Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 25. 2. 2008 16:10

Romin
♥♥♥♥---

Udělala jsem správně

Potřebuju poradit z manželem jsme se seznamili tak,že jsme se znali již před tím,vlastně jsme spolu podváděli jehi ženu se kterou má dvě děti,ale manželství jim už dlouho neklapalo pořád jeden druheho podváděli.Nakonec  odešel ke mě ovšem zanedlouho začal podvádět on mě s ní-tedy se svojí bývalou ženoiu.Tenkrát jsem mu řekla ať se k ní vrátí,přišla jsem na to náhodou a udělala konec.On se k ní vrátil a asi zjistil,že to sní přece jen nemá cenu a přišel stím,že se rozvádí.Dali jsme se znovu dohromady po dvou letech se vzali a mámeš spolu 3letého syna,Jde o to ,že před ani ne rokem když jsme rekonstruovali byt jsen zjistila(v té době jsem z malym bydlela u sestry kuli rekonstrukci),že mě znovu podvádí a to třičtvrtě roku z nějakou slovenkou.Vyhodila jsem ho zbytu nakonec se k němu vrátila,ale po té jsem odjela se sestrou na 10dní na dovolenou a zjistila dle vypisu z paušálu,že to pokračuje,Podala jsem žádost o rozvod a znovu ho vyhodila,asi po týdnu začal dolejzat,že nas nechce opustit,že mě miluje,že bude čekat,že jí nechce atd.Já se k němu znovu vrátila a rozvod stáhla.Je to třičtvtě roku poté celkem to klape,ale stále žiju s tím,že to udělá znovu.Potřebuju slyšet vaše názory.Dík

Není tady

#2 25. 2. 2008 16:12

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Re: Udělala jsem správně

Udělá to jednou, udělá to kdykoliv. Jedou je náhoda, dvakrát je zvyk...

Není tady

#3 25. 2. 2008 16:15

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

A neplatí dnes podle zákona "třikrát a dost"?
Jenomže, v tomhle případě konkrétně, odkdy se to "třikrát" má začít počítat???

Není tady

#4 25. 2. 2008 16:20

ita
♥♥♥♥♥♥-

Máš jen dvě možnosti: buď mu budeš dělat mateřský přístav, kam se může kdykoliv vrátit  nebo Ti to vadí, nemůžeš mu věřit a ukončíš to.

Není tady

#5 25. 2. 2008 16:24

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Názor? A co chceš Ty?
Vypadá to, že Tvůj manžel podváděl, podvádí a podvádět bude.
Takže - buď ho chceš i s tím - nebo se rozveď.
Změnit ho nemůžeš.

Není tady

#6 25. 2. 2008 16:31

Alosek
Host

Máš několik možností.
Zaprvé - smíříš se s tím, že je, jaký je. Pokud ví, že ti nevěry ubližují, a přesto v nich pokračuje, nemiluje tě. Člověk, který miluje, neubližuje. Pokud si nemůže pomoct s nevěrami, ale miluje tě, odešel by sám, protože by se nemohl dívat na to, jak se trápíš. Chceš zůstat s někým, kdo tě nemiluje a komu nevěříš a chceš lhát sama sobě?
Druhá možnost - odejdeš sama, protože mu už nedovolíš, aby ti ubližoval.
Třetí možnost - jsi masochistka a užíváš si to.
Čtrtá možnost - jsi natolik nad věcí, že tě jeho nevěry nemůžou rozházet, on tě doopravdy miluje - tělesná "láska", potažmo sex, jde stranou vašeho úžasného vztahu - a se všemi jeho ostatními milenkami budete žít až do konce života. Protože budeš žít i s nimi, ačkoli je osobně nikdy nepoznáš.

Toť můj názor z mých zkušeností. Zvolila jsem možnost dvě, ačkoli bolela jako prase a trvala velmi dlouho. Pro sebe, v mém případě, sama za sebe, můžu říct, že jsem zvolila správně.

Zkus si odpovědět na otázku, co je to "láska" a co pro tebe znamená. Napiš si pro a proti vašeho vztahu. Upřímně si sama sobě odpověz na otázku, co vlastně chceš a jestli jsi šťastná - a za jakých podmínek bys mohla být. Zvaž vliv na syna, ale nezapomeň, že vaším rozchodem on o tatínka nepřijde, pokud to vy dva nebudete chtít. A tak dále.

