Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#226 17. 10. 2008 17:02

Agape
♥♥♥----
Místo: Plzeň

Re: Autoškola a už je to tady.

Jj, už se nemůžu dočkat :-)...asi bych to neměla říkat, ale abych nevyšla ze cviku do další zkoušky, tak jsem si občas poučela tatínovo auto, a projížděla naše sídliště. Ale jednou jsem to nezvládla a při vyparkovávání po zadu jsem nabořila vedlejší auto a tátovi urvala kryt z blinkru ... no šikulka :-D.
Počítám, že takových šikovností bude možná víc :-), každopádně se nenechám odradit :-D a budu se snažit jezdit, co to dá.

http://www.4yougratis.it/img/webmaster/gif/computer/19.gif

Není tady

#227 6. 11. 2008 13:00

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Tady máte jednoho fajnovýho učitele autoškoly big_smile

Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

#228 6. 11. 2008 15:45

Allice
♥♥♥♥♥--

agape: a to jsi se nebala, ze treba zpusobis nejakou nehodu ke vsemu bez ridicaku? Pritel uz nekolikrat, at se pokusim nekde na odlehlem parkovisti rozjet, ale odmitla jsem to prave z toho duvodu..Jinak rizeni me bavi, obcas ze me i ten stres spadne..smile

Není tady

#229 6. 11. 2008 16:12

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Jeňýk napsal(a):

No fujtajbl..... uschusch Teda, Jéňo, málokomu na světě bych tak přála takovou pomstičku lol Jednou jsem dostala na meil podobnýho, co ho natočili mobilem, nebo nějakou skrytou kamerkou a se slzou v oku jsem volala svojí učitelce v autoškole, že je ta nejúžasnější a nejlepší lol

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#230 6. 11. 2008 23:02

Kuba
♥♥♥♥---

Allice napsal(a):

agape: a to jsi se nebala, ze treba zpusobis nejakou nehodu ke vsemu bez ridicaku? Pritel uz nekolikrat, at se pokusim nekde na odlehlem parkovisti rozjet, ale odmitla jsem to prave z toho duvodu..Jinak rizeni me bavi, obcas ze me i ten stres spadne..smile

No chce to vybrat si opravdu odlehlý prázdný parkoviště, kde nic takovýho nehrozí. Jinak autoškola stejně člověku dá jenom základy, potom je potřeba hlavně co nejvíc jezdit a ovládání auta si zautomatizovat, aby se člověk mohl co nejvíc soustředit na ten provoz kolem. Jestli je přítel ochotnej ti půjčovat auto, buď ráda - nejhorší je vylýzt z autoškoly a nemít čím jezdit - to se pak strašně rychle zapomíná.

Není tady

#231 7. 11. 2008 14:30

Maya.82
Host

Jeňýk napsal(a):

Tak to bylo drsné. U něj bych nevydržela ani tu jednu jízdu.
big_smile big_smile big_smile

#232 7. 11. 2008 19:04

Allice
♥♥♥♥♥--

Kuba napsal(a):

Allice napsal(a):

No chce to vybrat si opravdu odlehlý prázdný parkoviště, kde nic takovýho nehrozí. Jinak autoškola stejně člověku dá jenom základy, potom je potřeba hlavně co nejvíc jezdit a ovládání auta si zautomatizovat, aby se člověk mohl co nejvíc soustředit na ten provoz kolem. Jestli je přítel ochotnej ti půjčovat auto, buď ráda - nejhorší je vylýzt z autoškoly a nemít čím jezdit - to se pak strašně rychle zapomíná.

Az budu mit ridicak, tak jsem moc rada, ze je pritel naklonen mi auto "pujcovat". Ale agape psala, ze tam jezdila, kdyz se ucila na zkousky. Proste predstava, ze zpusobim nehodu a k tomu nemam jeste ridicak, je desiva, (zdavaji se mi o tom dokonce i sny), proste dvoji prusvih...

Není tady

#233 7. 11. 2008 23:52

Kuba
♥♥♥♥---

Allice - proto jsem mluvil o odlehlým a prázdným parkovišti, nebo třeba starým letišti - prostě prostoru, kde není do čeho vrazit. Maximálně třeba do kartónovejch krabic, který si tam rozmístíš místo ostatních aut a budeš se učit např. parkovat mezi ně, nebo zatáčet kolem nich. Ono dát si občas jenom pár koleček po prázdným parkovišti s tím, že se budeš dokola rozjíždět a zkoušet zabrzdit třeba na nějaký čáře co tam bude ti opravdu v učení pomůže a riziko tam při vhodným výběru lokality žádný není. Ježdění bez řidičáku zavrhuju, ale takovejhle nácvik v bezpečným prostoru je podle mě spíš plus.

