19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
prostě mě ten stereotyp nebaví!
Take asi nic moc láska - spí tě pálí dobrý bidlo a nejen ono. Ale je to takový romantický, kdy si to omluví motýlkama
rozhodli jsme se e v tom nebudem pokračovat moná jen kdy nám bude zase jeden znás dvoch opravdu chybět
Jako kdy si budete ten domácí stereotyp zpestřit příbuzenskou u...kou? Máte recht, rodina má dret pohromadě a příbuzní si mají pomáhat.
A chybama se člověk učí tak snad mě to naučí tahle chyba jak a kdy zabrzdit.
Nenaučí - brzdy u jsi vyřadila. Kdy bude mít kliku, zastaví někde v poli, kdy ne, sletí po hubě do propasti.
A to e se to proflákne tak tomu nevěřím.
Zvlátě pak v kruhu rodinném, e? . Kde bere tu jistototu, prosímtě, kdy jedním dechem tvrdí, e "pokračovat ne, moná jen kdy..." Jestli nepokračovat, tak bez podmínek - tohle je čirý alibismus. Jak dlouho myslí, e si "nebudete chybět"?
Není tady
S tím profláknutím... taky jsem byla nevěrná jenom tak "pro zpestření" s kamarádem přítele - motýlci v břie, souznění a podobné nesmysly. Dotyčný mě zapřísahal, a se to nikdo nedozví, schovávali jsme se, lezlo mi to na nervy. Kdy jsem to ukončila, první, co udělal, bylo, e se mému příteli přiznal, a to s vekerou parádou před vemi naimi známými.
A předtím bych dala ruku do ohně, e zrovna on by tohle nikdy neudělal...
Od té doby mám naprosto jasno, ádné paralelní vztahy, a rozhodně nikdy mezi známými lidmi, nedejboe v rodině.
jeden druhému chybět...to se taky můe stát e jeden bude chybet druhému ale opačně ne ....to pak bude mazec
ty dopadne asi hodně tvrdě na zem.....vubec mi hlava nebre e můe vubec napsat takvoý nesmysl jako:
A to e se to proflákne tak tomu nevěřím.
trochu pokory beruko:-))
Upravil(a) adra (26. 2. 2008 8:01)
Není tady
To je nářez ....
Není tady
Děvenko moje starostlivá. Hele, ukej si, uívej, měj motýlky v břie,más na to právo.Ale a se to provalí, tak vem vekerou odpovědnost na sebe, a tě mu pole kamsi. A bude na to mít právo. A ty bude pěkně svobodná matka s dětmi.A ne e pak bude fňukat, e tě manel nemá ráda a nepodpoří a bla bla bla. V tomhle případě,kdybych byla vae příbuzná a viděla to nezávisle, tak stojím rozhodně na straně manela.
Není tady
Klubko, vidím to spí na to, e a to praskne (a ne, e ne - jedině kdyby bylo jednou a dost), děvenka si jakoukoli odpovědnost nepřipustí... to ti motýlci přece... a ten stereotyp vztahu s přítelem... Kdo by jí mohl zazlívat, e si chtěla udělat nějakou radost? Nakonec přítel by měl pochopit, e lepí strejda, ne někdo cizí - jsme přece rodina...
Není tady
helena napsal(a):
Nakonec přítel by měl pochopit, e lepí strejda, ne někdo cizí - jsme přece rodina...
Tak jest - Marminka cejtila motýlky v bříku, doma stereotyp....to nabídla se k souloi svému strýci, který tuto lákavou nabídku s chutí vyuil. Přece si o to nebude říkat nějakýmu cizímu chlapovi! Marča spokojená, strejda spokojenej.... rodina spokojená - co víc si přát?
Teď váně: Docela by mě zajímalo, jak tohle celý dopadne, ale to u se asi nedozvíme...
Není tady
Znám jeden případ,kdy takhle spolu zanáeli dva bratři. No pak si prohodili manelky:)))
Není tady
Klubko napsal(a):
Znám jeden případ,kdy takhle spolu zanáeli dva bratři. No pak si prohodili manelky:)))
Naprosto dobrovolně se souhlasem vech zúčastněných??
Já znal taky jeden případ, kdy se jeden z bratrů vyspal se enou toho druhého, ale tam to skončilo hůř, protoe po profláknutí si rozbili hubu Ale je fakt, e rodina zůstala zachovaná a snad jsou spolu dodnes...
Není tady
Mikei, to není její strejda - to je strejda jejího přítele, jak jsem vyrozuměla. Přece jen s vlastním - to u zavání poněkud incestem, ne? Takhle je to jenom příbuzenská výpomoc . Nakonec, kdy tu občas člověk čte, jak si sourozenci, vagrové či rodiče jsou po krku, je mile osvěující zjistit, jak se v některých famílijích mají rádi
.
Není tady
Mikei, jasněe na tajnačku.Ale je blbý, kdy říkali, e jedou na návtěvu k bráchovi a pak se to provalilo:))))
Jo rodina je základ státu
Není tady
Feuria napsal(a):
To je nářez ....
To ví...
srdíčku neporučí,
motýlkům neporučí,
kdy musí, tak musí :-)
Není tady
Mike napsal(a):
Klubko napsal(a):
Naprosto dobrovolně se souhlasem vech zúčastněných??
