|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Nicolas napsal(a):
Aljošo,
jedna vlaštovka přeci z tebe potvoru neudělá. Sama přeci říkáš, že těch, kteří na tvoji nabídku kvalitního se.xu kývlo byla naprostá 95% většina :-))
Dyť já vím... to jenom jako souhlas s Adrou + můj zážitek 
Alosek napsal(a):
adra napsal(a):
ha há...jak to??? všichni jsem enem lidi
![]()
...akorát, že když chlapovi řeknu, že ho chci jenom na sex, protože ho prostě potřebuju, a nehodlám s ním nic budovat, je otázkou, jak to vezme... nedejbože, když chci jenom jednu noc.
Počkej, to zní zajímavě.
shiden napsal(a):
Alosek napsal(a):
adra napsal(a):
![]()
...akorát, že když chlapovi řeknu, že ho chci jenom na sex, protože ho prostě potřebuju, a nehodlám s ním nic budovat, je otázkou, jak to vezme... nedejbože, když chci jenom jednu noc.Počkej, to zní zajímavě.
Jak dlouho, že ti vydrželo mít poměr jen s jednou ? 
)Není tady
shiden napsal(a):
Alosek napsal(a):
adra napsal(a):
![]()
...akorát, že když chlapovi řeknu, že ho chci jenom na sex, protože ho prostě potřebuju, a nehodlám s ním nic budovat, je otázkou, jak to vezme... nedejbože, když chci jenom jednu noc.Počkej, to zní zajímavě.

ale jsme
...

shiden napsal(a):
Alosek napsal(a):
adra napsal(a):
![]()
Žejo? Taky jsem se nad tím zamyslel 

Není tady
Santala napsal(a):
shiden napsal(a):
Alosek napsal(a):
![]()
Jak dlouho, že ti vydrželo mít poměr jen s jednou ?
... přesně tu jednu noc ?
Ne-e, to byl fór ... 
Mikeš napsal(a):
shiden napsal(a):
Alosek napsal(a):
![]()
Žejo? Taky jsem se nad tím zamyslel
vrškem nebo spodkem, mikeši
?
shiden napsal(a):
Alosek napsal(a):
adra napsal(a):
![]()
...akorát, že když chlapovi řeknu, že ho chci jenom na sex, protože ho prostě potřebuju, a nehodlám s ním nic budovat, je otázkou, jak to vezme... nedejbože, když chci jenom jednu noc.
Počkej, to zní zajímavě.
Jestli se to pořád vztahuje k problému Marmirky, tak ona přeci ani mluvit nemusí, ne??? Já navrhovala řešit to totálním vypnutím mozku a při tom diskutovat je přímo nežádoucí
!!
Navrhuji jen KONAT ... když musí tak musíš, ale bez řečí, slibů a potenciálních plánů ... maximálně vykouřit společnou cigaretu na závěr a hajdy domů 
Upravil(a) Somaia (25. 2. 2008 15:00)
Som,
vztahuje se to k problému. Já jsem ten svůj příspěvek ještě potom upravila/doplnila. Ona totiž sama neví a ani nemůže vědět, jaké by třeba i ta jedna noc mohla mít následky - můj názor, třeba má v tomhle jasno a třeba by to takhle ani nechtěla.

Alosek napsal(a):
?
Zatím jen vrškem 
Není tady
Mikeš napsal(a):
Alosek napsal(a):
?
Zatím jen vrškem
Přesně nevíme, co se za tím nickem skrývá, třeba fousatá holka, že.

shiden napsal(a):
Myslíš za Aljoškou nebo za mnou??? 
Není tady
Alosek napsal(a):
Som,
vztahuje se to k problému. Já jsem ten svůj příspěvek ještě potom upravila/doplnila. Ona totiž sama neví a ani nemůže vědět, jaké by třeba i ta jedna noc mohla mít následky - můj názor, třeba má v tomhle jasno a třeba by to takhle ani nechtěla.
Alosku, no právě!.... to jsou domněnky... je taky možné, že se tím zkratem (sexem) všechno vybije a bude OK, no ne?? Takovou zkušenost mám třeba za sebou... a ty tu druhou... takže šance je přesně 50:50
a motýlci ladně odplachtí někam do kšááá a nebudou se shromažďovat nesmyslně v místě někde v okolí žaludku...
a tímto bude v podstatě po lásce veta 
Upravil(a) Somaia (25. 2. 2008 15:11)
Mikeš napsal(a):
shiden napsal(a):
Myslíš za Aljoškou nebo za mnou???
Za Aljošou samozřejmě. Mě nějak navnadila, že by to byla pravda, co jsem zde slyšel o jednom muži?
Upravil(a) shiden (25. 2. 2008 15:14)
Shidene, Mikeši,
jako chlap bych byla snem mnoha žen
, o tom žádná, neměli byste šanci...
Co jste tady slyšeli o jednom muži ??? 
Som - přesně

Alosek napsal(a):
Já nic, pokud nemá Shi na mysli Dědka - o tom jsem tu toho slyšel už poměrně dost 
Není tady
Alosek napsal(a):
Shidene, Mikeši,
jako chlap bych byla snem mnoha žen, o tom žádná, neměli byste šanci...
Som - přesně![]()
![]()
Nic nic, on by se pak rozčílil a změnil si avatar na nožku se štítkem...
Díky za příspěvky!My spolu samozřejmě nechceme žít máme každý svojí rodinu!Ale právě včera se něco stalo a bylo to vážně krásné zpestření našich všedních dnů.Ale rozhodli jsme se že v tom nebudem pokračovat možná jen když nám bude zase jeden znás dvoch opravdu chybět.A to že se to proflákne tak tomu nevěřím.Ahoj marmirka
Není tady
Nechci abyste mě odsuzovali můj přítel není moje první láska a s ním se mám o.k. ale prostě mě ten stereotyp nebaví!A chybama se člověk učí tak snad mě to naučí tahle chyba jak a kdy zabrzdit._Nazdárek jo a ještě asi mě v mým vztahu s přítelem chybí právě to co má ten strýček tak na to snad brzy příjdu!!
Není tady
tož mládeži... není co řešit... tak pozor na experimenty, mobily, a internetovou poštu... abys nám brzy nepsala do sekce Život po nevěře 

marmirka napsal(a):
Ale právě včera se něco stalo a bylo to vážně krásné zpestření našich všedních dnů.
Jinými slovy - už to máte za sebou 
Není tady
Mikeši ty jsi teda romantik :-))))
Není tady

Somaia napsal(a):
... abys nám brzy nepsala do sekce Život po nevěře
Tam bude psát spíš teta, nemyslíš? 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Fascinuje mne ta drzost, jak někdo může tohle nazvat LÁSKA....

Není tady
Pavlo, máš naprostou pravdu, tohle není láska... A vážně mě marminka pobavila - nejdříve se tu šla poradit a stejně si to něco, co s tím "strýčkem" měla, obhájila. A ještě že se to možná bude opakovat, až si budou chybět... A výčitky také žádné..hmm...
No nevím, pokud bych pocitovala jen stereotyp, tak bych si nejdříve s přítelem o mých pocitech promluvila... Ale hold, někdo má nevěru v genech a lhání také... Trochu mne to její chování znechutilo 
Není tady