29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj všichni,
chtěla bych se s Vámi poradit. Mám v plánu koupit své patnáctiměsíční dcerce golfáče (máme zatím čtyřkombinaci), ale tak nějak se moc s nabídkou na trhu neorientuji. Prostě je toho moc. Zatím se mi líbí Chicco 04, potřebuji prostorný sedák, jelikož je naše pr... kus. Samozřejmě, že polohovací. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli někdo nemáte s tímto kočárkem zkušenosti? Popřípadě, jestli už golfky máte, tak jaké a jestli Vám vyhovují podle Vašich představ.
Děkuji za odpovědi.
Tiffany
Upravil(a) Tiffany (25. 2. 2008 11:38)
Není tady
A jéje, tak jsem nevěděla, že p.r.d.e.l.k.a. je tak sprosté slovo, že mi ho počítač vytečkoval Prostě naše beruška je pořádný kus.
Není tady
Ahoj medulko,
tak to si mi udělala radost, že jsou tak dobrý, jakou o nich mám představu.
Koukala jsem i na Chicco 05, ale ty mi přišly už takové trochu nestabilnější a nepohodlnější, než ty 04.
Není tady
Mně se nejdřív nelíbilo, že váží 10 kilo, ale i tak se s nima dobře manipuluje (se složenejma) a rozložený jsou právě perfektně stabilní. Velkým kladem u nich jsou podle mne kolečka. Nejsou tak prťavý...
Není tady
Tiffi, já nyní řešila snad dva měsíce nákup golfek, to Chicco CT 0,4 jsme měla vvybrané, měla jsme na ně super refernce od holek, co je mají, ale nevejdou se mi do Corsy do kufru Ony jsou dost dlouhé
Takže jsme musela hledat jiné, našla jsem ABC design Giro, jsou menší, dostanu je tam...ale to Chicco se mi líbilo íc - vejde se tam i velké dítko (Ada je macek)...
Není tady
tak já mám peg perego pliko P3 completo a jsem spokojená..Natálka je tedy taky docelá velká a do těhle se vejde na jedničku, třeba v solarech dřela hlavou o boudičku..před tím jsem měla sporťák Jané a je jasné, že do terénu byl lepší, s golfkama se mi blbě najíždí třeba na chodník a tak, ale to asi se všema nevím a taky jsem si musela zvyknout na rozdělenou rukojeť, ale jsem spokojená..hlavně s boudičkou , která se dá polohovat, takže když hodně fouká tak ji dám víc nad Natálkua taky je celý nepromokavý, takže slída je jen vepředu , aby nepršelo na dítě..
Upravil(a) jitka2 (25. 2. 2008 12:30)
Není tady
jo a víkendu jsem měla malou ve výpujčených golfkách Chicco, ale nevím který to byl přesně typ a ty aretovací přední kolečka jdou tedy podstatně hůř zatáčet než moje, s nima se otočím na fleku a tady jsem musela vyvinout daleko větší sílu, aby zahly tam kam jsem potřebovala...
Upravil(a) jitka2 (25. 2. 2008 12:33)
Není tady
jituš a jezdila jsi s pegama i ve sněhu, šlo to? strašně se mi líbí a chtěla bych je pro Baruši, ale furt nevím....a ta cena
Není tady
Teda Alenak, to mě ještě nenapadlo, změřit kufr auta, jestli se mi tam vejdou... Docela dobrej nápad to udělat, nerada bych pak byla zklamaná. Jen je docela zvláštní, že někde udávají délku 105 cm a někde 110 cm. Jinak mi přijdou pro pohodlí dítěte uplně fantastický, už jsem je malý zkoušela u nás v prodejně. Teď mě ještě napadá, jestli nebudou moc veliký jako zavazadlo do letadla. Chystáme se někam k moři, ale kvůli tomu kupovat menší golfky se mi fakt nechce .
Není tady
Tiffany,myslím,že do letadla ti vezmou jakýkoliv golfky,dají ti je asi do zavazadlový prostoru.Proto jsem pořizovala Quinny Zapp,který si můžu k sobě vzít na palubu
Není tady
Kačíku..no ve sněhu, byl takový poprašek úplně v závějích nééé...trochu šel kočárek do smyku , ale šlo to, ale do velkého sněhu nevím nevím...jo ta ena je děsná, ale já jsem fakt spokojená!!! taky jsem nevěděla , které a potom mi holky v podzimních psali, že jsou dobré, tak jsme do nich šli a vyplatilo se!!!
Není tady
holky ješt+ě se zeptám jak je to v letadle s dítětema golfkama? vezmou mi golfky do kabiny, řekněme ty pegy? a dítě beru jen tak bez ničeho a sedí mi na klíně, že jo?
Není tady
Já si myslím,že ti golfky těsně před příchodem k letadlu vezmou,apak až letadlo přistane,tak ti je dají,ale nevím to jistě...poletíme taky poprvé Bála bych se, aby je nemrskli někde ke kufrům a nepoškodili je
.....bohužel už jsem takový případy slyšela
My ty naše složíme do tašky a dáme do úložnýho prostoru nad sedadla.....snad
A malou budeš mít do dvou let připásanou zvláštním pásem na sobě ....no už teď z toho mám strach
Není tady
No zkus se poptat u společnosti kde se letí, měli by to mít od Vás nahlášené že jedete s prckem do 2let věku a oni Vás odbaví mezi prvníma a možná budou chtít aby jste si vzali autosedačku do letadla, kamarádky ji museli mít sebou
Jinak já si koupila Buggstra a jsem nadmíru spokojená
Není tady
Buggstra si včera koupila švagrová..už je prý i odpruženej..tak jsem zvědavá,jak bude spokojená
Není tady
ježíš ještě se tahat s autosedačkou???no to teda bude něco...letíme za dva měsíce do říma tak už začínám být trochu nervozní....
Není tady
Já mám dobrou zkušenost s Cam Micro Air, sedák je dost široký a kočár má jen něco přes 6 kil takže to je fakt skvělé
Není tady