6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jestli má kamarád vývojář pravdu, tak by to bylo super co jsem koukala, tak se i prodávají notebooky bez operačního systému, kt. si musí sama "dotentočkovat" , já jsem na tohle hroznej antitalent...
Není tady
Leni tohle je určitě řeené, pokud má instalačky XPček. Asi dvakrát jsem to dělala, neboj, je to celkem blbuvzdorný Nebo koupit ntb bez OS a zvlá instalačky, ale nevím, jestli se dají jetě nové instalačky XP koupit. Určitě se ozve nějaký zkuený mu, který nám to řekne
Není tady
Ronja napsal(a):
Leni mám to jen z druhé ruky, ale od kamaráda vývojáře jsem slyela, e to naopak vypadá na tiché zabalení Vist a přechod na jetě novějí Windowsy..nevím nevím, Visty mi připadají straný a jestli neseenu notes s XP tak se asi půjdu odstřelit
Visty yz teraz niesu tak hrozne, ako to bolo v ich zaciatkoch, ale ano, pripravuje sa novy OS
Visty sa nebalia, ich predaj je celkom uspesny, aj ked podla kecov medii to tak nevyzera.
Moje info su priamo od zdroja
Není tady
Nám dali v práci Visy. Nějak si nemůu zvyknout.
Zlatý XP...
Není tady
Já jsem si na Visty zvyknul asi za pět minut. Nehledejte v tom straáka. Se SP1 je to systém, který nemá chybu. A pravděpodobně budete moci zdarma upgradnout na Windows 7, které přijdou letos na podzim.
Proti XP nemám nic, ale je to historie. Microsoft u k tomu snad ani nenabízí podporu.
Není tady
PetrV napsal(a):
Já jsem si na Visty zvyknul asi za pět minut. Nehledejte v tom straáka. Se SP1 je to systém, který nemá chybu. A pravděpodobně budete moci zdarma upgradnout na Windows 7, které přijdou letos na podzim.
Suhlasim, v dnesnej dobe su Visty pre domace pouzite vynikajuce, lepsie ako XP. Su dost intuitivne a co-to sa im da odpustit, rovnako ako predtym XP.
Aj ked je fakt, ze cast hier na XP pod Vistami stale nejde. Ale tu asi nejde o parmenov
S upgrade zdarma by som nepocital (info from MS)
Upravil(a) Oxi (14. 1. 2009 10:33)
Není tady
Ale podpora (aktualizace) XP jetě stále běí.
Není tady
Ota napsal(a):
Ale podpora (aktualizace) XP jetě stále běí.
Ano, bezi a nejaky cas este bude.
Není tady
Oxi napsal(a):
PetrV napsal(a):
Suhlasim, v dnesnej dobe su Visty pre domace pouzite vynikajuce, lepsie ako XP. Su dost intuitivne a co-to sa im da odpustit, rovnako ako predtym XP.
Aj ked je fakt, ze cast hier na XP pod Vistami stale nejde. Ale tu asi nejde o parmenov
S upgrade zdarma by som nepocital (info from MS)
Nejdou ani spustit v tom "módu kompatibility"?
Já jsem hlavně byl překvapen, e Visty jsou v podstatě (myslím pro uivatele) XP v novém kabátě. Téměř vechny nastavení zůstávají tam, kde byly předtím. Proto jsem překvapen, e si někdo nemůe zvyknout. Chtěl bych pak holky vidět, jak ovládnou SuSe, Ubuntu nebo Debian :-)
Není tady
PetrV napsal(a):
Já jsem hlavně byl překvapen, e Visty jsou v podstatě (myslím pro uivatele) XP v novém kabátě. Téměř vechny nastavení zůstávají tam, kde byly předtím. Proto jsem překvapen, e si někdo nemůe zvyknout. Chtěl bych pak holky vidět, jak ovládnou SuSe, Ubuntu nebo Debian :-)
jj a ked si ich predstavim nad konzolou v Slacku
Upravil(a) Oxi (14. 1. 2009 12:44)
Není tady
Petře, nezvládnou. Klidně ti to řeknu naplno. Protoe PC beru jen jako pracovní nástroj a doma max na prohlíení na netu a to je ve. Vůbec mě u té bedny nebaví sedět kolikrát v práci a jetě doma.
Ano jsou skvělé, usnadní práci a nedá se bez nich ji pracovat. Ale nedokáu pochopit, jak někdo můe doma jetě po 10ti hodinovém vejráni do PC v práci na něm mastit hry doma nebo se mu věnovat.
To není vůbec naráka na nikoho. Neberte to osobně. to je pouze můj postoj.
Beru to jako pracovní pomůcku, nikoliv něco co mě baví a čemu nějak rozumím. Standartní uivatel. Já jsem totálně netknutá ICQ, Web kamerou a já nevím čím. Take kdy mluvím s IT na drátě, protoe sedí jen v Praze a já v HK, cítím z 90% z jejich hlasu pohrdání s jakou blbkou se baví, kdy se jím snaím laicky vysvětlit můj problém. No co. Oni zase neumí jiné věci.
Není tady
Klubko, já vím, e to bere jen jako pracovní nástroj. Ale pak u vůbec nevím, proč bys třeba měla mít problémy s Vistami. Jestli ti k práci stačí Word, Excel, Outlook a občas něco vytisknout, tak to je přeci v XP úplně totoné. Jediné mení viditelné rozdíly ve Vistách oproti XP jsou třeba ve správě sítí nebo ve správě uivatelů a to určitě nevyuívá ani jedno. Podle mě na pohled je to pro uivatele úplně to samé, jen hezčí.
Není tady
PetrV napsal(a):
Klubko, já vím, e to bere jen jako pracovní nástroj. Ale pak u vůbec nevím, proč bys třeba měla mít problémy s Vistami. Jestli ti k práci stačí Word, Excel, Outlook a občas něco vytisknout, tak to je přeci v XP úplně totoné. Jediné mení viditelné rozdíly ve Vistách oproti XP jsou třeba ve správě sítí nebo ve správě uivatelů a to určitě nevyuívá ani jedno. Podle mě na pohled je to pro uivatele úplně to samé, jen hezčí.
Není tady
PetrV napsal(a):
dy já ani nevim, co to je
Není tady
leny.wood napsal(a):
PetrV napsal(a):
dy já ani nevim, co to je
To pozná, kdy si koupí zaručeně výhodný notebook třeba v Lidlu Bez Windows se toti pěkné dvě tisícovky uetří, ale nový nepozorný majitel se pak větinou diví, co e to tam je za divný operační systém
Není tady
PetrV napsal(a):
No já třeba potřebuju spravovat jetě překladatelské databáze, řeit dálková připojení a tak - a u se děsím toho ztraceného času, a to budu ve Vistách hledat Ale celkem nepochybuju e to najdu, koneckonců je to Windows jako Windows....
Není tady
Co takhle zkusit mrknout zde: https://www.ggpc.cz/levne-notebooky
Není tady
Co takhle přečíst si pravidla pro přispívání, hmmm?
Není tady
modrovous napsal(a):
Optimisticky předpokládá, e pokud někdo zvládne Ctrl+C a Ctrl+V, tak taky dovede číst?
Není tady
helena napsal(a):
modrovous napsal(a):
Optimisticky předpokládá, e pokud někdo zvládne Ctrl+C a Ctrl+V, tak taky dovede číst?
Fakt mi musí sebrat i ten poslední zbyteček mého těce zkoueného optimismu???
Není tady
modrovous napsal(a):
Vem si vieň - on se vrátí
Není tady
helena napsal(a):
modrovous napsal(a):
Vem si vieň - on se vrátí
Tsss, chce vědět, kde jsou vině? Fakt to chce vědět? Já to teda klidně řeknu, ale abych tady někoho nepopudila svým nevybíravým slovníkem.
Není tady
Není nad rychlý metabolismus. Gratuluji.
Není tady
Judyna napsal(a):
Není nad rychlý metabolismus. Gratuluji.
To není ani tak následek rychlého metabolismu, jako absence záklopky, pokud jde o výe zmíněnou pochutinu.
Není tady
No já myslela, e tvoje vině v čokoládě u jsou na konci trávicího procesu, soudě podle toho, jak jsi to chtěla upřesnit, ale nechce popudit
Není tady