#7 25. 2. 2008 16:37

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Romin napsal(a):

Potřebuju poradit z manželem jsme se seznamili tak,že jsme se znali již před tím,vlastně jsme spolu podváděli jehi ženu se kterou má dvě děti,ale manželství jim už dlouho neklapalo pořád jeden druheho podváděli.Nakonec  odešel ke mě ovšem zanedlouho začal podvádět on mě s ní-tedy se svojí bývalou ženoiu.Tenkrát jsem mu řekla ať se k ní vrátí,přišla jsem na to náhodou a udělala konec.On se k ní vrátil a asi zjistil,že to sní přece jen nemá cenu a přišel stím,že se rozvádí.Dali jsme se znovu dohromady po dvou letech se vzali a mámeš spolu 3letého syna,Jde o to ,že před ani ne rokem když jsme rekonstruovali byt jsen zjistila(v té době jsem z malym bydlela u sestry kuli rekonstrukci),že mě znovu podvádí a to třičtvrtě roku z nějakou slovenkou.Vyhodila jsem ho zbytu nakonec se k němu vrátila,ale po té jsem odjela se sestrou na 10dní na dovolenou a zjistila dle vypisu z paušálu,že to pokračuje,Podala jsem žádost o rozvod a znovu ho vyhodila,asi po týdnu začal dolejzat,že nas nechce opustit,že mě miluje,že bude čekat,že jí nechce atd.Já se k němu znovu vrátila a rozvod stáhla.Je to třičtvtě roku poté celkem to klape,ale stále žiju s tím,že to udělá znovu.Potřebuju slyšet vaše názory.Dík

Nezměníš ho. Bude nevěrný.
Otázka je, jestli ty to chceš do nekonečna odpouštět storstark

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#8 25. 2. 2008 16:43

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

Taky jsem zvolila možnost 2, je to přesně jak píše Alosek.Vím že rozumem jsem udělala to nejlepší a srdci to ještě chvíli bude trvat.

Romin, važ si sama sebe a nenech sebou manipulovat.Manžel asi doteď nezjistli co chce a co mu stojí za to.
Možná že by jinak uvažoval , až by si sáhl , jak se říká na dno a dospěl.

Není tady

#9 25. 2. 2008 16:46

Romin
♥♥♥♥---

Pro Aloska.Dík za odpověd.Ted ti napíšu z jakého hlediska to viděl on.Když se vrátil ke své bývalé tak prý proto,že mu bylo líto dětí a chtěl to ještě zkusit.A podruhé z tou slovenkou,že jsem ho pořád podezírala,vyčítala a byla chladná.Neříkám,že jsem se k němu chovala zrovna nádherně.Dotoho jsme dělali byt já byla nervozní navíc nebydlela doma.Já vím,že ho to neomlouvá,ale říkám si jestli to nebyla taky trochu moje vina.A nechci žít s tím,že jsem mu nedala ještě šanci a klukovi vzala tátu a rozvedla rodinu

Není tady

#10 25. 2. 2008 16:52

ita
♥♥♥♥♥♥-

Ale Romin, nakonec za to můžeš Ty? Vždyť on ani neví, co chce.  Než takového tatínka, to raději žádného. To by měl synek vzor!

Není tady

#11 25. 2. 2008 17:04

Alosek
Host

Romin napsal(a):

Pro Aloska.Dík za odpověd.Ted ti napíšu z jakého hlediska to viděl on.Když se vrátil ke své bývalé tak prý proto,že mu bylo líto dětí a chtěl to ještě zkusit.A podruhé z tou slovenkou,že jsem ho pořád podezírala,vyčítala a byla chladná.Neříkám,že jsem se k němu chovala zrovna nádherně.Dotoho jsme dělali byt já byla nervozní navíc nebydlela doma.Já vím,že ho to neomlouvá,ale říkám si jestli to nebyla taky trochu moje vina.A nechci žít s tím,že jsem mu nedala ještě šanci a klukovi vzala tátu a rozvedla rodinu

Romin,
já mu dala šanci, a ne jednu. Každá máme svůj příběh, který se nedá zjednodušit do jedné konkrétní rady, každá jsme jiná a v každém partnerském problému jsou dva, kteří by ho měli řešit.
Dneska už vím, že a kde jsem dělala chyby, a že to šlo i líp. Ale taky vím, že můj BM (bývalý muž, ne manžel) je nedospělý a já ho nemusím omlouvat a řešit za něj jeho problémy. Je plnoletý a měl by se podle toho chovat, za to, co dělá, holt nese zodpovědnost. Já mu přece nebudu dělat maminku do nekonečna a neustále hledat vinu u sebe.