Není tady

#234 8. 11. 2008 8:17

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Agape napsal(a):

Jj, už se nemůžu dočkat :-)...asi bych to neměla říkat, ale abych nevyšla ze cviku do další zkoušky, tak jsem si občas poučela tatínovo auto, a projížděla naše sídliště. Ale jednou jsem to nezvládla a při vyparkovávání po zadu jsem nabořila vedlejší auto a tátovi urvala kryt z blinkru ... no šikulka :-D.
Počítám, že takových šikovností bude možná víc :-), každopádně se nenechám odradit :-D a budu se snažit jezdit, co to dá.

tak to jsi teda fakt borka, nehodu kolikrát způsobí i ten, kdo má naježděno, ale ty se evidentně cejtíš usch tomuhle já říkám nezodpovědnost wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#235 8. 11. 2008 16:57

Maya.82
Host

Tak já už jsem v další fázi. V pondělí nebo uterý si kupuju auto. Už mám vybrané. Je to jen taková vyloženě prskavka s autobazaru za pár korun, ale aspon mě nebude tak štvát když ho někde tuknu. Takže moje začátky a procvičování můžou začít. :-)

#236 8. 11. 2008 17:36

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

na učení ta prskavka stačí wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#237 8. 11. 2008 19:22

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Maya.82 napsal(a):

Tak já už jsem v další fázi. V pondělí nebo uterý si kupuju auto. Už mám vybrané. Je to jen taková vyloženě prskavka s autobazaru za pár korun, ale aspon mě nebude tak štvát když ho někde tuknu. Takže moje začátky a procvičování můžou začít. :-)

a co to bude za prskavku??pochlub se lol

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#238 9. 11. 2008 10:54

Maya.82
Host

Favorit prostě prskavka lol

#239 9. 11. 2008 12:34

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Maya.82 napsal(a):

Ale toho druhého asi bude štvát, když ho ťukneš jen "prskavkou" dumbomdumbomdumbom.

Není tady

#240 9. 11. 2008 18:12

Maya.82
Host

aprill napsal(a):

Maya.82 napsal(a):

Ale toho druhého asi bude štvát, když ho ťukneš jen "prskavkou" dumbomdumbomdumbom.

No to nejspíš bude, ale od toho jsou pojistky ne. Ale jinak si budu dávat pozor. To je pro každého. big_smile

#241 9. 11. 2008 18:13

Maya.82
Host

A ono se dá tukat nejen o auta. lol

Upravil(a) Maya.82 (9. 11. 2008 18:13)

#242 9. 11. 2008 20:26

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Maya.82 napsal(a):

tak tomu já říkám koza lol..
nic taky jsem s ním jezdila ..jen bacha na sníh moc není..

Není tady

#243 10. 11. 2008 12:17

Maya.82
Host

sisi21 napsal(a):

Maya.82 napsal(a):

tak tomu já říkám koza lol..
nic taky jsem s ním jezdila ..jen bacha na sníh moc není..

Proč koza?? lol
Dík dám si pozor ono tady ve městě v+ětšinou toho sněh moc není síše břečka. lol lol lol

#244 11. 11. 2008 16:17

Maya.82
Host

Holky auto už je doma. Dneska už pár jízd uskutečněných a až na menší problémy na benzínce a rozjtí se do kopce naprosto super.

#245 11. 11. 2008 19:10

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

tak to je  supr..a jezdit te´d můžeš o 106 wink

Není tady

#246 12. 11. 2008 12:17

Maya.82
Host

Sisinko to se vsad. :-) Ted budu jen jezdit a jezdit.

#247 12. 11. 2008 15:37

Maya.82
Host

No akorát mi to auto furt chcípá a nevím čím to je většinou při rozjíždění. To bude mnou nebo autem?? Spíš mnou, že.

#248 12. 11. 2008 16:17

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

nepouštiš moc brzo spojku???? ,,musíš si to vychytat,,holt si ji dýl přidrž.protože tím jak ji pustíš a než přidáš plyn ,tak to holt chípne....zkoušej si to někde se rozjíždět a uvidíš ...to se naučíš..wink

Není tady

#249 12. 11. 2008 16:25

Maya.82
Host

No já první přidávám plyn a pak až pomali pouštím spojku. Tak mě to učili v autoškole. Ale asi máš pravdu s tím, že ji pouštím rychle. Stalo se mi to na křižovatce a nějak mi nešlo znova nastartovat tak jsem musela dvakrát použít výstražné. Ted si hlavné musím sehnat na zadek Z začátečník.

#250 12. 11. 2008 16:45

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

no právě ,možná tím jak ji pustíš rychle ,ale na to opravdu přijdeš,,musíš zkoušet rozjezdy,,Já měla to samý,když jsem začínala ..a když ti to chcípne třeba v křižovatce..tak klídek,všichni takhle začínali a jestli někdo zatroubí fuckyou.a dál bych si hleděla svýho..oni tě můžou objet,, lol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí