27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Jj, u se nemůu dočkat :-)...asi bych to neměla říkat, ale abych nevyla ze cviku do dalí zkouky, tak jsem si občas poučela tatínovo auto, a projíděla nae sídlitě. Ale jednou jsem to nezvládla a při vyparkovávání po zadu jsem nabořila vedlejí auto a tátovi urvala kryt z blinkru ... no ikulka :-D.
Počítám, e takových ikovností bude moná víc :-), kadopádně se nenechám odradit :-D a budu se snait jezdit, co to dá.
Není tady
Tady máte jednoho fajnovýho učitele autokoly
Není tady
agape: a to jsi se nebala, ze treba zpusobis nejakou nehodu ke vsemu bez ridicaku? Pritel uz nekolikrat, at se pokusim nekde na odlehlem parkovisti rozjet, ale odmitla jsem to prave z toho duvodu..Jinak rizeni me bavi, obcas ze me i ten stres spadne..
Není tady
Jeňýk napsal(a):
No fujtajbl..... Teda, Jéňo, málokomu na světě bych tak přála takovou pomstičku
Jednou jsem dostala na meil podobnýho, co ho natočili mobilem, nebo nějakou skrytou kamerkou a se slzou v oku jsem volala svojí učitelce v autokole, e je ta nejúasnějí a nejlepí
Není tady
Allice napsal(a):
agape: a to jsi se nebala, ze treba zpusobis nejakou nehodu ke vsemu bez ridicaku? Pritel uz nekolikrat, at se pokusim nekde na odlehlem parkovisti rozjet, ale odmitla jsem to prave z toho duvodu..Jinak rizeni me bavi, obcas ze me i ten stres spadne..
No chce to vybrat si opravdu odlehlý prázdný parkovitě, kde nic takovýho nehrozí. Jinak autokola stejně člověku dá jenom základy, potom je potřeba hlavně co nejvíc jezdit a ovládání auta si zautomatizovat, aby se člověk mohl co nejvíc soustředit na ten provoz kolem. Jestli je přítel ochotnej ti půjčovat auto, buď ráda - nejhorí je vylýzt z autokoly a nemít čím jezdit - to se pak straně rychle zapomíná.
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Tak to bylo drsné. U něj bych nevydrela ani tu jednu jízdu.
Kuba napsal(a):
Allice napsal(a):
No chce to vybrat si opravdu odlehlý prázdný parkovitě, kde nic takovýho nehrozí. Jinak autokola stejně člověku dá jenom základy, potom je potřeba hlavně co nejvíc jezdit a ovládání auta si zautomatizovat, aby se člověk mohl co nejvíc soustředit na ten provoz kolem. Jestli je přítel ochotnej ti půjčovat auto, buď ráda - nejhorí je vylýzt z autokoly a nemít čím jezdit - to se pak straně rychle zapomíná.
Az budu mit ridicak, tak jsem moc rada, ze je pritel naklonen mi auto "pujcovat". Ale agape psala, ze tam jezdila, kdyz se ucila na zkousky. Proste predstava, ze zpusobim nehodu a k tomu nemam jeste ridicak, je desiva, (zdavaji se mi o tom dokonce i sny), proste dvoji prusvih...
Není tady
Allice - proto jsem mluvil o odlehlým a prázdným parkoviti, nebo třeba starým letiti - prostě prostoru, kde není do čeho vrazit. Maximálně třeba do kartónovejch krabic, který si tam rozmístí místo ostatních aut a bude se učit např. parkovat mezi ně, nebo zatáčet kolem nich. Ono dát si občas jenom pár koleček po prázdným parkoviti s tím, e se bude dokola rozjídět a zkouet zabrzdit třeba na nějaký čáře co tam bude ti opravdu v učení pomůe a riziko tam při vhodným výběru lokality ádný není. Jedění bez řidičáku zavrhuju, ale takovejhle nácvik v bezpečným prostoru je podle mě spí plus.