Rodinu nemůže rozvést jeden a klukovi nemůžeš vzít tátu... pokud ho nezabiješ vissla ... tátu bude mít pořád, pokud ten táta bude mít zájem.

Můžete si spolu v klidu sednout, všechno si říct - v klidu, rozebrat a domluvit se, co dál. Pokud jsi už tohle zkoušela... Jestli to spolu ještě zkusíte, je třeba opravdu zapomenout na minulost a nepřipomínat si vzájemně svoje chyby z pravěku. Ale to chce hodně odvahy, hodně síly a především upřímnou snahu a zájem od obou stran.

#12 25. 2. 2008 17:08

x62358
Host

Romin to si musíš rozhodnout ty sama, kolik šancí mu chceš ještě dát a jak dlouho ho budeš omlouvat a jak dlouho ty budeš fungovat jako zodpovědný dospělý jedinec a on jako nezvedené děcko.

#13 26. 2. 2008 7:41

vlavlavla
♥♥-----

Damila napsal(a):

Udělá to jednou, udělá to kdykoliv. Jedou je náhoda, dvakrát je zvyk...

...přesně tak a nebo jako u nás,zvyk na entou,bohužel...

Není tady

#14 7. 3. 2008 7:06

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Ten chlap se nezmění, až budeš mít trable nebo onemocníš, podrazí tě s chutí zas, já bych s ním neutrácela svůj čas, život je krátký.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#15 7. 3. 2008 7:10

Kamčatka
♥♥♥♥♥♥-

Tolikrát jsi mu už odpustila a vzala ho zpátky, že určitě věří, že bys to udělala zase. Stačí trošku zaškemrat.
Některý chlapi mají prostě podvádění v krvi a nezmění se.

Není tady

#16 7. 3. 2008 8:02

Vanda
Host

Romin,
myslím, že se k tobě chová tak, jak mu dovolíš. Buď je chyba v softvéru - tvém, jeho nebo obou, nebo chyba ve výběru. Nad svým softvérem, vzorci chování, můžeš popřemýšlet, případne si ho zkusit přemazat a změnit ( IT odpustí tu troufalost amatéra). S ostatním toho moc asi neuděláš, ale vždycky máš možnost volby. Přeju ti hezký den.

#17 7. 3. 2008 8:53

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Romin - na to co říká se vykašli, konec konců, co taky má říkat, aby to znělo trochu věrohodně, že :-)). Když s ním chceš zůstat, smiř se s tím, že prostě takový je. Rozhodně vašemu dítěti neprospívá, když vidí, jak maminka s tatínkem žijí chvíli spolu, chvíli od sebe a předpokládám, že se to neobejde bez hádek a "itálie".
Jiný nebude, možná s léty se něco může změnit. Ale taky možná se jednou zamiluje a odejde sám, bez vyhazování. U takového chlapa musíš počítat se vším. Ale pokud vím, tenhle typ se zase jinak umí snažit, když je zrovna "hodný", takže při velké dávce tolerance a schopnosti povznést se se s ním dá žít. To už je na tobě, kde nastavíš hranice.

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#18 7. 3. 2008 19:02

Romin
♥♥♥♥---

Dobře,když pomineme to,že byla nějaká bývalá žena,protože si myslím že kdyby s ní neměl děti tak už by sní nebyl dávno před tím.Když se na to podívám z jiné stránky proč se lidi podvádí,protože jim něco chybí žejo:Já ho nechci pořád omlouvat,ale nechovala jsem se k němu zrovna moc hezky.A co mají chlapi rádi ,nebo proč podvedou,když to teda nemaj v krvi.Ríkám si jestli to prostě není i moje vina.Taky jsme se hádali,já ho pořád komandovala at to udělá ten byt tak a tak pořad jsem na něco pospíchala on dělal celej den v práci přišel domů a dělal byt.Třeba už toho měl taky plný zuby.Ale vím,že si moc dobře uvědomuje jak to pohnojil a moc dobře si uvědomuje,že ví,když to udělá ještě jednou,že je definitivní konec.Má poslední šanci je to skoro třičtvrtě roku a klape nám to.Znám taky,ale třeba hodně případů ,že jim nevěra naopak pomohla,tím nemyslim,že to schvaluju,ale má poslední šanci a jestli to zhoří tak já budu mít čistý svědomí aspon.