Já znal taky jeden případ, kdy se jeden z bratrů vyspal se enou toho druhého, ale tam to skončilo hůř, protoe po profláknutí si rozbili hubuAle je fakt, e rodina zůstala zachovaná a snad jsou spolu dodnes...
No vidí... a v biblických dobách to naopak byla norma sluného chování, která byla přímo uzákoněna v toře...
Pokud ena ovdověla, musel si jí vzít za enu dalí z bratrů ( pro případné dohady uvádím, e bylo povoleno i mnohoenství )
Jojo... jiný kraj jiný mrav...
Nojo - pokud ovdověla. Ale tam jsou vichni zúčastnění iví... a moc...
Není tady
Helen, já to nevztahovala k tomuto konkrétnímu případu Mirmarky... já jen pro zajímavost odpovídala Mikeovi, e jsou i jisté normy chování a souití , nad kterými bychom se dnes nechápavě pozastavovali, ale nebylo tomu tak vdycky.. p.s. a z jakéhosi vyího vesmírného nadhledu tomu tak dokonce bylo nedávno
!!
Upravil(a) Somaia (26. 2. 2008 9:44)
Cha, můj milý má taky bratra, a jakýho! Tak mě znervózňuje, e se s ním odmítám vyskytovat o samotě
Není tady
Já vím, Somaio - ale ňák mi to nedalo
. U různých "primitivních" kmenů se taky jetě nedávno povaovalo za poctu nabídnout cizinci některou z jejich en...
Není tady
Daniela S. napsal(a):
Cha, můj milý má taky bratra, a jakýho! Tak mě znervózňuje, e se s ním odmítám vyskytovat o samotě
Taky cítí motýlky?
Není tady
..a co ted s tím?
Je Miramarka a její strýc (resp. partnerův strýc) geneticky z primitivních kmenů?
Jsou nae kulturní predispozice vůbec "dobré"?
Máme tu nějaký příklad z Babinetu?
Nebyl Tleskač náhodou něčí strýček?
Před nějakým časem tu Lvice psala, e její přítel se pravidelně při setkání s její sestrou (sestra od Lvice - krásná, soná a úspěná ena) vzruil a při vizuální kontrole bylo vem jasné, e mu při kadém setkání se sestrou kromě sebevědomí stojí i poh.lavní úd.
Pak si se svým přítelem Lvice promluvila a teď Lvice čeká miminko. Nevím, co z toho vyplývá. Třeba: vzruuje-li tě partnerova sestra či strýc, udělej na důkaz lásky své partnerce dítě (tím se nechci Lvice nikoho dotknout).
Ale je to třeba pro Miriamku inspirace. Motýlci v břie, miminko na cestě.
Není tady
Pak si se svým přítelem Lvice promluvila a teď Lvice čeká miminko. - Motýlci v břie, miminko na cestě
Jak jsem stará, tak jsem dodnes netuila, e za to můou motýlci nebo promluvení si... vdycky jsem myslela, e čáp, vrána či jiný pták
Není tady
helena napsal(a):
Já vím, Somaio http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png - ale ňák mi to nedalo http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png. U různých "primitivních" kmenů se taky jetě nedávno povaovalo za poctu nabídnout cizinci některou z jejich en...
Otázka je : co je a co není primitivní... idovský národ měl ve své době nejpropracovanějí zákonodárství ... primitivní není vhodný výraz.
Připomněla jsi mi jednu forbínu z divadla W+V, na téma středověk.... a reletivita času
volně parafrázuji...Werich: a se nai vnuci podívají zpět na dobu, ve které MY (V+W) jsme ili a pronesou:
"....nonono vimněte si, jak jsme tolerantní"
Upravil(a) Somaia (26. 2. 2008 10:21)
" no já bych na tom téma středověk tolik nooopěl. Co je to středověk? Je to střed mezi starověkem a novověkem. A aby ten střed byl stále uprostřed tak musí taky jít dopředu....
Sorry, to je jen pro Somaiu.... Já tyhle forbíny miluji...!
Není tady
Klubko napsal(a):
" no já bych na tom téma středověk tolik nooopěl. Co je to středověk? Je to střed mezi starověkem a novověkem. A aby ten střed byl stále uprostřed tak musí taky jít dopředu....
Sorry, to jejen pro Somaiu.... Já tyhle forbíny miluji...!
Klubko... jsi sqělá... já taky!!
středověk je středověk za předpokladu, e oba konce jsou od sebe stejně vzdáleny .... KON-STAN-TNÍ, čili nemněNNNé....
Upravil(a) Somaia (26. 2. 2008 10:25)
primitivní není vhodný výraz
Taky jsem ho dala do uvozovek - a na idovský národ jsem přitom fakt nemyslela.
Není tady
Nicolas napsal: "Ale je to třeba pro Miriamku inspirace. Motýlci v břie, miminko na cestě."
a já jsem byla do ted na cestě. ..a ted - před jarem - mám přestávku - protoe se ti motýlci začnou brzy probouzet
tak nabírám síly
jen aby mi pak neulítly fčely
Není tady