Není tady
Agape napsal(a):
Jj, u se nemůu dočkat :-)...asi bych to neměla říkat, ale abych nevyla ze cviku do dalí zkouky, tak jsem si občas poučela tatínovo auto, a projíděla nae sídlitě. Ale jednou jsem to nezvládla a při vyparkovávání po zadu jsem nabořila vedlejí auto a tátovi urvala kryt z blinkru ... no ikulka :-D.
Počítám, e takových ikovností bude moná víc :-), kadopádně se nenechám odradit :-D a budu se snait jezdit, co to dá.
tak to jsi teda fakt borka, nehodu kolikrát způsobí i ten, kdo má najeděno, ale ty se evidentně cejtí tomuhle já říkám nezodpovědnost
Není tady
Tak já u jsem v dalí fázi. V pondělí nebo uterý si kupuju auto. U mám vybrané. Je to jen taková vyloeně prskavka s autobazaru za pár korun, ale aspon mě nebude tak tvát kdy ho někde tuknu. Take moje začátky a procvičování můou začít. :-)
na učení ta prskavka stačí
Není tady
Maya.82 napsal(a):
Tak já u jsem v dalí fázi. V pondělí nebo uterý si kupuju auto. U mám vybrané. Je to jen taková vyloeně prskavka s autobazaru za pár korun, ale aspon mě nebude tak tvát kdy ho někde tuknu. Take moje začátky a procvičování můou začít. :-)
a co to bude za prskavku??pochlub se
Není tady
Favorit prostě prskavka
Maya.82 napsal(a):
Ale toho druhého asi bude tvát, kdy ho ukne jen "prskavkou" .
Není tady
aprill napsal(a):
Maya.82 napsal(a):
Ale toho druhého asi bude tvát, kdy ho ukne jen "prskavkou"
.
No to nejspí bude, ale od toho jsou pojistky ne. Ale jinak si budu dávat pozor. To je pro kadého.
A ono se dá tukat nejen o auta.
Upravil(a) Maya.82 (9. 11. 2008 18:13)
Maya.82 napsal(a):
Favorit prostě prskavka
tak tomu já říkám koza ..
nic taky jsem s ním jezdila ..jen bacha na sníh moc není..
Není tady
sisi21 napsal(a):
Maya.82 napsal(a):
Favorit prostě prskavka
tak tomu já říkám koza
..
nic taky jsem s ním jezdila ..jen bacha na sníh moc není..
Proč koza??
Dík dám si pozor ono tady ve městě v+ětinou toho sněh moc není síe břečka.
Holky auto u je doma. Dneska u pár jízd uskutečněných a a na mení problémy na benzínce a rozjtí se do kopce naprosto super.
tak to je supr..a jezdit te´d můe o 106
Není tady
Sisinko to se vsad. :-) Ted budu jen jezdit a jezdit.
No akorát mi to auto furt chcípá a nevím čím to je větinou při rozjídění. To bude mnou nebo autem?? Spí mnou, e.
nepouti moc brzo spojku???? ,,musí si to vychytat,,holt si ji dýl přidr.protoe tím jak ji pustí a ne přidá plyn ,tak to holt chípne....zkouej si to někde se rozjídět a uvidí ...to se naučí..
Není tady
No já první přidávám plyn a pak a pomali poutím spojku. Tak mě to učili v autokole. Ale asi má pravdu s tím, e ji poutím rychle. Stalo se mi to na křiovatce a nějak mi nelo znova nastartovat tak jsem musela dvakrát pouít výstrané. Ted si hlavné musím sehnat na zadek Z začátečník.
no právě ,moná tím jak ji pustí rychle ,ale na to opravdu přijde,,musí zkouet rozjezdy,,Já měla to samý,kdy jsem začínala ..a kdy ti to chcípne třeba v křiovatce..tak klídek,vichni takhle začínali a jestli někdo zatroubí .a dál bych si hleděla svýho..oni tě můou objet,,
Není tady