Není tady

#19 7. 3. 2008 19:06

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Romin napsal(a):

Ríkám si jestli to prostě není i moje vina.

No samozřejmě, že je to i Tvoje vina...

Není tady

#20 7. 3. 2008 19:15

Romin
♥♥♥♥---

Martinko to mysliš normálně,nebo škodolibě?

Není tady

#21 7. 3. 2008 19:19

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Romin napsal(a):

Martinko to mysliš normálně,nebo škodolibě?

A Ty to vnímáš normálně, nebo škodolibě? :-)
Na jiném vlákně jsem se s Majkafou dohadovala, jestli na rozchodu má jeden víc "viny" než druhý... Já jsem toho názoru, že na vztahu má každý 50 procent "viny". To myslím bez emocí, prostě jako FAKT.

Není tady

#22 8. 3. 2008 6:46

Vanda
Host

Pokud se dá mluvit o vině, holky. Já myslím, že někdy na různě dlouhou dobu vedou naše cesty společně, pak se můžou oddělit...(nebo ne). Měly bychom počítat s tím, že se to může stát, pečovat o vztah, jak nejlíp umíme a když přijde rozdělení, přijmout ho. Posmutníme, a to, co bylo krásné, zůstane s námi. Viníka bych teda nehledala.
No a teď do mne!

#23 8. 3. 2008 11:30

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Vanda napsal(a):

Pokud se dá mluvit o vině, holky. Já myslím, že někdy na různě dlouhou dobu vedou naše cesty společně, pak se můžou oddělit...(nebo ne). Měly bychom počítat s tím, že se to může stát, pečovat o vztah, jak nejlíp umíme a když přijde rozdělení, přijmout ho. Posmutníme, a to, co bylo krásné, zůstane s námi. Viníka bych teda nehledala.
No a teď do mne!

Do Tebe ne :-) V podstatě to tak je, proto jsem "vinu" psala do uvozovek...
Ale téměř na celém Babinetu čtu, jak ženská je chudák, a že manžel je grázl... ženský si neuvědomují, že prostě za vztah můžou oba (stejně).

Není tady

#24 8. 3. 2008 13:19

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Martinko, za prvé nevím, jak se určuje míra, když píšeš, že vždy za rozpad vztahu můžou oba stejně.

Je jasné, že to není tak, že jeden je bez chyby a druhý za všechno může.  Ale to tvoje 50:50 je stejně demagogické.

Ono je to asi stejně jedno, když jeden chce odejít, ten druhý se může stavět na hlavu, téměř v ničem nechybovat (pokud je to vůbec možné), udělat pro záchranu vztahu vše. Stejně vztah nezachrání, pokud ten druhý nechce.

Vysledek určuje ten, kdo je ve vztahu nespokojený, i kdyby ten druhý udělal chybu "jen" v tom, že si špatně vybral...

Takže vlastně diskuse o tom, zda oba dva udělali pro rozpad či záchranu vztahu stejně nebo ne je zbytečná. Aby vztah existoval, musí chtít oba, aby se vztah rozpadl, stačí, když to chce jen jeden.

Není tady

#25 8. 3. 2008 13:35

shiden
Host

Romin napsal(a):

Má poslední šanci je to skoro třičtvrtě roku a klape nám to.Znám taky,ale třeba hodně případů ,že jim nevěra naopak pomohla,tím nemyslim,že to schvaluju,ale má poslední šanci a jestli to zhoří tak já budu mít čistý svědomí aspon.

Tak to zatím neřeš!

Ostatně nikde není psáno, že se někdo nemůže změnit.

Upravil(a) shiden (8. 3. 2008 13:36)

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí