Není tady
Není tady
Jeňýk napsal(a):
http://patrz.pl/filmy/nauka-jazdy-wedlug-blondynki
chudák pan instruktor!!
Není tady